IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В село Долно Уйно, до Кюстендил са кацнали извънземни. Хората ги питали "Да се ваксинираме ли?" и те казали "Ваксинирайте се.". Но трябвало да се пие и гореща вода с варени картофи.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Глупостите, които твориш са ненадминати, а "логиката" ти е най-обикновена антилогика.

Можеш ли изобщо да твърдиш, че ползваш статистически данни? За колко време са натрупани подобни "данни", които обобщаваш?

Да те върна към случаят с моята майка. Не желае да се ваксинира. Преболедува още през март 2020 година. Жизнена е и ще те "сдъвче" за закуска!
      Тя, не само е "стигнала до пенсия" - според твоите определения - горе, в цитата.

Препоръка (рядко давам такива): Редно е да смениш грамофонната плоча. Не са "ваксинираните", които остаряват и стигат до пенсия - НЯМАШ СТАТИСТИЧЕСКИТЕ ДАННИ, за да правиш подобни внушения. За това ще можеш да говориш, след 5-10 години. От няколко месеци си ваксиниран (няма една година!), както се казва: Желанията ти са по-големи от реалността (възможността нещото, което твърдиш да се случи)

Хората отдавна НЕ вярват на лозунги, изпразнени от съдържание.

Бих ти повярвал, ако замениш "ваксинацията" с експериментални субстанции - с ИМУННА СИСТЕМА. Цена няма да имаш!

А това си е много гадно: да останеш "млад завинаги" - нещо като синдром на влюбените в паметниците - приживе...
      Не знам по каква логика от "случаят с моята майка" "твърдиш, че ползваш статистически данни". Тва е неква антиваксърска научна метода.

А какво казва истинската статистика?
      25% от българите са ваксинирани, но само 6% от умрелите от ковид последните два месеца са ваксинирани.
      75% от българите не са ваксинирани, но цели 94% от умрелите от ковид последните два месеца не са ваксинирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение

В болници се ходеше и преди истерията ви. Нерядко и с усложнения от грип.
        Винаги лекарите са казвали, че грипът може да е опасен за много възрастни хора и хора със слабо здраве или хора със слаба имунна система. Имало го е същото и преди, и преди умираха хора от усложнения от грип, само че това се смяташе за естествено, реакцията беше "имало да става..."

Да, грипът е опасен и за плода в майката първите три месеца. Това дали е твоят случай?

Всичко около мен отдавна не е ходило в болница – първо, защото не е било болно нито от стария, нито от новия ви грип и, второ, защото се гледа с лошо око на "разни навлеци", които търсят медицинска помощ по други причини, освен ковида ви, Вироза голема.
        Ходехте и пак ходите. И заради морбили ходите, и заради хепатит, и заради туберкулоза, и заради рубеола, и заради менингит от хемофилус инфлуенце, и заради какво ли още не. Ма що ходите бе, недейте, прецакайте алчните лекари и БигФарма.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ми що ходите в болница тогава, стойте си вкъщи и си варете отвари. Пак призовавам всички неваксинирани да напуснат болниците доброволно. И за тях по-добре, и за лекарите по-спокойно и държавата ще икономиса от лечение. Win-Win-Win.
          В болници се ходеше и преди истерията ви. Нерядко и с усложнения от грип.
          Винаги лекарите са казвали, че грипът може да е опасен за много възрастни хора и хора със слабо здраве или хора със слаба имунна система. Имало го е същото и преди, и преди умираха хора от усложнения от грип, само че това се смяташе за естествено, реакцията беше "имало да става..."

Да, грипът е опасен и за плода в майката първите три месеца. Това дали е твоят случай?

Всичко около мен отдавна не е ходило в болница – първо, защото не е било болно нито от стария, нито от новия ви грип и, второ, защото се гледа с лошо око на "разни навлеци", които търсят медицинска помощ по други причини, освен ковида ви, Вироза голема.
          Last edited by Хараламп; 18.11.2021, 11:41.

Коментар

"Иглата" има един много сериозен ефект, характерен по принцип за медицината. Нарича се "старост". Лекуваните и ваксинираните остаряват, стигат до пенсия, даже до откровено престаряване.

Стани антиваксър, остани млад. Завинаги.
            Бонке след двете дози явно звездите са започнали да ти нашепват някои тайни...Са ти предстои първия бустер а след втория или третия най късно директно ще отидеш там...То за глупостта почивен ден няма ама явно всяка доза я увеличава

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Много ясно защо, сдушили са се с Биг Фaрма и ЕС да изтребят българите, но ние сме по-хитри от тях.
              Иронията ти е леко глуповата. Не е насочено конкретно към българите. Насочено е към контрол върху населението в световен мащаб. Българите, част от тях де, реагират здравомислещо. Така същите тези тъпи българи си спасиха евреите...
              Нека, който иска да се ваксинира, ама да не тормозят другите.

Коментар

"Иглата" има един много сериозен ефект, характерен по принцип за медицината. Нарича се "старост". Лекуваните и ваксинираните остаряват, стигат до пенсия, даже до откровено престаряване.

Стани антиваксър, остани млад. Завинаги.

Глупостите, които твориш са ненадминати, а "логиката" ти е най-обикновена антилогика.

Можеш ли изобщо да твърдиш, че ползваш статистически данни? За колко време са натрупани подобни "данни", които обобщаваш?

Да те върна към случаят с моята майка. Не желае да се ваксинира. Преболедува още през март 2020 година. Жизнена е и ще те "сдъвче" за закуска!
                Тя, не само е "стигнала до пенсия" - според твоите определения - горе, в цитата.

Препоръка (рядко давам такива): Редно е да смениш грамофонната плоча. Не са "ваксинираните", които остаряват и стигат до пенсия - НЯМАШ СТАТИСТИЧЕСКИТЕ ДАННИ, за да правиш подобни внушения. За това ще можеш да говориш, след 5-10 години. От няколко месеци си ваксиниран (няма една година!), както се казва: Желанията ти са по-големи от реалността (възможността нещото, което твърдиш да се случи)

Хората отдавна НЕ вярват на лозунги, изпразнени от съдържание.

Бих ти повярвал, ако замениш "ваксинацията" с експериментални субстанции - с ИМУННА СИСТЕМА. Цена няма да имаш!

А това си е много гадно: да останеш "млад завинаги" - нещо като синдром на влюбените в паметниците - приживе...

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Големият проблем е Запада, там има обществено мнение, демокрация, джендъри - все трудно изкореними неща. А нас могат да ни запуцат по всяко време, ние не сме проблем. Дори в "Протоколите" е написано, че основният враг е гоя - разбирай не папуаса и бошняка, за да се изпълни каквото има там. Сигурно не е верно, но каквото е написано, такова се случва.
                  Никой не може да ни запуца докато Бог не позволи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Имаше преди време един човек тука , Миранди , много ме кефеше начина му на изразяване , с история се занимаваше.

Че веднъж му писах преди доста години че българския народ изчезва там раждаемостта ,ромите, емиграцията ,пък той ми отговори нещо такова - българския народ е много стар народ и има такива защитни сили че ще преживее всичко и да не съм се притеснявал де

Тогава изказването му ми се видя малко патриотарско ,ама ей сега от всякъде се тръби колко е полезно ваксинирането .неваксинираните имат само проблеми без никакви материални и всякакви евентуални ползи ,обаче не щат да се ваксинират хората и това е .

Боговете ли им го говорат ,звездите или Миранди ама почвам да мисля че в неговите думи е има истина.
                    Миранди беше друг.Тоя за когото говориш е Маранди....Фалиргаше Русия ката ден даже дата беше определил...после си смени ника и са малко по малко я фалирга..Да ние наистина сме много стар народ погребали сме Римската империя Османската Съветската.Ще погребем и Еврейската напаст жалко че ги спасихме през ВСВ и те са за благодарност ни ваксинирват насилствено.Но ние сме корави и ше го разберат.

Коментар

Ми що ходите в болница тогава, стойте си вкъщи и си варете отвари. Пак призовавам всички неваксинирани да напуснат болниците доброволно. И за тях по-добре, и за лекарите по-спокойно и държавата ще икономиса от лечение. Win-Win-Win.
                      Е и аз това питам.Като се сблъскаш с реалността ще си говорим

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        Едно нещо не мога да разбера:
                        Защо кукловодите или тъмните сили на планетарно ниво са решили след голямото разреждане на населението набоцкано с ваксина и n-бустера ... защо аджеба са решили, че българи, папуаси,нигерийци,суданци,танзанийци,македонци,бош наци и тн 'корави' народи трябва да останем като население на планетата, а евреи,китайци,амерканци,французи,англичани,германц и,скандинавци - трябва да бъдат прочистени с мор от ваксината.

Не ми казвайте, че кукловодите нямат парите да подарят на коя да е нация 100% дози от 'най-хубавите' ваксини.

Това ако може да ми го обясните с добри доводи може и аз да стана конспиратор-анти-ковид-ваксър.
                        Ще изчистят малоумните ненаситни капризни търтеи. А познай кои са
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          Едно нещо не мога да разбера:
                          Защо кукловодите или тъмните сили на планетарно ниво са решили след голямото разреждане на населението набоцкано с ваксина и n-бустера ... защо аджеба са решили, че българи, папуаси,нигерийци,суданци,танзанийци,македонци,бош наци и тн 'корави' народи трябва да останем като население на планетата, а евреи,китайци,амерканци,французи,англичани,германц и,скандинавци - трябва да бъдат прочистени с мор от ваксината.

Не ми казвайте, че кукловодите нямат парите да подарят на коя да е нация 100% дози от 'най-хубавите' ваксини.

Това ако може да ми го обясните с добри доводи може и аз да стана конспиратор-анти-ковид-ваксър.
                          Големият проблем е Запада, там има обществено мнение, демокрация, джендъри - все трудно изкореними неща. А нас могат да ни запуцат по всяко време, ние не сме проблем. Дори в "Протоколите" е написано, че основният враг е гоя - разбирай не папуаса и бошняка, за да се изпълни каквото има там. Сигурно не е верно, но каквото е написано, такова се случва.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Въпросът е кой ти я препоръчва и каква им е работата на тези, които я препоръчват? Това са професионални тарикати, които лъжат. Кога правителството е било честно към народа? Дай поне един пример. Ето вчера уволниха заместник министър. Не казват на "суверена" защо...
                            Много ясно защо, сдушили са се с Биг Фaрма и ЕС да изтребят българите, но ние сме по-хитри от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Бобка бе откъде тая увереност че здравеопазването можело да удължава живота?Са да ти кажем здравеопазване за партийни лайна богати бизнесмени и големи началници е едно а здравеопазване за такива като тебе и мене друго...Така че не му вярвай много...Щото от личен опит ти казвам че е страшно.Ако не дай си Боже се разболееш и попаднеш в болница вариантите са ти два. .Първия ако си ои млад имаш собствен ход и можеш да се обслужваш захвърлят те в една стая и от време на време се вясва някой...Втори вариант възрастен си и не може да ставаш....Оставят те само по нощница карат близките ти да купят памперси за възрастни и те захвърлят в стаята...Ако нямаш някой близък който да се грижи за тебе толкз от великото здравеопазване...и така остава да се уповаваш на Бог...Същото е като да си в къщи....Замисли се върху това което съм ти написал щото това е реалността.Който си има дни си живее който няма умира...Като умре някой казват не сме Богове но за който оживее казват че са го излекувли.Живеем в яки заблуди приятел

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Че аз не твърдя да съм по умен? Напротив, препоръчва се ваксина и аз слушам. Не се мисля за по умен от хора на които това им е работата и да търся конспирации под леглото.
                                Ти как би отговорил на тъп въпрос от сорта на - добре ваксинирал си се, следи се сега за последствия в средносрочен и дългосрочен план и ела да ни осведомиш?
                                Въпросът е кой ти я препоръчва и каква им е работата на тези, които я препоръчват? Това са професионални тарикати, които лъжат. Кога правителството е било честно към народа? Дай поне един пример. Ето вчера уволниха заместник министър. Не казват на "суверена" защо...

Коментар

Working...
                                X