IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Човекът е математик, даже бих казал - гениален математик.

Пробвал ли си да публикуваш притчите, които пишеш? Страхотни са, само някой да пипне малко граматиката и словореда. Талант е това, пари можеш да изкарваш! Аз лично съм дълбоко трогнат от трагедията на математика. Бих прочел нещо и за физик ако ти се намира.

Коментар

• Слушахте ли интервюто с директора на Пирогов?!

По собствените му думи е нещо страшно. Към момента ЦЕЛИ 10 (ДЕСЕТ) души са в реанимация (интензивно за тези с листчето) с Ковид. ДЕЦА НЯМА.

Активираните с препълнените "интензивни" защо пропуснаха да ни кажат новините от извора.

~~
      В момента нямаме пациенти деца
      А модовете ще продължават ли да позволяват очевидна дезинформация и да трият когато определиш някой гнусен долен лъжец и майкопродавци като такъв. Сигурен съм, че СЪЗНАТЕЛНОТО И СИСТЕМНО разпространяване на такива лъжи, за неща от такъв висок обществен интерес, е наказуемо с държавна репресия.
      Last edited by terziеv; 28.08.2021, 15:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Не е чума, даже туберкулоза не е... но и прост грип не е. Досега ковид уби повече българи отколкото всички грипни епидемии през този век, ВЗЕТИ ЗАЕДНО!
        Искам да споделя за един случай с мой роднина по линия на децата на сестрата на жена ми - баща на съпруга на една от дъщерите и дядо на внуците. Младите много пъти са се опитвали да го накарат да се ваксинира, но той от позицията уж на по-умен непрекъснато отказваше. Човекът е математик, даже бих казал - гениален математик. Както и да е - в края на краищата КОВИД го докопа и той влезе в болницата. Изкара го много тежко, но оцеля.

Изписаха го и той веднага се захвана да решава сложни математически задачи, за да си изясни за себе си дали КОВИД е нанесъл някакви щети на мозъка му. И тъкмо се успокои, че всичко е наред, и получаваме известие, че внезапно е починал. Това беше докато бяхме на 9-тия ден от смърта на бащата на жена ми.

Та искам да кажа, че официалната статистика от 4.3% умрели от КОВИД всъщност не е вярна. Много от изписаните уж оздравели до 1-2 месеца умират от усложнения, дошли уж от нищото. И тях не ги пишат умрели от КОВИД, но всъщност първопричината е КОВИД, който създава инвалиди дори и когато уж те изпишат като оздравял.

Искам да кажа, че реалната смъртност от КОВИД може би е 10% или дори повече, но статистиката си мълчи за това. Нека антиваксърите да го знаят това. Замина си още един антиваксър-роднина, който освен всичко друго беше много умен и много кадърен човек. Просто подцени опасността и стана жертва на своите грешни убеждения по отношение на короната.
        Last edited by Mateev; 28.08.2021, 15:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
          Все пак не е дифтерит, не е черната чума, не е и едра шарка, даже не туберкулоза...

Прост грип е, бе! Не умирайте предварително, заешки душици!
          Не е чума, даже туберкулоза не е... но и прост грип не е. Досега ковид уби повече българи отколкото всички грипни епидемии през този век, ВЗЕТИ ЗАЕДНО!

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
            Обърнете внимание на една тенденция при смъртните случаи от ковид - вече не са само "дъртите". От 43 починали вчера, 16 са между 40 и 60 годишни, 3 са под 40!
            Вие като че ли никога не сте знаели, че има болести и от тях някакъв малък процент от по-младите също могат да умрат.

Аз помня поне няколко случая от по-далечното ми обкръжение – преди "пандемията" ви – на мъже около 40-ака, умрели от скоротечна пневмония; тя трудно се "хваща" навреме, щото до 4-5 дена се развива до смъртния изход.

Само че преди "пандемията" ви това се приемаше с въздишка: е, имало да става...
            Сега ви оглушиха и оглупиха с постоянни числа за смърт по медийната Ниагара. За смъртта, която винаги присъства, включително и по здравни причини.

А стига вече: престанахте да живеете от страх да умрете – при нормални условия.

Все пак не е дифтерит, не е черната чума, не е и едра шарка, даже не туберкулоза...

Прост грип е, бе! Не умирайте предварително, заешки душици!
            Last edited by chan_tura_naga; 28.08.2021, 13:39.

Коментар

• Обърнете внимание на една тенденция при смъртните случаи от ковид - вече не са само "дъртите". От 43 починали вчера, 16 са между 40 и 60 годишни, 3 са под 40!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ха ха ха Матейко да се извини!!!!?????Ти май сънуваш
                Всички грешим, а в тази меркетингова промивка навсякъде от всеки ъгъл в полза на ваксините е нормално дори умен човек да бъде заблуден и излъган....Дори и такъв на следващото ниво след умен като Матеев :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

A това все пак е стопроцентов фейк
                  Разбира се че е фейк... Този дори пауърпойнт не може да ползва.... Ще ми чертае на некви листа. Ясно е че познанията му са от миналият век...., а технологиите на иРНК ваксините е от бъдещето....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Благодаря за линка.
                    Видеото е както каза автора му видеото на годината....,поне за нас по-необразованите, както и предните 2....

Матеев , отдели 2 часа и изгледай тези 3 видеа. Вместо да спамиш и ОТКЛОНЯВАШ темата с цел да се размие същественото / елементарен похват/След това ако наистина си човека за който се представяш е редно да се извиниш за нещата които писа последните няколко месеца.

Това не променя , че е възможно да си взел правилно решение за СЕБЕ си да се ваксинираш било поради възраст, тегло, здравословни проблеми и т.н. поставяйки те в много рискова група от вируса .... За останалите обаче бъди така добър да разбереш тяхната изходна позиция правилно през призмата на тези 3 видеа направени от неслучайни хора....
                    Ха ха ха Матейко да се извини!!!!?????Ти май сънуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                      Който още не е разбрал защо е толкова "важно" преболедувалите да се "ваксинират" с експерименталните отрови:

RED CROSS AND DONATING CONVALESCENT PLASMA
                      https://www.bitchute.com/video/elbob8Kn2uSO/
                      Благодаря за линка.
                      Видеото е както каза автора му видеото на годината....,поне за нас по-необразованите, както и предните 2....

Матеев , отдели 2 часа и изгледай тези 3 видеа. Вместо да спамиш и ОТКЛОНЯВАШ темата с цел да се размие същественото / елементарен похват/След това ако наистина си човека за който се представяш е редно да се извиниш за нещата които писа последните няколко месеца.

Това не променя , че е възможно да си взел правилно решение за СЕБЕ си да се ваксинираш било поради възраст, тегло, здравословни проблеми и т.н. поставяйки те в много рискова група от вируса .... За останалите обаче бъди така добър да разбереш тяхната изходна позиция правилно през призмата на тези 3 видеа направени от неслучайни хора....

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                        RED CROSS AND DONATING CONVALESCENT PLASMA
                        https://www.bitchute.com/video/elbob8Kn2uSO/
                        A това все пак е стопроцентов фейк

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          "... Still, Thålin and other researchers stress that
                          deliberate infection among unvaccinated people would put them at significant risk of severe disease and death, or the lingering, significant symptoms of what has been dubbed Long Covid.
                          The study shows the benefits of natural immunity, but “doesn’t take into account what this virus does to the body to get to that point,” says Marion Pepper, an immunologist at the University of Washington, Seattle. COVID-19 has already killed more than 4 million people worldwide and there are concerns that Delta and other SARS-CoV-2 variants are deadlier than the original virus."

Антиваксъри, намерете си болни от КОВИД и се заразете от тях
                          Не сме искали да се заразяваме насила, но прекарахме Ковид(ваксини нямаше). Кой е имал желание за естествен имунитет и се е заразил нарочно? Да, ама имало последствия. Е, и? Какво да направим постфактум? А, сетих се. Да отричаме, че преболедувалите могат да изграждат имунитет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Така разсъждават и крадците. Обидени са на цялото общество, че не им позволява да си крадат на воля когато си поискат и каквото си поискат. Те също си мислят, че цялото общество са стадо овце, които трябва да бъдат стригани.

Така разсъждават и убийците .....
                            Така разсъждават и егоистите .....
                            Така разсъждават и нарцисистите .....

Вие от кои сте?
                            Евтино, наивно, манипулативно.

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

За мен едно от основните неща в тази "пандемна" история е грубото потъпкване на основни човешки свободи, най-вече тази на придвижване (то ест силово налагане на частичен или пълен тъмничен режим) – без никаква полза и съответно нужда от здравна гледна точка. Трябва да добавя, че е не само без полза, а е и с голяма вреда за здравето, икономиката и обществото.

Но най-важното за мен е това, че видях какъв грамаден процент от двукраките са овце, а не хора с минимума човешко достойнство, нужен, за да се смяташ човек.
                              Това узакони в мен мизантропията ми, в която се съмнявах в малка степен преди "пандемията". Даже и това малко съмнение изчезна и сега съм сигурен в овчедушието и свинщината на повече от 95% от двукраките (да ме прощават животните – те са много по-достойни същества).
                              Така разсъждават и крадците. Обидени са на цялото общество, че не им позволява да си крадат на воля когато си поискат и каквото си поискат. Те също си мислят, че цялото общество са стадо овце, които трябва да бъдат стригани.

Така разсъждават и убийците .....
                              Така разсъждават и егоистите .....
                              Така разсъждават и нарцисистите .....

Вие от кои сте?

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Tова го правеха предимно доктори в началото. В момента антиваксърите са предимно прекарали грип и без желание да експериментират с принудително иглолечение. Мислех че е очевидно, но за дебилите май не е.
                                За мен едно от основните неща в тази "пандемна" история е грубото потъпкване на основни човешки свободи, най-вече тази на придвижване (то ест силово налагане на частичен или пълен тъмничен режим) – без никаква полза и съответно нужда от здравна гледна точка. Трябва да добавя, че е не само без полза, а е и с голяма вреда за здравето, икономиката и обществото.

Но най-важното за мен е това, че видях какъв грамаден процент от двукраките са овце, а не хора с минимума човешко достойнство, нужен, за да се смяташ човек.
                                Това узакони в мен мизантропията ми, в която се съмнявах в малка степен преди "пандемията". Даже и това малко съмнение изчезна и сега съм сигурен в овчедушието и свинщината на повече от 95% от двукраките (да ме прощават животните – те са много по-достойни същества).

Коментар

Working...
                                X