IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Тогава просто вдигнах висока температура за 1 час и това беше всичко. Температура обаче може да се вдигне от 1000 различни неща, така че това нищо не означава. Сега обаче загубих обоняние, което е ярък КОВИД сиптом. Не се сещам за друга болест, при която да се губи обоняние.
    А, ок... значи предния път си се заблудил. А сега казваш почти си сигурен, че е това...
    Ок, дано го изкараш леко и ще разказваш как е било.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
      Д-р Ботев: Причината за високата смъртност от COVID е грешното лечение

Взима се най-скъпото лекарство, а не най-необходимото, уточни той

На какво се дължи високата смъртност от COVID-19 в България? Според д-р Чавдар Ботев причината се крие в грешното лечение.

"У нас има две течения като протоколи - едното разделя заболяването на фази, а другото - по тежест. Ние ги обединихме в нашия протокол. Ако той се спазва, смъртността ще се намали с 90%. В първата фаза, която е вирусната, се дават противовирусни препарати. Това е най-големият проблем при нас - в тази фаза се дават до 3 антибиотика", коментира съучредителят на Сдружението "Лечение на Ковид-19 с реконвалесцентна плазма" д-р Чавдар Ботев в студиото на "Денят ON AIR".

Той подчерта, че дори и високата температура от 40 градуса невинаги изисква антибиотично лечение.

"Дават се кортикостероиди, които потискат имунната система. Имаме у нас много добри противовирусни препарати, проведени са клинични изпитания. Ако се взима с местните продукти, резултатите ще са добри. В някои страни дори нищо не се дава в първата фаза, дори с един аспирин в този период хората ще са по-добре, отколкото с антибиотиците", добави хематологът пред Bulgaria ON AIR.

Специалистът уточни, че пациентите се повлияват много добре при лечението с Хуман Албумин.

"Ние сме изследвали 30 тежкоболни пациенти. Там където се прилага този продукт, нещата могат да бъдат много по-добре. Той не е и толкова скъп - около 100 лв. струва. В България се толерира купуването на западни скъпи продукти. Взима се най-скъпото лекарство, а не най-необходимото", уточни д-р Ботев.

Според него у нас много пациенти, които умират от грешки като преливане на студени разтвори. По негови наблюдения много от лекарите все още не познават коронавируса, за да могат да прилагат правилното лечение.

Всеки нормален човек най малкото от обща култура знае че вируни инфекции не се лекуват с антибиотици. Не е нужно да си голям лекар и специалист за да сметнеш че 2+2 прави 4.
      С антибиотици се лекуват бактериални инфекции. Ковид не е бактериална инфекция. В болниците правят голяма грешка и да дават антибиотици на всеки който има симптоми на пневмония. Но никой не си прави труда да установи типа на пневмонията. Защото тя може да е вирусна или бактериална.
      При вирусната не се приемат антибиотици а се приемат имуностимуланти или не се приема нищо. Ако не ми вярвате питайте някой истински лекар доказан специалист и той ще ви каже същото.

Коментар

• Д-р Ботев: Причината за високата смъртност от COVID е грешното лечение

Взима се най-скъпото лекарство, а не най-необходимото, уточни той

На какво се дължи високата смъртност от COVID-19 в България? Според д-р Чавдар Ботев причината се крие в грешното лечение.

"У нас има две течения като протоколи - едното разделя заболяването на фази, а другото - по тежест. Ние ги обединихме в нашия протокол. Ако той се спазва, смъртността ще се намали с 90%. В първата фаза, която е вирусната, се дават противовирусни препарати. Това е най-големият проблем при нас - в тази фаза се дават до 3 антибиотика", коментира съучредителят на Сдружението "Лечение на Ковид-19 с реконвалесцентна плазма" д-р Чавдар Ботев в студиото на "Денят ON AIR".

Той подчерта, че дори и високата температура от 40 градуса невинаги изисква антибиотично лечение.

"Дават се кортикостероиди, които потискат имунната система. Имаме у нас много добри противовирусни препарати, проведени са клинични изпитания. Ако се взима с местните продукти, резултатите ще са добри. В някои страни дори нищо не се дава в първата фаза, дори с един аспирин в този период хората ще са по-добре, отколкото с антибиотиците", добави хематологът пред Bulgaria ON AIR.

Специалистът уточни, че пациентите се повлияват много добре при лечението с Хуман Албумин.

"Ние сме изследвали 30 тежкоболни пациенти. Там където се прилага този продукт, нещата могат да бъдат много по-добре. Той не е и толкова скъп - около 100 лв. струва. В България се толерира купуването на западни скъпи продукти. Взима се най-скъпото лекарство, а не най-необходимото", уточни д-р Ботев.

Според него у нас много пациенти, които умират от грешки като преливане на студени разтвори. По негови наблюдения много от лекарите все още не познават коронавируса, за да могат да прилагат правилното лечение.

Коментар

• Този човек какви ги разправя тука ?!
          https://rumble.com/voxvkx-41891361.html

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ако беше изкарал пълната карантина, щеше да изядеш и туршията
            Наздраве!
            Тогава още бях объркан.
            Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Аз боледувам рядко, предимно от грипове и настинки. Винаги губя обоняние - вкус и мирис, заглъхват ми ушите, дишам като товарен влак, а погледът ми става като на водолаз. Като се появиха тия ковид симптоми и ги определиха като уникални само за този вирус, отидох да се напия в мазето - там правя виното, заключих се и три дни не излязох. Когато жена ми дойде да ме търси, й признах, че тази година няма да има вино.
              Ако беше изкарал пълната карантина, щеше да изядеш и туршията
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Тогава просто вдигнах висока температура за 1 час и това беше всичко. Температура обаче може да се вдигне от 1000 различни неща, така че това нищо не означава. Сега обаче загубих обоняние, което е ярък КОВИД сиптом. Не се сещам за друга болест, при която да се губи обоняние.
                Аз боледувам рядко, предимно от грипове и настинки. Винаги губя обоняние - вкус и мирис, заглъхват ми ушите, дишам като товарен влак, а погледът ми става като на водолаз. Като се появиха тия ковид симптоми и ги определиха като уникални само за този вирус, отидох да се напия в мазето - там правя виното, заключих се и три дни не излязох. Когато жена ми дойде да ме търси, й признах, че тази година няма да има вино.

Коментар

Сега обаче загубих обоняние, което е ярък КОВИД сиптом. Не се сещам за друга болест, при която да се губи обоняние.
                  Грип

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение

Е ти нали на 5-ти октомври, преди един месец пак писа, че си боледувал, след като си се заразил там от снахата и бебето...
                    Сега за втори път ли го караш?

Коментар

• https://youtu.be/lepqvdXoA2E

Senator Johnson Expert Panel on Federal Vaccine Mandates and Vaccine Injuries

Коментар

• дел

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Добре, а кой би могъл да каже какво би било, ако съпругът ти не беше ваксиниран? Имаме ли съответната опитна постановка, нали науката се базира на експеримента. Къде тук е експериментът, с който би могло да бъдат снети сравнителни данни и да бъде обобщена ползата от ваксината в твоя конкретен случай. Разсъждавам чисто логически без грам медицинско съдържание. Но си мисля, че науката все пак почива на логиката, защото логиката е, която прави науката. Без логика щяхме да се бръснем още с бронзови реликви.
                          Наздраве!
                          Дръво, аз произхождам от стар билкарски род и въпреки, че едното ми висше образование е биологическо, знам, че съществуват неща, които не се подчиняват на логиката.

Мисля също така, че въпросните лекари, които изброих в предишния си коментар, имат доста голямо поле за извършване на т.нар. от теб експерименти. Личната лекарка има над 3000 пациенти, единия пулмолог е завеждаш белодробното отделение на многопрофилната болница, а другият е заместник управител на белодробната болница у хабитатя.

Вероятно тези госпожи и господа медици за двете години успяха да натрупат доста опит и база за сравнение.
                          Наздраве!
                          Last edited by tnm; 11.11.2021, 23:37.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

И кога успя да се ваксинира като нямаше ваксини
                            Със записване в страницата на Националната здравна система. Избираше се ден, час и ваксина.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кампанията не се водеше по подходящия начин. Първо личните лекари трябваше да бъдат напълно убедени в необходимостта от ваксината, а от там те да запознаят пациентите си с ползите и риска от нея. Повечето хора са свикнала да им се доверяват.
                              В някои страни, напълно убедиха лекарите си в необходимостта от ваксината с ултиматум - уволнение.
                              Явно, липсата на лекари не е от значение

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Такова благо - безплатната ваксина, вярно, не е за изпускане. И в моето обкръжение са масово неваксинирани. Ама така сме - свободните хора, преценили сме си рисковете, повечето изкарахме вируса, че и родителите ни го изкараха и децата ни го изкараха.

И... сега сме в перфектно здраве, с истински, оригинален имунитет , както си е нормално в природата, и както си е писано в законите на еволюцията.

А вие сте едни врякащи, страхливи ваксинирани генно-модифицирани организми. На вас всички мерки са ви недостатъчни, искате още и още по-крути. Ваксинирани сте, но искате пълни локдауни. Ваксинирани сте, но искате сертификати.
                                Ваксинирани сте и за ковида вече са ви виновни неваксинираните. И дори сте паднали толкова ниско, че обвинихте и децата си за вируса и ги сринахте психически с глупавите си маски и тестове.

Ей такива сте ваксърите - панирани, емоционални инвалиди. И нямам съмнение, че ще направите всичко възможно да разкажете играта на де що нормалност е останала у хората и обществото като цяло. И затова ви пожелавам, да прекарате всички вируса, да оздравеете и да се приключи по-бързо с тази лудост.

Ми като си толкоз спокоен и неуязвим, какво правиш в тази тема? Вирусчето се лекува с чай и билки, както е казал чичо ти Мангър, всичко е наред.

Коментар

Working...
                                X