Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Мухоморки против настинка
- Учените откриха мухоморка, която предпазва от настинка. Изяж я, безплатно е!
- Задължително ли е да я изям?
- Не, разбира се, никой не задължаваме, само който желае.
- Добре тогава, аз не искам.
- Изяж мухоморката!
- Не.
- Даваме ти безплатна салата към нея и ваучер за почивка.
- Ще пропусна.
- Всички интелигентни хора ядат мухоморката против настинка, само тези с ниско IQ отказват. Трябва да вярваш в науката!
- А кой ще носи отговорност ако мухоморката ми навреди?
- Ти, естествено, ние не носим отговорност.
- Определено не искам мухоморка.
- Трябва да искаш, защото ако откажеш, тези, които вече са си изяли мухоморките се разболяват.
- Може би ако не бяха яли мухоморки, нямаше да са болни!?
- Антигъбарка такава!
- Не съм антигъбарка, яла съм гъби преди, ама това е МУХОМОРКА! Не искам да рискувам. Кажете ми поне какво съдържа!
- Ъъъъ, това е търговска тайна. Но проучванията сочат, че е напълно безопасна и 90% предотвратява настинка.
- Ама комшията ми умря, докато бягаше на стадиона скоро след втора мухоморка.
- Друга е причината, ял е пресни домашни зеленчуци, затова. Мухомокрите са напълно безопасни!
- Но той не е единствен, и други пострадаха.
- Това са фалшиви новини, спри да ги разпространяваш и си изяж мухоморката!
- Е как ще са фалшиви, преди хората си тръгваха живи от стадиона. Никаква мухоморка няма да ям.
- Ако не си изядеш мухоморките, и двете, ще те обявим за опасен за обществото и няма да те пускаме да ходиш по молове, кина и ресторанти.
- Две ли трябва да изям вече?
- Не. Вече са 3 и по този начин с 80% вероятност се предпазваш от настинка.
- Нали бяха 90%?
- Ти задаваш прекалено много въпроси и си враг на народа и общественото здраве и свобода. За да ти позволим да ходиш на работа ще трябва на всеки 3 месеца да хапваш по една мухоморка?
- Това е вече прекалено, през 3 месеца?
- Такова е експертното мнение на доц. Ангел Кунчев-бустера, той е лекар на годината.
- Какъв лекар е той, с хипертония, диабет и ритъмни нарушения. Аз тренирам и съм в отлично здраве. Не ми трябват неговите съвети.
- Нищо няма да тренираш вече, без зелен сертификат няма да те пускаме във фитнеса.
- Не ви искам моловете и фитнесите - отивам в гората!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Пациентите с доказана коронавирусна инфекция, които са настанени в лечебни заведения за болнична помощ, са 366. От тях 31 се намират в интензивни отделения или клиники. Новопостъпилите в болнично заведение лица са седем. От тях 85,71 % не са ваксинирани.https://coronavirus.bg/bg/news/4090
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеНовите европейци ще тепат нас https://www.bitchute.com/video/CN8ECEsAvCqZ/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Вече няма нужда да внимават. За ответна реакция ти трябват млади мъже. Не става с чичаци и пенсионери революция. Единствено на новите европейци може да се надяваме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеНовите европейци ще тепат нас https://www.bitchute.com/video/CN8ECEsAvCqZ/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеЕдна дума имаше неприемлива бе, мъдераторче. Айди като ти оскърбява сетивата, ценцурирай ми едната дума, а не мнението?
Подлото продажно предателче Киро си остава завинаги в най-лошите ми списъци заради наглостта му да сложи "сертификатчета" за инжектиране срещу желанието на ОСЕМДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вече няма нужда да внимават. За ответна реакция ти трябват млади мъже. Не става с чичаци и пенсионери революция. Единствено на новите европейци може да се надяваме.
Коментар
-
Една дума имаше неприемлива бе, мъдераторче. Айди като ти оскърбява сетивата, ценцурирай ми едната дума, а не мнението?
Подлото продажно предателче Киро си остава завинаги в най-лошите ми списъци заради наглостта му да сложи "сертификатчета" за инжектиране срещу желанието на ОСЕМДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеТака е, на биомасата трябва да се оставя малко поне свободно пространство, и да не е пренавита пружината, иначе идват камъните.
Това не знаят сегашните неУмно, млади и красиви, притиснали са народЪт във ъгъла и до лятото ще са история, а някой ще бъде убит, понеже са много нагли на всички равнища.
[ATTACH=CONFIG]n4142374[/ATTACH]
това съм го пропуснал, явно подсурдинка тези цели са установени сериозно, а не са конспирации.
Това не изглежда изобщо здравословно, болести, вируси и бацили ще имат голям шанс.
Надяваме се, Новата 2024г., да донесе положителни промени !
Коментар
-
И друг път съм го казвал, но не пречи да го повторя.
Бойко се показа човек по време на Ковида. Нищо неземно, нищо изключително, но осезаемо различно от световните „лидери”. Показа, че не мрази българите. Не знам друго място, където да оставиха църквите постоянно отворени. Дори в Гърция ги затвориха.
Сигурен съм, че една от причините (не основната естествено) от Посолството да го гърчат толкова е тази.
И основното, което хората и тук в темата забравят е че Киро / без прилагателно/ като взе властта заяви че ПЪРВИ приоритет на правителството е набоцкването на хората. Ама наистина първи. Повтаря го като робот дори след няколко месеца когато други държави ЗАБРАНИХА ваксинацията за деца и спряха принудата за възрастни след галопиращите арести....
АЗ ПОМНЯ.
Та в този смисъл дали като следствие от страх по различни причини ББ изигра относително доколкото е възможно добра роля. Дори набутаните стотици милиони рекет за непотребни и отровни течности е добра цена за спасението ни от боц.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеТака е, на биомасата трябва да се оставя малко поне свободно пространство, и да не е пренавита пружината, иначе идват камъните.
Това не знаят сегашните неУмно, млади и красиви, притиснали са народЪт във ъгъла и до лятото ще са история, а някой ще бъде убит, понеже са много нагли на всички равнища.
това съм го пропуснал, явно подсурдинка тези цели са установени сериозно, а не са конспирации.
Това не изглежда изобщо здравословно, болести, вируси и бацили ще имат голям шанс.
- 2 Харесвания
Коментар
-
След дъжд - качулка
Срещу България са подадени три правни жалби, свързани с провала на ваксинационната кампания и реакцията на властите по време на пандемията, която доведе страната до най-високата смъртност от Covid-19 в Европа.
В жалбите се търси отговорност от държавата за неваксиниране на най-уязвимите от COVID-19 хора. Една жалба е подадена до националните съдилища, а втората до Европейския комитет по социални права към Съвета на Европа. Третата се отнася до решението за затваряне на училища, когато имаше безплатен достъп до ваксини.
Причината е, че хиляди българи с придружаващи заболявания – сърдечно-съдови, диабет, хронични респираторни или нефрологични заболявания или рак, както и хора над 60-годишна възраст биха могли да избегнат тежки заболявания и смърт, ако бяха ваксинирани навреме.
"България не е осигурила приоритетен достъп до ваксини за тези групи в периода, в който достъпът до ваксини е бил ограничен, между декември 2020 г. и май 2021 г.“, се казва в жалбата, подадена до Европейския комитет по социални права от българския офис на "Отворено общество“.
Съгласно националния ваксинационен план, приет от правителството на Бойко Борисов на 7 декември 2020 г., възрастните и хронично болните са били поставени в най-късната възможна четвърта фаза на ваксинация. Те са поставени след почти всички видове държавни служители и медицински персонал и са определени "по предварително изготвени списъци“.
"Неясната формулировка, използвана в Националния план за ваксиниране, позволи да се ваксинират всякакви хора преди уязвимите хора“, обясни Адела Качаунова, директор на програмата за правна защита на Българския хелзинкски комитет. Тя заведе делото в съда.
В съдебната жалба се подчертава, че дори след като започна масовата ваксинация, властите не са положили никакви усилия да създадат достъп на уязвимите граждани до дефицитните тогава ваксини.
В резултат на това между януари и май 2021 г. в България от COVID-19 са починали 8813 души на възраст 60 и повече години, което представлява над 80% от всички смъртни случаи, свързани с COVID-19 през този период. В жалбата се твърди, че България е нарушила правото на живот на тези уязвими хора.
Колективната жалба пред Европейския комитет по социални права касае и липсата на адекватна кампания за убеждаване на обществото в необходимостта от ваксинация.
"България не е изпълнила задължението си да информира и образова надлежно и адекватно хората, особено най-уязвимите, за значението на ваксинацията срещу COVID-19 като средство за защита“, се казва още в жалбата.
Документът настоява Европейската комисия да определи незабавни мерки от българското правителство за избягване на нови случаи на предотвратима загуба на човешки живот.
Коментар
-
Така е, на биомасата трябва да се оставя малко поне свободно пространство, и да не е пренавита пружината, иначе идват камъните.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И друг път съм го казвал, но не пречи да го повторя.
Бойко се показа човек по време на Ковида. Нищо неземно, нищо изключително, но осезаемо различно от световните „лидери”. Показа, че не мрази българите. Не знам друго място, където да оставиха църквите постоянно отворени. Дори в Гърция ги затвориха.
Сигурен съм, че една от причините (не основната естествено) от Посолството да го гърчат толкова е тази.
Ако мислеше за държавата и хората нямаше да краде и с гъза нямаше да потроши милиони за ваксини за които беше ясно че няма кой да си ги сложи
Просто го беше страх че ако пренавие пружината пак ще бъде изгонен с камъни както през 2013-та
Коментар
Коментар