IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

"На 16.08.2022 г., до 12:00 p.m. EET, по данни от https://www.worldometers.info/corona...weekly-trends/
    България ще има по-голяма ковид-смъртност на милион население от Франция (на 7-дневна база)"

Така ОК ли е?
    Да

Коментар

"На 16.08.2022 г., до 12:00 p.m. EET, по данни от https://www.worldometers.info/corona...weekly-trends/
      България ще има по-голяма ковид-смъртност на милион население от Франция (на 7-дневна база)"

Така ОК ли е?
      тя вълната в франция СВЪРШИ. У нас сега идва. Няма как да нямаме по голяма смъртност при липса на вълна у франция и в пика на такава в БГ.
      Поне да мерим пиковете. Предишен пик във франция спрямо сегашен и предишен на БГ спрямо идващия. Другото е безсмислено - 2 числа без база за сравнение.
      Франция - 328 на 110
      БГ - 169 - сега ще е под 55 гаранция - ко стигнем 30 средно дневно ще е цяло чудо
      Last edited by bota156; 27.07.2022, 12:05.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
        Ако стане по-рано за поне в два дни, то пак губите,
        защото тезата Ви е,
        че болестта е мижава, а ваксините опасни,
        при такава теза, ако е вярна, то няма как аз да спечеля

В крайна сметка баса е за проверка на тезата. Като съм поел риск, защото периода е къс и флуктуация е достатъчна да спечелите
        ако искате бас за седмичната база то датата е 16-ти

Така ОК ли е?
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Ако стане по-рано за поне в два дни, то пак губите,
          защото тезата Ви е,
          че болестта е мижава, а ваксините опасни,
          при такава теза, ако е вярна, то няма как аз да спечеля

В крайна сметка баса е за проверка на тезата. Като съм поел риск, защото периода е къс и флуктуация е достатъчна да спечелите
          ако искате бас за седмичната база - то датата е 16-ти
          Last edited by satz; 27.07.2022, 11:50.

Коментар

• Може но няма да е от ковид тази смъртност, вече всички са го карали и сега в момента върви масово заразяване с някакъв мутант от безбройните, изкарва се леко.
            D.Y.F-091066

Коментар

слагам 100лв. на което пожелаете от двете долу (на 9-ти и 16-ти, реално се публикуват данните за 8-ми и 15-ти)
              "до 9-и Август(данните от 9 Август в /www.worldometers.info/coronavirus/)
              България ще задмине Франция по умрелите ковидни дневно/млн

до 16-ти (данните от 16 Август в https://www.worldometers.info/corona...weekly-trends/)
              България ще задмине Франция по умрелите ковидни 7дневно/млн"

Приемам този вариант от предложените със съвсем леки корекции, които не променят основният смисъл:

"На 9 Август 2022 г., до 12:00 p.m. EET, по данни от https://www.worldometers.info/coronavirus/weekly-trends/
              България ще задмине Франция по починали от ковид на милион население (7-дневна база)"

Написах "На 9-ти август, до 12:00 p.m. EET", защото функцията Починали на милион варира, и в предложеният от Вас вариант не е ясно какво става с баса, ако България примерно задмине Франция на 05.08.22, но на 09.08.22 е с по-ниска смъртност.

Така ОК ли е?
              EET = Eastern European Time
              Last edited by Kildirim_Bei; 27.07.2022, 11:47.

Коментар

• слагам 100лв. на което пожелаете от двете долу (на 9-ти и 16-ти, реално се публикуват данните за 8-ми и 15-ти)
                "до 9-и Август(данните от 9 Август в /www.worldometers.info/coronavirus/)
                България ще задмине Франция по умрелите ковидни дневно/млн

до 16-ти (данните от 16 Август в https://www.worldometers.info/corona...weekly-trends/)
                България ще задмине Франция по умрелите ковидни 7дневно/млн"

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                  Пазете се, наистина повтаря.
                  Първия път беше март 2021. Сега явно преди около месец.

Още един прекарал тежката смъртоносна болест (tm) без да разбере. Не му пречи обаче да тролетарства.

Коментар

Пишете неточно - оттам иде мъката какво казвате.
                    (ето във вашия ексел, въобще не съществува думата седмична, нито думата ковидна, става очевидно,че не сте проподавател )
                    worldometers.info вземат данните си от coronavirus.bg (те така твърдят)

Ако държите на седмичното натрупване, то трябва да чакаме до 16-ти август, за да се види със сигурност тенденцията.

Така и не казахте влизате ли в баса, ето дадох ви още една опция.

пп
                    "6-ти август т.г. е събота, а не неделя." - прав сте, значи съответно 9-ти и 16-ти ще чакаме.
                    Явно сте отскоро в дискусията.
                    Десетки пъти съм писал, че данните ми са на 7-дневна база и всички горе-долу редовни участници в дискусията го знаят. В сайта worldometers.info също пише ясно какви са данните (надявам се поназнайвате малко английски). Трябва ли да сдъвквам всичко, което пиша, като за ученици в началните отделения?

Дефинирайте конкретно баса.
                    Като база данни предлагам да ползваме една и съща за двете държави, а именно седмичните данни на worldometers.info.
                    За нашият сайт вече видяхте какво става
                    Last edited by Kildirim_Bei; 27.07.2022, 11:11.

Коментар

Майната й на графиката ти за 2021 г., виж какво става тази година. За нея говоря.
                      Живеем сега, а не преди година.

P.S. И кво си ги нацъкал тия данни през 10 дни или през някакви неравномерни периоди? Май не си разбрал още, че данните в worldometer-a са на седмична база и като почнеш да ги събираш твоите числа, става манджа с грозде
                      В таблиците ми оставям само толкова данни, които ми трябват
                      И не събирам, а изваждам, и се вижда например, че от 30/11 до 26/7/2022
                      • броя на населението на България се е намалил с 33 339 души
                      • броя на населението на Франция се е увеличил с 92 471 души
                      А за тази година виждам, че след 15 - 20 дни ще си затвориш човката

Коментар

• Пишете неточно - оттам иде мъката какво казвате.
                        (ето във вашия ексел, въобще не съществува думата седмична, нито думата ковидна, става очевидно,че не сте проподавател )
                        worldometers.info вземат данните си от coronavirus.bg (те така твърдят)

Ако държите на седмичното натрупване, то трябва да чакаме до 16-ти август, за да се види със сигурност тенденцията.

Така и не казахте влизате ли в баса, ето дадох ви още една опция.

пп
                        "6-ти август т.г. е събота, а не неделя." - прав сте, значи съответно 9-ти и 16-ти ще чакаме.
                        Last edited by satz; 27.07.2022, 10:49.

Коментар

Ок, с 300-та мъки разбрахме какво гледате. Да, потвърждавам си баса,но тъй като 6 август е неделя, то на 8-ми ще имаме по-реалните данни.
                          Та -до 8-ми Август(данните от 8-ми Август в coronavirus.bg) България ще задмине Франция по умрелите ковидни дневно/млн. наясно съм, че има шанс и вие да спечелите. Участвате ли?

пп
                          за днес, българските данни излизат след полунощ - денонощието още не е свършило
                          Искрено съжалявам за тежкият умствен труд, който сте положили, за да разберете откъде вземам данните си. Но не е мой проблем, че не можете да разгледатe елементарен сайт и да видите какви данни предлага.

6-ти август т.г. е събота, а не неделя.

Когато пиша това, worldometers.info показва 41 починали в BG за последните 7 дни (20-26.07.22). Данните там са актуални към 04:05 ч. днес.
                          Свалих файловете със статистиката от coronavirus.bg сега (актуални към 00:27 ч. днес), и ги сравних с данните в worldometers.info.
                          Направи ми впечатление, че в данните от coronavirus.bg броят починали за последните 7 дни (20-26.07.22) във файла "Починали по пол и възрастови групи" е 43 човека, а броят починали за същият период във файла "Обща статистика за разпространението" е 41 човека - точно колкото е и в worldometers.info. Освен това, в "Обща статистика за разпространението" има 8 починали днес, и това в 00:27 ч. на 27.07.22 (кога починаха, кога ги рапортуваха, кога ги отразиха в статистиката ), а във файла "Починали по пол и възрастови групи" за 27.07.22 няма никакви данни за тях (?!?).
                          Не е много читава работата с данните от coronavirus.bg - зависи кой файл гледаш и кой какво е решил да пише там

P.S. Само за протокола - от данните в "Починали по пол и възрастови групи" за последните 7 дни у нас става ясно, че от 43-ма починали само 3-ма са в интервала 40-49 г., всички останали са 60+ г., предимно 70+ г. Средната продължителност на живота в BG е 72 г. за мъжете и 79 г. за жените (данни от преди ковида).
                          Last edited by Kildirim_Bei; 27.07.2022, 09:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                            Виж още веднъж какъв тест съм си правил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                              Пазете се, наистина повтаря.
                              Първия път беше март 2021. Сега явно преди около месец.

Coca Cola Tests COVID-19 Positive In Austrian Parliament

https://www.bitchute.com/video/2UMHFAPzWQ1D/

https://vaccineimpact.com/2020/coca-...an-parliament/
                              Last edited by neon7; 26.07.2022, 15:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Починали от COVID в България:
                                Дата Починали Неваксинирани
                                20/01/2022 86 94,2%
                                30/01/2022 39 92,1%
                                21/02/2022 143 90,9%
                                22/02/2022 60 85,5%
                                26/02/2022 76 92,1%
                                28/02/2022 99 86,9%
                                07/03/2022 91 89,0%
                                15/03/2022 64 82,8%
                                28/03/2022 43 68,9%
                                18/04/2022 26 92,3%
                                12/05/2022 12 91,7%
                                11/07/2022 5 100,0%
                                15/07/2022 6 83,3%
                                18/07/2022 7 71,7%
                                22/07/2022 10 80,0%
                                25/07/2022 12 75,0%
                                https://coronavirus.bg/bg/

БЕЗСКРУПУЛНА МАНИПУЛАЦИЯ НА ВЛАСТ & МЕДИИ СЪС СМЪРТТА ОТ КОВИД!
                                КОЙ ЗАРЕЖДА МЕДИИТЕ И (САЙТА coronavirus.bg )С ИНФОРМАЦИЯ ЗА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ОТ КОВИД, СЛЕД КАТО МЗ И НСИ НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКАВА

Три дена по-късно на 03.11.2021 г. от министерството на здравеопазването получих отговор, че не разполагат с исканата от мен информация и изпращат въпросите ми за отговор по компетентност на НСИ и НЦОЗА.

Още тогава възникнаха резонните въпроси, как МЗ управлява кризата с К-19, при положение, че не разполага с ключова информация?

Днес получих отговор от НСИ и им благодаря, за подробния отговор, от който ясно се разбира, че те редовно предоставят информация на СЗО и Европейската комисия, но исканата от мен информация я нямат. Евентуално ще я имат през лятото на 2022 година. Естествено, че възниква логичния въпрос откъде и кой зарежда медиите с информация за смъртните случаи от К-19, след като МЗ и НСИ не разполагат с такава?

Държа да отбележа, че от НСИ много коректно са описали движението на информацията при настъпване на смърт.

При внимателен прочит ще разберете, че специално обучени лекари в РЗИ-та поставят кодовете (сиреч от причината за смъртта).

От НСИ са премълчали за бройката на проведените аутопсии след констатирана смърт, които се отбелязват в точка 9 на съобщението за смърт.

За да насоча вниманието съм маркирал определени текстове с червен контур отстрани, както и заедно с документа ще публикувам и бланка за съобщение за смърт, за да имате по-ясна представа.

Предполагам, че вече на всички ви става ясно, че става въпрос за безскрупулен и безпощаден бизнес със здравето и живота на хората. В тази бизнес формула участват според мен цели правителства и медийни групировки, които не се спират пред нищо!

Димитър Байрактаров
                                Click image for larger version

Name:	KO1.jpg
Views:	9
Size:	74.8 КБ
ID:	3951128

https://afera.bg/безскрупулна-манипулация-на-власт-ме/
                                Last edited by neon7; 26.07.2022, 14:38.

Коментар

Working...
                                X