IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Истинският дневен ред зад безумния стремеж всяко дете на планетата да бъде инжектирано срещу вирус, който няма да го засегне

    През 2018 г. Gavi Vaccine Alliance на Бил Гейтс публикува документ за своята програма INFUSE, който би трябвало да бъде задължително четиво за всеки родител на малки деца.
    https://web.archive.org/web/20180308...innovate/2018/

    Този документ гарантирано ще накара всеки родител да се замисли дали да се вслуша в съвета на д-р Антъни Фаучи, местната медицинска сестра в държавното училище или педиатъра, който настоява детето му да бъде инжектирано.

    Публикуван повече от година преди някой да е чул за Ковид-19, документът обяснява защо Фаучи, Гейтс и корумпираното правителство на САЩ са толкова загрижени да вкарат тези "ваксини" в организма на все по-млади хора.

    Фаучи, дългогодишен сътрудник на Гейтс, който е член на Лидерския съвет на инициативата на милиардера "Десетилетие на ваксините", започна преди една година, като се фокусира върху това да накара хората на възраст 65 и повече години да се инжектират с новите и изключително експериментални "ваксини" Covid на генна основа. Сега той настоява за поставяне на инжекциите на 5-годишните, като същевременно прави предложения, че би искал те да се поставят на бебета и малки деца до пролетта на 2022 г.

    Алиансът Gavi, който се финансира с 1,16 млрд. долара от данъкоплатците, получени при управлението на бившия президент Тръмп, си партнира със Световния икономически форум, ООН, фондация "Гейтс" и други глобалистки организации, за да се застъпи за създаването на регистриран, проверим, цифров идентификатор за всяко дете на планетата.

    Този идентификатор ще бъде обвързан с ваксинационния статус на всяко дете.

    В документа на Гави от 5 страници относно INFUSE се посочва следното [вижте пълния PDF документ по-долу]:

    https://leohohmann.files.wordpress.c...novation-1.pdf

    Не се заблуждавайте от частта за "изграждане на по-здравословно и проспериращо бъдеще". Това е само прикритие. Става дума за събиране на данни и няма нищо общо със здравето.

    Истинската цел зад историческия, безпрецедентен натиск за ваксиниране на най-малките, дори срещу болести като Ковида, които не представляват заплаха за тях, е да се впише сегашното поколение деца в процъфтяващата глобална система за цифрова идентичност. Когато пораснат като възрастни, те дотолкова ще са свикнали да бъдат следени и наблюдавани, че повечето от тях дори няма да могат да разберат предупрежденията от миналото за загубата на личния живот. Те ще бъдат приучени да се чувстват комфортно с това, което предишните поколения биха сметнали за задушаващ технократски контрол върху живота им.

    Интересувате се от безопасността и ефикасността на инжекциите Covid за деца и тийнейджъри? Гледайте 15-минутното видеоинтервю с педиатъра д-р Анджелина Фарела.

    Gavi описва глобална система за идентификация, която по нейно собствено признание ще включва лична информация за образованието, здравната история, финансовите документи и покупателната активност на всяко лице.

    "През 2018 г. чрез INFUSE Gavi призовава за иновации, които използват нови технологии за модернизиране на процеса на идентифициране и регистриране на децата, които най-много се нуждаят от животоспасяващи ваксини."

    Горепосоченото изявление е точно в съответствие с цел 16.9 на ООН за устойчиво развитие, която призовава за дигитализирана правна идентичност за всички хора по света, включително регистрация на раждането, до 2030 г. Това налага събирането на биометрични данни за всяко лице и съхраняването им завинаги в облака.

    Гави се отнася до използването на нови технологии.

    В някакъв момент това вероятно ще включва подкожни ваксини с квантови точки, които могат да се доставят чрез финансирана от Гейтс технология, разработена в Масачузетския технологичен институт. Тази технология позволява медицинската информация да се съхранява под кожата с помощта на микроигли.

    Татуировката с невидимо мастило съдържа квантови точки, не по-големи от няколко нанометра, които образуват QR код, видим само когато е осветен с инфрачервена светлина от приложение за мобилен телефон.

    "Робърт С. Лангър и неговият екип от Масачузетския технологичен институт разработват и патентоват техниката, чрез която трансдермалните лепенки могат да се използват за маркиране на хора с невидимо мастило, за да се съхранява медицинска и друга информация подкожно. Изследването е финансирано от фондация "Бил и Мелинда Гейтс" и Института "Кох" за интегративни изследвания на рака." [Добавено е ударение]

    Тази технология е свързана с много повече от ваксинациите. Това е начин за цифрово маркиране на всяко човешко същество и разработване на всеобхватно досие с лична информация, което ще следва всеки човек от люлката до гроба, като нищо от това няма да бъде изключено от любопитните очи на Голямото правителство и неговите корпоративни партньори.

    В раздела "ДОСТЪП ДО ДРУГИ УСЛУГИ" на таблицата по-долу Gavi разкрива истинската причина, поради която толкова много държи десетки ваксини да попаднат в ръцете на деца, тийнейджъри и млади хора

    ....................

    https://leohohmann.com/2021/12/03/th...hem/#more-8328




    Коментар


    • Не вярвайте на ония, които вярват в науката!

      Аз не вярвам на ония, които вярват в науката. Не вярвам на ония, които вярват в прогреса. Не вярвам на ония, които ме карат да вярвам в теории, хипотези и предположения. Изобщо, да се вярва на някого, който вярва в каквото и да било, е доста опасна идея, защото, ако неговата вяра е фалшива, лицемерна и необоснована или е вяра в грешни обекти или феномени, то вярващите във вярващите скоро ще получат жесток и скъп урок, от който може дори да умрат.

      Предпочитам да вярвам на невярващите. На ония, които също не вярват на вярващите, а най-безцеремонно и безотговорно задават въпроси, най-малкото защото глупавата и необоснована вяра в странни, преходни и измислени идоли вреди на истината и свободата, респективно – на живота, който се крепи само на истина и свобода, инак не е никакъв живот, а лудост и робство. Светът в тоя момент е разделен на два лагера – прикриващи истината и разкриващи истината


      В следващите редове привеждам писмо на испански военни, които разкриват истината и не желаят да участват в лъжата. Не желаят също така да участват в толкова опасния за живота и здравето медикалистки експеримент. Това, че инжекционните серуми се радват на удобството на търговската тайна, не означава, че не трябва да бъдат изследвани.

      Цитираният от Карлос Мартинес документ съдържа Раман микро-спектроскопско изследване, извършено от д-р Пабло Кампра Мадрид, професор в Университета в Алмерия. Изследването недвусмислено потвърждава наличието на редуциран графенов окис или на изключително близки по структура на графеновия окис елементи във всички инжекционни суспензии. А в текста ще откриете описани голяма част от нежеланите реакции и тежки последици за доброволеца от инжектиране с течност, съдържаща гореспоменатия компонент.

      Графеновият окис предизвиква много близка до така наречената ковид болест симптоматика и болестни последици. Съществува информация, че изследваните противогрипни ваксини, както и такива от задължителната ваксинационна програма също съдържат от тоя компонент. Тъй като доскоро информацията за графеновия окис беше етикетирана с любимия на пандемичните предприемачи термин „конспиративна теория“, това вече не може да мине. Съществува подписана с електронен подпис научна публикация, удостоверяваща наличието на тая крайно опасна съставка във всички марки инжекционни течности.

      На този адрес е достъпна научната публикация на професор д-р Пабло Кампра Мадрид.

      Очевидно е, че конспиративните теории не са така опасни, като конспиративните практики,


      защото наличието на графенов окис в инжекциите вече не може да бъде наречено „конспиративна теория“, а е по научен начин доказан факт, демонстриращ конспиративна практика, в която участват всички ония, които ви карат да вярвате на някакви хора, които ви казват, че вярват я в науката, я в медицината, я в някакви други модерни демони и идоли.

      Възникват твърде много въпроси относно настоящата ситуация. Например:

      Защо БАН до тоя момент не е извършила подобно изследване?

      Защо университетите не са направили такова изследване?

      Защо по телевизията е пълно с професори, а лабораториите им не извършват така важните за българите проучвания?

      Каква е дейността на контролните органи, отговорни за продуктите, които се намират на българския пазар?

      Защо така нареченият министър-председател не е информиран за това, че инжектирайки българите с тоя криминален серум, ще ги разболее или убие?

      Писмото на Карлос Мартинес.................

      Автор: Димчо Димов
      https://www.otizvora.com/2021/12/144...vat-v-naukata/
      Last edited by neon7; 16.12.2021, 23:29.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Живо ме интересува дали ще ми искат сертификат-- https://www.alo.bg/obiavi/zapoznanst...ation_ids=4342
        Сал мерак и самолетен билет искат + пенчо славейков
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

        Коментар


        • Към най-активните в темата:

          По-добре гледайте да не ходите в Канада след Н.Г.

          ... или ако сте вече там - да си тръгнете преди 1.март.22!

          Коментар


          • Живо ме интересува дали ще ми искат сертификат-- https://www.alo.bg/obiavi/zapoznanst...ation_ids=4342

            Коментар


            • ХАХАХАХАХАХАХАХА

              Коментар


              • АХТУНГ, АХТУНГ

                ГОВОРИ СНН
                Cornell University reports more than 900 Covid-19 cases this week. Many are Omicron variant cases in fully vaccinated students


                https://edition.cnn.com/2021/12/14/u...ses/index.html

                As of result, the school has decided to shut down its Ithaca, New York, campus, where it has about 25,600 students. Cornell's overall vaccination rate among students is 97%.


                https://www.ahajournals.org/doi/10.1...AHA.121.056583 Clinically Suspected Myocarditis Temporally Related to COVID-19 Vaccination in Adolescents and Young Adults

                Abstract


                Background: Understanding the clinical course and short-term outcomes of suspected myocarditis following COVID-19 vaccination has important public health implications in the decision to vaccinate youth.

                Methods: We retrospectively collected data on patients <21 years-old presenting before 7/4/2021 with suspected myocarditis within 30 days of COVID-19 vaccination. Lake Louise criteria were used for cardiac magnetic resonance imaging (cMRI) findings. Myocarditis cases were classified as confirmed or probable based on the Centers for Disease Control and Prevention definitions.

                Results: We report on 139 adolescents and young adults with 140 episodes of suspected myocarditis (49 confirmed, 91 probable) at 26 centers. Most patients were male (N=126, 90.6%) and White (N=92, 66.2%); 29 (20.9%) were Hispanic; and median age was 15.8 years (range 12.1-20.3, IQR 14.5-17.0). Suspected myocarditis occurred in 136 patients (97.8%) following mRNA vaccine, with 131 (94.2%) following the Pfizer-BioNTech vaccine; 128 (91.4%) occurred after the 2nd dose. Symptoms started a median of 2 days (range 0-22, IQR 1-3) after vaccination. The most common symptom was chest pain (99.3%). Patients were treated with nonsteroidal anti-inflammatory drugs (81.3%), intravenous immunoglobulin (21.6%), glucocorticoids (21.6%), colchicine (7.9%) or no anti-inflammatory therapies (8.6%). Twenty-six patients (18.7%) were in the ICU, two were treated with inotropic/vasoactive support, and none required ECMO or died. Median hospital stay was 2 days (range 0-10, IQR 2-3). All patients had elevated troponin I (N=111, 8.12 ng/mL, IQR 3.50-15.90) or T (N=28, 0.61 ng/mL, IQR 0.25-1.30); 69.8% had abnormal electrocardiograms and/or arrythmias (7 with non-sustained ventricular tachycardia); and 18.7% had left ventricular ejection fraction (LVEF) <55% on echocardiogram. Of 97 patients who underwent cMRI at median 5 days (range 0-88, IQR 3-17) from symptom onset, 75 (77.3%) had abnormal findings: 74 (76.3%) had late gadolinium enhancement, 54 (55.7%) had myocardial edema, and 49 (50.5%) met Lake Louise criteria. Among 26 patients with LVEF <55% on echocardiogram, all with follow-up had normalized function (N=25).

                Conclusions:Most cases of suspected COVID-19 vaccine myocarditis occurring in persons <21 years have a mild clinical course with rapid resolution of symptoms. Abnormal findings on cMRI were frequent. Future studies should evaluate risk factors, mechanisms, and long-term outcomes.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

                  Според нашата конституция гражданите на държавата не могат да бъдат третирани различно на основата на здравно състояние.

                  Предполагам, че е така и в много други държави.

                  Но сега Конституцията е суспендирана (прекъсната временно) чрез въвеждане на извънредно положение заради "пандемията", въвеждано в сила на актовете на изпълнителната власт – и от Народното събрание, подписващо удължаването.


                  Две години, обаче... Колко още?!

                  Къде е Конституционният ни съд?
                  Къде са т.н. правозащитници? (знам къде – лапат пари от батковците и го лапат на батковците).


                  Призовавам партия "Възраждане" да се заеме с въпроса.
                  Каква конституция търсиш? To няма държава (държави). Има световно правителство. (Не е ли очевидно още?) Държавата я рушиха 20 години и я закриха окончателно с въвеждането на извънредното положение което вече изглежда че ще си остане за постоянно. Очаквам също до 1-2 години да измислят някаква друга глупост за мачкане на населението. Не вирус а нещо ново. Технологично може би. Не знам. Много са изобретателни слугите на Дявола и всичко може да се очаква от тях. Но накрая ще ядат дървото както винаги.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

                    И от кога "ваксиниран" е здравно състояние?
                    Откакто ви лъжат, шюмпанзенца батюви, че невгъзиниран е опасно болен за вас.

                    ПП. Ти вгъзиниран ли си?
                    Аз не съм.
                    Last edited by chan_tura_naga; 16.12.2021, 15:11.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
                      Според нашата конституция гражданите на държавата не могат да бъдат третирани различно на основата на здравно състояние.
                      И от кога "ваксиниран" е здравно състояние?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        https://www.facebook.com/CYBERARMY33...38906817248511
                        ANONYMOUS

                        1 дни ·
                        Франция, департамент Савоа: собственик на ресторант и неговите клиенти не позволяват на полицията да извърши проверка за зелени сертификати и ги изпращат по живо по здраво.
                        Публикуваме това видео с призив към собствениците на заведения и ресторанти в България, да се осъзнаят. Да не тормозят работниците си на база медицински статус и да разберат, че зелените сертификати са точно това, което ще ги превърне от бизнесмени в безработни.
                        Според нашата конституция гражданите на държавата не могат да бъдат третирани различно на основата на здравно състояние.

                        Предполагам, че е така и в много други държави.

                        Но сега Конституцията е суспендирана (прекъсната временно) чрез въвеждане на извънредно положение заради "пандемията", въвеждано в сила на актовете на изпълнителната власт – и от Народното събрание, подписващо удължаването.


                        Две години, обаче... Колко още?!

                        Къде е Конституционният ни съд?
                        Къде са т.н. правозащитници? (знам къде – лапат пари от батковците и го лапат на батковците).


                        Призовавам партия "Възраждане" да се заеме с въпроса.

                        Коментар


                        • https://www.facebook.com/CYBERARMY33...38906817248511
                          ANONYMOUS

                          1 дни ·
                          Франция, департамент Савоа: собственик на ресторант и неговите клиенти не позволяват на полицията да извърши проверка за зелени сертификати и ги изпращат по живо по здраво.
                          Публикуваме това видео с призив към собствениците на заведения и ресторанти в България, да се осъзнаят. Да не тормозят работниците си на база медицински статус и да разберат, че зелените сертификати са точно това, което ще ги превърне от бизнесмени в безработни.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                            А ето какво било, що си се озлобил толкоз. Изхвърлили са те и сега тука сипеш огън и жупел срещу ваксините.
                            По-добре да беше ми казал къде си купувате маски за различни случаи: тържествени, официални, за погребения, за интимни срещи, за интервю, и т.п.

                            ПП. "и т.п." значи "и тому подобно".

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
                              Ваксърите,

                              посъветвайте ме, моля, откъде да взема маски за подарък на бившето ми гадже: идеята ми е една със свинска зурла на нея и една много луксозна, да си я носи на Коледа и в новогодишната вечер.
                              Ще ѝ ги пратя по куриер.

                              Изоставих я преди година защото е ковидидиотка.
                              А ето какво било, що си се озлобил толкоз. Изхвърлили са те и сега тука сипеш огън и жупел срещу ваксините.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                                Владее най-малко четири езика, ерудиран, с богата обща култура, вегетарианец, антиваксър. Все още не е огласил мотивите си за зверството.

                                https://blitz.bg/prestplenie/zl-demo...ews857735.html
                                Набляга се че е антиваксър

                                Коментар

                                Working...
                                X