If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Новата вълна в Европа, 4-те седмици затвор за неваксинирани в Австрия и кървавото потушаване на бунта в Ротердам са трейлъра.
Аз също съм песимист - има цели държави, в които говорят взаимноизключващи се глупости всяка седмица и на никой не му прави впечатление.
Знам , че звуча песимистично, но няма светлина в тунела относно спасението от иглата / а трябваше да е от вируса страха/ в средносрочен план. Всичко се прави последователно според планираното. Малко драматичен театър по медиите и поредната дупка за измъкване се запушва....
Новата вълна в Европа, 4-те седмици затвор за неваксинирани в Австрия и кървавото потушаване на бунта в Ротердам са трейлъра.
Аз също съм песимист - има цели държави, в които говорят взаимноизключващи се глупости всяка седмица и на никой не му прави впечатление.
Някой нещо не е разбрал или се прави на ударен
Погледайте малко ТВ РОССИЯ 24 и ще ги чуете да повтарят 15 пьти в час че единственото спасение е ваксината
Чудя се защо този пьт изневерявате на директивите на путин
И ся кво излезе? Антиваксърите дори и при матушката им не могат да се скрият?
Освен да бегат някъде в Черна Африка да си опазят скъпоценните дечица от ИГЛАТА, не виждам кво друго.
Изобщо не разбираш. Алтернатива няма. Политическа такава поне. Тиквата беше селфмейд, а сегашната поколение политици са 100% отгледани от САЩ в "академии за лидери". И опозицията е отгледана от тях. А най-гнусни са ми родителите, които подтикват отрочетата си в тази посока. Единственият изход е имплозия на САЩ. Което не е невероятно, но няма за стане тази или следващата година. Неслучайно ТОЛКОВА бързат.
Единствената партия в новия парламент, обявила се против зеления сертификат и за която се приема, че е руски проект е Възраждане ) Като гледам номадството на създателя на партията възможно е да има и руска протекция, но не бих го приела на доверие, колкото до сертификатите, мисля, че беше коз за тях в точния момент. Не следя изявите на Костадинов, има ли същата непоносимост и към ваксините?
Имах предвид в предния ми пост, че оттук-насетне, протестиращи срещу сертификати и ваксиниране ще увеличават зорлем масата на Възраждане, пак шах ))
Изобщо не разбираш. Алтернатива няма. Политическа такава поне. Тиквата беше селфмейд, а сегашната поколение политици са 100% отгледани от САЩ в "академии за лидери". И опозицията е отгледана от тях. А най-гнусни са ми родителите, които подтикват отрочетата си в тази посока. Единственият изход е имплозия на САЩ. Което не е невероятно, но няма за стане тази или следващата година. Неслучайно ТОЛКОВА бързат.
Ей сега ще имплодира Западът, малко остана, клати се. Както е казал класикът, те и на коча мъдите се клатят ама ...
Риска е съвсем реален да, но подкрепата у нас за ваксинацията е много много малка. Колкото и хора да са меко принудени напоследък да се набодат не означава, че са станали ваксъри.... Те просто са без избор. Та прекалената настойчивост към задължителност ще изяде главата на новото правителство и Американците ще трябва нов проект да правят.... В същото време ще избутат напред новият Руски проект, който поне на думи е единственият против ваксинацията.... задължително...
Погледайте малко ТВ РОССИЯ 24 и ще ги чуете да повтарят 15 пьти в час че единственото спасение е ваксината
Ако и във Франция повтаряте това, защо не спасихте тия 7 200 000, които нарастват?
Може ли да ти повторя, че естествено придобитият имунитет защитава най-добре човека! Хилядолетия са минали и този имунитет го е превърнал в... Барбарела...
Да ти го напиша ли и на френски, или може би - на лясковски?
Не бих си сложил Спутник (противогрипната ваксина според мен е безсмислена), но в случая става въпрос ваксина, както е обяснева в речника, а не за "ваксина".
Каква ирония и по партийна линия ни хванаха за гушите ) преди несъгласните бяха примитиви, легнали на плоска земя, взирайки се в поредния кеймтрелс, сега, а не искаш ваксина, а са те забутали зорлем зад знамето на Путин ))
Чудя се защо този пьт изневерявате на директивите на путин
Риска е съвсем реален да, но подкрепата у нас за ваксинацията е много много малка. Колкото и хора да са меко принудени напоследък да се набодат не означава, че са станали ваксъри.... Те просто са без избор. Та прекалената настойчивост към задължителност ще изяде главата на новото правителство и Американците ще трябва нов проект да правят.... В същото време ще избутат напред новият Руски проект, който поне на думи е единственият против ваксинацията.... задължително...
Каква ирония и по партийна линия ни хванаха за гушите ) преди несъгласните бяха примитиви, легнали на плоска земя, взирайки се в поредния кеймтрелс, сега, а не искаш ваксина, а са те забутали зорлем зад знамето на Путин ))
Коментар