IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Барби, боби б и берти не са съгласни с теб
    Не ми пука.
    Австрийците се оправиха с локдаун (няма други западняци, които да се справят като тях - прилагам графиката), ние трябваше да затворим границите, за да опитаме да попречим на вълната. Нямаше друг вариант, но нали сме подлоги на ЕС - правим каквото ни кажат
    Click image for larger version

Name:	A-311221.JPG
Views:	1
Size:	64.9 КБ
ID:	3850218
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Аз предложих преди месец да затворят границите през целият декември, освен за транзитните по специални коридори през магистралите и летищата. Това беше единственото работещо решение.
      Сега ще ядем хурката и пак ще падне вой по тАлАвизиите, че болниците и лекарите се задъхвали.
      Ми ще се задъхват, западна Европа беше ясна още преди месец че ще пламне ,въпреки над 70% ваксинирани.
      Ваксините пазят от заразяване колкото аспирина, то се вижда ясно от данните.
      Барби, боби б и берти не са съгласни с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Добре че не съм се прибрал, може да предложиш на правителството да направи коронахотел в който да престояват всички новодошли- както в австралия
        Аз предложих преди месец да затворят границите през целият декември, освен за транзитните по специални коридори през магистралите и летищата. Това беше единственото работещо решение.
        Сега ще ядем хурката и пак ще падне вой по тАлАвизиите, че болниците и лекарите се задъхвали.
        Ми ще се задъхват, западна Европа беше ясна още преди месец че ще пламне ,въпреки над 70% ваксинирани.
        Ваксините пазят от заразяване колкото и аспирина - то се вижда ясно от данните.
        Last edited by Kildirim_Bei; 31.12.2021, 21:41.

Коментар

• Процент напълно ваксинирани в ЮАР и България е почти еднакъв - около 27%

Коментар

• Имаме висок процент на позитивни тестове. Това не се получава от натрупване. Това е началото на вълната от “омикрон”.

Има твърдения, че с около 70% по-леко се кара.

Това не е вярно за България, а за население, което е масово имунизирано.

Около 20-30% е по-лек за неваксинираното население.

Ще има хора, които няма да имат достъп до болница и леталитетът ще скощи, защото хората няма да могат да бъдат лекувани.

Това заяви математикът Лъчезар Томов в студиото на NOVA.

https://novini.bg/zdrave/bolesti/697010?fbc...YAqpGvfO6gxoRgg

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                Преди 2 дни почна о-микрон вълната и у нас - за 2 дни заразените скочиха с 43%.
                Гледайки балканските държави, Черна гора е от една седмица в о-микрон вълната - за 7 дни заразените са скочили с около 430%.
                Ако се развият и при нас така нещата, до Йордановден заразените ще са по 10-15 хиляди на ден.
                Благодарим от сърце на завърналите се за Коледа от западна Европа гурбетчии за новогодишния подарък! [ATTACH=CONFIG]n3850090[/ATTACH]
                Добре че не съм се прибрал, може да предложиш на правителството да направи коронахотел в който да престояват всички новодошли- както в австралия

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
                  С оглед на тотално нефелните демократични режими, аз лично не очаквам нищо хубаво и през 2022. Затова напълних торбите с компании, произвеждащи лабораторни консумативи, реактиви и тестове. Весело ковидясване на всички!
                  Объркал си посоката тея са за къси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

А дали не е обратното? Защото при мен е другият случай - "аз съм го изкарал на крак без да разберя, глей тия 500 антитела", и след 2 седмици - земи тая курона.
                    Не е. Няма как / много слабо вероятно/ да са приблизително еднакви нивата на 3-ма различни човека. Няколко пъти над нормата, но недостатъчно за сертификат.. В другата лаборатория са над изискването за сертификат , но цифрите са достатъчно различни.. Между двете лаборатории средно 5 пъти разлика трудно би се обяснило да речем от ползването на различни тестове и т.н.. Може и е нормално да има разлика, но не толкова много. Боледували са преди повече от 6 месеца. Не знам дали е било официално записано.
                    За теб не знам и не разбирам какъв е бил случая от това дето си написал. Нормално е всеки ваксиниран да има антитела/ненужни/ до космоса и после в интензивното.... Безсимптомно изкарал с 500 антитела, ако не са от ваксината може да го повтори в 1 на 200 случая. Значи си късметлия....Сега с Омикрона ще са повече.... като всяка настинка...
                    Иначе както искаш го разбирай, но извода е че тестовете са пълен боклук.....и не може да им се има никакво доверие. Отново при топ лабовете у нас...
                    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 31.12.2021, 14:09.

Коментар

• С оглед на тотално нефелните демократични режими, аз лично не очаквам нищо хубаво и през 2022. Затова напълних торбите с компании, произвеждащи лабораторни консумативи, реактиви и тестове. Весело ковидясване на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                        Далеч съм от мисълта да развивам конспирации, че има спусната опорка да се занижава броят антитела , за да НЕ се издава сертификат ама мирише ЯКО... направо смърди. Тази със занижените цифри е една от топ 3 лаборатории у нас... Колко ли хора е прецакала. Тази с истинските цифри е в топ 10....
                        А дали не е обратното? Защото при мен е другият случай - "аз съм го изкарал на крак без да разберя, глей тия 500 антитела", и след 2 седмици - земи тая курона.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          Аз се чудя защо хората се тестват за Ковид при Омникрон.
                          На стоката и трябва сертификат

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                            Аз се чудя защо хората се тестват за Ковид при Омникрон.

Западните медии (да кажем не всички тези дето се стремят да останат обективни) говорят за симптоми подобни на настинка и че 3/4 (3 от 4 човека) не могат да кажат настинка ли имат или Омникрон. Даже и по една от нашите ТВ го казаха снощи.

А симптомите са - сополи, болки в гърлото, евентуално кашлица и главоболие чат пат. Температури, болки в ставите и мускулите, отпадналост, загуба на вкус и обоняние са много редки симптоми при Омникрона. Като цяло седял в горните дихателни пътища и не слизал надолу към Белия дроб.

Айде западняците по-съвестни се тестват. Ама тука на Балканите дето много не зачитаме правилата, се чудя що за сополи и кашлица ходиш да се тестваш. Освен причината да е залените сертификати, че си правиш тестове да влезеш някъде или профилактично.

Та очаквам в България да няма някакъв супер мега сериозен ръст в броя на заразените, щото за сополи и кашлица едва ли някой ще отиде да се тества. Повечето ще си кажат то настинка и няма да ходи да се тества.

Но кой знае може и тука да изхвърчим нагоре с 10-15-20 хил заразени на ден. Като неофициалните сигурно ще са по 3-5-7 пъти отгоре.

Смъртността ще пада и при нас както пада и на Запад - надявам се вече да се спре с тези смъртоносни вълни.
                            Хората се тестват защото са принудени да го правят у нас, а не защото са тежко болни. На някои места можеш да ходиш на работа само с тест или ваксина....Така че без проблем ще ударим 15К случая на ден....
                            Иначе сега покрай празниците се видях с едни познати дето, за да не се тестват на 2 дни решили да си изкарат сертификат за антитела защото бяха сигурни че са го карали. Та в една лаборатория греда резултат около 50 и на тримата тествани. Усъмнили се и тест в друга. Резултати между 200 и 300 и сертификат.... Далеч съм от мисълта да развивам конспирации, че има спусната опорка да се занижава броят антитела , за да НЕ се издава сертификат ама мирише ЯКО... направо смърди. Тази със занижените цифри е една от топ 3 лаборатории у нас... Колко ли хора е прецакала. Тази с истинските цифри е в топ 10....

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Я се скрий с тъпите манипулации. Иначе нямаше да дойде омикрона, викаш?
                              Скрий се в дупката си, мишленце, и чакай следващия бустер

Я виж тая таблица (актуална към днешна дата в 07:00 am) и после ще ти направя една приблизителна оценка колко наши гурбетчийчета, барабар с жените и децата, са се прибрали при родителите си от 20.12. насам, колко от тях са заразени, и как ще се развият нещата у нас.
                              R-числото на о-микрона се предполага да е около 20-25, т.е. около 4-5 пъти по-високо от досегашните мутации на ковида.
                              Click image for larger version

Name:	W-EUR-311221.JPG
Views:	1
Size:	50.4 КБ
ID:	3850121

Коментар

• Аз се чудя защо хората се тестват за Ковид при Омникрон.

Западните медии (да кажем не всички тези дето се стремят да останат обективни) говорят за симптоми подобни на настинка и че 3/4 (3 от 4 човека) не могат да кажат настинка ли имат или Омникрон. Даже и по една от нашите ТВ го казаха снощи.

А симптомите са - сополи, болки в гърлото, евентуално кашлица и главоболие чат пат. Температури, болки в ставите и мускулите, отпадналост, загуба на вкус и обоняние са много редки симптоми при Омникрона. Като цяло седял в горните дихателни пътища и не слизал надолу към Белия дроб.

Айде западняците по-съвестни се тестват. Ама тука на Балканите дето много не зачитаме правилата, се чудя що за сополи и кашлица ходиш да се тестваш. Освен причината да е залените сертификати, че си правиш тестове да влезеш някъде или профилактично.

Та очаквам в България да няма някакъв супер мега сериозен ръст в броя на заразените, щото за сополи и кашлица едва ли някой ще отиде да се тества. Повечето ще си кажат то настинка и няма да ходи да се тества.

Но кой знае може и тука да изхвърчим нагоре с 10-15-20 хил заразени на ден. Като неофициалните сигурно ще са по 3-5-7 пъти отгоре.

Смъртността ще пада и при нас както пада и на Запад - надявам се вече да се спре с тези смъртоносни вълни.

Коментар

Working...
                                X