IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

    Това "От Извора" предполагам е сайта на психично болните в България. А някакъв ми предлага да чета подобни неща и да ги оборвам дума по дума.
    Пише го един човек, или поне той е лицето, и съдържанието е пълно с препратки за подтвърждаване на твърденията.
    Фактически сайтът е агрегатор на информация.

    Голяма част от препратките са към сериозни източници, а изглеждащите неясни или неизвестни са също такива агрегатори.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
      Ето данните за Ню Йорк, със сравнения между ваксинирани и неваксинирани.
      https://www1.nyc.gov/site/doh/about/...ctiveness.page
      Никой нормален и що-годе запознат не би повярвал точно на данните от това пропаднало тоталитарно тресавище и гнездо на световната олигархия Ню Йорк - най-провалилият се в пандемията град, където заразените и смъртните случаи на глава от населението и досега са повече от тези в България и това имайки предвид по-добрата здравна система и най-драконовски вариант на рестрикции.


      Това слага край на спора с някакви данни от азиатската държава Израел, дошли чрез какви ли не незнайни конспиративни сайтове.
      Най-важните данни от Израел са от официалните им източници, а тази азиатска държава е с по-добри лекари и болници дори от Ню Йорк, ако щеш вярвай, а отгоре на това е и по-добре ваксинирана.
      Last edited by perin; 28.08.2021, 18:32.

      Коментар


      • [QUOTE=bota156;n3798133]
        Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

        О дааа - разликата е никаква и затова са изпляскали безумни бази.
        Факсините не пазят НИТО ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ, НИТО ОТ ВЛИЗАНЕ В БОЛНИЦА, НИТО ОТ СМЪРТ.
        Пазят малоумниците от страхова невроза
        Понякога и е възможно да причиняват смърт ама не е сигурно и не е доказано....т.е. не са ваксините....Сигурно е само че тези двамата са си заминали заради вируса и нямам съмнение, че нашите здравни власти вече са проверили дали у нас има от тези пратки ваксини и че всичко се изследва преди да се ползва за ваксиниране....

        https://dnes.dir.bg/svyat/dvama-dush...ida-na-moderna

        Коментар


        • Първоначално изпратено от fon
          Но гледам, че този идиотизъм е излязъл и в Dnes.bg

          Предполагам изказваш това твърдение от позицията на твоята компетентност. От тази гледна точка би ли обяснил с факти и конкретика кои анализи и твърдения в проучването съвпадат с виждането ти за идиотизъм?
          Не отговори на въпроса ми.

          Коментар


          • [QUOTE=neon7;n3798117]
            Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
            Ето данните за Ню Йорк, със сравнения между ваксинирани и неваксинирани.
            https://www1.nyc.gov/site/doh/about/...ctiveness.page

            Това се нарича официален фалшификат !
            О дааа - разликата е никаква и затова са изпляскали безумни бази.
            Факсините не пазят НИТО ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ, НИТО ОТ ВЛИЗАНЕ В БОЛНИЦА, НИТО ОТ СМЪРТ.
            Пазят малоумниците от страхова невроза
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

            Коментар


            • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
              Не подкрепям петиции, но подкрепям ТАЗИ на учителите и родителите

              Подкрепете я и вие!

              https://www.otizvora.com/2021/08/139...-i-roditelite/
              Това "От Извора" предполагам е сайта на психично болните в България. А някакъв ми предлага да чета подобни неща и да ги оборвам дума по дума.

              Коментар


              • [QUOTE=fon;n3798113]Ето данните за Ню Йорк, със сравнения между ваксинирани и неваксинирани.
                https://www1.nyc.gov/site/doh/about/...ctiveness.page

                Това се нарича официален фалшификат !

                Коментар


                • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

                  Има един термин "скрита смъртност" ...Там вече няма как да бъде манипулирани цифрите. Гледа са за последните 5г каква е средната смъртност в БГ,гледа се и по време на Ковод двете години колко е.Разликата минус официално обявени Ковид починали/ = скритата смъртност. Или това са хора който са починали от Ковид,но не са броени за такива
                  "Браво" на Пфайзер-тролчетата - вече стигнахте и до идеята да използвате реалният брой смъртни случаи, които няма как да фалшифицирате. Обаче няма и как да си ги присвоите, че са в следствие само на Ковид заразяване, защото:
                  1. Отложените планови операции доведоха до усложнения и летален изход при пациенти разчитащи на живото-спасяващи за тях операции.
                  2. Масовият страх който насаждате през официалните медии, доведе до това че огромно количество пациенти търсят медицинска помощ в последният момент и то за стандартни НЕКовид заболявания.
                  3. Идиотските локдауни и затваряне на предприятия доведе до многократно увеличаване на домашното насилие, злоупотребата с алкохол и наркотици. Ха познайте това до какво води.
                  4. Експерименталните и неиздържаните в медицинско отношение Ковид ваксини имат в определен процент от случаите изключително тежки странични реакции.

                  Толкоз на тема необмислени до момента решения. А сега на темата предстоящ опит за погазване Конституцията на Република България - пускам оново показаният по-долу линк към отвореното писмо на българските учители и родители на български деца: https://www.peticiq.com/202122?uv=37964092

                  Няма да го цитирам цялото, който иска ще го прочете и подпише, но ще цитирам членовете от Българската Конституция визирани в него:
                  Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
                  ...
                  Искаме да напомним също, че ние не се намираме в извънредно положение, а в извънредна епидемична обстановка, което още по-малко позволява отклонението от основните закони на Република България.

                  В тези случаи са нарушени следните закони:

                  Конституция на Република България:

                  Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

                  (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

                  Чл. 30. (1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност.

                  (2) Никой не може да бъде задържан, подлаган на оглед, обиск или на друго посегателство върху личната му неприкосновеност освен при условията и по реда, определени със закон.

                  Наказателен кодекс:
                  ...
                  Last edited by vgc; 28.08.2021, 16:03.

                  Коментар


                  • Военен лекар: "Програмата за ваксина COVID е убила повече млади хора на активна служба, отколкото COVID"

                    Д-р Лий Мерит завършва ортопедична хирургия във Военноморските сили на САЩ и служи 9 години като лекар и хирург във флота, където изучава и биологични оръжия, преди да се върне в Рочестър, където е единствената жена, назначена за стипендиант по гръбначна хирургия на Луис А. Голдщайн.

                    Д-р Мерит практикува частна ортопедична и гръбначна хирургия от 1995 г., член е на Управителния съвет на Аризонската медицинска асоциация и бивш президент на Асоциацията на американските лекари и хирурзи.

                    Наскоро д-р Мерит се обърна към американските лекари на първа линия и обсъди как през цялата 2020 г. сред всички военнослужещи на активна служба има само 20 смъртни случая, свързани с КОВИД. Сега обаче има много съобщения за тумори и над 80 случая на миокардит (възпаление на сърцето), при който 5-годишната смъртност е около 66%, след инжекциите COVID-19, дадени на военните.

                    С програмата за ваксиниране привидно сме убили повече от нашите млади хора на активна служба, отколкото COVID.

                    Това не е първият случай, в който военните са замесени в убиване на военнослужещи на активна служба с експериментални ваксини. Това се случи и по време на Войната в Залива с експерименталната ваксина срещу антракс, която според някои оценки е убила 35 000 военни с това, което първоначално беше наречено "синдром на войната в Залива".

                    Изготвих видеоклип, в който съпруга на войник на активна служба в Южна Корея обяснява как преди здравият ѝ съпруг сега има сериозни сърдечни проблеми след приема на ваксините COVID-19, последван от медик информатор, който обяснява докъде ще стигнат военните, за да прикрият смъртните случаи, свързани с експериментални ваксини.

                    Моля, гледайте този филм и го споделете с всички, които познавате в армията, за да не се повтори в историята това, което се случи с ваксината срещу антракс.

                    По-добре е да рискувате да се изправите пред военен съд и да загубите военната си кариера, отколкото да се откажете от живота си заради ваксина или да станете трайно нетрудоспособни заради най-голямото публично изпитание на ваксини, провеждано някога върху човечеството.

                    https://rumble.com/vlru1r-military-d...tive-duty.html


                    https://www.bitchute.com/channel/HlyeDvlqcVJm/

                    Коментар


                    • Ето данните за Ню Йорк, със сравнения между ваксинирани и неваксинирани.
                      https://www1.nyc.gov/site/doh/about/...ctiveness.page

                      То дори няма какво да се обсъжда. Това слага край на спора с някакви данни от азиатската държава Израел, дошли чрез какви ли не незнайни конспиративни сайтове. Все пак болниците в Ню Йорк са се доказали. Слабоумната антиваксърска групичка тук е време да признае грешката си и да се извини.

                      Коментар


                      • Не подкрепям петиции, но подкрепям ТАЗИ на учителите и родителите

                        Подкрепете я и вие!

                        https://www.otizvora.com/2021/08/139...-i-roditelite/

                        Поне веднъж годишно различни активисти опитват да ме вербуват за каузите си. Винаги съм отказвал, защото текстовете им са повече емоционални, отколкото юридически издържани (ако изобщо са такива). Отделно смятам, че петициите са погрешно канализиране на енергия и инициативи.

                        Този път обаче е различно… Подкрепих една петиция, без да са ме молили

                        Преди всичко го направих, защото не е просто поредната в интернет. Тя представлява и изключително добре подковано отворено писмо – очевидно писано със съдействието на добри юристи. Вярвам, че този път има смисъл и ще доведе до резултати.

                        Ако отвореното писмо (петицията) не свърши работа, всичко описано ще свърши работа в съда. То така или иначе може би трябва да се стигне до съд, за да може законодателната и изпълнителната власт да срещнат отдавна чакания си коректив. Но това е дълга тема. Учители и родители, подкрепяни от юристи, повеждат битка на „свобода или смърт“

                        Няма как да не подкрепя нещо такова. Не само с подпис на петицията. И с препечатване на цялото отворено писмо (вижте по-долу), за да му дам гласност сред читателите на блога.

                        Вижте и интервюто на учителката Яна Шишкова за БНР: „Има натиск за задължително ваксиниране на учителите“.

                        Мога да си позволя и един призив, който не е чак толкова дипломатичен и/или юридически издържан. Най-малкото, което можете да направите срещу блудствата с деца и гаврите с учители, е да окажете психологически натиск на псевдомедицинските фашисти с няколко кликвания, подписвайки петицията.

                        КЪМ ПЕТИЦИЯТА

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                          Искам да споделя за един случай с мой роднина.
                          Има един термин "скрита смъртност" ...Там вече няма как да бъде манипулирани цифрите. Гледа са за последните 5г каква е средната смъртност в БГ,гледа се и по време на Ковод двете години колко е.Разликата минус официално обявени Ковид починали/ = скритата смъртност. Или това са хора който са починали от Ковид,но не са броени за такива.Или ,скритата смъртност+официално обявени Ковид починали =РЕАЛНАТА Ковид смъртност

                          Та с тези половинчати мерки и даване микрофон на дебили като мангъров,радев и сие ,БГ беше на трето после и на второ място в СВЕТА по починали от Ковид/на 1млн .И това са официлани данни и скритата смъртност НЯМА КАК да бъде скрита.

                          ТОВА СА ФАКТИТЕ .Всичко друго е ала -бала приказки и проветряване на пломбите

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


                            Пробвал ли си да публикуваш притчите, които пишеш? Страхотни са, само някой да пипне малко граматиката и словореда. Талант е това, пари можеш да изкарваш! Аз лично съм дълбоко трогнат от трагедията на математика. Бих прочел нещо и за физик ако ти се намира.
                            Човек трябва да е много прост, за да си прави майтап с тези неща.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Човекът е математик, даже бих казал - гениален математик.

                              Пробвал ли си да публикуваш притчите, които пишеш? Страхотни са, само някой да пипне малко граматиката и словореда. Талант е това, пари можеш да изкарваш! Аз лично съм дълбоко трогнат от трагедията на математика. Бих прочел нещо и за физик ако ти се намира.

                              Коментар


                              • Слушахте ли интервюто с директора на Пирогов?!

                                По собствените му думи е нещо страшно. Към момента ЦЕЛИ 10 (ДЕСЕТ) души са в реанимация (интензивно за тези с листчето) с Ковид. ДЕЦА НЯМА.

                                Активираните с препълнените "интензивни" защо пропуснаха да ни кажат новините от извора.

                                ~~
                                В момента нямаме пациенти деца
                                А модовете ще продължават ли да позволяват очевидна дезинформация и да трият когато определиш някой гнусен долен лъжец и майкопродавци като такъв. Сигурен съм, че СЪЗНАТЕЛНОТО И СИСТЕМНО разпространяване на такива лъжи, за неща от такъв висок обществен интерес, е наказуемо с държавна репресия.
                                Last edited by terziеv; 28.08.2021, 14:13.

                                Коментар

                                Working...
                                X