Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение[h=1]
Oще нещо
И така, последно: Има ли графен оксид във в@ксините:
ДА или НЕ?
Графен оксида изгражда много тънка нано-мрежа в тялото на човека - за да може да се контролират неговите физиологични и когнитивни функции посредством Itnetnet of bodies (IoB).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Нескопосани опити да изместване? Поиска проучване на терен - дадох ти две, всяко с десетки хиляди обследвани случая, обобщени в една статия.
Къде е твоето проучване за 7.2% ваксинирани у нас в болниците?
И за последно, не за тебе, щото очевидно си си сложил капаците и няма мърдане:
Ако знете английски ето ви една статия от днес, в която се говори за една медицинска сестра, на която майка й е болна от ковид и се бори за живота си, а тя самата отказва да се ваксинира и агитира всичките си роднини за същото. Резултатът е, че тази 46 годишна медицинска сестра се разболява и умира от ковид. Трагедията става в Айдахо, където "само" 40 процента от хората са напълно ваксинирани.
За сравнение в България, благодарение на плоскоземците, по-малко от 20 процента от хората са напълно ваксинирани. Не случайно сме на първо място по смъртност от ковид в Европа, а скоро и в света.
https://www.cnn.com/2021/09/21/us/id...ath/index.html
А данните за смъртността във Великобритания за последният месец ти казах къде да ги намериш, но не ти е за първи път да се налага по 5 пъти и на всеки пост да ти се повтаря един и същи линк, който ти все не виждаш.
Няма и нужда да задълбавам в СТАТИЯТА която си пуснал защото тя включва Януари и т.н. Боби, престани да мислиш че ние селяните ядем доматите с колците. Пробвай във Фейса с такива данни там може да хванеш повече резултат....
Подобни статии/новата/ не знам как успяваш да ги намериш / откъде ги пускат Боби ? Не разбра ли че се издаваш по подобен начин, а не трупаш точки ?/ Не е първата, няма и да е последната. Без да я гледам съм убеден и че е истина. Ще има още хиляди подобни случаи. Няма как да е иначе - вируса не пита кой е ваксър или антиваксър, кой е с ваксина или без....Всички под ножа ....Аз слава богу ще мина метър щото съм вече на опашката за ваксинация. Около 2039 година ще мина !
Бил си загрижен за смъртността у нас. Браво..., а аз си мислех че е само за сребърниците.....:-) Аз пък съм егоист и съм загрижен за моето и на близките ми здраве Разбира се спазвам и всички мерки на 1001%. Не че ще помогна много на останалите с маски и хигиена, минимум контакти /засега само не съм минал децата онлайн защото са преболедували и НЯМА как да разпространяват вируса за разлика от ваксинираните/
ПП Бони беше пуснал линк началото на Август за починалите от Ковид ваксинирани и неваксинирани в ЮК над 50 години. Тогава мисля бяха около 4.5-5 пъти, а сега са вече само 2.5 пъти вече в тази възрастова група.... ЛОШО.....тенденцията.... Ох обърках се сори 20 пъти е защитата от смърт....минимум ...може и 2000 пъти :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Смъртността от COVID-19 в САЩ надмина тази по време на Испанския грип
Пандемията от новия коронавирус е убила повече американци отколкото пандемията от Испански грип през 1918 година, сочат последните данни за смъртността в Съединените щати. Повече от 675 000 души са починали от COVID-19, сочат данните на университета „Джонс Хопкинс“. Това надминава изчисленията за смъртността от най-смъртоносната пандемия на 20 век.
Oще нещо
ДА или НЕ?
Графен оксида изгражда много тънка нано-мрежа в тялото на човека - за да може да се контролират неговите физиологични и когнитивни функции посредством Itnetnet of bodies (IoB).
Защо компаниите - производителки на "v@ксините" го крият под думата "търговска тайна"? Ако се разкрие че във в@ксините се съдържа графен оксид, ще стане ясна ОСНОВНАТА ЦЕЛ на КУРона-бесието - да се въведе нано-интерфейс в телата на хората.
Защо когато хората подписват "Информирано съгласие" не им казват в прав текст че ще им се инжектира графен оксид, а го крият под думите PEG?
Защото графен оксида е токсичен за човешкото тяло.
Японско изследване (цитирано във видеото) доказва, че 15 минути след в@ксинацията графен оксида се натрупва в таргетирани органи - бели дробове, черен дроб НО НАЙ-ГОЛЕМИ количества се натрупват в яйчниците и в тестисите. Това води до траен стерилитет и при двата пола.
https://www.facebook.com/10006959135...09944621127877
междудругото преди седмица мина инфо че правителствата отричат за графен, но не казват в коя лаборатория и коя ваксина е изследването
Коментар
-
В САЩ и Европа препоръчват една доза ваксина 6 месеца след преболедуване, но какво знаят тия, тука са най-големите специалисти.
Пандемията от новия коронавирус е убила повече американци отколкото пандемията от Испански грип през 1918 година, сочат последните данни за смъртността в Съединените щати. Повече от 675 000 души са починали от COVID-19, сочат данните на университета „Джонс Хопкинс“. Това надминава изчисленията за смъртността от най-смъртоносната пандемия на 20 век.
Oще нещо
ДА или НЕ?
Защо компаниите - производителки на "v@ксините" го крият под думата "търговска тайна"? Ако се разкрие че във в@ксините се съдържа графен оксид, ще стане ясна ОСНОВНАТА ЦЕЛ на КУРона-бесието - да се въведе нано-интерфейс в телата на хората.
Защо когато хората подписват "Информирано съгласие" не им казват в прав текст че ще им се инжектира графен оксид, а го крият под думите PEG?
Японско изследване (цитирано във видеото) доказва, че 15 минути след в@ксинацията графен оксида се натрупва в таргетирани органи - бели дробове, черен дроб НО НАЙ-ГОЛЕМИ количества се натрупват в яйчниците и в тестисите. Това води до траен стерилитет и при двата пола.
междудругото преди седмица мина инфо че правителствата отричат за графен, но не казват в коя лаборатория и коя ваксина е изследването
Коментар
-
В САЩ и Европа препоръчват една доза ваксина 6 месеца след преболедуване, но какво знаят тия, тука са най-големите специалисти.
Oще нещо
ДА или НЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ех Боби. Разочарова ме . Явно съм грешал за теб :-( Пак с поредните ти нескопосани опити за изместване на темата и бягане от отговори и куци опити за стъкмистика.
Явно имаш мотивация да го правиш....::-( Много жалко....Дано да си струват сребърниците....
Приемам че 7.2% ваксинирани у нас в болниците означават 10 пъти по-нисък шанс за ваксиниран да попадне в болница.
Също така приемам че починалите от Ковид когато нямаше почти никой ваксиниран през Януари трябва да се вкарват в сметките за отношението ваксинирани и неваксинирани та да излезе 20-те пъти вярно....и т.н.
Дай да видим някоя забавна картинка щото няколко часа не си пускал новата ?
ПП О пуснал си поредното смешно цитатче. Браво ! ахахахха. Мерси, тичам да се наредя за ваксината.... страх да не ме повтори....., че 6-те месеца почти минаха..... Дано да успея да мина до 2039....., че голяма опашка....уХахахахахха
Къде е твоето проучване за 7.2% ваксинирани у нас в болниците?
И за последно, не за тебе, щото очевидно си си сложил капаците и няма мърдане:
Ако знете английски ето ви една статия от днес, в която се говори за една медицинска сестра, на която майка й е болна от ковид и се бори за живота си, а тя самата отказва да се ваксинира и агитира всичките си роднини за същото. Резултатът е, че тази 46 годишна медицинска сестра се разболява и умира от ковид. Трагедията става в Айдахо, където "само" 40 процента от хората са напълно ваксинирани.
За сравнение в България, благодарение на плоскоземците, по-малко от 20 процента от хората са напълно ваксинирани. Не случайно сме на първо място по смъртност от ковид в Европа, а скоро и в света.
https://www.cnn.com/2021/09/21/us/id...ath/index.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Това някаква нова медицина ли се проповядва от г-н адвоката ?!
Знаехме, че у нас всеки разбира от футбол. .
Новото е че и от медицина
А Футболът ни е безобразен, .... дано не стане така с медицината.
п.п. 25-39 годишни жени със средно образование и 2 деца - ахахаха....бгмама кърти
Коментар
-
Не можеш ли сам да си намериш данни на терен?
Ето тука например за две такива проучвания в УК и САЩ:
https://www.businessinsider.com/covi...21-9?r=US&IR=T
Явно имаш мотивация да го правиш....::-( Много жалко....Дано да си струват сребърниците....
Приемам че 7.2% ваксинирани у нас в болниците означават 10 пъти по-нисък шанс за ваксиниран да попадне в болница.
Също така приемам че починалите от Ковид когато нямаше почти никой ваксиниран през Януари трябва да се вкарват в сметките за отношението ваксинирани и неваксинирани та да излезе 20-те пъти вярно....и т.н.
Дай да видим някоя забавна картинка щото няколко часа не си пускал новата ?
ПП О пуснал си поредното смешно цитатче. Браво ! ахахахха. Мерси, тичам да се наредя за ваксината.... страх да не ме повтори....., че 6-те месеца почти минаха..... Дано да успея да мина до 2039....., че голяма опашка....уХахахахаххаLast edited by pesimist4o na kvadrat; 21.09.2021, 16:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Federal Govt Whistleblower Goes Public with Secret Recordings: ‘Government Doesn’t Want to Show the [COVID] Vaccine is Full of Sh*t’; ‘Shove’ Adverse Effect Reporting ‘Under the Mat’
https://www.projectveritas.com/news/...gs-government/- Dr. Maria Gonzales, ER Doctor, U.S. Department of Health and Human Services: “All this is bullshit. Now, [a patient] probably [has] myocarditis due to the [COVID] vaccine. But now, they [government] are not going to blame the vaccine.”
- Dr. Gonzales: “They [government] are not reporting [adverse COVID vaccine side effects]…They want to shove it under the mat
Last edited by neon7; 21.09.2021, 16:30.
- 1 like
Коментар
-
А и да не забравим "естествения имунитет", цитат от един, който живее в САЩ:
"В САЩ, където живея данните показват точно обратното. От тези, които са хванали "грипчето"(говоря за неваксинирани плоскоземци) всеки десети е приет в болница, а от тези, които отиват в интензивните отделения над половината умират. В интензивното, обаче не те лекуват, а по-скоро се надяват на твоите гени да победят смъртта, като ти подават кислород и и те поддържат жив, докато не се види кой кого. Мои приятели лекари в болницата на Бет Израел са ми казвали, че тези които докопат вируса за втори път почти сигурно изтеглят късата клечка.
Да не говорим за последствията, ако си бил в болница, да не говорим за интензивното - бъбреци, бял дроб, съсиреци навсякъде, инсулти."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Аз не мога да смятам и затва съм заблуден.
Виж сега как са данните на терен и търси къде са тези 10 пъти и 20 пъти дето ти ги рекламират и ти ги рекламираш тук
Ако и това нещо не можеш да признаеш ще се окаже, че съм се заблуждавал относно мотивите ти....
Ето тука например за две такива проучвания в УК и САЩ:
https://www.businessinsider.com/covi...21-9?r=US&IR=T
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАдв. Емил Василев: Май накрая доц. Мангъров все пак ще се окаже прав
Публикувано
преди 3 дни
на
19.09.2021- Май накрая доц. Мангъров все пак ще се окаже прав. Според някои учени /виж публикация на страницата на Илиян Василев/ ваксините са главна причина за непрестанните мутации на Ковид 19. Т. е. ако нямаше световна кампания за ваксиниране вирусът отдавна щеше да е минал, да си е заминал и да сме го забравили.
Не изключено по този начин след време да се появи някоя особено опасна мутация на Ковид 19, която наистина да застраши човечеството.
Никой обаче не е в състояние да отговори на въпроса дали световната ваксинационна кампания трябва да продължи или е по-добре да бъде прекратена.
Дали пък вече вирусът не е изградил такава способност за самоусъвършенстване чрез автомутации, че вече да не подлежи на никакъв контрол. Ако е така, най-застрашени ще бъдат хората, които не са ваксинирани и не са преболедували и обратното, най-малко застрашени ще бъдат хората с естествен имунитет на база преболедуване.
Накрая май „печеливши“ ще се окажат хората, които отказаха да се ваксинират, преболедуваха и оцеляха. Останалите да му мислят.
Емил Василев
Знаехме, че у нас всеки разбира от футбол. .
Новото е че и от медицина
А Футболът ни е безобразен, .... дано не стане така с медицината.
Коментар
Коментар