Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Западния модел е гъз глава затрива...Става интересно който се прибере до 2028 най късно се е прибрал другите и да искат няма да могат.Запдният човек ще обеднее до колосални размери.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеОбщо взето избора беше, да се доврим ли на науката или не... избрахме да и се доверим, това е.
Това е както когато сглобяваш ново PC, никога не знаеш дали ще тръгне и дали не си попаднал някой калпав компонент, просто се доверяваш на производителя и толкова. Няма перфектни неща, няма перфектен свят.
Също така после може да не ви пука за милионите увредени от вас хора, но има истински лекари които НЕ са противни книжни плъхове като вас и които ги е грижа за техните пациенти: https://gbdeclaration.org/great-barr...ion-bulgarian/
п.п. Като попаднеш на калпав компютърен компонент си имаш гаранция и производителят ще ти го смени - вашият буламач като увреди сърцето на дете, даже няма му платите и за рехабилитацията. И защо сте завряли поредната гнусна съставка този път във "ваксината" за деца: tromethamine - това не се ли инжектираше само след сърдечен пристъп и то само на възрастни хора, а сега хайде на всяко дете отново без изследване и отново без грам скрупули за да си допопълните статистиката от експериментите на живо: https://www.fda.gov/media/153717/download
п.п.п. Не знаеш как се сглобяват компютри, недей да рекламираш и псевдо ваксини. Пусни си любима пфайзерска песничка, явно ви влияят положително и хайде без сърцераздирателни псевдо изповеди - туй отдавна не минава. Самата песничката си я избери от тук: https://www.youtube.com/watch?v=sSkFyNVtNh8Last edited by vgc; 04.11.2021, 19:14.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Има една основна и значима разлика между ПРО-ваксърство и АНТИ-ваксърство. Само зад едното седи бизнес за десетки милиарди.
Интересен е и икономическият ефект върху България - да сравним колко щеше да ни излезе ваксинирането и колко щяхме да спестим ако в болница и в гробища влизаха ПЕТ ПЪТИ по-малко хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Какво предлагаш ? Никой да не се ваксинира и да продължават да умират хора при това повече от колкото по времето на световна война ?! При това си дал пример с народи от Балканския полуостров с малко ваксинирани, но дори и така се вижда, че умират по-малко хора !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеАко можехме да видим Голямата Картина, щяхме да отидем на някое учебно стрелбище и там да се застреляме с учебния пистолет, който пробива тоалетна хартия от 25 метра. Имаме късмет, че се взираме в детайлите, където намираме упование и утеха. Каквото и да предприемаме като опити да се спасим като човечество и хищническо потребление, това няма как да стане. Леко, леко Земята ще се отърве от нас, а тя знае как да го направи. Нека поне един можещ да мисли човек да обясни - как е възможно да оцелееш на планета, на която си ликвидирал горите, веригите на хранителния и животинския свят, унищожил си хумуса и се чудиш как от камъните да направиш картофена салата - 1 см хумус се изгражда за милион години, напълнил си атмосферата с газов боклук, който дори неутриното го заобикаля, напълнил си океаните с пластмаса, върху които дори да не си Исус, пак ще можеш да ги прекосиш. Сухи съчки, жилави пръчки, чугунени глави - не знам, Земята много, много не се впуска в разсъждения в усилията си да възстанови безвъзвратно погубената екосистема. Ние сме господари на тази планета, колкото Макрон оправя баба си. Един никакъв вирус ни побърка и Мъск подготвя чартъри за Марс, където растат само пъпеши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеИма една основна и значима разлика между ПРО-ваксърство и АНТИ-ваксърство. Само зад едното седи бизнес за десетки милиарди.
Няма никакво значение това, трябва някакъв по-смислен аргумент. Иначе излиза, че всички болести са "измислени за да пълнят гушката на фармацевтичните гиганти".
Тези които защитават "Теорията за плоската Земя", казват същото. Имало бизнес за милиарди да се лъже, че Земята била кръгла, за да се поддържа космическата програма на НАСА и да се крадат милиарди от данъци.
Например на мен кой ми плаща, а и на хората които починаха... "принесоха се сами в жертва" или какво?!
В момента дори може да се каже, че е в мой интерес да не правя нищо и бих спечелил повече... отколкото да хвъргам пари от моя джоб да "защитавам роднините", да ги карам да се ваксинират да им купувам маски и тн... мога просто да не правя нищо. В смисъл за какво ми е изобщо да се хабя за Ковид, всеки сам да се оправя. Това ще ми донесе "политически" и финансов дивидент. "Политически" имам предвид в рамките на семейството. Защото няма да ме обвиняват, ако се случи с някой нещо заради ваксините (иначе нали разбираш какво се получава, аз нося отговорност, защото съм ги накарал да си сложат от "отровните ваксини"). Дори да се разболеят от нещо съвсем друго, да не мислиш, че ми е особено приятно да нося отговорност и да бъда обвиняван после. Най-лесно е да не носиш отговорност и да не правиш нищо. То затова Българина и действа по този начин... и губи близки и роднини.
Да сигурно, Пфайзер и Модерна печелят пари на наш гръб, но нямаме нищо друго освен ваксините.... колкото работят, толкова. Щом работят повече от нищо, супер. А работят повече от нищо, защото смъртността в Израел и на другите места щеше да е драстично по-висока при тези охлабени мерки.
Общо взето избора беше, да се доврим ли на науката или не... избрахме да и се доверим, това е.
Това е както когато сглобяваш ново PC, никога не знаеш дали ще тръгне и дали не си попаднал някой калпав компонент, просто се доверяваш на производителя и толкова. Няма перфектни неща, няма перфектен свят. На мен чисто нова видеокарта ми е гръмвала заради дефектно захранване от "реномирана марка" (без предварително да има каквито и да проблеми, след 2 дни гръмна). Та и с ваксините е същата работа, каквото такова, за сега обаче сме живи, всички ваксинирани (според антиваксърите трябваше да сме започнали да умираме или най-малкото да сме "увредени") аз лично не познавам нито един ваксиниран тежко болен от Ковид или с някакви "увреждания", а често водим разговори, специално за евентуални странични ефекти и някой дали има такива съмнения. Науката работи, не защото трябва да и се вярва безрезервно, а защото е подлагана под съмнение постоянно. Можеби и вие антиваксърите от време на време трябва да подлагате "постулатите" си на съмнение, иначе не сте нищо повече от един съвременен "религиозен култ".Last edited by Xman1; 04.11.2021, 17:59.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Предлагам на всички противници на сертификата вместо да си упражняват философските способности и да разпъват локуми тука - да отиват пред президентството за масовка.
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/...tifikat.509279
Коментар
-
Днес френското барби, фондюто, бонитата и всички останали пфайзерски тролове си признаха, че чакат с нетърпение любимите си песнички за лека нощ. Поздравявам ги отново с техният любим микс от "The Late Show":
За всички все още трезво мислещи предупреждавам: ОСВЕН ВСИЧКИ ДРУГИ УВРЕЖДАНИЯ, ИМА ОЩЕ ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН ЕФЕКТ ОТ ПФАЙЗЕРСКИТЕ БУЛАМАЧИ - ПРОСТО НЯМА ДА ВИ ОСТАНЕ НИТО ЕДНА МОЗЪЧНА ГЪНКА СЛЕД НАБОЖДАНЕТО.
Честно, това кърти мивкиhttps://imgur.com/bUnBybv
Last edited by vgc; 04.11.2021, 17:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Има една основна и значима разлика между ПРО-ваксърство и АНТИ-ваксърство. Само зад едното седи бизнес за десетки милиарди.
Мажоритарните акционери на БИГ ФАРМА са акционери и в много други корпорации и държат много политици на каишка. Сега кризата ще се ползва за ускоряване на глобалната зелена комунистическа политика от която ще има много сериозно облажаване в следващите 10 години и нататък. Затова са всички напъни. За новия зелен комунизъм. Ковид е средство за постигане на политически цели. Пандемия реално няма защото в най лошия случай умират само 2% от хората над средна възраст. Щом децата са живи и здрави значи няма нищо страшно.Last edited by alphaomega; 04.11.2021, 17:18.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Защо си мислиш, че получава "стимули" за да пише истината?!
Същото което си написал се отнася и за теб, а и за всички останали антиваксъри.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСрам нямаш, но възмездие за гнусотията, която ръсиш ще има. Никакви "стимули", които получаваш не могат да оправдаят действията ти. Животът не е само ядене и сране.
Защо си мислиш, че получава "стимули" за да пише истината?!
Същото което си написал се отнася и за теб, а и за всички останали антиваксъри.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБорба с дезинформацията
Пандемията от коронавирус е съпътствана от масирана вълна от невярна и подвеждаща информация и опити на чуждестранни субекти да оказват влияние върху вътрешните дебати в ЕС, като се използва благоприятната почва, която предлагат най-основните тревоги на хората и бързо променящите се новини. Подвеждаща здравна информация, опасни измами с неверни твърдения, конспиративни теории и измами на потребители застрашават общественото здраве.
Европейският съюз и неговите държави членки са решени да противодействат на усилията на субектите, които се опитват да се възползват от кризата и да изложат живота на гражданите на риск или които разпространяват пропаганда или омраза. Въз основа на плана за действие срещу дезинформацията това изисква по-координирани действия в съответствие с нашите демократични ценности.- Разграничаване на фактите от измислиците за ваксините
- COVID-19 — разграничаване на фактите от измислиците
- Не се оставяйте да ви заблуждават ботове
- Съобщаване за дезинформация и невярна информация на платформите
- Откриване на конспиративни теории
- Внимавайте за онлайн измами
- Онлайн ресурси и инструменти
1. Какво представляват конспиративните теории? Убеждението, че някои събития или ситуации са манипулирани тайно и задкулисно от мощни сили с лоши намерения.
Слава богу ние всички категорично знаем че никога не се е случвало подобно нещо. Хехе абе четете ли тия неща...Last edited by cyclop; 04.11.2021, 16:52.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеВъв вечерните новини споменаха за притеснения от ковида
не само в Нидерландия,а на практика в цяла западна Европа....
щом и германците изпищяха, че леглата тук-там били доста заети, не знам какво да кажа...
България е на 30-то място в класацията.
или се правиш на ударен, та да ти помогна
Не се тревожи за Нидреландия и Германия, със 7 - 8 умряли на 1 милион за 7 дни
.№ Държава Заболели / 7 дни / 1 М Умряли / 7 дни Умряли / 7 дни /1 М Население 1 Romania 3,853 3,042 160 19,065,705 2 Bulgaria 4,582 995 145 6,878,342 10 Russia 1,925 8,162 56 146,018,281 22 Belgium 4,412 147 13 11,657,162 26 Ireland 3,955 56 11 5,011,588 27 Germany 1,603 683 8 84,142,708 28 Luxembourg 1,293 5 8 639,596 29 Netherlands 3,242 118 7 17,185,649 30 Switzerland 1,443 47 5 8,739,346 37 Norway 1,464 19 3 5,477,983 38 France 619 213 3 65,466,952 39 Denmark 2,105 9 2 5,819,517 40 Sweden 493 8 0.8 10,183,572
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНа някой попадал ли му е този пост
Това наистина е мноо яко! Трябва да се запази като пример за юридическата неграмотност на антиваксърите. Ебаси заглавието! Кефи ме че договорът бил с Европейската Комисия, пък някакво правителство се задължавало нещо си.
Този текст също е изпълнен с юридически смисъл "Първо по договора с Пфайзер, за останалите е аналогично".Last edited by BONI; 04.11.2021, 16:26.
- 1 like
Коментар
Коментар