Първоначално изпратено от chan_tura_naga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
Колега, трябва да заемем активна позиция срещу троленето, защото има реална опасност от „австрализация” на света.
Залогът е огромен, бъдещето на децата ни, затова съм толкова емоционален.
https://youtu.be/Sq3M-VTKy44
Ето с БГ субтитри декларацията от Рим, прочетена лично от изобретателя на иРНК ваксините д-р Малоун.
Просто доскоро бях баннат пак.
Ще бъда баннат и в бъдеще. Като изчезна, знай, че това е причината.
Бановете ми са най-малко един месец, освен последният. Банван съм и завинаги.
Гледам, и теб са те трили...Last edited by chan_tura_naga; 07.10.2021, 10:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Много странно е, че го казваш, защото точно чумата е болест, която сме преодоляли няколко пъти чрез естествен имунитет и това се е случило много преди модерната медицина. Имало ли е някога поголовна противочумна ваксинация? Ти да не би да си ваксиниран сега от чума?
Медицинските органи следят постоянно за случаи на чума и реагират светкавично, ако се появи. Предвидена е и строга изолация на цели области или квартали (карантина), ако нещата не са уловени още на ниво единичен случай.
Но математишъна говореше по-образно, не конкретно, защото наистина има тежки, истински и смъртоносни болести, които се сдържат или са победени чрез ваксинациите.
Обаче... да ми сравнява грипче с туберколоза или дифтерит ... означава, че съзнателно лъже, сравнявайки мишка със слон. Или че е малоумен, а тъй като той не е малоумен, значи лъже с цел.
Само дано не си мисли, че ще тръгнем да му вярваме.
Но той играе не пред нас, а пред гмежта, която, за съжаление, е над 90%, така че тактиката му може да е печеливша – примерно за целта да вдига акциите на БигФарма колкото може по-дълго време, та да ги продаде най-скъпо най-накрая.Last edited by chan_tura_naga; 07.10.2021, 09:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Такива данни имаше за САЩ и Израел. Бяха за млади мъже, особено в армията. Случаите от 1 на 100 000 - което било нормално, станали 5 на 100 000. И се предполага че са от ваксината. Но може и да са от вируса. Много от тях изобщо не са усетили че са го преболедували вируса.
А тези под 18 години няма особен смисъл да се ваксинират.
За хората над 30 (или 40 да кажем) - близо 30% от заразените страдат от лонг ковид симптоми няколко месеца след това. Така че е несравнимо с 1 на 20 000.
Както много често е в реалния живот - изборът опира до по-малкото зло.
Усещаш ли се въобще, какви ги пишеш???????
Говорим за млади, здрави хора. А ти ми вадиш, официална стъкмистика. Пък било, и нормално.
Кажи за възрастните, със хронични проблеми. Или и за тях е нормално? Дай статистика. Ма няма такава.
Егати зомбираните, опитни мишлета.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Бе ако всички бяхме като вас антиваксърите сигурно щяхме да мрем от чума още
Да не говорим че освен чумата има още доста сериозни вируси и бактерии преборени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеХей мишлета, хей ги две.
Те ще слушкат най-добре.
"Швеция и Дания спират прилагането на ваксината на "Модерна" при млади хора"
При младите миокардит. А при възрастните????????
А тези под 18 години няма особен смисъл да се ваксинират.
За хората над 30 (или 40 да кажем) - близо 30% от заразените страдат от лонг ковид симптоми няколко месеца след това. Така че е несравнимо с 1 на 20 000.
Както много често е в реалния живот - изборът опира до по-малкото зло.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хей мишлета, хей ги две.
Те ще слушкат най-добре.
"Швеция и Дания спират прилагането на ваксината на "Модерна" при млади хора"
При младите миокардит. А при възрастните????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Вируси е имало, има и винаги ще има... нямало е, обаче, такива като тебе, които след две дози експериментална субстанция да си вярват толкова свирепо, че са се отървали от нещо, което от милиарди години съжителства с всякакви биологични видове... и то само за някакви си 6 месеца.
Да не говорим че освен чумата има още доста сериозни вируси и бактерии преборени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
Колега, трябва да заемем активна позиция срещу троленето, защото има реална опасност от „австрализация” на света.
Ето с БГ субтитри декларацията от Рим, прочетена лично от изобретателя на иРНК ваксините д-р Малоун.
Това е позицията на истински мъж и баща! Браво!
Разликата ни е, че моите вече са отгледани и големи, и съм много доволен от това, че разбраха какво им показахме ние, родителите.
Самостоятелни са и в мисленето, и в духа, и в живота си... еми човеци станаха, а не грухтещи свинчета.Last edited by chan_tura_naga; 06.10.2021, 15:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеДрейнлан21,
вече не се ядосвам като теб от това, че само 1% от двукраките сме хора.
И аз преди виках и скачах, но само получавах банове, защото останалите 99% от двукраките не са напълно хора.
Сега малко по малко свиквам с истината.
Е, кво да се прави – техен е светът сега. За малко, разбира се – много скоро светът, който "строят", ще се срути, без те даже и да разберат защо.
————
На твое място бих махнал последния абзац от поста ти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Дрейнлан21,
вече не се ядосвам като теб от това, че само 1% от двукраките сме хора.
И аз преди виках и скачах, но само получавах банове, защото останалите 99% от двукраките не са напълно хора.
Сега малко по малко свиквам с истината.
Е, кво да се прави – техен е светът сега. За малко, разбира се – много скоро светът, който "строят", ще се срути, без те даже и да разберат защо.
————
На твое място бих махнал последния абзац от поста ти.Last edited by chan_tura_naga; 06.10.2021, 13:56.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеВсички управници са наясно че система която да задоволява лакомията на говедото наречен човек е обречена. Затова сега въвеждат система против говедото, както си беше в цялата човешка история до средата на 20век
По-склонен съм да приема тази причинна връзка, а нейната причина, в най-крайна сметка, са успехите на технологичната циливилизация.
(ПП. Е виж под мене какво е агънце ми заблеяло, агънце по акъл и дух в Тодурови кошари...)Last edited by chan_tura_naga; 06.10.2021, 13:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз все си мисля че тази тактика в крайна сметка ще се окаже губеща. Умират "сухите клечки" 0,05% и мнозинството си продължава живота. Друг е въпроса че вече СТАРИЯ живот безвъзвратно го унищожиха, също както комунизма. Всички управници са наясно че система която да задоволява лакомията на говедото наречен човек е обречена. Затова сега въвеждат система против говедото, както си беше в цялата човешка история до средата на 20век
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
В държавата с 1.3 милиарда население като се появи един заразен и блокират целия град. Няма не искам няма недей. Блокаж. София кога ще я блокират до 0 случая. Ама военни да ти носят храна до вратата, не само да си мислиш, че има ограничения докато обикаляш навън.
https://www.seatrade-maritime.com/po...covid-lockdown
https://www.reuters.com/world/china/...cy-2021-08-17/Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
И после от повече от три месеца напълно и абсолютно престана да е заразен в държавата с 1.3 милиарда население, откъдето "произлезе"?
https://www.seatrade-maritime.com/po...covid-lockdown
https://www.reuters.com/world/china/...cy-2021-08-17/
Коментар
Коментар