Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Това твойта майка ли е? Защо не е ваксинирана? Какво сте търсили при лекари, на които не вярвате? И за ковид лекарства още не са измислени в света, ковид директно се бори само с ваксина. Ако ще и лицеви опори да правят пулмолозите на стълбите вместо да се смеят, не могат да направят нищо особено.
На Системата майката си е@ала.
Ние имаме СИСТЕМЕН не ковид проблемНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеВируса съществува. Ваксината е неизследвана ДОСТАТЪЧНО субстанция. Лекарското съсловие - по мое мнение НЕ СА измамници и убийци!
Лично и неангажиращо мнение!
- носенето на маски
- предотвратяване струпването на хора в кръчми/ дискотеки/ концерти/ транспорт/ училища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Това твойта майка ли е? Защо не е ваксинирана? Какво сте търсили при лекари, на които не вярвате?
Всички комунета са така - смело хвърлят народа в пропастта, но те самите се изсулват като пръдня из гащи. Нали видя какво направи дори президента-антивирусчик. Не се поддавайте на страха братя, това са измислици за да ни чипират. А той самия тайничко се е ваксинирал. Що не го направи публично, а?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
имам чуството, че тук сте се събрали някава банда егоисти - щом си го изкарал леко значи всичко е точно и вируса е грипче, ваксината е отрова, а цялото лекарско съсловие са измамници и убийци
Имам чувството, че обобщаваш, без да познаваш нито един случай. Отделно - не коментираш случаите, които цитираш.
Хайде, отново да се върнеш към пълните отделения. За здравеопазване ли ще говорим отново, или за мотивацията на лекарите?
Истината е там, някъде...
За ТВОИТЕ ИЗВОДИ НЕ говорим.
Това са ТВОИ ОПИТИ да манипулираш
[QUOTE]]вируса е грипче, ваксината е отрова, а цялото лекарско съсловие са измамници и убийци[QUOTE]
в ГРЕШНА ПОСОКА мнението на представените тух хора (надявам се)...
Вируса съществува. Ваксината е неизследвана ДОСТАТЪЧНО субстанция. Лекарското съсловие - по мое мнение НЕ СА измамници и убийци!
Лично и неангажиращо мнение!Last edited by mikomikov; 01.11.2021, 19:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЕто затова измираме като мухи ....
2 години след началото на пландемията - пълна разруха въпреки 5 милиарда ОТКРАДНАТИ
Приетите в спешен център с ковид стоят и чакат с часове за консултация с пулмолог – това е гаранция за сигурна смърт, а не за адекватно лекуване.
Мама я държаха повече от 6 часа докато решат какво ще правят. Поискаха лекарствата и защото е с множество заболявания, брат ми ги занесе, те му казват – не вземете ги след като се настани в отделение ще ги занесете там.
Аз отивам след 30 минути и две госпожи си говорят и си се смеят-на стъклото пише „не чукай“, стоя и чакам, те само поглеждат към мен след 15 минути благоволи ха да ме попитат „кажи“ и аз попитах какво се случва?
Отговора е: в нали един дойде преди малко и ни даде лекарствата, сега се правят изследвания, да ама не – лекарствата не са там а са в нас. Там никой не знае за какво е! В 15часа се обаждам за информация казват чакаме пулмолог. А тя е там от 10 сутринта, обадете се след 18 часа да ви кажем къде е.
Звъня, вече е настанена в ковид отделение в кардиология. Лекарят който ни посрещна там само респект и уважение мога да изкажа за него, обясни ни ситуацията и състоянието – много са се борили и в интензивното на другия ден издъхва.
И от тук другият кошмар – изгубила се е личната карта някъде, разкарват брат ми из отделенията да я търси накрая го пращат да си я търси по линейките…. Без лична карта няма смъртен акт. Следва есграон, паспорт на служба и т.н
И не на последно място от РЗИ казаха, че ще я питат нея с кого е била контактна, а тя беше в интензивно тогава как ще говорят с нея.
Ужасена съм от всичко, в спешното беше пълно с болни, личните лекари не искат да те прегледат без тест – това беше – мама вече я няма, а може би имаше шанс ако имаше адекватна система, няма оправдания за това че няма пулмолог в спешен ковид центърLast edited by fon; 01.11.2021, 19:35.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ето затова измираме като мухи ....
2 години след началото на пландемията - пълна разруха въпреки 5 милиарда ОТКРАДНАТИ
Приетите в спешен център с ковид стоят и чакат с часове за консултация с пулмолог – това е гаранция за сигурна смърт, а не за адекватно лекуване.
Мама я държаха повече от 6 часа докато решат какво ще правят. Поискаха лекарствата и защото е с множество заболявания, брат ми ги занесе, те му казват – не вземете ги след като се настани в отделение ще ги занесете там.
Аз отивам след 30 минути и две госпожи си говорят и си се смеят-на стъклото пише „не чукай“, стоя и чакам, те само поглеждат към мен след 15 минути благоволи ха да ме попитат „кажи“ и аз попитах какво се случва?
Отговора е: в нали един дойде преди малко и ни даде лекарствата, сега се правят изследвания, да ама не – лекарствата не са там а са в нас. Там никой не знае за какво е! В 15часа се обаждам за информация казват чакаме пулмолог. А тя е там от 10 сутринта, обадете се след 18 часа да ви кажем къде е.
Звъня, вече е настанена в ковид отделение в кардиология. Лекарят който ни посрещна там само респект и уважение мога да изкажа за него, обясни ни ситуацията и състоянието – много са се борили и в интензивното на другия ден издъхва.
И от тук другият кошмар – изгубила се е личната карта някъде, разкарват брат ми из отделенията да я търси накрая го пращат да си я търси по линейките…. Без лична карта няма смъртен акт. Следва есграон, паспорт на служба и т.н
И не на последно място от РЗИ казаха, че ще я питат нея с кого е била контактна, а тя беше в интензивно тогава как ще говорят с нея.
Ужасена съм от всичко, в спешното беше пълно с болни, личните лекари не искат да те прегледат без тест – това беше – мама вече я няма, а може би имаше шанс ако имаше адекватна система, няма оправдания за това че няма пулмолог в спешен ковид център
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Всичко е строго индивидуално!
Вземам за пример себе си: изкарах болестта, но странични ефекти - всеки си ги тълкува в зависимост от конкретния МАТЕРИАЛЕН интерес!
Товаря сърцето си както преди и това ми харесва. Сигурно е (т.е. -вярвам), че това помага на имунната ми система. На мен ми са достатъчни няколко подобни жалони, за да дефинирам за себе си, що е то здравословен начин на живот.
Сигурен съм, че ще се противопоставиш на моите изводи, защото не са обобщение на цялостната система на живот и ЩЕ имаш право (вероятно)!
Да де, ама ти защо обобщаваш, че "един кардиолог" можеЛ да ми даде обобщени "съвети", а това - на базата на САМО няколко месеца СВОИ "наблюдения", които със сигурност са парично МОТИВИРАНИ?
Схвана ли моята теза? Тя е същата и като на моята жива майка, която е в сравнително добра кондиция за възрастта си!
И това ще да е частен случай, май... Да де, ама много станаха частните случаи..., с неваксинираните не се намаляват, дори и от затварянето на разни заведения и търговски площи, над 300 кв.м....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
В ковид портала не дават инфо за "полуваксинираните", защо така? Защо ги причисляват към неваксинираните? Не беше ли проблем да ваксинират някой, а той междувременно да е пипнал вируса и да станат зле нещата? Това защо го "преписват" на неваксинираните, а не директно на ваксината (да се прави разлика от ваксинираните)? Все неща, които се премълчават.
- 2 Харесвания
Коментар
-
хвани едни кардиолог от Александровска примерно и го разпитай какви странични наблюдават в сърдечно съдовата система при пациенти изкарали ковид.
Вземам за пример себе си: изкарах болестта, но странични ефекти - всеки си ги тълкува в зависимост от конкретния МАТЕРИАЛЕН интерес!
Товаря сърцето си както преди и това ми харесва. Сигурно е (т.е. -вярвам), че това помага на имунната ми система. На мен ми са достатъчни няколко подобни жалони, за да дефинирам за себе си, що е то здравословен начин на живот.
Сигурен съм, че ще се противопоставиш на моите изводи, защото не са обобщение на цялостната система на живот и ЩЕ имаш право (вероятно)!
Да де, ама ти защо обобщаваш, че "един кардиолог" можеЛ да ми даде обобщени "съвети", а това - на базата на САМО няколко месеца СВОИ "наблюдения", които със сигурност са парично МОТИВИРАНИ?
Схвана ли моята теза? Тя е същата и като на моята жива майка, която е в сравнително добра кондиция за възрастта си!
И това ще да е частен случай, май... Да де, ама много станаха частните случаи..., с неваксинираните не се намаляват, дори и от затварянето на разни заведения и търговски площи, над 300 кв.м....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Начи казваш се получава комбо ефект :–) Тромби и миокардити първо от ваксината и после като се разболееш ваксиниран и от вируса :-))))
Та в този ред на мисли ако ваксините предпазваха от заразяване/разболяване цена нямаше да имат :-).
Щот НИЩО ПОЛЕЗНО ЗА ХОРАТА не вършат. Виж за маркиране на овцете, ака жълта книжка идеална работа вършат.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
в порядъци по-малко
Или сега отново да не се окаже, че ваксините предпазват от разболяване ?
Нищо не каза за кумулативният ефект ваксина-вирус как се отразява на СС система ?
Коментар
-
ваксината предлага един вид 'мека среща' с вируса.
разбирай го както искаш, но целия вой срещу ваксините ми се струва като воя едно време срещу науката.
Сега ако кажеш, че ваксината лекува и страничните ефекти от постКовид с бустерните дози ще е топ опорка :–)))) за няколко месеца докато се докаже , че не е така :-))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
При ваксинираните изкарали Ковид няма ли такива проблеми ? :-)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар