IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има място и за оптимизъм така, човекът ще потърси причина да осмисли земното си присъствие

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Новата вълна в Европа, 4-те седмици затвор за неваксинирани в Австрия и кървавото потушаване на бунта в Ротердам са трейлъра.
      Аз също съм песимист - има цели държави, в които говорят взаимноизключващи се глупости всяка седмица и на никой не му прави впечатление.

https://dnes.dir.bg/svyat/norvegiya-...t-rakostiskane

Да не забравяме, че норвежците имат и други екзотични идеи.
      Франсетата се отказаха от всекидневните сутришни целувки на колеги и колежки, голям праз че норвежците нямало да се рькостискат

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Знам , че звуча песимистично, но няма светлина в тунела относно спасението от иглата / а трябваше да е от вируса страха/ в средносрочен план. Всичко се прави последователно според планираното. Малко драматичен театър по медиите и поредната дупка за измъкване се запушва....
        Новата вълна в Европа, 4-те седмици затвор за неваксинирани в Австрия и кървавото потушаване на бунта в Ротердам са трейлъра.
        Аз също съм песимист - има цели държави, в които говорят взаимноизключващи се глупости всяка седмица и на никой не му прави впечатление.

https://dnes.dir.bg/svyat/norvegiya-...t-rakostiskane

Да не забравяме, че норвежците имат и други екзотични идеи.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Някой нещо не е разбрал или се прави на ударен
          Погледайте малко ТВ РОССИЯ 24 и ще ги чуете да повтарят 15 пьти в час че единственото спасение е ваксината
          Чудя се защо този пьт изневерявате на директивите на путин
          И ся кво излезе? Антиваксърите дори и при матушката им не могат да се скрият?
          Освен да бегат някъде в Черна Африка да си опазят скъпоценните дечица от ИГЛАТА, не виждам кво друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Изобщо не разбираш. Алтернатива няма. Политическа такава поне. Тиквата беше селфмейд, а сегашната поколение политици са 100% отгледани от САЩ в "академии за лидери". И опозицията е отгледана от тях. А най-гнусни са ми родителите, които подтикват отрочетата си в тази посока. Единственият изход е имплозия на САЩ. Което не е невероятно, но няма за стане тази или следващата година. Неслучайно ТОЛКОВА бързат.
            Единствената партия в новия парламент, обявила се против зеления сертификат и за която се приема, че е руски проект е Възраждане ) Като гледам номадството на създателя на партията възможно е да има и руска протекция, но не бих го приела на доверие, колкото до сертификатите, мисля, че беше коз за тях в точния момент. Не следя изявите на Костадинов, има ли същата непоносимост и към ваксините?

Имах предвид в предния ми пост, че оттук-насетне, протестиращи срещу сертификати и ваксиниране ще увеличават зорлем масата на Възраждане, пак шах ))
            Last edited by съни(тя); 20.11.2021, 19:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
              Ей сега ще имплодира Западът, малко остана, клати се. Както е казал класикът, те и на коча мъдите се клатят ама ...
              Те ги чакат да паднат от 1918 г., но падна СССР, сега е ред на РФ

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Изобщо не разбираш. Алтернатива няма. Политическа такава поне. Тиквата беше селфмейд, а сегашната поколение политици са 100% отгледани от САЩ в "академии за лидери". И опозицията е отгледана от тях. А най-гнусни са ми родителите, които подтикват отрочетата си в тази посока. Единственият изход е имплозия на САЩ. Което не е невероятно, но няма за стане тази или следващата година. Неслучайно ТОЛКОВА бързат.
                Ей сега ще имплодира Западът, малко остана, клати се. Както е казал класикът, те и на коча мъдите се клатят ама ...

Коментар

Риска е съвсем реален да, но подкрепата у нас за ваксинацията е много много малка. Колкото и хора да са меко принудени напоследък да се набодат не означава, че са станали ваксъри.... Те просто са без избор. Та прекалената настойчивост към задължителност ще изяде главата на новото правителство и Американците ще трябва нов проект да правят.... В същото време ще избутат напред новият Руски проект, който поне на думи е единственият против ваксинацията.... задължително...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

аЗ СЪМ В ГЕРМАНИЯ И ОТ 24 трябва задължителна ваксина
                    Единствено Австрия въвежда за момента задължителната ваксинация от февруари.
                    От къде ти е информацията за Германия?

Коментар

Погледайте малко ТВ РОССИЯ 24 и ще ги чуете да повтарят 15 пьти в час че единственото спасение е ваксината

Ако и във Франция повтаряте това, защо не спасихте тия 7 200 000, които нарастват?

Може ли да ти повторя, че естествено придобитият имунитет защитава най-добре човека! Хилядолетия са минали и този имунитет го е превърнал в... Барбарела...

Да ти го напиша ли и на френски, или може би - на лясковски?

Коментар

Не бих си сложил Спутник (противогрипната ваксина според мен е безсмислена), но в случая става въпрос ваксина, както е обяснева в речника, а не за "ваксина".

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Каква ирония и по партийна линия ни хванаха за гушите ) преди несъгласните бяха примитиви, легнали на плоска земя, взирайки се в поредния кеймтрелс, сега, а не искаш ваксина, а са те забутали зорлем зад знамето на Путин ))
                          Чудя се защо този пьт изневерявате на директивите на путин
                          Last edited by barbaron; 20.11.2021, 19:40.

Коментар

• https://www.dw.com/bg/%D0%B2-%D0%BD%...%B0/a-56337104

https://trud.bg/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D...4%D0%B5%D0%BE/

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Прекарат ли под иглата администрацията и полицията и всичко свършва

Да не стане както в Ротердам?

А още четох, но не се сещам къде полицията застана на страната на демонстрантите...
                              Last edited by mikomikov; 20.11.2021, 19:08.

Коментар

Риска е съвсем реален да, но подкрепата у нас за ваксинацията е много много малка. Колкото и хора да са меко принудени напоследък да се набодат не означава, че са станали ваксъри.... Те просто са без избор. Та прекалената настойчивост към задължителност ще изяде главата на новото правителство и Американците ще трябва нов проект да правят.... В същото време ще избутат напред новият Руски проект, който поне на думи е единственият против ваксинацията.... задължително...
                                Каква ирония и по партийна линия ни хванаха за гушите ) преди несъгласните бяха примитиви, легнали на плоска земя, взирайки се в поредния кеймтрелс, сега, а не искаш ваксина, а са те забутали зорлем зад знамето на Путин ))

Коментар

Working...
                                X