IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Публикувано във факти.бг: „Спутник V” няма да стъпи на европейския пазар

Гocあ 24 11:17 21.10.21 OТГOВOР Дo кoмeнтaр #17 oт "246": Никaквa. A имунитeтa пo дългoтрaeн и eфeктивeн cрeщу нoвитe вaриaнти. Вcъщнocт, в Китaй имaт oдoбрeни 7 вaкcини oт кoитo чeтири ca c дeaктивирaн вируc, двe прoтeинoви и пocлeднaтa им e вeктoрнa, нo c впръcквaнe в нoca и лoкaлнo дeйcтвиe в нaзaлнaтa лигaвицa. Eднoдoзoвa. И eднoдoзoвaтa Cпутник и китaйcкaтa тaкaвa e в пъти пo дoбър избoр oт трoмбoзнaтa вaкcинa нa прoизвoдитeлитe нa шaмпoaн.
    Абе не се иска много акъл да се сетиш че имунната система милиони години еволюция се е пригодена да се бори с цели вируси а не със синтетични фрагменти. Не случайно се смята че това я обърква и създава свръх чуствителност, резултата е автоимунни заболявания на редица вътрешни органи. Така че е добре ваксинираните да се самонаблюдават с повишено внимание. Пазете се и бъдете здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

ПП Залмоксис , видеото на CNN за децата е ТОП пропаганда. Няма нищо общо с нашите калпави опити....Направо ме хваща страх като го гледам.
      Абсолютно. Царе са.

Тук не смеят да пипат децата все още, 20% ваксинирани възрастни само. Колкото по-нисък стои %, толкова по-предпазени са децата.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Публикувано във факти.бг: „Спутник V” няма да стъпи на европейския пазар

Гocあ 24 11:17 21.10.21 OТГOВOР Дo кoмeнтaр #17 oт "246": Никaквa. A имунитeтa пo дългoтрaeн и eфeктивeн cрeщу нoвитe вaриaнти. Вcъщнocт, в Китaй имaт oдoбрeни 7 вaкcини oт кoитo чeтири ca c дeaктивирaн вируc, двe прoтeинoви и пocлeднaтa им e вeктoрнa, нo c впръcквaнe в нoca и лoкaлнo дeйcтвиe в нaзaлнaтa лигaвицa. Eднoдoзoвa. И eднoдoзoвaтa Cпутник и китaйcкaтa тaкaвa e в пъти пo дoбър избoр oт трoмбoзнaтa вaкcинa нa прoизвoдитeлитe нa шaмпoaн.
        Тези са интересните за мен, но не мисля че ще ги видим тук....

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Нищо не можеш да направиш.

Някога като ви писах тук, че хората които сте против мерките, ще ни докарате до положението всяка година да си слагаме ваксини не вярвахте, разправяхте, че "вируса скоро ще изчезне". Е не изчезна, няма какво да се направи, ако не се ваксинират всички ще трябва да живеем на вечен локдаун.

Съвсем друг е въпроса, че според мен работата вече е много изпусната "Мю" варианта започва да набира сили, а той е по-заразен и по-смъртоносен от "Делта" варианта. Само въпрос на време е вируса да пробие през ваксините и ще сме на положението от началото на 2020-а.

Знам, че каквото и да напиша няма да те убеди, че вируса е толкова опасен и дори по-опасен от това което казват по медиите...

Следващото което ни чака е икономическа криза (която вече настъпва), това допълнително ще затрудни борбата с вируса.

Аз още първите месеци на пандемията изказах предположения, че вируса е много опасен, защото ако не беше, нямаше и да разберем, че съществува.

Имай в предвид, че държавата винаги има опцията да покаже по националната телевизия в 8:00 вечерта "цветущото" ни положение по болниците и тогава ще въведат каквито си искат мерки и правила, точно за два дни.

Чак пък нищо....Просто не го правя каквито и да са последиците. Финансово ще се справим. Каквито и да правим през живота си накрая само доброто на децата ни е важното....
          Иначе нямам съмнение, че след година ще дойде официалното разрешение за подобни ваксини, не знам дали ще посмеят да има задължителен/принудителен елемент впоследствие.
          Разбирам, че няма как да помниш всеки какво е писал, но НИКОГА не съм бил против мерките. Напротив аз съм за много по-строги мерки.
          Вируса го изкарахме всички близки хора без баща ми засега / или поне не сме го тествали/ така че знам колко е страшен от първо лице. Знаех колко е страшен още средата на Януари миналата година когато у нас никой не беше и чувал , че има подобен вирус.... поради работата ми. Никога не съм го подценявал защото при някои хора с проблеми или възрастни е много рисков.
          Явно не си разбрал, но и Делтата е пробила ваксините в голяма степен / единствено намалява смъртността донякъде/. Мю, колкото и да е странно няма да е толкова страшен, колкото си мислиш. Поне у нас. Въпреки че подминава ваксините като пътен знак докато дойде при нас ваксинираните ще имат естествен имунитет от преболедуване който съм почти сигурен ще помогне за Мю....

ПП Залмоксис , видеото на CNN за децата е ТОП пропаганда. Няма нищо общо с нашите калпави опити....Направо ме хваща страх като го гледам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
            До 4 седмици най-вероятно държавните служители и учителите също ще бъдат задължени да имат зелен сертификат. Мярката се обмисля и се подкрепя и от образователния министър Николай Денков.

ТЕРОРА СИ ВЪРВИ.
            ИЛИ ТЕ ИЛИ НИЕ. ДРУГ ИЗХОД НЯМА

берти - азнасилвача дали пита колко си годишен?
            След като вече са унищожили тебе ще унищожат и децата ти. Е като си глупав си заслужаваш съдбата. Нали и ти това твърдиш.
            ти като си гений на какво дередже си?
            глупав - умен всички сме част от обществото, а колко силно е то става ясно от общото му представяне.

нашето общество е болно.. затова държавата ни е слаба и народът ни загива. бавно, но сигурно.
            пък се пишем за по-хитри от всички останали...
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Публикувано във факти.бг: „Спутник V” няма да стъпи на европейския пазар

Коментар

Виж и подзаглавието.:
                САЩ са готови да ваксинират деца на възраст от 5 до 11 години
                При подобно нещо вече съм заинтересуван и ще бъда на улицата. Няма да го допусна каквото и да ми струва...

Нищо не можеш да направиш.

Някога като ви писах тук, че хората които сте против мерките, ще ни докарате до положението всяка година да си слагаме ваксини не вярвахте, разправяхте, че "вируса скоро ще изчезне". Е не изчезна, няма какво да се направи, ако не се ваксинират всички ще трябва да живеем на вечен локдаун.

Съвсем друг е въпроса, че според мен работата вече е много изпусната "Мю" варианта започва да набира сили, а той е по-заразен и по-смъртоносен от "Делта" варианта. Само въпрос на време е вируса да пробие през ваксините и ще сме на положението от началото на 2020-а.

Знам, че каквото и да напиша няма да те убеди, че вируса е толкова опасен и дори по-опасен от това което казват по медиите...

Следващото което ни чака е икономическа криза (която вече настъпва), това допълнително ще затрудни борбата с вируса.

Аз още първите месеци на пандемията изказах предположения, че вируса е много опасен, защото ако не беше, нямаше и да разберем, че съществува.

Имай в предвид, че държавата винаги има опцията да покаже по националната телевизия в 8:00 вечерта "цветущото" ни положение по болниците и тогава ще въведат каквито си искат мерки и правила, точно за два дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Не е ок това, НО отрицанието и безхаберието и нас ще ни докара до там.Те (американците) се надсмиваха на китайското вирусче, а после леле майко. Сега им стана ясно, че не могат да го избутат без да срещнат всички с вируса и давай да бодем наред.

Имам 2 дъщери и не съм ок да ги ваксинирам докато не стане ясно дали тази ваксина не променя репродуктивните възможности на организма.
                  За разлика от разни горди боланви пишещи дето ги е страх за кожата им - не ме е страх та затова си ударих ваксината ако има шанс да помогне,че да не заразвам възрастни близки и познати.Не съм подрастващ и като искат да ме генномодифицират на 45 да видим какво точно ще ме модифицират... сигурно вече антителата от ваксината са ми на половина.. голямото страшно чудо.

Но за децата трябва да сме 100% сигурни, че няма да ги увреди. Тук спор няма

Мислех по подобен начин, че може и да се ''жертвам'' в даден момент докато на разбрах, че съм го минал. Така и така сигурно съм минал половината си живот, чавета едва ли ще правя повече и т.н..... Част от потенциалните проблеми след ваксинацията не ме касаят..., че мое и да ме няма когато евентуално биха се проявили и т.н.... .След преболедуването. вече е неоправдано поне по данните към момента които съм видял.... ,лично мнение и за всеки е различно.
                  За дете , което е преболедувало буквално без да разбере и много по-леко и от грип и живота е пред него при това и с куп данни, че проблемите от ваксините в тази възраст са повече от тези от вируса не знам какво трябва да съм пил , за да ми мине мисълта да го ваксинирам........

Коментар

• До 4 седмици най-вероятно държавните служители и учителите също ще бъдат задължени да имат зелен сертификат. Мярката се обмисля и се подкрепя и от образователния министър Николай Денков.

ТЕРОРА СИ ВЪРВИ.
                    ИЛИ ТЕ ИЛИ НИЕ. ДРУГ ИЗХОД НЯМА

берти - азнасилвача дали пита колко си годишен?
                    След като вече са унищожили тебе ще унищожат и децата ти. Е като си глупав си заслужаваш съдбата. Нали и ти това твърдиш.
                    Last edited by bota156; 21.10.2021, 12:10.
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Не е ок това, НО отрицанието и безхаберието и нас ще ни докара до там.Те (американците) се надсмиваха на китайското вирусче, а после леле майко. Сега им стана ясно, че не могат да го избутат без да срещнат всички с вируса и давай да бодем наред.

Имам 2 дъщери и не съм ок да ги ваксинирам докато не стане ясно дали тази ваксина не променя репродуктивните възможности на организма.
                      За разлика от разни горди боланви пишещи дето ги е страх за кожата им - не ме е страх та затова си ударих ваксината ако има шанс да помогне,че да не заразвам възрастни близки и познати.Не съм подрастващ и като искат да ме генномодифицират на 45 да видим какво точно ще ме модифицират... сигурно вече антителата от ваксината са ми на половина.. голямото страшно чудо.

Берти, избощо не е само до евентуални репродуктивни усложнения. Всякакви автоимунни заболявания са възможни сега или след време. 100% сигурност няма как да има с тази ваксина. Виж данните от EudraVigilance

Коментар

Виж и подзаглавието.:
                        САЩ са готови да ваксинират деца на възраст от 5 до 11 години
                        При подобно нещо вече съм заинтересуван и ще бъда на улицата. Няма да го допусна каквото и да ми струва...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение

Както я карат тези и..ти ще осакатят собствените си нации.
                          Pfizer said it is expecting trial data for children as young as 6 months "as soon as the fourth quarter of this year."

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                            Бих искал да попитам кой от тук четящите/пишещите има деца под 18г. и иска да ги ваксинира?
                            1. Да
                            2. Не

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

На Запад натискат яко. Няма шест-пет. CNN от вчера

Някой беше сложил линк към данните за странични ефекти при деца от 12-17. Дръпнах ги, особено при момчета, рискът от миокардити, перикардити и т.н. не е пренебрежим изобщо. Представям си при 5 годишни... а ще почнат и под 5г. да тестват.

И двете деца го изкараха, както и ние го изкарахме няма и 4 месеца след ваксината ( и двамата със Файзер). Аз съм добре, но при жена ми има усложнения.
                              И аз не бих ваксинирал децата.
                              Както я карат тези и..ти ще осакатят собствените си нации.

Коментар

• Бих искал да попитам кой от тук четящите/пишещите има деца под 18г. и иска да ги ваксинира с Пфайзер?

Коментар

Working...
                                X