IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ВАксина и ........... https://www.facebook.com/pentium.int...70692271484071

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      ние сме първенци по екстра смъртност за (2020-2021) спрямо предходните години, а тук под вола търсим теле как някой все ни е крив.
      това ни е заложено в народопсихологията,че сме върхът, но само заради някакви конспирации и световни заговори сме на опашката.
      цялата истерия и невежество около коронакризата общо взето си е абсолютно по каналния ред в България, когато има някаква криза.
      резултатите са ясни и за съжаление тарикатите не сме ние... за пореден път.
      Допуснал си печатна грешка
      Не става дума за "народопсихологията" а за "народопатологията" на 80% от народа"
      Оня след теб пък пише за "брутална самокритика"
      Верно бе, колко самокритика прочетохме за това че България е на първо място в класирането по КОВИД-смъртност

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Защо чак сега? Защо трябваше короната да убие 30 000 (тридесет хиляди) българи за да се сети?
        Еее, ама те тези 30 хил. са сухи съчки бе, човек!
        (по мангъра)
        Ти нищо не разбираш!
        Мълчи там...

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Не се шашкай.И на мен на снимката ми бяха писали двустранна пневмония.Пулмолога каза-нищо ти няма.И като излязох от кабинета и дишането ми се оправи веднага.Иначе аз всеки ден плувам по 2 км.Не усещам някаква умора.Е все пак мина месец от моя ковид.
          Винаги второ мнение. И на мен единият ми измисли сраствания. Имам приятел рентгенолог, вика тоя се опитва да краде от касата. Личният - няма нищо та снимката, пулмологът вика - не го е срам колегата.

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Не се шашкай.И на мен на снимката ми бяха писали двустранна пневмония.Пулмолога каза-нищо ти няма.И като излязох от кабинета и дишането ми се оправи веднага.Иначе аз всеки ден плувам по 2 км.Не усещам някаква умора.Е все пак мина месец от моя ковид.
            Ооо не се шашкам, просто преди няколко дни писах как съм го карал и реших да дам инфо какво е отражението на болестта върху мен.
            Аз съм на 3 дни от края на карантината. Ще видим какво ще каже пулмолога.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Днес направих снимка на бял дроб и си пуснах кръвни изследвания да видим какво ни е донесъл дядо Ковид.
              Резултата е следния ниски еретроцити и тромбоцити/ама аз съм си с анемия, не е причина ковида/
              Д-Димер-а / това е за съсирването на кръвта/ 0.73 при максимална референтна стойност 0.5.
              Снимката на бял дроб показва двустранна интерстициална пневмония.
              Ще ходя и при пулмолог за да видим как се лекуват тези последствия.
              Днес докато се лутах по болници и лаборатории установих, че умората е станала по-лесна.

Коментар

това ни е заложено в народопсихологията,че сме върхът, но само заради някакви конспирации и световни заговори сме на опашката.
                Не, според мен в народопсихологията ни по-скоро е заложена бруталната самокритика. Аз поне не чувам толкова често да се хвалим колко сме велики - съгласен съм, че и това го има - но от друга страна вариации на твоето твърдение са ежедневие: "това българите сме много просто племе", "това само в България може да се случи", "това го няма никъде другаде", "такива сме си и такива ще си останем", бла бла, надухте ми главата цял живот и най-вече покрай тази менте пандемия.и тези менте отвари.

Коментар

• Днес направих снимка на бял дроб и си пуснах кръвни изследвания да видим какво ни е донесъл дядо Ковид.
                  Резултата е следния ниски еретроцити и тромбоцити/ама аз съм си с анемия, не е причина ковида/
                  Д-Димер-а / това е за съсирването на кръвта/ 0.73 при максимална референтна стойност 0.5.
                  Снимката на бял дроб показва двустранна интерстициална пневмония.
                  Ще ходя и при пулмолог за да видим как се лекуват тези последствия.
                  Днес докато се лутах по болници и лаборатории установих, че умората е станала по-лесна.

Коментар

ние сме първенци по екстра смъртност за (2020-2021) спрямо предходните години, а тук под вола търсим теле как някой все ни е крив.

цялата истерия и невежество около коронакризата общо взето си е абсолютно по каналния ред в България, когато има някаква криза.

Пак почна с торба лъжи.
                    ЗА 2020 НЕ СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО - има 5 страни от ЕВРОПА ПО ЗЛЕ ОТ НАС. И ТУКА СЪМ ГО ПИСАЛ
                    ЗА 2021 НЯМА СТАТИСТИКА - звездите ли ти говорят?
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• ние сме първенци по екстра смъртност за (2020-2021) спрямо предходните години, а тук под вола търсим теле как някой все ни е крив.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Нали точно това ти обяснявам- че е сгрешен първоначалния код- всеки с корона вирус го пишат умрял от корона Кое не разбра. Влез на НСИ там има секция умрели от ковид- екселски файл и теглиш и четеш с клинични данни, но без лабораторни такива го пишат умрял от ковид. Но това че и други заболявания се манифестират със сходни симптоми- никой не го интересува. Ако имам удар и се разболея от корона кое е преобладаващото- с по голяма тежест заболяване?? Това беше инфо от фейсбука- групата българи в германия. Според немските доктори- вероятността короната да инициира повторен удар и съответно да умре човека е над 70%. Но кое е заболяването от което ще умре- ами сърдечния пристъп, а не короната
                        Обясняваш, ама данни не даваш. Влез тук, влез там не са данни. Колко са умрели от ковид, дай данните, дай източник, стига лаладжийство.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Който търси намира , който иска , ще му се даде . Има достатъчно информация в нета , групи в Телеграм и т.н.
                          Ти Бонке се лекувай по протокола . Ваксината няма да те спаси , бъди сигурна в това .
                          Ми нали ти поисках бе, що си траеш? Помогни на човечеството, хиляди българи берат душа в болниците, спаси ги.

Коментар

Два пъти ти отговорих, колко са умрелите от ковид и откъде знам. Такова ти е тролското мислене - никой не може да даде толкова отговори, колкото въпроси може тролът може да зададе. Айде ти дай твоите "достоверни" данни колко са умрели от ковид и кажи откъде ги имаш. После може да обсъждаме странични въпроси.
                            Нали точно това ти обяснявам- че е сгрешен първоначалния код- всеки с корона вирус го пишат умрял от корона Кое не разбра. Влез на НСИ там има секция умрели от ковид- екселски файл и теглиш и четеш с клинични данни, но без лабораторни такива го пишат умрял от ковид. Но това че и други заболявания се манифестират със сходни симптоми- никой не го интересува. Ако имам удар и се разболея от корона кое е преобладаващото- с по голяма тежест заболяване?? Това беше инфо от фейсбука- групата българи в германия. Според немските доктори- вероятността короната да инициира повторен удар и съответно да умре човека е над 70%. Но кое е заболяването от което ще умре- ами сърдечния пристъп, а не короната

Коментар

Всички сме сигурни, че ти разполагаш с правилния. Защо не го споделиш, не се срамувай.
                              Който търси намира , който иска , ще му се даде . Има достатъчно информация в нета , групи в Телеграм и т.н.
                              Ти Бонке се лекувай по протокола . Ваксината няма да те спаси , бъди сигурна в това .

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                                Умрелите са заради грешния протокол за лечение пуснат от СЗО .
                                Всички сме сигурни, че ти разполагаш с правилния. Защо не го споделиш, не се срамувай.

Коментар

Working...
                                X