IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Болници искат неваксинираните срещу COVID-19 да заплащат част от лечението си

    https://nova.bg/news/view/2021/10/14...-%D1%81%D0%B8/

    Предложението ще бъде внесено в Министерството на здравеопазването

    Неваксинираните пациенти с COVID-19 в болница да заплащат част от разходите по лечението си. Това ще поиска Българската болнична асоциация (ББА) от Министерството на здравеопазването. Причината е големият брой неваксинирани, които по време на четвъртата вълна на пандемията претоварват здравната система в страната, се казва в прессъобщението на ББА.

    При положение, че пациентите имат свободен и безплатен достъп до ваксини у нас, и след като данните от цял свят показват, че над 91% от постъпилите в болница не са ваксинирани, считаме, че е време да дадем ясен сигнал, че неваксинираните пациенти „струват“ на всички ни висока цена. Тази висока цена има не само финансово изражение, а включва и изтощение на медицинския персонал и усложняване на проблема с недостига на кадри“, обясняват от ББА. На фона на растящите разходи в целия сектор и недофинансираните пътеки за лечение на COVID-19, тези, които избират без медицинска причина да не се ваксинират, трябва да споделят поне част от своята отговорност към обществото.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

      Значи данните потвърждават тезата ти, ...

      пп. Данните са от НСИ и от единния информационен портал, не са от "официален документ на българското правителство".
      Ясно, значи няма официален документ с тези цифри, а пък ти даже и линк към тях не можеш да ми дадеш, само защото някой ти ги е пратил по мейла с бележка "действай" нали така ...


      А сега да обърнем внимание на новото есе от CJ Hopkins "The Great New Normal Purge" и какво казва писателят за такива като вас в него: https://cjhopkins.com/articles-essays-fiction/

      Ето и директен линк към статията в кънсентфектъри: https://consentfactory.org/2021/10/1...-normal-purge/

      Голямата нова нормална чистка

      Безмилостната официална пропаганда, демонизираща „неваксинираните“, се излива от корпоративните и държавни медии, правителствени лидери, здравни служители и крещящи фанатици в социалните медии. „Неваксинираните“ са новият официален „Untermenschen“, подклас от нечовешки „други“, които новите нормални маси са обусловени да мразят.

      Но това не е просто прочистване на „неваксинираните“. Всеки, който се отклонява от официалната идеология, бива систематично демонизиран и преследван. В Германия, Австралия и други държави от Новия нормал протестът срещу Новия нормал е официално забранен . Новото нормално гестапо обикаля домовете на хората, за да ги разпитва за техните анти-нови нормални публикации във Facebook . Корпорациите открито цензурират съдържание, което противоречи на официалния разказ . Нови отряди от нормални мошеници обикалят по улиците, проверявайки документите на хората за „ваксинация“.
      ...
      Нищо от това не би трябвало да е изненада.

      Същността на тоталитаризма - независимо от костюмите и идеологията, които носи - е желанието за пълен контрол върху обществото, всеки аспект на обществото, всяко индивидуално поведение и мисъл. Всяка тоталитарна система, независимо дали цяла нация, малък култ или друга форма на социално тяло, се развива към тази непостижима цел ... тоталната идеологическа трансформация и контрол на всеки отделен елемент от обществото
      ...
      По този начин всяка нова тоталитарна система, в някакъв момент от еволюцията си, трябва да започне чистка от тези, които отказват да се съобразят с нейната официална идеология.
      ...
      Чистката трябва да се проведе открито, брутално, така че масите да разберат, че правилата на обществото са се променили завинаги, че предишните им права и свободи са изчезнали и че отсега нататък няма да има никакъв вид съпротива или отклонение от официалната идеология толерирани и ще бъдат безжалостно наказани.

      Прочистването обикновено започва по време на „извънредно положение“, под непосредствена заплаха от някой официален „враг“ (напр. „Комунистически проникващи“, „контрареволюционери“ или… знаете, „опустошителна пандемия“), така че нормалните обществени правила могат да бъдат спрени за неопределено време „с цел оцеляване“. Колкото по -ужасени могат да бъдат направени масите, толкова по -склонни ще бъдат да се откажат от свободата си и да следват заповеди, колкото и луди да са.
      ...
      Животът на тоталитаризма е страхът ... страх както от официалния враг на системата (който непрекъснато е подсилен с пропаганда), така и от самата тоталитарна система.
      ...
      Страхът на масите след това се насочва към омраза ... омраза към официалния „Untermenschen“, когото системата насърчава масите да използват за изкупителната жертва. По този начин прочистването е и средство, позволяващо на масите да се изчистят от страха си, да го трансформират в оправдание на себе си и да го отприщят върху „Untermenschen“ вместо тоталитарната система
      ...
      Помислете само за случилото се през последните 18 месеца.
      ...
      Подробностите са в самото есе. Това да ви звучи познато и на родна почва? Единственото което ще добавя към CJ Hopkins е, че ако те на запад минаха в тоталитарна диктатура, ние от бившия източен блок директно отиваме към нацизъм, не за друго а щото нас тоталитаризъм не ни плаши. Само сменете снимката на този в дясно с двете ески с подходяща родна татуировка избродирана върху врата на пфайзерофил и сте готови за маршируването към вакси-паспортите:
      Last edited by vgc; 14.10.2021, 15:55.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

        BONI, BONI, помолих те за препратка посочваща официален документ на българското правителство верифициращ тези цифри. Питам просто за един познат, който живо ще се заинтересува от него и моментално ще се задейства ... той си знае как.

        Относно аритметиката, благодаря, но няма нужда. В твоята табличка като махнеш бебетата и 80+ хората, чийто живот зависи основно от този на небето, се виждат с просто око двете растящи прогресии - ако ти се смята си извеждай формули на воля, но те отново подчертавам са РАСТЯЩИ:


        Извод (данните са твои, искам само линк до тях): КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМ Е ПРОЦЕНТА "ВАКСИНИРАНИ" В СЪОТВЕТНАТА ГРУПА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ХОРА СА ПОЧИНАЛИ ТОЗИ МЕСЕЦ ОТ НЕЯ.
        И каква стана тя, пфайзерският буламач, вместо да ги пази, май че ги избива като гледам твоите данни ...
        Значи данните потвърждават тезата ти, но само ако махнем каквото не ти харесва. Две плюс две е едно, но само ако извадим три. Ако махнем умрелите от COVID, смъртността е по-малка от грип. Ако махнем живеещите в Америка, населението на САЩ е по-малко от това на България.

        пп. Данните са от НСИ и от единния информационен портал, не са от "официален документ на българското правителство". За неграмотните подчертавам, че българското правителство не издава актове за "верифицикация на цифри".

        Коментар


        • 100-200 членове на Конгреса, семейства и персонал, лекувани с ивермектин. Без хоспитализации !

          Това е повече от обезпокоително. Според д-р Pierre Kory , MD, MPA и проверено от Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), 100 до 200 представители на конгреса и/или персонал и семейства, които са се заразили с COVID-19, са били лекувани с протокола Front Line Ivermectin . [ ВРЪЗКА и ВРЪЗКА ]

          https://twitter.com/PierreKory/statu...12291302055940

          Това успешно лечение се случва в същото време много представители на Конгреса играят политика в полза на ваксината; омаловажаване на ефективното антивирусно лечение и терапевтичен подход с ивермектин; и предприемане на действия за блокиране на редовни американски граждани да търсят подобно лечение с Ивермектин.

          Конгресът може да търси лечение с лекарства, които едновременно отказват на другите? Това е далеч отвъд „скандал“ и трябва да бъде разследвано бързо.

          Освен това, тъй като Merck обяви ново и подобно антивирусно лекарство, наречено Molnupiravir, две проучвания в Индия поискаха да излязат от изпитванията. Очевидно проблемът заобикаля новото лекарство, което не носи полза, след като пациентът е умерено болен и хоспитализиран

          https://www.globalresearch.ca/report...octors/5758305

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            [TR]
            [TD="width: 34"]5[/TD]
            [TD="width: 165"]Hungary[/TD]
            [TD="width: 80"]30,321[/TD]
            [TD="width: 131"]86,189[/TD]
            [TD="width: 101"]3,149[/TD]
            [/TR]
            [/TABLE]
            Браво, АНТИВАКСЪРИ Борете се за 1вото място
            Покажете че нема друга такава държава като българия
            и че нема "по-умни" и по-хитри от българите


            Click image for larger version

Name:	docddi.jpg
Views:	1
Size:	11.6 КБ
ID:	3815204



            https://www.otizvora.com/wp-content/.../10/docddi.jpg

            Коментар


            • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

              Доста тъпо да се правиш на големия мъж, все едно е някакво "грипче".
              A предсказанието

              "Преболедуване втори път е почти сигурна смърт."

              какъв те прави? Врачка?

              Болшинството хора не го забелязват много и първия път, да не говорим ако изобщо има втори колко ще забележат. Вместо да се занимават с глупости докторите да разберат кои са изложените на истинска опасност, защото са нищожен процент.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

                BONI, BONI, помолих те за препратка посочваща официален документ на българското правителство верифициращ тези цифри. Питам просто за един познат, който живо ще се заинтересува от него и моментално ще се задейства ... той си знае как.

                Относно аритметиката, благодаря, но няма нужда. В твоята табличка като махнеш бебетата и 80+ хората, чийто живот зависи основно от този на небето, се виждат с просто око двете растящи прогресии - ако ти се смята си извеждай формули на воля, но те отново подчертавам са РАСТЯЩИ:


                Извод (данните са твои, искам само линк до тях): КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМ Е ПРОЦЕНТА "ВАКСИНИРАНИ" В СЪОТВЕТНАТА ГРУПА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ХОРА СА ПОЧИНАЛИ ТОЗИ МЕСЕЦ ОТ НЕЯ.
                И каква стана тя, пфайзерският буламач, вместо да ги пази, май че ги избива като гледам твоите данни ...
                Направи същите редици и за неваксинираните за да не се окажеш балонер
                Сравняват се двете редици- ваксинирани и неваксинирани. А не само едната за себе си
                ама сте и големи статистици криваци и разбирачи. Болниците пълни, лекарите натръшкани, учениците един по един падат, тръгнал да философства.
                А другият свят отвънка сваля мерки и вече закрива пандемията.
                Тез от заведенията същите лаладжии - нямали да спазват мерки. Ми ваксинирайте се поне, пускайте ваксинирани работете колко си щете. Скоро в целия свят ще минат на разрешения със сертификати, ние дори да се опъваме ще останем брутално изолирани. Заради една пасмина която вряка по цяла нощ в заведенията. Търсят там майка си и баща си в малките часове. Накрая ако заиграе гегата, да не стане пак да се въвеждат КПП-тата

                Коментар


                • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


                  Toва ме плаши. Първият път два дни не можех да пия бира, едвам се оправих след тоя шок. Подобна абстиненция втори път ще ме убие със сигурност.
                  Доста тъпо да се правиш на големия мъж, все едно е някакво "грипче".

                  Коментар


                  • понеже много хора се чудят защо платените са активни в тази тема - болна държава = слаба държава , а слаба държава = лесна плячка за всякакви чужди интереси.

                    има и няколко малоумника,които им суфлират безплатно, но луди е имало и ще има.

                    ПП не съм фен на задължителни ваксинации и тн. фен съм да има мерки, които да помогнат да минем през вируса с възможно най-малко жертви.

                    бих спрял да ходя на кръчма, бих се примирил с намалени доходи, но да мине без да има рано си заминали хора.
                    Last edited by bertram; 14.10.2021, 13:57.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение


                      Преболедуване втори път е почти сигурна смърт.

                      Toва ме плаши. Първият път два дни не можех да пия бира, едвам се оправих след тоя шок. Подобна абстиненция втори път ще ме убие със сигурност.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                        А сега малко уроци по аритметика:
                        1. В група X има ...
                        BONI, BONI, помолих те за препратка посочваща официален документ на българското правителство верифициращ тези цифри. Питам просто за един познат, който живо ще се заинтересува от него и моментално ще се задейства ... той си знае как.

                        Относно аритметиката, благодаря, но няма нужда. В твоята табличка като махнеш бебетата и 80+ хората, чийто живот зависи основно от този на небето, се виждат с просто око двете растящи прогресии - ако ти се смята си извеждай формули на воля, но те отново подчертавам са РАСТЯЩИ:
                        Дял ваксинирани: 3.41% < 14.17% < 18.36% < 22.99% < 26.47% < 31.34% < 31.59%
                        Брой починали: 2 < 7 < 20 < 35 < 109 < 273 < 451
                        Извод (данните са твои, искам само линк до тях): КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМ Е ПРОЦЕНТА "ВАКСИНИРАНИ" В СЪОТВЕТНАТА ГРУПА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ХОРА СА ПОЧИНАЛИ ТОЗИ МЕСЕЦ ОТ НЕЯ.
                        И каква стана тя, пфайзерският буламач, вместо да ги пази, май че ги избива като гледам твоите данни ...
                        Last edited by vgc; 14.10.2021, 13:20.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

                          В табличката имаме ясно откроена зависимост - колкото е по-малка бройката на "ваксинираните: в съответната група лица, толкова по-малко на брой са смъртните случаи в нея. Същото важи и за процента набодени, където отново имаме права корелация - при по-голям процент на "ваксинираните" в дадена група лица, имаме повече на брой починали хора.
                          А сега малко уроци по аритметика:
                          1. В група X има 175072 ваксинирани, които са дял 18.36%, и 20 починали, в група Y има 4307 ваксинирани, които са дял 11.43%, и 32 починали. Коя група има повече ваксинирани и по-голям дял ваксинирани и коя група има повече починали?
                          2. В група Z има 95086 ваксинирани, които са дял 14.17%, и 7 починали, в група Y има 4307 ваксинирани, които са дял 11.43%, и 32 починали. Коя група има повече ваксинирани и по-голям дял ваксинирани и коя група има повече починали?
                          3. В група A има 253178 ваксинирани, които са дял 26.47%, и 109 починали, в група B има 65806 ваксинирани, които са дял 22.07%, и 252 починали. Коя група има повече ваксинирани и по-голям дял ваксинирани и коя група има повече починали?
                          4. В група C има 241467 ваксинирани, които са дял 22.99%, и 35 починали, в група B има 65806 ваксинирани, които са дял 22.07%, и 252 починали. Коя група има повече ваксинирани и по-голям дял ваксинирани и коя група има повече починали?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                            смятай броя на обявените по 3 и получаваш картината. обикновено цели семейства го карат при 1 диагностициран.
                            Българинът вярва на фейсбук тролове и хибридни новини, но уверено пие хапчетата, които са предписани на комшията и ги промива с ракия
                            Още не сме стигнали пиковете, а болниците са запълнени. Скоро ще стане грозно.

                            И малко от един от Калифорния, от компания за медицинска статистика:

                            "Аз работя с биг дата, която подаваме на болници и клиники за научни изследвания (имаме си още един Нобелов лауреат от миналата седмица междувпрочем). На българските мисловни титани им обяснявам отдавна статистиката (която междувпрочем отива и в ООН): Около 12.5% развиват усложнения, от тях половината умират. Преболедуване втори път е почти сигурна смърт. Преболедуването не създава трайна или силна имунна реакция. Анекдотно, персонален опит, макар и с по-малка извадка - училището е около 3000 ученика. Децата ни са от три месеца на училище, естествено заразени случаи има по 1-2 всеки ден. Училищата изпращат автоматични имейли и информация за това, задължени са. Досега ваксинираните деца не са се заразявали. Моите деца са били в затворено помещение изложени на физически контакт с болни вече на три-четири случая - никой от ваксинираните даже не отчете положителен тест. Всички не-ваксинирани деца се разболяха. Сигурен съм, че голяма част от боледуващите в момента българи се заразяват повторно. Аз персонално (роднини на приятели) знам вече десетина такива. Последните двама починаха единият вчера, дригият миналата седмица. Вярно около 60 годишни, но сравнително не възрастни. Близки познати в БГ здрави около 40 годишни берат душа в момента - ако се възстановят, навярно ще са инвалиди на легло, кислородна бутилка и диализа доживот. Демек, опичайте си акъла и се ваксиниртайте докато има с какво, щот света ви е от**л, и само сами може да си помогнете. Борба за оцеляване е. Успех!


                            Преболедувалите възрастни се заразяват понякога отново. Ако генотипа ти е бил подходящ за заразяване първия път, си остава също толкова подходящ за следващ път, обаче повторно е по-вероятно да те убие. Този вирус е някаква гадост, за която никога няма да излезе истината как се е пръкнала, но се държи като биологично оръжие.

                            Обикновен грип си има, както и ангини други разни. Аз изкарах сезонен грип вече два пъти, откакто сме изолирани вкъщи.
                            Обяснявам на хората тук, че болни-неболни, пак 98-99% от населението ще оживеят. Ама междувременно боледуването бърка дълбоко в джоба - медицински сметки, затворени бизнеси, пропуснати възможности. Това е основната разлика между тарикатски етноси като българите и развития свят. Докато умувате, изтървате влака с парите, и после пак ще има рев "защо сме по-бедни от африкански макак". Едно е да си здрав и прав търговски и политически партньор, друго е да живееш от подаяния - отнася се за индивиди и за цели държави. Българите са конспиратори и си без мисъл си създават проблеми, после се чудят как целият свят ги е подминал като просяк захвърлен в канавка. Тъжно и ужасно глупаво поведение."
                            Last edited by BobyB; 14.10.2021, 10:57.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                              А 15 000 на ден кога ще станем, че вече 20 дни минаха от твоята прогноза?
                              смятай броя на обявените по 3 и получаваш картината. обикновено цели семейства го карат при 1 диагностициран.
                              Българинът вярва на фейсбук тролове и хибридни новини, но уверено пие хапчетата, които са предписани на комшията и ги промива с ракия
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                                Малко статистика за случващото се от началото на октомври, всеки да си я тълкува както иска:
                                В табличката имаме ясно откроена зависимост - колкото е по-малка бройката на "ваксинираните: в съответната група лица, толкова по-малко на брой са смъртните случаи в нея. Същото важи и за процента набодени, където отново имаме права корелация - при по-голям процент на "ваксинираните" в дадена група лица, имаме повече на брой починали хора.

                                Както упорито твърдя през последният месец-два - това не е ваксина, а е експериментален буламач. Може ли препратка към официалният правителствен документ посочващ тези цифри и на който по възможност стои подписа на някой от министрите във временното правителство?

                                п.п. BONI ти да не си вече против експеременталките или си гледал/а вече подобни видео заснемания на брутален полицейски произвол срещу уважаващите правото си на избор хора и си наясно какво ни чака по родните улици след 50%+ "ваксинирани"?
                                https://www.bitchute.com/video/9c5cgqyjQsN7/

                                п.п.п. Франкофоните за да не ревнат, че видеото е антиваксърско потвърждавам, че някъде една четвърт от клиповете в него съм ги гледал директно при източника им и са реални. Тук е просто миниатюрна част от цялата полицейска провокация и произвол или може би това е отражение на професионалното и точно изпълнение на заповеди от страна на носещите униформи.
                                Вие какво си мислите, че като по родните медии нищо не отразяват за отпора на обикновените хора срещу пфайзерският терор, то нищо не се случва по света ли?
                                Last edited by vgc; 14.10.2021, 10:59.

                                Коментар

                                Working...
                                X