Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Човекът ненапразно пита, защото има две готови разработки за светене на кожата като признак за ваксинация.
Едната е на MIT, спонсорирана от фондацията на Гейтс, при която с микроигли се вкарва ваксината плитко в кожата, а с нея и наночастици от неорганични материали, които при облъчване с ултравиолетова светлина светят в различни цветове. Физическото явление се нарича quantum dots. Една такава матрица 4х4 или 5х5 микроигли може да съдържа доста информация чрез различното подреждане на светещите точки и техния цвят. Разработката е направена за регистриране с камера на обикновен смартфон. Разработването на това клеймо продължава в насока на презапис на информацията, записана в кожата ти при ваксинирането, то ест точките да променят светенето си с определена процедура на презапис.
Другата е за вкарване на ваксината с техниката на татуиране, като заедно с ваксината се вкарва иРНК агент, който кара клетките на кожата да произвеждат луцифераза, това, с което светят светулките, и ти светиш без никакво допълнително осветяване.
И двете препратки са към научни статии от световни университети. Пускал съм ги тук, хората са ги видели, само ти по най-безочлив неграмотен начин отричаш каквото и да е, без нищо да си чела. Дадох ги в отговор на съмненията на Булгариан лева, дофтура; той след това си замълча като бълха в гащи.
Други ползватели пускаха тук десетки качествени препратки към неща, които голословно и по най-тъп женски начин отричаш, без даже и да знаеш за какво става въпрос.
https://www.youtube.com/watch?v=rnO_RUy2uqk
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Малко отивам във въображаемите неща, но познавайки манталитета по-скоро хората ще дадат 1000 лева за менте отколкото за това. / тук някой беше писал 200-300 лева по спомен беше/
В държавата/хората на власт/ няма желание за намаляване/решаване на проблемите по темата. Има амбиция до дупка за ваксинация. Каквито и факти да има в противоположна посока те се игнорират, неглижират, лъже се на корем, удобните медии не задават неудобни въпроси, пропаганда от всеки ъгъл...... Единственото, което не е направено засега е да пуснат спецчастите и да тръгнат по адресите насила да ваксинират....:-)
Предполагам повечето решения, ако не и всички се взимат извън страната. Най-очеизвадното беше кандидат министърката работник на ГАВИ.....
Поради това и по-рано писах - почти няма вариант за измъкване от иглата за всеки обикновен човек. Без нея той не може да ходи на работа, да се забавлява , да живее. Постепенно ще затягат мерките по сектори докато ги пречупят 1 по 1 / НЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО, че има малка вероятност от бунтове/. Та така този месец 300К от едно място, другият 200К от учители и обществени, после ще затворят СКГТ / като станат 50%/ и айде още 10% набодени. Накрая ще останат 500К шведи на които не им пука от иглата ако не пътуват за Европа... 100-200К собственици на фирми и свободни професии и 500К пенсионери.... Тотал 1 милион неваксинирани примерно. Всички останали ще бъдат принудени при това по-бързо отколкото съм предполагал....
След като надеждата да се устискат под 30% ваксинирани след година когато ще има стаден имунитет от естествено преболедували се изпарява със светлинна скорост, сега остава надеждата поне да се внесе нормална ваксина и химерата да се признаят тестовете за клетъчен имунитет / антителата не са решение защото са временни и при преболедувалите/
Та скептицизма и отрицанието са толкова дълбоко вкоренени тук, че това разделение и страх за кожата са причината да сме лесна плячка за всякакви хитри сили. В крайна сметка евреи и британци не работят по нашите ферми... щото сме много хитри и далновидни и не спят по камионите в Сащ и Европа...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Човекът ненапразно пита, защото има две готови разработки за светене на кожата като признак за ваксинация.
Едната е на MIT, спонсорирана от фондацията на Гейтс, при която с микроигли се вкарва ваксината плитко в кожата, а с нея и наночастици от неорганични материали, които при облъчване с ултравиолетова светлина светят в различни цветове. Физическото явление се нарича quantum dots. Една такава матрица 4х4 или 5х5 микроигли може да съдържа доста информация чрез различното подреждане на светещите точки и техния цвят. Разработката е направена за регистриране с камера на обикновен смартфон. Разработването на това клеймо продължава в насока на презапис на информацията, записана в кожата ти при ваксинирането, то ест точките да променят светенето си с определена процедура на презапис.
Другата е за вкарване на ваксината с техниката на татуиране, като заедно с ваксината се вкарва иРНК агент, който кара клетките на кожата да произвеждат луцифераза, това, с което светят светулките, и ти светиш без никакво допълнително осветяване.
И двете препратки са към научни статии от световни университети. Пускал съм ги тук, хората са ги видели, само ти по най-безочлив неграмотен начин отричаш каквото и да е, без нищо да си чела. Дадох ги в отговор на съмненията на Булгариан лева, дофтура; той след това си замълча като бълха в гащи.
Други ползватели пускаха тук десетки качествени препратки към неща, които голословно и по най-тъп женски начин отричаш, без даже и да знаеш за какво става въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
еми ако са скъпи , които желае да си ги плати.. в крайна сметка доста народ минаха метър покрай РЗИ, че да не ги ограничавали.
да си правиш редовно писиар-и нито е приятно нито е евтино... да стига да признаят такива тестове за зелен сертификат местен.. убеден съм, че доста хора ще си платят ако е нужно по 1000 кинта за теста, но няма да се боцкат с нежелание.
В държавата/хората на власт/ няма желание за намаляване/решаване на проблемите по темата. Има амбиция до дупка за ваксинация. Каквито и факти да има в противоположна посока те се игнорират, неглижират, лъже се на корем, удобните медии не задават неудобни въпроси, пропаганда от всеки ъгъл...... Единственото, което не е направено засега е да пуснат спецчастите и да тръгнат по адресите насила да ваксинират....:-)
Предполагам повечето решения, ако не и всички се взимат извън страната. Най-очеизвадното беше кандидат министърката работник на ГАВИ.....
Поради това и по-рано писах - почти няма вариант за измъкване от иглата за всеки обикновен човек. Без нея той не може да ходи на работа, да се забавлява , да живее. Постепенно ще затягат мерките по сектори докато ги пречупят 1 по 1 / НЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО, че има малка вероятност от бунтове/. Та така този месец 300К от едно място, другият 200К от учители и обществени, после ще затворят СКГТ / като станат 50%/ и айде още 10% набодени. Накрая ще останат 500К шведи на които не им пука от иглата ако не пътуват за Европа... 100-200К собственици на фирми и свободни професии и 500К пенсионери.... Тотал 1 милион неваксинирани примерно. Всички останали ще бъдат принудени при това по-бързо отколкото съм предполагал....
След като надеждата да се устискат под 30% ваксинирани след година когато ще има стаден имунитет от естествено преболедували се изпарява със светлинна скорост, сега остава надеждата поне да се внесе нормална ваксина и химерата да се признаят тестовете за клетъчен имунитет / антителата не са решение защото са временни и при преболедувалите/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЗадължителните ваксинации не нарушават правата на човека
https://nova.bg/news/view/2021/10/23...8%D1%82%D0%B5/
„Съдът на Европейския съюз в Люксембург излезе с решение, че Хартата на правата на човека не се нарушава от задължителните ваксинации. Решението беше категорично.” Това каза в „Карай направо” лидерът на КНСБ Пламен Димитров.
„Според съда личните права на човек се простират дотам, докъдето общественият интерес трябва да бъде защитен. Ние освен права имаме и отговорности”, обясни Димитров.
От мене:
След това решение на съда на Европейския съюз очаквайте всички държави да обявят ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНАЦИИ !!! Вече има правно основание !!!
Много интересно кой говори за права и задължения- погледни коя е жена му на господина и какво направи тя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеВъпроси към ваксинаторите и техните фенове:
1. Във всички буквари по медицина пише, че ваксина не се поставя в пик на заболеваемост от болестта, срещу която ще помага въпросната ваксина. Защо трябва да се прави сега, при това задължително?
2. Лекари с дългогодишен стаж се изказаха, че ваксиниране на преболедувал човек е опасна игра с имунитета му, вече изграден след прекарване на болестта. Защо трябва да се ваксинират преболедували хора?
Чакам отговорите с интерес. Ако не днес, то поне да е утре. Надявам се, че има дежурни, дето дават опорки, и можете да ги питате и в почивен ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеДа не забравяме и тъпотиите на антиваксърите:
"Първоначално изпратено от pepi4a 02/08/2021 Разгледай мнение
А защо ваксинираните светят на CT scanner по летищата? Какви са тези наночастици, които излъчват биолуминисценция? Безвредни ли са за хората? И защо изобщо се правят тези проверки?"
Други ползватели пускаха тук десетки качествени препратки към неща, които голословно и по най-тъп женски начин отричаш, без даже и да знаеш за какво става въпрос.Last edited by chan_tura_naga; 24.10.2021, 12:17.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Идеята е най-правилната възможна, но по спомен тестовете бяха много скъпи поради това ще принудим/задължим всички да се ваксинират ежегодно за сертификата / не е за здраве/....Като останат 10% неваксинирани ще помислим какво да ги правим..... тва концлагери винаги са опция например ако тълпата от самопрецакали се информирани не ги пребие в пристъп на злоба....:-)
да си правиш редовно писиар-и нито е приятно нито е евтино... да стига да признаят такива тестове за зелен сертификат местен.. убеден съм, че доста хора ще си платят ако е нужно по 1000 кинта за теста, но няма да се боцкат с нежелание.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеи да не кажете, че съм зор за ваксина и на преболедувалите, но незаявили се в РЗИ - твърдо съм за да им се издава български зелен сертификат на база изследване на т-клетъчен имунитет,който сертификат да си действа на национално ниво. ако ЕС не ги признава да си мислят, когато ще пътуват.
въпросът е да има еднозначен тест, който да каже да този човек има имунитет и няма нужда да се боцка, че да ходи на работа, в мола на кино и тн.
вече има кампания в тази насока
https://bnr.bg/post/101545784/pacien...achen-imunitet
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Общи приказки, BONI ...
Дай някакви авторитетни източници, където има подкрепа на твоите твърдения. На практика ти казваш "Така мисля, защото така!" Верно, че жените често отговарят така, ама тук е сериозна дискусия.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от start Разгледай мнение
Практически повтаряш написаното от мен, но изводите, които следват, са фантасмагорични. Да, факт е, че в древността човек се е учил от опита, докато днес това не е необходимо. От друга страна няма обективен метод за сравнение между интелекта на съвременния човек и този от античността. Абсурдно е дори да си го помислиш! Трудно бихме сравнили интелекта на два съвременни индивида, формирали се при крайно различни културни условия, а какво остава за паралел между нас и неандерталците. Фантастика!
А ако прочетеш внимателно това, което съм написал, ще се изненадаш, че никъде не съм твърдял, че сме по-умни от античните хора или неандерталците. Но пък съм убеден, че динозаврите са били най-умни, имали са най-големи мозъци, безкрайна мрежа от синапси и още преди 65 мил. години са отрекли френологията като псевдонаука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog 14/08/2021 Разгледай мнение
"Първоначално изпратено от BONI
А колко хора ще умират дневно в България когато заразените станат по 5 хиляди дневно?"
Хахахахахаха. Ще ме скъсаш от смях. По 5 хиляди щели да се заразяват
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Без лоши чувства и с много усмивки имам един въпрос след горното : Прочутата тъща да не се окаже някоя украинка или рускиня ?
В Русия съм ходил само 1 път за седмица в Москва пак служебно. Искат и виза, която е скъпичка и бавна....аре у лево..... В общи линии освен една кръчма на червеният площад нищо друго не помня.... то и нямах време де , че много сервиране....:-)
ПП Не съм Брендо :-)))))Last edited by pesimist4o na kvadrat; 24.10.2021, 11:16.
Коментар
-
и да не кажете, че съм зор за ваксина и на преболедувалите, но незаявили се в РЗИ - твърдо съм за да им се издава български зелен сертификат на база изследване на т-клетъчен имунитет,който сертификат да си действа на национално ниво. ако ЕС не ги признава да си мислят, когато ще пътуват.
въпросът е да има еднозначен тест, който да каже да този човек има имунитет и няма нужда да се боцка, че да ходи на работа, в мола на кино и тн.
вече има кампания в тази насока
https://bnr.bg/post/101545784/pacien...achen-imunitetтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар