IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

И защо да сме се преборили ? Ние сме лидер в тази класация от много години. Още преди да има ковид.
    все се надявах да има разни папуаси по-конспиратори от нас но уви няма.

едно леко четиво, което поне за мен дава добра клинична картина на българското суеверие или по-скоро недоверие.
    в тази криза влязохме като пълни идиоти (визирам здравни органи, власт и въобще всички като общество)
    то не бяха противоречиви мнения от титуловани специалисти.. пълна боза.
    еми резултатът е ясен и видм.

https://webcafe.bg/caffeine/ne-se-va...a-na-kogo.html

когато идеш при специалист на преглед да речем професор и той ти каже ' брат прави това и това , пий тези силни лекарства, че си еб..ло майката и риск има' - го правиш. Обаче ако идеш при втори професор за контролно мнение и той ти каже : " абе не ги слушай, живей си живота и не се трови. ще минеш без грижи през това" = хората така сме устроени, че вярваме на втория

тук малоумника Борисов остави от една страна генерал Годжи (излезе прав човекът че ще се мре яко) , но от друга даде пълна свобода на Чорбанов и Мангъров, които овършаха медиите... еми всичко е закономерно

не оправадвам и служебното - сакън да не развалят хатъра на бизнеса се мотаха докато болниците се препълниха. зеления сертификат колкото и непопулярен да е трябваше да е от 01.09 и да се предупредили на 01.08, но пуста политика и ходене на пръсти около недоверчивото стадо избиратели.
    Last edited by bertram; 09.11.2021, 10:58.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Основната ваксинация от две дози ,но ако е необходимо ще си сложа и трета без проблем Не виждам нищо страшно от ваксинацията, аз съм се ваксинирала срещу много болести за да изпитвам някакъв фанатичен ужас от тази ваксинация

А, кой изпитва "фанатичен ужас" - мъжът ти ли?

(другото са твои фантазии..., но не, че съм против фантазиите от всяко естество ..)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        при делта стадния имунитет не важи и на всички стана ясно,че е важно как ще премине през популацията - разбирайте тежки случаи.

ние се преборихме за първото място в седмичния чарт за инат и суеверие
        от броя некролози по-точен индикатор няма
        1 Bulgaria 29,549 33,193 160 6,877,632
        2 Romania 56,113 83,909 148 19,063,962
        3 Latvia 12,336 16,451 132 1,857,960
        4 Armenia 11,846 12,845 108 2,970,736
        5 Georgia 33,658 27,206 106 3,978,804
        6 Ukraine 152,263 152,199 104 43,378,089
        И защо да сме се преборили ? Ние сме лидер в тази класация от много години. Още преди да има ковид.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
          Така, синът ми е четвърти клас в най-обикновено квартално училище. Нито в Лозенец, нито в Обеля. Баш среден квартал. Целият випуск няма да учат присъствено, защото няма нито един клас с >50% съгласни да им тестват децата. Майка ми е учителка в друго училище и там е почти същата картинка. Отварям интернет сайта segabg.com и чета В София повечето родители избраха тестовете за COVID-19

Само въпрос на време е да излезнат със заглави от типа: 80% от българите ваксинирани. Или направо - Неваксинирани бебета умират в страшни мъки

Донякъде бих разбрал форумците, ако правят разни мизерии за пари. Обаче за всичко си има граница, предел, лимит, червена линия и т.н. Обаче това, че вече се посяга на деца, прави нещата критични и премахва абсолютно всякаквиизвинения и оправдания. Това не са ви някакви пергиши на по 16 години, за които ме напушва смях, когато някой рече "децата". Става въпрос наистина за ДЕЦА.
          Ние минахме онлайн, но в класа 14 от 19 деца са съгласни за тестовете..... Причината е че на родителите не им пука и няма кой да гледа децата иначе. Трябват отпуски.... Така ще се случи и когато направят задължителна ваксинацията за децата догодина....Моите деца тогава ще станат частни ученици вероятно. Макар и в момента плюещият тест да не е драма освен че е неточен, а ваксината мътна догодина 90% от хората ще си набодат децата след като те самите са били принудени.
          Интересно е как покрай шума за децата ПРИНУДИХА учителите да се ваксинират / искат им сертификат вече/. Никой в медиите не коментира темата :-). Нашата учителка е твърд ''антиваксър'' и мина вируса миналата година. Предполагам/надявам се да си е извадила фалшив сертификат. Трябва да научи децата ми на истински важните неща в живота с правилен пример !

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Защо се забраняват само на неваксинирани някои неща !?!? Как мислиш ти
            Какво им се забранява ? Да си мият зъбите ??
            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

За да не се разболеят всички и да крашне здравната система защото там хората, мислят ,че тя е създадена за много болести ,а не само да лекува корона вирус.
              А преди ваксините как предотвратяваха "крашването" на системата ?? при 20% неваксинирани не би могла да "крашне" Имаме пример с нашата, която не "крашва" при 80% неваксинирани

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ми те и тука ходят на училище...Знам че щом по западния телевизор са те убедили в това което пишеш няма бронебойни патрони открити срещу тая вяра....Ти колко дози сложи две или три?И кога следващата?
                Основната ваксинация от две дози ,но ако е необходимо ще си сложа и трета без проблем Не виждам нищо страшно от ваксинацията, аз съм се ваксинирала срещу много болести за да изпитвам някакъв фанатичен ужас от тази ваксинация

Коментар

Това не е вярно ! На запад смъртността се намали драстично, здравната система е в добра кондиция, децата ходят на училище и бизнесите работят. Хората, се ваксинираха в голям процент което помогна това да се случи. Днес, се забранява само на неваксинирани да ползват някой неща. Никой не се хвали, а това с говното и целофана ми напомня на един виц от преди 10.11.1989 г
                  Вица : Отива един партиен секретар на Запад и когато се върнал го питат : – Е, как е там ? Отговора му за да е политически коректен бил :
                  – Пахнет, пахнет ,ах как пахнет
                  Ми те и тука ходят на училище...Знам че щом по западния телевизор са те убедили в това което пишеш няма бронебойни патрони открити срещу тая вяра....Ти колко дози сложи две или три?И кога следващата?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Що сега има по МАЛКО общо починали при 330 от ковид а миналата година 220.
                    Дали не пишат всичко из болниците починало от ковид.
                    Щото просто не е вярно. През този ноември има ПОВЕЧЕ умрели спрямо ноември миналата година. През октомври пак беше така, през септември пак, през август също. Истинската смъртност от КОВИД е по-голяма от обявената, льотчика се опитва да скрие истинската трагедия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

За да не се разболеят всички и да крашне здравната система защото там хората, мислят ,че тя е създадена за много болести ,а не само да лекува корона вирус.

Коментар

Това не е вярно ! На запад смъртността се намали драстично, здравната система е в добра кондиция, децата ходят на училище и бизнесите работят. Хората, се ваксинираха в голям процент което помогна това да се случи. Днес, се забранява само на неваксинирани да ползват някой неща. Никой не се хвали, а това с говното и целофана ми напомня на един виц от преди 10.11.1989 г
                        Вица : Отива един партиен секретар на Запад и когато се върнал го питат : – Е, как е там ? Отговора му за да е политически коректен бил :

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Яко!!!!!!

Всичко хубаво, ама що се мъчиш, щом толкова не харесваш нищо българско. Хващаш куфарчето и при западната хултура и няма гайди да ти свирят на главата.

Аз и колегите сме изключително поласкани, че продължаваш да пишеш на български, че даже използваш кирилица, но недей се мъчи заради нас. Не си струва за едни Ганьовци, дето дори в един гей парад не искат да се включат. Бе направо си мъченик.
                          Тъй, де ..., ама ако стигне до Шотландия пак гайди. Маниии!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

И с мерки и без мерки точно това става и не само в България а по целият свят.Другото са едни приказки и фукара.И на Запад е същото като тука но там говното е обвито в целофан и стадото се къпе в сладка вода.Разликата е само в приказките по телевизора.Осрали са се и там даже повече от нас...А ние кълвем ли кълвем колко е хубаво там и колко са напреднали и печени....Запада е едно миризливо говно увито в целофан и с панделка.

Коментар

• Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение

Нашата си е крашната вече 20 години. Виж, че болници има само в големите градове. Добре, че вече има и частни такива, някой от които са които са по-добри, че да не е толкова голям натиска върху държавните.
                              Мани мани да не дава Господ да стигаме до тия прекрасни болници

Коментар

Няма да коментирам колко нелепо ми се струва мнението ти ама се чудя какво предлагаш да направят хората в България ?
                                Може би всички да "изпият" по една "чаша" вируси ,да се затворят всички болници и който оживее, оживее ?
                                Какво предлагаш ?
                                И с мерки и без мерки точно това става и не само в България а по целият свят.Другото са едни приказки и фукара.И на Запад е същото като тука но там говното е обвито в целофан и стадото се къпе в сладка вода.Разликата е само в приказките по телевизора.Осрали са се и там даже повече от нас...А ние кълвем ли кълвем колко е хубаво там и колко са напреднали и печени....Запада е едно миризливо говно увито в целофан и с панделка.

Коментар

Working...
                                X