IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едно нещо не мога да разбера:
    Защо кукловодите или тъмните сили на планетарно ниво са решили след голямото разреждане на населението набоцкано с ваксина и n-бустера ... защо аджеба са решили, че българи, папуаси,нигерийци,суданци,танзанийци,македонци,бош наци и тн 'корави' народи трябва да останем като население на планетата, а евреи,китайци,амерканци,французи,англичани,германц и,скандинавци - трябва да бъдат прочистени с мор от ваксината.

Не ми казвайте, че кукловодите нямат парите да подарят на коя да е нация 100% дози от 'най-хубавите' ваксини.

Това ако може да ми го обясните с добри доводи може и аз да стана конспиратор-анти-ковид-ваксър.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
      Аз съм приятно изненадан от здравия разум на българите.
      Имаше преди време един човек тука , Миранди , много ме кефеше начина му на изразяване , с история се занимаваше.

Че веднъж му писах преди доста години че българския народ изчезва там раждаемостта ,ромите, емиграцията ,пък той ми отговори нещо такова - българския народ е много стар народ и има такива защитни сили че ще преживее всичко и да не съм се притеснявал де

Тогава изказването му ми се видя малко патриотарско ,ама ей сега от всякъде се тръби колко е полезно ваксинирането .неваксинираните имат само проблеми без никакви материални и всякакви евентуални ползи ,обаче не щат да се ваксинират хората и това е .

Боговете ли им го говорат ,звездите или Миранди ама почвам да мисля че в неговите думи е има истина.
      Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Че аз не твърдя да съм по умен? Напротив, препоръчва се ваксина и аз слушам. Не се мисля за по умен от хора на които това им е работата и да търся конспирации под леглото.
        Ти как би отговорил на тъп въпрос от сорта на - добре ваксинирал си се, следи се сега за последствия в средносрочен и дългосрочен план и ела да ни осведомиш?
        Аз уважавам личният избор и когато човек ми каже че се е ваксинирал кротко не задавам никакви въпроси.Но когато го казва в стил аз съм по умен тогава и аз се заяждам.Приемам избора но не приемам квалификациите и надменността.

Коментар

• Първоначално изпратено от start Разгледай мнение

Пинокио, не мога да кажа коя е най- мъдрата книга, но съм убеден, че няма как логически да докажеш твърдението, че “който трупа знание, трупа И печал”. Текстът е доста иносказателен и предполага множество интерпретации, които обаче е некоректно да излизат от културния и религиозен контекст на времето, към което се отнасят. Приемаш буквално една алегорична и реторична форма, която на всичко отгоре вадиш от контекста.
          Изглежда с лекота се наемаш да спориш със самия цар Соломон. Само че неговите мъдрости вместо да си останат за времето, чрез неговите песни Соломонови са пребъднали в хилядолетията. Говореше за релативизъм и го приписваше на другите, за да ги обвиниш в ползването му да бранят с него своите чудати софистики срещу бръснача ти на Окам, а сега тъкмо това правиш. Колкото до щастието от знанието, може би започвам да разбирам виждането ти. То е, че днешният човек знае как да включи пералнята, как да включи компютъра, таблета, телефона, знае как да паркира в гаража - нещо, за което дори Цар Соломон не е и подозирал, че може да съществува. И това прави съвременния човек щастлив. Не разбирам защо трябва да схоластираме стари мъдрости и да ги подлагаме на логическа дисекция заради едната гордост, че днес се возим в метрото.

Коментар

Че кой е казал че няма да я "надвием". С някакви загуби, ма те са "сухи съчки" и без това нали така беше?
            Аз само се чудя на акъла на тия които хем казват че здравеопазването ни е на дъното, хем отказват да се ваксинират, с което десетократно увеличават риска да опрат до същото това здравеопазване да ги спасява.
            Ма то логиката е просто нещо.
            Бобка бе откъде тая увереност че здравеопазването можело да удължава живота?Са да ти кажем здравеопазване за партийни лайна богати бизнесмени и големи началници е едно а здравеопазване за такива като тебе и мене друго...Така че не му вярвай много...Щото от личен опит ти казвам че е страшно.Ако не дай си Боже се разболееш и попаднеш в болница вариантите са ти два. .Първия ако си ои млад имаш собствен ход и можеш да се обслужваш захвърлят те в една стая и от време на време се вясва някой...Втори вариант възрастен си и не може да ставаш....Оставят те само по нощница карат близките ти да купят памперси за възрастни и те захвърлят в стаята...Ако нямаш някой близък който да се грижи за тебе толкз от великото здравеопазване...и така остава да се уповаваш на Бог...Същото е като да си в къщи....Замисли се върху това което съм ти написал щото това е реалността.Който си има дни си живее който няма умира...Като умре някой казват не сме Богове но за който оживее казват че са го излекувли.Живеем в яки заблуди приятел
            Last edited by X_Y; 18.11.2021, 10:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

точно това е целта пеше.
              да се разделят хората на враждуващи лагери за да не се търси отговорност откъде и защо дойде тая "пандемия", и какво се цели с цялата тая истерия.
              и между другото леко и с кауза да се поорежат правата и свободите на индивида
              и гледам, че доста успешно работи
              а това, че маса народ загуби мемталното и физическото си здраве от насаждания страх и напрежение, не е беда.
              Ясно е какво се цели:
              Поставяне под пълен контрол на стадото посредством всички методи на страхуване (глоби, ограничения, медийни атаки и т.н.) и преразпределяне на пазарните (и дружествените) дялове на малкия и средния бизнес между членовете на Клуба на Големия Бизнес (да не се бърка със съкращението КГБ)
              Засега доста успешно се справят, но все още не са успели да промият всички мозъци. За щастие.
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Чакаме с интерес. Не само аз, ами и около 3/4-ти от българското население.
                При една от най-болните нации в света, със здравеопазване в дъното на европейската класация, при ужасяваща демографска картина от началото на т.нар. "демокрация", която се вижда колко е демократична и толерантна към мнозинството от населението си (75% от него), пак ще надвием измислената "пандемия" напук на чичко Бил Гейтс и кохортата на биг фармата.
                Че кой е казал че няма да я "надвием". С някакви загуби, ма те са "сухи съчки" и без това нали така беше?
                Аз само се чудя на акъла на тия които хем казват че здравеопазването ни е на дъното, хем отказват да се ваксинират, с което десетократно увеличават риска да опрат до същото това здравеопазване да ги спасява.
                Ма то логиката е просто нещо.
                Last edited by X_Y; 18.11.2021, 10:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Боби що си кривиш душата?Защо тгвърдиш неверни неща?Аз не зная кой се плаши от иглата и не зная защо твърдиш подобни нелепици.Разумно момче си и не разбирам защо смяташ че тия де сте ваксинирани сте по умни и по знаещи?
                  Че аз не твърдя да съм по умен? Напротив, препоръчва се ваксина и аз слушам. Не се мисля за по умен от хора на които това им е работата и да търся конспирации под леглото.
                  Ти как би отговорил на тъп въпрос от сорта на - добре ваксинирал си се, следи се сега за последствия в средносрочен и дългосрочен план и ела да ни осведомиш?

Коментар

Е ама разбира се, ей сега ще почна да "си следя здравните показатели" че да ти намеря някой ефект на ИГЛАТА, от която толкова се плашите.
                    "Иглата" има един много сериозен ефект, характерен по принцип за медицината. Нарича се "старост". Лекуваните и ваксинираните остаряват, стигат до пенсия, даже до откровено престаряване.

Стани антиваксър, остани млад. Завинаги.
                    Last edited by BONI; 18.11.2021, 10:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Боби що си кривиш душата?Защо тгвърдиш неверни неща?Аз не зная кой се плаши от иглата и не зная защо твърдиш подобни нелепици.Разумно момче си и не разбирам защо смяташ че тия де сте ваксинирани сте по умни и по знаещи?
                      точно това е целта пеше.
                      да се разделят хората на враждуващи лагери за да не се търси отговорност откъде и защо дойде тая "пандемия", и какво се цели с цялата тая истерия.
                      и между другото леко и с кауза да се поорежат правата и свободите на индивида
                      и гледам, че доста успешно работи
                      а това, че маса народ загуби мемталното и физическото си здраве от насаждания страх и напрежение, не е беда.
                      препоръка е

Коментар

• Аз съм приятно изненадан от здравия разум на българите.

Коментар

Е ама разбира се, ей сега ще почна да "си следя здравните показатели" че да ти намеря някой ефект на ИГЛАТА, от която толкова се плашите.
                          Чакаме с интерес. Не само аз, ами и около 3/4-ти от българското население.
                          При една от най-болните нации в света, със здравеопазване в дъното на европейската класация, при ужасяваща демографска картина от началото на т.нар. "демокрация", която се вижда колко е демократична и толерантна към мнозинството от населението си (75% от него), пак ще надвием измислената "пандемия" напук на чичко Бил Гейтс и кохортата на биг фармата.
                          Last edited by Kildirim_Bei; 18.11.2021, 09:54.
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Кацаров: Сертификатът свърши работа, пречупихме вълната
                            Рано или късно и у нас ще трябва да си ваксиниран, за да ходиш където и да е

Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...lnata.510892,3

Този сертификат пречупи хората, не вълната. Невероятната "ваксина" прави чудеса - разделя и владее, но пък сме спасени и ни чака един "Прекрасен нов свят" ...Честито

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Да бе, да
                                Те затова почнаха с мерките в Австрия и Белгия, скоро и другаде.
                                Наблюдавай си основните здравни показатели и ни информирай как протича ваксинирането в средно- и дългосрочен план.
                                Жив и здрав да си, разбирам, че ти е платено да се заяждаш, и не ти се сърдя. Иначе, вероятно си читав човек и ми е болно, как насила кривиш душата си пред фактите. Ама гладен не се стои, верно....

Коментар

Working...
                                X