IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
    Задължителна ваксина за всички в България. Койо оъкаже да се ваксинира и ако се разбилее от ковид трябва да бъде оставен без лекарска помощ и да се оправя както намери за добре. Болниците само за ваксинирани граждани! Всички други само ако има места!!! Айде взимайте вече крайни мерки срещу антиваксърите и конспираторите. Толкова не осъзнаха че на никой не му пука за мърлявия и смрадлив беден бай ганьо който се има за изключителна богопомазана личност хаха
    Е, на нас Българите ни пука за Българомразците.....Не е като да нямаме отношение. А за такива да ни дават наклон затова какво да става в НАШАТА страна почти съм сигурен, че дори има и закони освен отношение....
    Толкова ли са слабоумни менторите ти, че не са ви обяснили, че не можеш да постигнеш резултат с някой като непрекъснато показваш омраза и злоба.
    И най-добре сменяй профила - там дио, зеки някой друг трябва да е останал....

    Коментар


    • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

      Дай некое цитатче на оная паница от афера дето лиже задника на нинова и старите дс ченгета. Много обичам да и чета писанята на дъртата шаврантия
      НЯМАШ ПРОБЛЕМ !

      МИЛИ, БОЦНАТИ! ИМЕННО ЗАЩОТО СМЕ ОТГОВОРНИ, ТЕЗИ, КОИТО ОЩЕ МОЖЕМ ДА МИСЛИМ, НЯМА ДА ГО НАПРАВИМ. ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕДПАЗВА ОТ НИЩО. И ДА, УМНОКРАСИВИ, ОПИТНИ МИШКИ, ТОВА Е КОНСПИРАЦИЯ! СПОРЕД ОСНОВИТЕ НА АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИ, ЗА КОНСПИРАЦИЯ СЕ ПРИЕМА ГРУПА ОТ ХОРА, РАБОТЕЩИ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

      Понеже любителите на боцкането се изживяват като корифеи на знанието. Нека да подходим научно и разгледаме техните аргументи.

      Първо: Тези, които не вярват в боцкането са неуки и глупави хора с ниска обща култура, вярващи в конспирации.

      Драги, умни и красиви ! Вярва се в религията! Науката затова е наука, защото всяка нейна теза става факт, след като бъде подложена на множество проверки.

      Втори аргумент: Вижте колко хора умират в болниците.

      Скъпи, умнокрасиви. Всеки ден умират хора. Ще ви шокирам, но за съжаление не сме безсмъртни. Смъртността от неизследваният КОВИД е около 0, 3% на сто хиляди души. За сравнение някои грипни вълни от миналите години достигаха смъртност 0,4% на сто хиляди. Спомняте ли си? Едва ли! Тогава нямаше медийна истерия.

      Трети аргумент: Боцкането е отговорно поведение. Бъдете отговорни.

      Мили, боцнати! Именно защото сме отговорни, тези, които още можем да мислим, няма да го направим. Според всички учебници по медицина, всеки нов продукт за боцкане минава дълъг период на тестване. Между четири и двадесет години. Под този срок боцкането се води тестов период, в който участниците са доброволци рискуващи здравето си. Затова са декларациите за информирано съгласие. Компанията тестваща продукта се освобождава от отговорност.

      Аргумент четвърти: Има епидемия, пандемия и трябва да се боднем.

      Умни, боцковци. При смъртност 0, 3% няма епидемия. Отново според дебелите книги. Освен това, боцкането никога не се извършва по време на епидемия. Дори и да имаше такава. Така пише в учебниците по медицина.

      Аргумент пети: Боцкането ще ни предпази! Точно така, скъпи умници! За да ни предпази боцкането, серумът трябва да има поне около 90% успеваемост. За да не се разболявате отново. Това е идеята!

      Всеки разтвор, който не ви предпазва от боледуване и дори може да ви умори. Не е Вакс. Всичко друго, но не и това, което си мислите.

      Аргумент шести: Всички правят така!

      Този ми е любим!

      Да обобщим: Всички правителства принудително налагат серум, който е в експериментална фаза на своите граждани. Въпреки че въпросната субстанция емпирично се доказа като неефективна и дори смъртоностна. Този серум с неясен произход не предпазва от заболяване. Нито е доказано, че предпазва от летален изход. Въпреки това, всички правителства по света налагат боцкането чрез репресивни мерки. Ограничават ни основни права, аргументирайки се че боцкането, което доказано не ни предпазва от заразяване и боледуване, ще ни спаси!

      С боцкане и без боцкане болестта ще мине. Истинската опасност е в отнемането на нашите права. В налагането на пълен контрол, върху всяка сфера от живота ни. В отнемането и на малко останалата ни свобода. Именно затова всички мерки изглеждат нелогични и ненаучни.

      Защото никой не ви предпазва от нищо.

      Просто отнемат свободата ви.

      И да, скъпи умнокрасиви, опитни мишки. Това е конспирация! Според основите на американското право, за конспирация се приема група от индивиди работещи срещу човечеството. В даденият случай имаме точно подобна теза.

      https://afera.bg/мили-боцнати-именно-защото-сме-отгово/


      Коментар


      • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
        А варени картофи ядох преди неколко дена ..... френски беа биваха, ама наште Трънските са по-добри....пазят много по-добре от всички ваксини особено след естествен имунитет......99.6% ефикасност за неразболяване :-) Ваксините с всичките си манипулации не могат да достигнат резултата на Трънските картофи ! :-)
        А от трънската луканка /празЪ/ - по-'арно няма!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Да, ясно е, но не и на антиваксърите
          .
          Много ли са 4500 на 53 000 000 ?
          Това ако не извадим от тези 4500 починалите след катастрофа, пожар , нападение от извънземни и т.н.....:-))))

          Коментар


          • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

            Ем, винаги можеш да минеш като Пешо - гореща вода, варени картофи и молитви на Бог. И ето ти "естествен имунитет".
            Ох, чакай...
            Чакай, чакай.... имам си естествен имунитет и не ми дреме.
            А варени картофи ядох преди неколко дена ..... френски беа биваха, ама наште Трънските са по-добри....пазят много по-добре от всички ваксини особено след естествен имунитет......99.6% ефикасност за неразболяване :-) Ваксините с всичките си манипулации не могат да достигнат резултата на Трънските картофи ! :-)

            Коментар


            • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
              New restrictions from next week amid fears of African variant

              https://www.irishexaminer.com/news/arid-40753182.html

              Everybody over 16 to get booster shots following Niac recommendations
              Pregnant women and people in their forties to be prioritised



              https://www.irishtimes.com/news/irel...ions-1.4739725

              Уж нов вариант ,а пък стари бустъри предлагат !?
              Дай некое цитатче на оная паница от афера дето лиже задника на нинова и старите дс ченгета. Много обичам да и чета писанята на дъртата шаврантия

              Коментар


              • Задължителна ваксина за всички в България. Койо оъкаже да се ваксинира и ако се разбилее от ковид трябва да бъде оставен без лекарска помощ и да се оправя както намери за добре. Болниците само за ваксинирани граждани! Всички други само ако има места!!! Айде взимайте вече крайни мерки срещу антиваксърите и конспираторите. Толкова не осъзнаха че на никой не му пука за мърлявия и смрадлив беден бай ганьо който се има за изключителна богопомазана личност хаха

                Коментар


                • Vesela Kostadinova
                  Работя в хр. магазин - 12 човека персонал сме - 3 сме неваксинирани ! Една е с ковид - от ваксинираните разбира се . Иначе аз трябва всеки ден да се тествам ,а в магазина влиза всеки . И утре съм 11 часа на работа - от 9 до 20 часа - питам днес шефа утре как да се тествам и кога - отговора беше покъртителен -“ ето,не се ваксинирате и заради вас няма вайнахстмаркт!!!”

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                    ясно е колко 27 годишни умират С вируса и защо.
                    Да, ясно е, но не и на антиваксърите
                    .

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение


                      Есенцията от тази поредна история е че стигнахме до момента когато трябва да ставаме Шерлок Холмс за всяко едно нещо казано по медиите особено когато е свързано с ваксините.....:-)
                      Що бе, по-лесно е отвсякога. Всяко твърдение, което е описано като "категорично" е със сигурност лъжа. Всяка статия от няколко страници със множество параграфи, оформени като въпроси/отговори е 100% манипулативна пропаганда, спусната готова отнякъде. Най-често и заглавието е под формата на въпрос. Всеки път, когато се пуснат често няколко поредни теми за едно и също нещо, независимо отричащи че ще се случи, или "мнения" по въпроса - то ще се случи до няколко дни. И всяко твърдение за ефективност и ефикасност може да се дели на произволно двуцифрено число, и полученият резултат винаги ще е по-близо до реалността от написаното в медията твърдение.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                        Не е добре това , ако е така както лекаря го описва.
                        Виждаш ли докъде се стига .... Човек да се съмнява в думите на лекар....щото негови колеги по медиите непрекъснато лъгонтрят.... Изгубено доверие.
                        Но за трети път - човек на 27 години с или без ваксина би починал С вируса само ако е имал сериозни здравословни проблеми от друг характер. Ако здрави 27-годишни умираха ОТ вируса хората на Земята да са изчезнали вече....
                        Ем, винаги можеш да минеш като Пешо - гореща вода, варени картофи и молитви на Бог. И ето ти "естествен имунитет".
                        Ох, чакай...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

                          Евтини и много лесни манипулации.
                          Последните няколко картинки на Боби бяха с текст в същият стил. Та затова се зачудих дали и на тази автора не е техният човек.
                          Есенцията от тази поредна история е че стигнахме до момента когато трябва да ставаме Шерлок Холмс за всяко едно нещо казано по медиите особено когато е свързано с ваксините.....:-)

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                            Има и друг интересен момент. Тестовете да са си ок, а течността в шишето на Шведката да е коронясана....
                            В Германия напоследък чупят рекорди като новозаразени.....
                            И някой сега да не каже поредната конспирация.... Не, не твърдя , че някой умишлено бута вируса в храни, но е факт че в Китай го намериха в доста замразени храни внос от някъде. Та има вариант и да е попаднал някак в тази течност......

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                              От това, което си пуснал не се вижда дали пред 5 минути има друга цифра. Изглежда че не. Допълнително е прикрито. Ако е така.
                              Нататък трябва да ти е ясно, че никой не може да прочете анкетата и да напише отговора за 1 минута освен ако не е предварително подготвено
                              За 4 минути долният коментар има пак 19 лайка и т.н....
                              Гнила аматьорска работа откъдето и да го погледнеш.... Този вашият дизайнер да не би да е имал 1 час свободен ? :-))))
                              Жалкото е че с подобни техники се моделират /признавам/ успешно общественото мнение и нагласи.... Използва се и за ваксините с пълен размах....:-)
                              Евтини и много лесни манипулации.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                                Всеки сам си преценя:

                                https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.1...55&oe=61C533BC
                                От това, което си пуснал не се вижда дали пред 5 минути има друга цифра. Изглежда че не. Допълнително е прикрито. Ако е така.
                                Нататък трябва да ти е ясно, че никой не може да прочете анкетата и да напише отговора за 1 минута освен ако не е предварително подготвено
                                За 4 минути долният коментар има пак 19 лайка и т.н....
                                Гнила аматьорска работа откъдето и да го погледнеш.... Този вашият дизайнер да не би да е имал 1 час свободен ? :-))))
                                Жалкото е че с подобни техники се моделират /признавам/ успешно общественото мнение и нагласи.... Използва се и за ваксините с пълен размах....:-)

                                Коментар

                                Working...
                                X