Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
"На 16.08.2022 г., до 12:00 p.m. EET, по данни от https://www.worldometers.info/corona...weekly-trends/
България ще има по-голяма ковид-смъртност на милион население от Франция (на 7-дневна база)"
Така ОК ли е?
Поне да мерим пиковете. Предишен пик във франция спрямо сегашен и предишен на БГ спрямо идващия. Другото е безсмислено - 2 числа без база за сравнение.
Франция - 328 на 110
БГ - 169 - сега ще е под 55 гаранция - ко стигнем 30 средно дневно ще е цяло чудоLast edited by bota156; 27.07.2022, 12:05.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеАко стане по-рано за поне в два дни, то пак губите,
защото тезата Ви е,
че болестта е мижава, а ваксините опасни,
при такава теза, ако е вярна, то няма как аз да спечеля
В крайна сметка баса е за проверка на тезата. Като съм поел риск, защото периода е къс и флуктуация е достатъчна да спечелите
ако искате бас за седмичната база то датата е 16-ти
България ще има по-голяма ковид-смъртност на милион население от Франция (на 7-дневна база)"
Така ОК ли е?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Ако стане по-рано за поне в два дни, то пак губите,
защото тезата Ви е,
че болестта е мижава, а ваксините опасни,
при такава теза, ако е вярна, то няма как аз да спечеля
В крайна сметка баса е за проверка на тезата. Като съм поел риск, защото периода е къс и флуктуация е достатъчна да спечелите
ако искате бас за седмичната база - то датата е 16-тиLast edited by satz; 27.07.2022, 11:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеслагам 100лв. на което пожелаете от двете долу (на 9-ти и 16-ти, реално се публикуват данните за 8-ми и 15-ти)
"до 9-и Август(данните от 9 Август в /www.worldometers.info/coronavirus/)
България ще задмине Франция по умрелите ковидни дневно/млн
до 16-ти (данните от 16 Август в https://www.worldometers.info/corona...weekly-trends/)
България ще задмине Франция по умрелите ковидни 7дневно/млн"
"На 9 Август 2022 г., до 12:00 p.m. EET, по данни от https://www.worldometers.info/coronavirus/weekly-trends/
България ще задмине Франция по починали от ковид на милион население (7-дневна база)"
Написах "На 9-ти август, до 12:00 p.m. EET", защото функцията Починали на милион варира, и в предложеният от Вас вариант не е ясно какво става с баса, ако България примерно задмине Франция на 05.08.22, но на 09.08.22 е с по-ниска смъртност.
Така ОК ли е?
EET = Eastern European TimeLast edited by Kildirim_Bei; 27.07.2022, 11:47.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
слагам 100лв. на което пожелаете от двете долу (на 9-ти и 16-ти, реално се публикуват данните за 8-ми и 15-ти)
"до 9-и Август(данните от 9 Август в /www.worldometers.info/coronavirus/)
България ще задмине Франция по умрелите ковидни дневно/млн
до 16-ти (данните от 16 Август в https://www.worldometers.info/corona...weekly-trends/)
България ще задмине Франция по умрелите ковидни 7дневно/млн"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеПазете се, наистина повтаря.
Първия път беше март 2021. Сега явно преди около месец.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПишете неточно - оттам иде мъката какво казвате.
(ето във вашия ексел, въобще не съществува думата седмична, нито думата ковидна, става очевидно,че не сте проподавател )
worldometers.info вземат данните си от coronavirus.bg (те така твърдят)
Ако държите на седмичното натрупване, то трябва да чакаме до 16-ти август, за да се види със сигурност тенденцията.
Така и не казахте влизате ли в баса, ето дадох ви още една опция.
пп
"6-ти август т.г. е събота, а не неделя." - прав сте, значи съответно 9-ти и 16-ти ще чакаме.
Десетки пъти съм писал, че данните ми са на 7-дневна база и всички горе-долу редовни участници в дискусията го знаят. В сайта worldometers.info също пише ясно какви са данните (надявам се поназнайвате малко английски). Трябва ли да сдъвквам всичко, което пиша, като за ученици в началните отделения?
Дефинирайте конкретно баса.
Като база данни предлагам да ползваме една и съща за двете държави, а именно седмичните данни на worldometers.info.
За нашият сайт вече видяхте какво ставаLast edited by Kildirim_Bei; 27.07.2022, 11:11.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеМайната й на графиката ти за 2021 г., виж какво става тази година. За нея говоря.
Живеем сега, а не преди година.
P.S. И кво си ги нацъкал тия данни през 10 дни или през някакви неравномерни периоди? Май не си разбрал още, че данните в worldometer-a са на седмична база и като почнеш да ги събираш твоите числа, става манджа с грозде
И не събирам, а изваждам, и се вижда например, че от 30/11 до 26/7/2022- броя на населението на България се е намалил с 33 339 души
- броя на населението на Франция се е увеличил с 92 471 души
Коментар
-
Пишете неточно - оттам иде мъката какво казвате.
(ето във вашия ексел, въобще не съществува думата седмична, нито думата ковидна, става очевидно,че не сте проподавател )
worldometers.info вземат данните си от coronavirus.bg (те така твърдят)
Ако държите на седмичното натрупване, то трябва да чакаме до 16-ти август, за да се види със сигурност тенденцията.
Така и не казахте влизате ли в баса, ето дадох ви още една опция.
пп
"6-ти август т.г. е събота, а не неделя." - прав сте, значи съответно 9-ти и 16-ти ще чакаме.Last edited by satz; 27.07.2022, 10:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ок, с 300-та мъки разбрахме какво гледате. Да, потвърждавам си баса,но тъй като 6 август е неделя, то на 8-ми ще имаме по-реалните данни.
Та -до 8-ми Август(данните от 8-ми Август в coronavirus.bg) България ще задмине Франция по умрелите ковидни дневно/млн. наясно съм, че има шанс и вие да спечелите. Участвате ли?
пп
за днес, българските данни излизат след полунощ - денонощието още не е свършило
6-ти август т.г. е събота, а не неделя.
Когато пиша това, worldometers.info показва 41 починали в BG за последните 7 дни (20-26.07.22). Данните там са актуални към 04:05 ч. днес.
Свалих файловете със статистиката от coronavirus.bg сега (актуални към 00:27 ч. днес), и ги сравних с данните в worldometers.info.
Направи ми впечатление, че в данните от coronavirus.bg броят починали за последните 7 дни (20-26.07.22) във файла "Починали по пол и възрастови групи" е 43 човека, а броят починали за същият период във файла "Обща статистика за разпространението" е 41 човека - точно колкото е и в worldometers.info. Освен това, в "Обща статистика за разпространението" има 8 починали днес, и това в 00:27 ч. на 27.07.22 (кога починаха, кога ги рапортуваха, кога ги отразиха в статистиката ), а във файла "Починали по пол и възрастови групи" за 27.07.22 няма никакви данни за тях (?!?).
Не е много читава работата с данните от coronavirus.bg - зависи кой файл гледаш и кой какво е решил да пише там
P.S. Само за протокола - от данните в "Починали по пол и възрастови групи" за последните 7 дни у нас става ясно, че от 43-ма починали само 3-ма са в интервала 40-49 г., всички останали са 60+ г., предимно 70+ г. Средната продължителност на живота в BG е 72 г. за мъжете и 79 г. за жените (данни от преди ковида).Last edited by Kildirim_Bei; 27.07.2022, 09:33.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеCoca Cola Tests COVID-19 Positive In Austrian Parliament
https://www.bitchute.com/video/2UMHFAPzWQ1D/
https://vaccineimpact.com/2020/coca-...an-parliament/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеПазете се, наистина повтаря.
Първия път беше март 2021. Сега явно преди около месец.
https://www.bitchute.com/video/2UMHFAPzWQ1D/
https://vaccineimpact.com/2020/coca-...an-parliament/Last edited by neon7; 26.07.2022, 15:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеhttps://coronavirus.bg/bg/Починали от COVID в България: Дата Починали Неваксинирани 20/01/2022 86 94,2% 30/01/2022 39 92,1% 21/02/2022 143 90,9% 22/02/2022 60 85,5% 26/02/2022 76 92,1% 28/02/2022 99 86,9% 07/03/2022 91 89,0% 15/03/2022 64 82,8% 28/03/2022 43 68,9% 18/04/2022 26 92,3% 12/05/2022 12 91,7% 11/07/2022 5 100,0% 15/07/2022 6 83,3% 18/07/2022 7 71,7% 22/07/2022 10 80,0% 25/07/2022 12 75,0%
БЕЗСКРУПУЛНА МАНИПУЛАЦИЯ НА ВЛАСТ & МЕДИИ СЪС СМЪРТТА ОТ КОВИД!
КОЙ ЗАРЕЖДА МЕДИИТЕ И (САЙТА coronavirus.bg )С ИНФОРМАЦИЯ ЗА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ОТ КОВИД, СЛЕД КАТО МЗ И НСИ НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКАВА
Три дена по-късно на 03.11.2021 г. от министерството на здравеопазването получих отговор, че не разполагат с исканата от мен информация и изпращат въпросите ми за отговор по компетентност на НСИ и НЦОЗА.
Още тогава възникнаха резонните въпроси, как МЗ управлява кризата с К-19, при положение, че не разполага с ключова информация?
Днес получих отговор от НСИ и им благодаря, за подробния отговор, от който ясно се разбира, че те редовно предоставят информация на СЗО и Европейската комисия, но исканата от мен информация я нямат. Евентуално ще я имат през лятото на 2022 година. Естествено, че възниква логичния въпрос откъде и кой зарежда медиите с информация за смъртните случаи от К-19, след като МЗ и НСИ не разполагат с такава?
Държа да отбележа, че от НСИ много коректно са описали движението на информацията при настъпване на смърт.
При внимателен прочит ще разберете, че специално обучени лекари в РЗИ-та поставят кодовете (сиреч от причината за смъртта).
От НСИ са премълчали за бройката на проведените аутопсии след констатирана смърт, които се отбелязват в точка 9 на съобщението за смърт.
За да насоча вниманието съм маркирал определени текстове с червен контур отстрани, както и заедно с документа ще публикувам и бланка за съобщение за смърт, за да имате по-ясна представа.
Предполагам, че вече на всички ви става ясно, че става въпрос за безскрупулен и безпощаден бизнес със здравето и живота на хората. В тази бизнес формула участват според мен цели правителства и медийни групировки, които не се спират пред нищо!
Димитър Байрактаров
https://afera.bg/безскрупулна-манипулация-на-власт-ме/Last edited by neon7; 26.07.2022, 14:38.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар