Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеВярно ли е че ковид вируса още никоя лаболатория не го е изолирала, четох такова твърдение някъде на сайт на здравно организация. В такъв случай е още по интересно как му направиха ваксини.
Ковида е лабораторна разработка. Оригинала най-вероятно е изпуснат по погрешка. Но Омикрона (лекия вариант) е трябвало около 2 години да се разработи и е пуснат нарочно с цел да сложи край на пандемията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧета подобни глупости вече 70 години и си мисля,
че неслучайно преди 40 години напуснах България,
и от 10 години не съм посещавал отново територията "нема такава държава"
PS: Имах читателски картон в библиотеката на 5 г.
(визирам болднатият текст)
Но жалкото е, че си си загубил 70 години време в четене - не ти е помогнало много, съдейки по мненията ти....
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧета подобни глупости вече 70 години и си мисля,
И още по-големи поздравления за това, че не сте в България. Надявам се никога повече да не се върнете, нито пък Вашите наследници.
ПП Предполагам деменцията Ви е попречила да запомните как работи функцията игнор....Нищо ние сме снизходителни към 80 - годишните,,,,
ПП2 По стила на изрязване на цитираните мнения и насочването на посоката се издавате къде и как са Ви учили...Така да издадете друг нископлатен...некадърна работа :-). Най-добре пускайте чаршафите и си прибирайте центовете, другото Ви е много ПОД възрастта....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.10.2022, 14:35.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеСмятате ли за нормално дадена течност ...
... опитите на нацистите в концлагерите ?
Не Ви ли е поне малко неудобно в настоящият момент след всичко случило се да защитавате подобна позиция ? Чувал съм че парите не миришат ама...
PS: Имах читателски картон в библиотеката на 5 г.Last edited by barbaron; 29.10.2022, 15:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Господине, моля прецизирайте изказа си. Специално загубих време да прегледам къде имате въпроси, ами.... не намерих въпросителни знаци
Отчети съм гледал на няколко болници - твърденията ви са лъжи.
Всъщност това видео също косвено потвърждава че лъжете https://www.youtube.com/watch?v=GpxwBX0YLs0
Смятате ли за нормално дадена течност със съмнителни и дискусионни лечителни свойства и още по-съмнителни защитни такива да бъде налагано да бъде взимана принудително като в същото време има безкрай зловредни ефекти, които тепърва ще се изявяват ? И това за болест като опасност от категорията на грипа.
https://dnes.dir.bg/svyat/dobaviha-n...eshtu-covid-19
И още 2 въпроса. Има ли друг такъв случай в историята защото казахте, че я познавате добре, а аз на село не съм я чувал освен опитите на нацистите в концлагерите ? Не Ви ли е поне малко неудобно в настоящият момент след всичко случило се да защитавате подобна позиция ? Чувал съм че парите не миришат ама...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Невежеството е сила. /"Фермата на животните", Джордж Оруел, 1945 г./
...та какво им се чудиш на измамниците - имат богата почва да виреят
но в нашия случай,каква измама? имаме работа с невежи какво е ваксина, историята и, основната и цел.
невежи са и относно какво е основна цел и какво вторичен ефект, все сложни думички, за всеки с липса на знания по история - неон е чудесен еталон.
Липсват знания дори за решение на елементарното неравенство 6666>6 ?
Липсват умения, за елементарни сравнения, след като 6666>6 то кой процес е важния, тоя за 6666 или тоя за 6 мъртви
и те така те - винаги е весело кога засипеш някой с иглички и вярно спира да вижда гората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ИЗМАМНИЦИТЕ СМЕНИХА ОПРЕДЕЛЕНИЯТА. Това все едно да смениш цифрите и определението 2 е след 1 на примерно 5 е след 1 !?!?!
Също както и определението МЪЖ-ЖЕНА на родител1 и 2 !?!?!?
...та какво им се чудиш на измамниците - имат богата почва да виреятНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Зазчо ,много ти е опашата лъжата !
Definition of Terms
Immunity: Protection from an infectious disease. If you are immune to a disease, you can be exposed to it without becoming infected.
Vaccine: A product that stimulates a person’s immune system to produce immunity to a specific disease, protecting the person from that disease. Vaccines are usually administered through needle injections, but can also be administered by mouth or sprayed into the nose.
Vaccination: The act of introducing a vaccine into the body to produce immunity to a specific disease.
http://web.archive.org/web/202108261...imz-basics.htm
Също както и определението МЪЖ-ЖЕНА на родител1 и 2 !?!?!?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
сигурно за десети път - никоя ваксина не се прави с цел спиране на зараза и/или разпространение,
основна цел е оцеляване при инфекция/зараза. (молим напишете го 5 пъти вкъщи за домашно)
Definition of Terms
Immunity: Protection from an infectious disease. If you are immune to a disease, you can be exposed to it without becoming infected.
Vaccine: A product that stimulates a person’s immune system to produce immunity to a specific disease, protecting the person from that disease. Vaccines are usually administered through needle injections, but can also be administered by mouth or sprayed into the nose.
Vaccination: The act of introducing a vaccine into the body to produce immunity to a specific disease.
http://web.archive.org/web/202108261...imz-basics.htm
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение...
Та кога ще отговорите на въпросите които Ви поставих ?
Отчети съм гледал на няколко болници - твърденията ви са лъжи.
Всъщност това видео също косвено потвърждава че лъжете https://www.youtube.com/watch?v=GpxwBX0YLs0
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеТова също не е вярно. И са глупости на ниво пиян селянин.
С пиян селянин няма разговор - Има Уважение
Иначе , че съм селянин е вярно. Благодаря за комлимента ! :-) Уви не пия...освен много рядко по работа когато не мога да откажа и наруша протокола...симулирам...., само сервирам на пияниците да пият ....
След отклоняването на темата ако е провал са Ви учили да пробвате с нескопосани опити за обиди ли ? По-добре се откажете от темата, че хонорара Ви се изпарява :-)
Та кога ще отговорите на въпросите които Ви поставих ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение..
Написах, че не се лекуваха хора с други здравословни проблеми или хич или некачествено защото се ''лекуваше'' само ковид и това е основната причина за екстра смъртността. Пиша Ви го за трети път.
Кога ще отговорите на поне 1 от въпросите които Ви зададох без да отклонявате некадърно темата ?
С пиян селянин няма разговор - Има Уважение
- 1 like
Коментар
-
лПървоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНе съм го измислил, вие твърдите че само Ковид било записвано като болест и причина за смърт в един момент... което дори и за циганска лъжа не може да мине.
Споделете защо ви се налага да лъжете. Може и просто да кажете не съм чел нищо от болница по случая, или сложно ми е и т.н.
Написах, че не се лекуваха хора с други здравословни проблеми или хич или некачествено защото се ''лекуваше'' само ковид и това е основната причина за екстра смъртността. Пиша Ви го за трети път. Наисина ли не можете да го проумеете ? Не е чак толкова сложно....Поне Вас не мисля, че Ви гони деменцията ....:-)
Кога ще отговорите на въпросите които Ви зададох неколкократно без да отклонявате некадърно темата ?
Пп Знаем, че дефиницията за ваксина се промени наскоро, така че можете да си пишете или направите каквото искате за тези течности, но те нямат нищо общо с ваксините от едно време като действие. За съжаление и като лекарство не работят....Основният момент беше, че през цялото време за тези течности се тръбеше как спасявали другите като спирали разпространението. Едва ли са изтрити всички подобни коментари от ''експерти''... нископлатени...Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.10.2022, 00:39.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар