IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    ...
    Click image for larger version

Name:	MR-BG-F-010722.jpg
Views:	3
Size:	43.2 КБ
ID:	3941379

Happy July morning, Барбаронче!
    Боцна ли си 4-тата игла?

P.S. Среднопретеглени данни за ковид-смъртността в Европа по региони към 01.07.2022:
    * Западна Европа (378 млн.): 5/М
    * Централна Европа (75 млн.): 1/М
    * Източна Европа (115 млн.): 2/М
    * Скандинавия (33 млн.): 4/М
    * Русия (146 млн.): 3/М
    Шампион е най-силно ваксинираната държава - Португалия, с 13/М.
    Last edited by Kildirim_Bei; 01.07.2022, 10:09.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Интересно и в България случаите се увеличават. Аз си мислех, че почти всички са го прекарали и съответно сме стигнали стадния имунитет. Обаче явно има хора, дето не са го прекарали или дето го карат за втори път, трети път.

Да има случаи дето повтарят, както и според мен на повечето активни хора ако бръкнеш в носа ще изкараш Ковид почти сигурно без да имат някакви симптоми.

Както и да е това с увеличението не ми харесва - мислех че сме стигнали края на пандемията, ама явно не е.
        Прекарват го отново само ваксинираните.
        ----------------------------------
        16115 са новозаразените с COVID-19 в Гърция за последните 24 часа, сочат данни на гръцките здравни власти, цитирани от в. "Катимерини".
        Във вторник бе съобщено за 20 084 заразени с коронавирус.
        95 души в момента са на апаратно дишане в болници.

-----------------------------------

СЗО алармира: Маймунската шарка може да се разпространи сред деца и жени
        Наличието на огнища има в над 50 държави, заразените са над 4700, като поне 1000 са във УК (сега поне се показа къде са повечето меки китки във Европа)
        86% от случаите на маймунска шарка са в Европа.
        Вирусът на маймунската едра шарка мутира по-бързо, отколкото се очакваше досега при предаването му от човек на човек, съобщава „Файненшъл Таймс“, като се позовава на проучване.
        -----------------------------------

Сега, за да се овладее инфлацията, трябва хората да намалят поне със четвърт потреблението.
        Е, как ще го направят ? Ще има нови локдауни, без значение от медицинско, военно или икономическо естество.
        Високите цени естествено намалят потреблението, но не е достатъчно.

Задачата на Гейтс е по-улеснена, впредвид поддатливите на нови зарази компрометираните от новите ваксини имунни системи.
        Качествената храна става недостъпна за много хора, даже и за боклуците на Лидл няма толкова опашки.
        До ноемврийските избори нефта ще е на тия нива, поради ваденето от амер резерв, след това може и $200 да видим.

Медиците познават около 40 заразни болести, които са и смъртоносни, по тая логика трябва да се ваксинираме от всички тях ли ?
        На ден умират средно по 300 души във БГ, от които поне 200 са от инфаркт, инсулт, диабет.
        Last edited by hazard; 30.06.2022, 12:12.

Коментар

• Д-р Джеймс Джордано, ръководител на програмата за изследване на невроетиката и стипендиант в Центъра за клинична биоетика Пелегрино в университета Джорджтаун, говори пред кадети и преподаватели за това как напредъкът в невронауката и невротехнологиите ще повлияе на бъдещето на войната. На това събитие беше домакин Института за съвременна война в Уест Пойнт.

https://rumble.com/v10cw0p-61067545.html

Австралийския сенатор Малкълм Робертс говори за графеновата токсична нано-технология във ваксата, която е за депопулация, за технократски контрол на населенията … нещо за което алармираме почти от началото на масовото инжектиране и предупреждаваме от години, че се задава.

https://rumble.com/v10d1vh-61075133.html
          Last edited by neon7; 30.06.2022, 02:44.

Коментар

Както и да е това с увеличението не ми харесва - мислех че сме стигнали края на пандемията, ама явно не е.
            Явно са ти заредили сметката шефовете

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              И аз се чудя Какво още може да напише човек, който няма какво да каже ? ?
              не се чуди ..... не можеш го измисли (питай децата)....
              ....и се опитай да се научиш да "четеш" преди да се опитваш да се чудиш.....
              Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Тоест, казваш без ваксина бабичките няма да се давят и стават безсмъртни? След като толкова знаменитости се давят от ваксината , какво остава за редовите бабички? Къде е пикът на смърт вследствие удавяне в статистиката? А и защо само удавяне? А ако са шофирали когато ваксината ги е шамаросала? Що ми се струва че бабички и небабички средно прекарват много повече време шофирайки, отколкото плувайки?

Тенденциозно подбирани анекдотични случаи са това и нищо повече. Голяма доза предубеденост трябва за да не го видиш.
                Хората като са на края на живота си, не ходят да плуват по рекички. Жената е на 61 години и "всичко изглежда, че тя се е удавила при неясни засега обстоятелства" - интересна формулировка, все едно просто е отишла на дъното и се е удавила без причина. Нещо като идеята състезателките по плуване просто да спрат да функционират посред изпълнение, дотолкова непознато е, че спасителите около басейна даже не са загряли какво става. Доста много и доста специфични са съвпаденията напоследък... Като примерно 20-тина годишна поп звезда и приятелката му да получат в една и съща година много редки и абсолютно нетипични за възрастта си проблеми, и двата от които - описани като много, ама много редки странични ефекти с инжектирането на конкретни експерименти... Бре тия съвпадения... Ако ходиш из гората и видиш зайче с опърлена козинка, ще си кажеш, странно. Ама ако видиш няколко опърлени зайчета, и обгоряла сърничка, и опушени синигери, и лисици с черни опашки - ще си кажеш накрая, абе да няма пожар някъде в гората? А също може да си кажеш, нормално, сигурно винаги има опърлени животни в гората, просто не съм обръщал внимание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
                  ЗАГЛАВИЕ:
                  "549 нови случаи на корона вирус, положителни 12%"
                  по-надолу:
                  "При починалите хората - двама за последното денонощие - единият е бил без ваксинация."
                  Т.Е., 50% ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА БИЛИ ВАКСИНИРАНИ
                  .... почти винаги, когато починалите са под 10 човека броя се изписва с думи, а над 10 с числа..... тва от мързел ли еееее.....
                  И аз се чудя Какво още може да напише човек, който няма какво да каже ? ?

Коментар

Да има случаи дето повтарят, както и според мен на повечето активни хора ако бръкнеш в носа ще изкараш Ковид почти сигурно без да имат някакви симптоми.
                    Какво ли ще изкараш, ако бръкнеш някъде другаде.......

Коментар

• ЗАГЛАВИЕ:
                      "549 нови случаи на корона вирус, положителни 12%"

по-надолу:
                      "При починалите хората - двама за последното денонощие - единият е бил без ваксинация."
                      Т.Е., 50% ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА БИЛИ ВАКСИНИРАНИ

.... почти винаги, когато починалите са под 10 човека броя се изписва с думи, а над 10 с числа..... тва от мързел ли еееее.....
                      Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Интересно и в България случаите се увеличават. Аз си мислех, че почти всички са го прекарали и съответно сме стигнали стадния имунитет. Обаче явно има хора, дето не са го прекарали или дето го карат за втори път, трети път.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                          Конспирацията да върви

Тоест, казваш без ваксина бабичките няма да се давят и стават безсмъртни? След като толкова знаменитости се давят от ваксината , какво остава за редовите бабички? Къде е пикът на смърт вследствие удавяне в статистиката? А и защо само удавяне? А ако са шофирали когато ваксината ги е шамаросала? Що ми се струва че бабички и небабички средно прекарват много повече време шофирайки, отколкото плувайки?

Тенденциозно подбирани анекдотични случаи са това и нищо повече. Голяма доза предубеденост трябва за да не го видиш.

Коментар

• Конспирацията да върви

https://www.bbc.com/news/av/world-europe-61918678
                            Anita Alvarez: Coach saves US swimmer who fainted during competition

https://www.vesti.bg/sviat/aktrisa-o...cident-6146130
                            Актрисата Мери Мара почина след трагичен инцидент
                            Разследващите инцидента все още не са обявили официалната причина за смъртта на Мери Мара. Според тях обаче няма данни за насилие и по всичко изглежда, че тя се е удавила при неясни засега обстоятелства.

Боци боц... тик так?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                              По новините в мейнстрийм медиите се появи новината за нова вълна на короната.
                              P.S. Как пък точно след форума в Давос се получи тая вълна, не знам.
                              Да бе, да И марсианците бяха на форума в Давос

Чудя се къде ви произвеждат такива като теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                                По новините в мейнстрийм медиите се появи новината за нова вълна на короната.

Погледнах таблиците (бях зает през последната седмица и не съм ги гледал) и през последните 2 седмици има трайно нарастване на заразените навсякъде в Европа.

Ето и среднопретеглените данни по региони за нарастване на броя заразени:
                                * Западна Европа: +74%
                                * Централна Европа: +123%
                                * Източна Европа: +146%
                                * Скандинавия: +28%
                                * Русия: -17%

В същото време числата за смъртността са следните:
                                * Западна Европа: 5/М
                                * Централна Европа: 1/М
                                * Източна Европа: 1/М
                                * Скандинавия: 3/М
                                * Русия: 3/М

Доколкото следя новините, отново се лансират "ваксините" и по-точно 4-тата игла. Да видим какво са ни спретнали като продължение на сапунката "Ковид-19" след внезапното затихване на "пандемията" покрай войната в Украйна.
                                Пародията вече е оскърбителна. Инжекциите са правени за вирус от преди 30 месеца. Недвусмислено се доказа че нямат ефект за "умрикон" варианта. Недвусмислено се доказа и провери че Умрикон вариантът е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕКА НАСТИНКА и просто няма как да я караш по-леко, та ако ще експерименталните терапии, хипотетично осигуряващи по-леко преболедуване, да имаха някакъв ефект. Среднодневната смъртност НА ПЛАНЕТАТА от ковидизмишльотина в момента е 1200 човека на ден - не мисля че съществува друга причина за смъртност, която да взема по-малко жертви дневно?? Вероятно единствено при инциденти свързани с рязане на ноктите смъртността е по-ниска. https://www.worldometers.info/coronavirus/ Почвам искренно и силно да се обиждам от цялата история, сериозно ли сме толкова глупави? Сериозно??

Коментар

Working...
                                X