IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Специално за работодатели като Матеев и Бертрам за да спрат да лижат подметките на Пфайзер, ето един туит на професор Кулдорф: https://twitter.com/MartinKulldorff/...18550813761536
    29 научни проучвания, показващи, че земята е кръгла, опс, имам предвид, показващи наличието на силен и дълготраен естествен имунитет след преболедуване на #COVID. https://t.co/oadP4rxrM4?amp=1
    Препратката всъщност е към списък с научни публикации за Ковид, а не към рекламните материали на Пфайзер и сие с които се пробват да ни удавят управляващите:
    https://brownstone.org/articles/natu...liticians/amp/

...
    Тези проучвания демонстрират това, което е било и вече е известно: естественият имунитет за вирус от тип SARS е здрав, дълготраен и широко ефективен дори в случай на мутации, обикновено повече от ваксините. Всъщност основен принос на науката от 20-ти век е разширяването и допълнителното изясняване на този принцип, известен от древния свят. Предполага се, че всеки експерт е знаел това много преди настоящите дебати. Опитът да се преструваме на друго е научен скандал от най -висок порядък, особено защото продължаващото пренебрегване на темата засяга правата и свободите на милиарди хора.

Хората, които са се заразили с вируса и са се възстановили, заслужават признание. По този въпрос хората, които предпочитат риск от експозиция на вируса, за да получат здрав имунитет, заслужават свободата да направят този избор. Осъзнаването, че естественият имунитет - който сега принадлежи на може би половината от населението на САЩ и милиарди по целия свят - е ефективен при осигуряването на защита, трябва да има драматичен ефект върху мандатите за ваксини.
    ...
    Подробности и самите научни трудове в статията, а моята бележка е, че пфайзерофилите са се вкопчили в идеята да дупчат наред, не докато произведат нещо различно от буламач, а докато всички надупчени минат през вируса пък белким прихванат и те естествен имунитет.

п.п. Нали чухте новината, че след футболистите вече и пилотите на самолети не искат да се ваксинират ... според мен не за друго, а за да могат да се приземяват след като излетят. По случай случая Югозападната самолетна компания спря да лети щото държи да прилага мандати, а самолетите се сдобиха с украса:
    Last edited by vgc; 15.10.2021, 21:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

то проблемът е, че платените тролове са активирани и срещу ваксините и срещу мекри за ситуация като настоящата, когато болниците се запълват с много бързи темпове и скоро хора в нужда няма да могат да бъдат приети.

пак казвам - цялата истерия срещу мерките за мен е или лудост, или глупост или платена кампания.

ла коста, нептун, циклоп и тн. - ок не се ваксинирате. ок ли сте за локдаун с които да се разтелги във времето преминаването на вируса, но да се смекчи удара върху системата.
      А ти как реши, че ваксините решават проблема с препълването на болниците или просто повтаряш това, което твърдят медиите?

Бертрам, умно момче си и не бива да се подвеждаш по яката медийна пропаганда в полза на ваксините, която по този начин въвежда цялото общество в безумното противопоставяне "ваксини" /всъщност експериментални биопродукти/ или локдаун! А къде остана най-разумният изход от здравната криза - прилагането на адекватно лечение? И само не ми казвай, че няма такова.

Не ти ли прави впечатление, че обществата умишлено биват принуждавани да виждат спасение само в експеримента наречен "Масова ваксинация с недоказали ефективността си течности и то по време на пандемия"?

Аз не съм против мерките! Мерки трябва да има, но след като изведнъж за управляващите стана толкова важно общественото здраве /след десетилетия на разбиване на здравната система/, то тогава трябва да се грижим за здравето на хората във всеки един аспект. Щом ще има мерки срещу ковид, нека заедно с тях да се въведе и забрана за продажбата на алкохол и цигари, които доказано увреждат здравето на хората, за които уж толкова много мислим!

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Не искам да си мисля какво ще им сторят сега. Сигурно пред стената и три дози на Файзер в тила
        Садист. Има, и по-хуманни начини.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
          Но за мен е неприемлив подхода на пенявещите се
          Международен психологически феномен е. Докторати ще се пишат един ден за разпространението на масовата психоза през 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=5kic31Si1vc

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
            Невероятни сме, така ще стигнем първото място https://www.mediapool.bg/aktsiya-sre...ews327585.html
            Не искам да си мисля какво ще им сторят сега. Сигурно пред стената и три дози на Файзер в тила

Коментар

• Сума статистика изписахте, размятате всякакви числа и сметки, но аз така и не виждам, колко лекари се ваксинираха като процент

Коментар

нептун...............
                Къде видя да агитирам срещу ваксините. Обикновено коментирам само факти и статистика(стъкмистика). В много случаи дори съм показвал неточности в аргументацията (основно при изчисления) на т.нар. от някои хора антиваксъри. Не съм се ваксинирал, защото го преболедувах и смятам, че на този етап това ми дава известна защита. Но за мен е неприемлив подхода на пенявещите се, без оглед дали казваш нещо смислено, да бъдеш охарактеризиран с най-различни квалификации и сложен под общ знаменател. За някои хора нещата са черно бели и дори да им покажеш цветна картинка ще те обвинят, че такова жиУотно нЕма и не си добре със зрението. Непрекъснато ставаме свидетели до какво води разделението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Е ти не разбра ли кое. Разнасяш най- общо мъртви хора в пик на балканите из цяла Европа, усредняваш така Европа че тя е все едно в същия пик каквато е в момента балканската смъртност. Вярно ли е според теб. И всеки ден ли ще е пик. ?Прочети пак първия ми отговор по твоите сметки
                  Приемам критиките на Балониада, нептун266 и други относно сметките ми за сутрешната графика на смъртност, постната от математика.

Ок, пак погледнах графиката.
                  Събрах смъртностите на 7-те държави с числа по-големи от 10 на милион. Това са Гърция, България, Румъния, Литва, Латвия, Естония и Словения. В тия държави живеят общо около 45 млн. човека. За цитираната седмица в тях са измрели 351 човека на милион, или общо 15 800. Няма значение дали цифрата е за ден или седмица. Изключих Великобритания, щото вече не е в ЕС. Там имаше 11 умрели на милион. Значи за целия ЕС са измрели 391 човека на милион от Ковид за седмица.

И кво се получава - в останалите 20 държави от ЕС с общо 402 млн. човека население, са измрели САМО 40 човека на милион от Ковид ОБЩО за всички.
                  Е тва вече няма как да стане - на 400 млн. човека измрели само 16 000.
                  Не е читава тая графика, кой каквото и да разправя.
                  Last edited by Kildirim_Bei; 15.10.2021, 19:15.
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Невероятни сме, така ще стигнем първото място https://www.mediapool.bg/aktsiya-sre...ews327585.html

Коментар

то проблемът е, че платените тролове са активирани и срещу ваксините и срещу мекри за ситуация като настоящата, когато болниците се запълват с много бързи темпове и скоро хора в нужда няма да могат да бъдат приети.

пак казвам - цялата истерия срещу мерките за мен е или лудост, или глупост или платена кампания.

ла коста, нептун, циклоп и тн. - ок не се ваксинирате. ок ли сте за локдаун с които да се разтелги във времето преминаването на вируса, но да се смекчи удара върху системата.
                      Всички които не са на твоето мнение са прости платени тролове истерици луди глупави или платени....Какво да коментирам повече.Чудя се само откъде това арогантно самочувствие?

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Не бе, то няма починали от, само със КОВИД. Лолова почина две седмици след хоспитализация с ковид, ....
                        На 87 години беше. Всеки грип можеше да я довърши на тази възраст. А "антиваксърка" ли беше?

Коментар

Какво да разтягаме? Още колко, още "15 дена" ли? И така до трета, четвърта година, или направо до 2030 г? Имам тук колекция видеа от минагия локдаун, когато "смекчавахме удара" и в празните отделения по цял свят мед. сестрите си правеха танцови хореографии от скука.

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

Това, че има трагични случаи и, че вирусът действително е опасен за част от хората, не означава, че решението на проблема е ваксинация.
                            До сега няма общество, което да се спасило от вируса чрез ваксинация, а примерите за влошена здравна ситуация след ваксинация на населението са много.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Ааа, има и такива дето дори тогава не им увира кратуната.
                              Лошо няма - който иска се ваксинира, който не иска - да не се ваксинира. Ама ако няма да се ваксинира - като се тръшне да не квичи по болници, а да си плаща, или да мре в кофите...
                              Що другите да му плащат лечението?
                              Лесно раздавате медицинска справедливост, но упорито ми избягвате въпроса - когато "ваксиниран" се разболее, ще си плаща ли лечението? Що другите да му плащат не само експерименталните препарати, ами и лечението после?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Ааа, има и такива дето дори тогава не им увира кратуната.
                                Лошо няма - който иска се ваксинира, който не иска - да не се ваксинира. Ама ако няма да се ваксинира - като се тръшне да не квичи по болници, а да си плаща, или да мре в кофите...
                                Що другите да му плащат лечението?
                                Ми неваксинираните що да плащат лечението на ваксинираните?Хора осъзнайте се бе какво е това да искате смъртта на ближният си само защото не е на вашето мнение?

Коментар

Working...
                                X