В село Долно Уйно, до Кюстендил са кацнали извънземни. Хората ги питали "Да се ваксинираме ли?" и те казали "Ваксинирайте се.". Но трябвало да се пие и гореща вода с варени картофи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Глупостите, които твориш са ненадминати, а "логиката" ти е най-обикновена антилогика.
Можеш ли изобщо да твърдиш, че ползваш статистически данни? За колко време са натрупани подобни "данни", които обобщаваш?
Да те върна към случаят с моята майка. Не желае да се ваксинира. Преболедува още през март 2020 година. Жизнена е и ще те "сдъвче" за закуска!
Тя, не само е "стигнала до пенсия" - според твоите определения - горе, в цитата.
Препоръка (рядко давам такива): Редно е да смениш грамофонната плоча. Не са "ваксинираните", които остаряват и стигат до пенсия - НЯМАШ СТАТИСТИЧЕСКИТЕ ДАННИ, за да правиш подобни внушения. За това ще можеш да говориш, след 5-10 години. От няколко месеци си ваксиниран (няма една година!), както се казва: Желанията ти са по-големи от реалността (възможността нещото, което твърдиш да се случи)
Хората отдавна НЕ вярват на лозунги, изпразнени от съдържание.
Бих ти повярвал, ако замениш "ваксинацията" с експериментални субстанции - с ИМУННА СИСТЕМА. Цена няма да имаш!
А това си е много гадно: да останеш "млад завинаги" - нещо като синдром на влюбените в паметниците - приживе...
А какво казва истинската статистика?
25% от българите са ваксинирани, но само 6% от умрелите от ковид последните два месеца са ваксинирани.
75% от българите не са ваксинирани, но цели 94% от умрелите от ковид последните два месеца не са ваксинирани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение
В болници се ходеше и преди истерията ви. Нерядко и с усложнения от грип.
Винаги лекарите са казвали, че грипът може да е опасен за много възрастни хора и хора със слабо здраве или хора със слаба имунна система. Имало го е същото и преди, и преди умираха хора от усложнения от грип, само че това се смяташе за естествено, реакцията беше "имало да става..."
Да, грипът е опасен и за плода в майката първите три месеца. Това дали е твоят случай?
Всичко около мен отдавна не е ходило в болница – първо, защото не е било болно нито от стария, нито от новия ви грип и, второ, защото се гледа с лошо око на "разни навлеци", които търсят медицинска помощ по други причини, освен ковида ви, Вироза голема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ми що ходите в болница тогава, стойте си вкъщи и си варете отвари. Пак призовавам всички неваксинирани да напуснат болниците доброволно. И за тях по-добре, и за лекарите по-спокойно и държавата ще икономиса от лечение. Win-Win-Win.
Винаги лекарите са казвали, че грипът може да е опасен за много възрастни хора и хора със слабо здраве или хора със слаба имунна система. Имало го е същото и преди, и преди умираха хора от усложнения от грип, само че това се смяташе за естествено, реакцията беше "имало да става..."
Да, грипът е опасен и за плода в майката първите три месеца. Това дали е твоят случай?
Всичко около мен отдавна не е ходило в болница – първо, защото не е било болно нито от стария, нито от новия ви грип и, второ, защото се гледа с лошо око на "разни навлеци", които търсят медицинска помощ по други причини, освен ковида ви, Вироза голема.Last edited by Хараламп; 18.11.2021, 11:41.
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Иглата" има един много сериозен ефект, характерен по принцип за медицината. Нарича се "старост". Лекуваните и ваксинираните остаряват, стигат до пенсия, даже до откровено престаряване.
Стани антиваксър, остани млад. Завинаги.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Много ясно защо, сдушили са се с Биг Фaрма и ЕС да изтребят българите, но ние сме по-хитри от тях.
Нека, който иска да се ваксинира, ама да не тормозят другите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
"Иглата" има един много сериозен ефект, характерен по принцип за медицината. Нарича се "старост". Лекуваните и ваксинираните остаряват, стигат до пенсия, даже до откровено престаряване.
Стани антиваксър, остани млад. Завинаги.
Глупостите, които твориш са ненадминати, а "логиката" ти е най-обикновена антилогика.
Можеш ли изобщо да твърдиш, че ползваш статистически данни? За колко време са натрупани подобни "данни", които обобщаваш?
Да те върна към случаят с моята майка. Не желае да се ваксинира. Преболедува още през март 2020 година. Жизнена е и ще те "сдъвче" за закуска!
Тя, не само е "стигнала до пенсия" - според твоите определения - горе, в цитата.
Препоръка (рядко давам такива): Редно е да смениш грамофонната плоча. Не са "ваксинираните", които остаряват и стигат до пенсия - НЯМАШ СТАТИСТИЧЕСКИТЕ ДАННИ, за да правиш подобни внушения. За това ще можеш да говориш, след 5-10 години. От няколко месеци си ваксиниран (няма една година!), както се казва: Желанията ти са по-големи от реалността (възможността нещото, което твърдиш да се случи)
Хората отдавна НЕ вярват на лозунги, изпразнени от съдържание.
Бих ти повярвал, ако замениш "ваксинацията" с експериментални субстанции - с ИМУННА СИСТЕМА. Цена няма да имаш!
А това си е много гадно: да останеш "млад завинаги" - нещо като синдром на влюбените в паметниците - приживе...
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Големият проблем е Запада, там има обществено мнение, демокрация, джендъри - все трудно изкореними неща. А нас могат да ни запуцат по всяко време, ние не сме проблем. Дори в "Протоколите" е написано, че основният враг е гоя - разбирай не папуаса и бошняка, за да се изпълни каквото има там. Сигурно не е верно, но каквото е написано, такова се случва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
Имаше преди време един човек тука , Миранди , много ме кефеше начина му на изразяване , с история се занимаваше.
Че веднъж му писах преди доста години че българския народ изчезва там раждаемостта ,ромите, емиграцията ,пък той ми отговори нещо такова - българския народ е много стар народ и има такива защитни сили че ще преживее всичко и да не съм се притеснявал де
Тогава изказването му ми се видя малко патриотарско ,ама ей сега от всякъде се тръби колко е полезно ваксинирането .неваксинираните имат само проблеми без никакви материални и всякакви евентуални ползи ,обаче не щат да се ваксинират хората и това е .
Боговете ли им го говорат ,звездите или Миранди ама почвам да мисля че в неговите думи е има истина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ми що ходите в болница тогава, стойте си вкъщи и си варете отвари. Пак призовавам всички неваксинирани да напуснат болниците доброволно. И за тях по-добре, и за лекарите по-спокойно и държавата ще икономиса от лечение. Win-Win-Win.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЕдно нещо не мога да разбера:
Защо кукловодите или тъмните сили на планетарно ниво са решили след голямото разреждане на населението набоцкано с ваксина и n-бустера ... защо аджеба са решили, че българи, папуаси,нигерийци,суданци,танзанийци,македонци,бош наци и тн 'корави' народи трябва да останем като население на планетата, а евреи,китайци,амерканци,французи,англичани,германц и,скандинавци - трябва да бъдат прочистени с мор от ваксината.
Не ми казвайте, че кукловодите нямат парите да подарят на коя да е нация 100% дози от 'най-хубавите' ваксини.
Това ако може да ми го обясните с добри доводи може и аз да стана конспиратор-анти-ковид-ваксър.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЕдно нещо не мога да разбера:
Защо кукловодите или тъмните сили на планетарно ниво са решили след голямото разреждане на населението набоцкано с ваксина и n-бустера ... защо аджеба са решили, че българи, папуаси,нигерийци,суданци,танзанийци,македонци,бош наци и тн 'корави' народи трябва да останем като население на планетата, а евреи,китайци,амерканци,французи,англичани,германц и,скандинавци - трябва да бъдат прочистени с мор от ваксината.
Не ми казвайте, че кукловодите нямат парите да подарят на коя да е нация 100% дози от 'най-хубавите' ваксини.
Това ако може да ми го обясните с добри доводи може и аз да стана конспиратор-анти-ковид-ваксър.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Въпросът е кой ти я препоръчва и каква им е работата на тези, които я препоръчват? Това са професионални тарикати, които лъжат. Кога правителството е било честно към народа? Дай поне един пример. Ето вчера уволниха заместник министър. Не казват на "суверена" защо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Бобка бе откъде тая увереност че здравеопазването можело да удължава живота?Са да ти кажем здравеопазване за партийни лайна богати бизнесмени и големи началници е едно а здравеопазване за такива като тебе и мене друго...Така че не му вярвай много...Щото от личен опит ти казвам че е страшно.Ако не дай си Боже се разболееш и попаднеш в болница вариантите са ти два. .Първия ако си ои млад имаш собствен ход и можеш да се обслужваш захвърлят те в една стая и от време на време се вясва някой...Втори вариант възрастен си и не може да ставаш....Оставят те само по нощница карат близките ти да купят памперси за възрастни и те захвърлят в стаята...Ако нямаш някой близък който да се грижи за тебе толкз от великото здравеопазване...и така остава да се уповаваш на Бог...Същото е като да си в къщи....Замисли се върху това което съм ти написал щото това е реалността.Който си има дни си живее който няма умира...Като умре някой казват не сме Богове но за който оживее казват че са го излекувли.Живеем в яки заблуди приятел
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Че аз не твърдя да съм по умен? Напротив, препоръчва се ваксина и аз слушам. Не се мисля за по умен от хора на които това им е работата и да търся конспирации под леглото.
Ти как би отговорил на тъп въпрос от сорта на - добре ваксинирал си се, следи се сега за последствия в средносрочен и дългосрочен план и ела да ни осведомиш?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар