IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Да се направи статистика на всички починали от други болести и истината ще цъфне.
    Не само. Какво им пречи на лекарите герои да пишат 10 смъртни акта на един починал.
    10 дена подред.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
      Как няма едно истинско НПО в България. Да сложи наблюдаващи в ковид отделенията и тогава да видим колко умрели има. Защото аз примерно не вярвам на тези статистиките. Тези статистике могат да се манипулират мнаго лесно в каквато посока си искат. При следващата вълна ще намеря начин да се обадя на Възраждане, да организират подобен надзор. Май няма кой друг да го направи.
      Да се направи статистика на всички починали от други болести и истината ще цъфне.
      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Как няма едно истинско НПО в България. Да сложи наблюдаващи в ковид отделенията и тогава да видим колко умрели има. Защото аз примерно не вярвам на тези статистиките. Тези статистике могат да се манипулират мнаго лесно в каквато посока си искат. При следващата вълна ще намеря начин да се обадя на Възраждане, да организират подобен надзор. Май няма кой друг да го направи.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Франсетата се отказаха от всекидневните сутришни целувки на колеги и колежки, голям праз че норвежците нямало да се рькостискат
          Барби,

много лежерно го даваш, а хич не следиш тренда у френско.

На 1-ви ноември - 90 заразени на милион, на 14-ти ноември - 150/милион, на 18-ти ноември - 200/милион...
          По най-консервативни оценки, с ниско R-число, преди 30-ти ще са 400/милион, колкото е средното сега в Европа. Но това са над 300% за месеца, а експонентата може доста взривоопасно да се устреми към небето (за справка - Австрия).
          Днес 7-дневното пълзящо процентно нарастване скочи от 38% на 83%. Кажи ни в какво настроение ще е Макарона другия петък. Хайде със здраве!
          Last edited by Kildirim_Bei; 20.11.2021, 22:13.
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Сериозно? След 2 години "Грижим се за здравето на бабите ви, като ви съсипваме живота" изведнъж ще настъпи всеобщо политическо покаяние и признания за нарочно преувеличение и икономически зависимости? Пха, абсурд.

Очаквам ваксинации на 4-6 месеца, мутации на изчезнали отдавна вируси, локдауни и за ваксинираните и социален рейтинг А, за да си купиш майонеза. Като е гарга, нека да е рошава - като ще е нов световен ред, нека Оруел да изглежда като народна приказка.
            Не виждам за какво спориш. Чети, написал съм - бързо в положителна или отрицателна посока...

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Аз не съм голям оптимист, но нещата могат да се развият бързо, в положителна или отрицателна посока. Може злите замисли да бъдат неочаквано пресечени.
              Сериозно? След 2 години "Грижим се за здравето на бабите ви, като ви съсипваме живота" изведнъж ще настъпи всеобщо политическо покаяние и признания за нарочно преувеличение и икономически зависимости? Пха, абсурд.

Очаквам ваксинации на 4-6 месеца, мутации на изчезнали отдавна вируси, локдауни и за ваксинираните и социален рейтинг А, за да си купиш майонеза. Като е гарга, нека да е рошава - като ще е нов световен ред, нека Оруел да изглежда като народна приказка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Сексът за една нощ е позволен, каза здравната министърка, но не и ръкостискането.
                Така де, е*ането не е повод за запознанство.
                Знаете кои са позволените пози ....

Ти какъв начин си прилагал до сега, побратиме?

Първо е било е*ането, а после трябва да си ръкостискал? (за запознанството)

Отсега, ако ще пропускаме ръкостискането, представи си... , при някои дами, именно ръкостискането да е предизвиквало удовлетвореност и орга*ъм?

Сложна дилема... и тая министърка - доста ще я гризе съвестта, май! )) Очевидно, тя не си пада по ръкостискането! Много е нетърпелива и, като че ли - често са я заобикаляли или - прескачали в суматохата... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ти верно си бил зле с логиката и математиката. Нали накрая резултатът е същият. Какво е това к.м.н., дето го имаш? Сигурно е по линия на Кинтекс. Как иначе си се озовал там, където си?
                  Кмн всъщност е съкратено от комуне

Коментар

Преразказват му с по-прости думи филма

"Ефектът е, че след години на ваксинация вируса мутира
                    и достига 100% смъртност върху неваксинирани пилета"

а той пак не разбира. Не си губете времето с такива пилета антиваксъри
                    да им обяснявате, че мутацията на вирусите си продължава и при, и без ваксина
                    Ти верно си бил зле с логиката и математиката. Нали накрая резултатът е същият. Какво е това к.м.н., дето го имаш? Сигурно е по линия на Кинтекс. Как иначе си се озовал там, където си?

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ей сега ще имплодира Западът, малко остана, клати се. Както е казал класикът, те и на коча мъдите се клатят ама ...
                      Западът е свършил. Финито, край, конец фильма. Няма никакво клатене, отдавна е паднал като зряла круша. Ти какво още чакаш да видиш? Ако няма камари трупове, значи според теб няма проблем. Кметът на Ротердам, където се стреля на месо, е арабче, на Лондон пакистанец, немкините ги изнасилват цигани насред Кьолн, дълги опашки пред кухните за бедни в цяла Европа. Та наистина, обясни ми, моля, какво трябва да стане, за да си кажеш "свирен е мачът". И представи си в България куките да стрелят срещу протестиращи. Това не се е случвало от царско време.

Коментар

Новата вълна в Европа, 4-те седмици затвор за неваксинирани в Австрия и кървавото потушаване на бунта в Ротердам са трейлъра.
                        Аз също съм песимист - има цели държави, в които говорят взаимноизключващи се глупости всяка седмица и на никой не му прави впечатление.

https://dnes.dir.bg/svyat/norvegiya-...t-rakostiskane

Да не забравяме, че норвежците имат и други екзотични идеи.
                        Сексът за една нощ е позволен, каза здравната министърка, но не и ръкостискането.
                        Така де, е*ането не е повод за запознанство.
                        Знаете кои са позволените пози ....
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Новата вълна в Европа, 4-те седмици затвор за неваксинирани в Австрия и кървавото потушаване на бунта в Ротердам са трейлъра.
                          Аз също съм песимист - има цели държави, в които говорят взаимноизключващи се глупости всяка седмица и на никой не му прави впечатление.

https://dnes.dir.bg/svyat/norvegiya-...t-rakostiskane

Да не забравяме, че норвежците имат и други екзотични идеи.
                          Аз не съм голям оптимист, но нещата могат да се развият бързо, в положителна или отрицателна посока. Може злите замисли да бъдат неочаквано пресечени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Къв шах, по скоро
                            Кукичка за шаранчета.

https://kostadin.eu/2017/10/18/%D0%B...2%D0%B8%D0%B5/

Много хора с няколко прочетени статии в интернет стават специалисти по теми, които изискват години обучение и изследвания. Цялото ми поколение (родените преди и след 1989 г.) сме били ваксинирани в училище и да чукна на дърво, не се сещам за някакъв случай, при който ваксината да е съсипала някого. Това разбира се не пречи на сектантите обаче с лека ръка да отрекат всяко постижение на медицината и ако може да се върнем към годините, когато 40 години са били напреднала възраст, а детската смъртност е била приблизително колкото раждаемостта.

Вчера си направих един експеримент. Оказа се, че в обществото започва да се заражда сериозен страх от ваксинациите. Просто защото всеки е чул някъде по нещо гадно за ваксините. Оказва се обаче също така, че никой от моите познати, а аз познавам изключително много хора, макар и да е чувал за всякакви гадости, не ги е виждал. Дори не познават пострадали хора. Класическия пример на масовата психоза – не съм го видял, но съм чул и го вярвам.
                            На 2-ра братовчедка на майка ми - детото и почина на няколко месеца след ваксина (аз бях на 6-7). Получава паралич май такова беше на няколко дена и изкара няколко месеца. През комунизма няма на кой да се оплачеш, па и ново дете ще си направиш.
                            Ама да направиш инвалид здраво право дете или тинейджър дето тамън почва да се наслаждава на живота !?!?
                            И то за нещо което е фатално за 1 дете на високосна година - НЯМАМ ОПРЕДЕЛЕНИЕ за такова малоумие
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Единствената партия в новия парламент, обявила се против зеления сертификат и за която се приема, че е руски проект е Възраждане ) Като гледам номадството на създателя на партията възможно е да има и руска протекция, но не бих го приела на доверие, колкото до сертификатите, мисля, че беше коз за тях в точния момент. Не следя изявите на Костадинов, има ли същата непоносимост и към ваксините?

Имах предвид в предния ми пост, че оттук-насетне, протестиращи срещу сертификати и ваксиниране ще увеличават зорлем масата на Възраждане, пак шах ))
                              Къв шах, по скоро
                              Кукичка за шаранчета.

https://kostadin.eu/2017/10/18/%D0%B...2%D0%B8%D0%B5/

Много хора с няколко прочетени статии в интернет стават специалисти по теми, които изискват години обучение и изследвания. Цялото ми поколение (родените преди и след 1989 г.) сме били ваксинирани в училище и да чукна на дърво, не се сещам за някакъв случай, при който ваксината да е съсипала някого. Това разбира се не пречи на сектантите обаче с лека ръка да отрекат всяко постижение на медицината и ако може да се върнем към годините, когато 40 години са били напреднала възраст, а детската смъртност е била приблизително колкото раждаемостта.

Вчера си направих един експеримент. Оказа се, че в обществото започва да се заражда сериозен страх от ваксинациите. Просто защото всеки е чул някъде по нещо гадно за ваксините. Оказва се обаче също така, че никой от моите познати, а аз познавам изключително много хора, макар и да е чувал за всякакви гадости, не ги е виждал. Дори не познават пострадали хора. Класическия пример на масовата психоза – не съм го видял, но съм чул и го вярвам.

ПП Ебати надъханият ваксер.
                              Last edited by Майстора233; 20.11.2021, 20:25.

Коментар

Франсетата се отказаха от всекидневните сутришни целувки на колеги и колежки, голям праз че норвежците нямало да се рькостискат
                                Вече им е станало ясно, че са пътници.

Коментар

Working...
                                X