IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

    Зависи, колко ваксините пазят от тежко протичане. Омикрона изглежда е фен на такива.
    имаме едната страна на монетата - силно ваксинирани ЕС общества , при нас ще видим другата как ще премине през значително по-слабо ваксинирано общество.

    засега единственото ясно е, че заразаява много по-бързо от делта , но е по-лек.

    дали е добре да има висока степен на ваксинирано възрастно население или не - месец и ще стане ясно.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

    Коментар


    • Тази сутрин се излежавам в леглото и слушам най-популярното тук радио: France Inter.
      Разказват за Абсурдистан - държава, която има най-малко имунизирани
      но има най-голяма смъртност от КОВИДа.
      Разказват и за шантави антиваксъри от Германия, които
      намерили убежище в Абсурдистан.
      Чудя се коя е тази държава !?! Вие знаете ли ?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        вероятно ми се струва следващата седмица след понеделник или по-скоро вторник да отчитаме плътно над 10 000 заразени на ден.
        десетина дни след това ще имаме някава яснота с каква тежест преминава Омикрон през обществото ни. Ще бъде много добре ако случаите стигащи до болнично лечение са малко както в западна европа - малко спрямо броя заразени имам предвид, а най-вероятно ще натисне здравната система до откат.

        напълнят ли се болниците - със закъснение локдаун и он-лайн обучение.

        проблем ще стане и грипа, който вирее перфектно в такова меко време - него ще го спрем само ако евентуално има локдаун и учениците минат онлайн.

        Зависи, колко ваксините пазят от тежко протичане. Омикрона изглежда е фен на такива.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
          Цирка с Джокович вече роди мемета и шеги в световен мащаб.

          Задържали го на летището, разпитвали го 3 часа, Вучич говорил с него по телефона, а баща му го обяви за "Спартак на нашето време".

          Аз не мога да разбера не могат ли да го пратят на каторжен труд да чука камъни следващите 5 години?

          В крайна сметка, ваксините може и да не действат срещу Омикрона, ама пък защо не си ги е сложил?
          Джокович го използваха лекичко за ПР показвайки как правилата важат за всички. Така е редно по принцип, но що са го пуснали на самолета преди това. / най-вече за неваксинирани, които може да станат недостижими като титли . Друго си е Надал да е номер 1 с призива ваксинирайте се, който има цяла кариера с допинг като медицинско изключение/. Та за оФцете това ще е водещ пример за години напред, че изключение от ваксината не може да има за никой.
          От друга страна направиха за мислещата част Джокович герой / всички жертви на тиранията се превръщат в такива/. дори и за мен макар и да не ми е бил любимец преди това. Почти съм сигурен, че ще го спрат и от другите шлемове и няма да му дадат възможност да спечели 21-ва титла. Изключено е да допуснат ''антиваксър'' да стане статистически номер 1 в историята. Поне се надявам да е без сегашният театър.

          Коментар


          • вероятно ми се струва следващата седмица след понеделник или по-скоро вторник да отчитаме плътно над 10 000 заразени на ден.
            десетина дни след това ще имаме някава яснота с каква тежест преминава Омикрон през обществото ни. Ще бъде много добре ако случаите стигащи до болнично лечение са малко както в западна европа - малко спрямо броя заразени имам предвид, а най-вероятно ще натисне здравната система до откат.

            напълнят ли се болниците - със закъснение локдаун и он-лайн обучение.

            проблем ще стане и грипа, който вирее перфектно в такова меко време - него ще го спрем само ако евентуално има локдаун и учениците минат онлайн.


            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
              Тъй като смъртността от ковид в т.нар. "пандемична" обстановка в световен мащаб е основна тема от 2 години по медиите (и в нашата дискусия), пак реших да погледна каква е смъртността от ковид в световен мащаб към настоящият момент.
              За последните 2 години в световен мащаб от ковид са починали 5 481 865 човека.
              Това е 0.07% от световното население, което прави грубо 0.035% годишно.

              Ето една разбивка на смъртността в световен мащаб по причини и проценти за 2019 г. Не вярвам това да се е променило много за 2020-та и 2021-ва като проценти. [ATTACH=CONFIG]n3851621[/ATTACH]

              В най-долният десен ъгъл с най-малки букви пише:
              "0.05% починали от тероризъм"

              Излиза, че годишно 150% повече хора умират от тероризъм, отколкото от ковид.
              Чудя се дали да плача, или да се смея.

              По-логично е трилионите долари, похарчени за ваксини, ПСР-и и прочие съпътстващи ковида екстри (вкл. циркове, пропагандиращи ваксинирането), да се бяха насочили към търсене и прилагане на "ваксина" срещу тероризма.
              Защо си мислиш, че тези ваксини не са против тероризъм ? Те отсяват ''праведните'' граждани от терористите , които не искат да се набодат. Макрон каза, че ще ги смачка, лагери се строят. Само не знам дали са подготвили газовите камери за не ваксинирани / всеки с под 4 дози към момента/

              Коментар


              • Малко пресни данни:

                Click image for larger version

Name:	EUR-BALKANS-060122.jpg
Views:	1
Size:	26.3 КБ
ID:	3851653


                Click image for larger version

Name:	BG-06012022.jpg
Views:	1
Size:	52.3 КБ
ID:	3851654
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                  Първия локдаун в Австралия беше наложен заради 350 случая и продължи 4 месеца. Обявиха победа над вируса и счетоха локдауна за правилен.

                  При 64 453 случая вчера могат ли директно да зазидат вкъщи хората?

                  ​​​​​
                  Болни мозъци и поредното доказателство че с политика се занимават генетичните утайки на народите

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                    ГРОЗНО ЛЪЖАТ! ВДИГАТ ПРОЦЕНТИТЕ НА ЗАРАЗЕНИТЕ! НЕ ОБЯВЯВАТ ПОСТВАКСИНАЛНИТЕ ТЕЖКИ РЕАКЦИИ! НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!

                    Днес властите отново грозно излъгаха, като вдигнаха % на заразените с коронавируси само за 5 дни от 4,5 на 14,5% от пробите. Това е лабораторно невъзможно и патогенетично от развитието на вирусите невъзможно, освен ако няма директна уговорка, България да не изостава от темпа на провалилата се Западна Европа темп на заразени.

                    И още едно манипулативно действие -157 починали са за периода от от неделя 14.01 ч. до вторник 13.59 ч. Същото е и за намерените за денонощие, но се представят така, заради методите на НСИ. Болни почти няма, а ако има не са повече от друг сезон на ОРЗ.

                    Но забележете, че от % на т.нар ваксинирани сред новооткритите е 26,36%, точно толкова , колкото са и обявените изобщо сред популацията? Тогава? Нито го карат по-леко, нито умират по малко, последствията за тях са по – сериозни, защото имат и постваксинални тежки реакции, които българските власти не обявяват. Тук за разлика от ЕУ може да ги съдим и то яко, по закона за задълженията и договорите?

                    Та, кое не е ясно – първо лъжат с бройките, за да ни уплашат пак, после, обвиняват ни за поведението ни по празниците, и накрая – МИШЕНА е митинга за отмяна на мерките и зелените им хартийки на 12.01.от 12.ч пред парламента. Сега всеки ден ще се покачват случаите на хрема с главоболие, за да могат да ни забранят да изметем лъжливото правителство на Кирилчо и ококорения шмекер!

                    Не вярвайте, не се бодете с експерименталки, не само не помагат, но и разболяват. 26,6% наваксани напълно – болни и над 30% от новооткритите са набоцкани с 1 доза. Ако не вярвате, питайте в МЗ по ЗДОИ.

                    д-р Георги Тодоров

                    EТО ТАКА ЗВУЧАТ НЕВЕЖИТЕ С ВЛАСТ! НИКАКНА ПОВИШЕНА СМЪРТНОСТ НЯМА, ОСВЕН НА МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ В ЖАЛКИТЕ ВИ МОЗЪЦИ! ПИСНА МИ ДА МИ КАЗВАТЕ КАК ДА ЖИВЕЯ!

                    https://www.24chasa.bg/mnenia/articl...mqVdnrqhV5ywao

                    Ето така изглеждат и звучат невежите с власт! Горката, а си мислех , че може да мисли!

                    Не сме заедно Асена, защото не искате да приемете, че сте зависими от Урсули, Рютета, Шолцови разни, Драгита и други СОРОСОИДИ и либертрианци за робски живот!

                    Никаква повишена смъртност няма, освен на мозъчни клетки в жалките ви мозъци на недоучили властимащи, съсипващи съдбите и на тези, които ви вярват, и тези, които ви проклинат! Анатема!

                    Вие сте тегоба, бреме и съсипващи живота на обиковените, консервативни и природоразбиращи хора! Писна ми да ми казвате как да живея! Ще си живея живота, както го разбирам, ще помагам на другите и ще ви разобличавам алчността и мизантропията, която прилагате по заповедите дадени до вас, отвъд границите на отечеството ни! Промяна… не! Робство по Бидонски!

                    Аз не съм антиваксър! Анти експериментатор съм! Генната терапия не е ваксина, както военната музика не е музика и военното право не е право! Дааа, забравих и …военната медицина не е медицина!

                    д-р Георги Тодоров
                    От две години всякакви негодници кариеристи и политици ламтящи за постове пари и власт онанират на тема корона вирус...И продължават тия самозванци да онанират ошашавиха по нестабилните психически хора.Но ще дойде ден и ще отговарят за действията си..Асена е типичен пример за това...Когато я уволниха несправедливо и съдиха целият народ застана зад нея....Днес е министър и само за месец се превърна в това което преди две години ненавиждаше.Асена какво стана с теб?????Вече две седмици си министър а си неузнаваема...Защо властта така променя хората и унищожава душите им....Асена ти само за две седмици от много обичана се превърна в много мразена...Ще си министър още няколко месеца но ще бъдеш мразена до края на живота си....Жал ми е хората които се отричат от Бог и продават душите си на Сатаната..За Бог недосегаеми няма и ваксина срещу него никой не може да създаде...Както казаха дъновистите зад този вирус стои Бог и по никакъв начин не можеш да се скриеш...Ако си в списъка дори в землянка да идеш ангелите Божи пратеници ще ти го доставят..Едни хора отидоха в Антарктида и там се разболяха...въпреки ваксините и карантините....Асена опомни се докато е време и мини на страната на Бог...Медицинския фашизъм ще се провали и ще отговаряш за действията. си...Не принуждавайте хората да се ваксинират за да ходят на работа...

                    Коментар


                    • Първия локдаун в Австралия беше наложен заради 350 случая и продължи 4 месеца. Обявиха победа над вируса и счетоха локдауна за правилен.

                      При 64 453 случая вчера могат ли директно да зазидат вкъщи хората?

                      ​​​​​

                      Коментар


                      • Цирка с Джокович вече роди мемета и шеги в световен мащаб.

                        Задържали го на летището, разпитвали го 3 часа, Вучич говорил с него по телефона, а баща му го обяви за "Спартак на нашето време".

                        Аз не мога да разбера не могат ли да го пратят на каторжен труд да чука камъни следващите 5 години?

                        В крайна сметка, ваксините може и да не действат срещу Омикрона, ама пък защо не си ги е сложил?

                        Коментар


                        • Честит имен ден на всички с имената Банчо, Бистра, Богoлюб, Богoлюбa, Богдан, Богдана, Боголюб, Боголюба, Богомил, Богомила, Божан, Божана, Божена, Божидар, Божидара, Божил, Бойко, Бойка, Бончо, Борил, Боримир, Борис, Борислав, Борислава, Боян, Бояна, Дан, Дана, Данка, Данко, Данчо, Динко, Диньо, Йордан, Йорданка, Капка, Найден, Теодосий, Теофан, Теофана

                          Бъдете живи и здрави и много щастливи!
                          ...и ние покрай вас

                          Честито Богоявление! Нека Бог благослови мислите и делата на всички ни, за да успяваме във всичко!
                          Last edited by Kildirim_Bei; 06.01.2022, 08:03.
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                            7 милиарда не са се заразили от Ковид... разбираш ли какво пиша или да го повторя още няколко пъти?! Сравнението ти е неправилно, трябва само спрямо заразените да смяташ... този номер го правите още от самото начало.... тогава смъртността беше 0.000000001% защото случаите бяха няколко хиляди. Тогава пишехте същите глупости.

                            Смъртността от Ковид е заразени от Ковид към починали от Ковид... не заразени от Ковид към населението на Земята.
                            Напротив, заразили са се.
                            Има хора, дето са го изкарали по 2, 3, или 4 пъти, т.е. цикълът заразяване-заболяване-възстановяване/смърт се е повторил милиарди пъти за 2 години - повече от 8 млрд. пъти със сигурност. От математическа гледна точка, всеки жив човек на тая Земя през последните 2 години го е изкарал поне по веднъж.

                            Щом искаш отношение заразени/починали, давам ти веднага последните данни за Европа (вкл. Русия) - население близо 750 млн. души: 3.5‰.
                            Погледни пак таблицата - 1.3% от населението в света се самоубиват годишно.
                            3.5‰ са 0.35%, значи е близо 4 пъти по-вероятно да се самоубиеш, отколкото да пукнеш от ковид.
                            Сега ок ли е?
                            Last edited by Kildirim_Bei; 06.01.2022, 08:05.
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                              Нищо не смятам, и недей да насочваш темата в друга посока.
                              През 2019-та има общо 55 млн. човека починали в световен мащаб, вземат се бройките починали по съответните причини, разделят се получените числа на числото 7 милиарда и нещо, умножават се по 100 и се получават процентите в таблицата.

                              Искаш ли да ти го напиша като формула? Или ми дай друг начин за смятане на данните от таблицата - ще ти бъда безкрайно благодарен.
                              Хубав ден от мен!

                              7 милиарда не са се заразили от Ковид... разбираш ли какво пиша или да го повторя още няколко пъти?! Сравнението ти е неправилно, трябва само спрямо заразените да смяташ... този номер го правите още от самото начало.... тогава смъртността беше 0.000000001% защото случаите бяха няколко хиляди. Тогава пишехте същите глупости.

                              Смъртността от Ковид е заразени от Ковид към починали от Ковид... не заразени от Ковид към населението на Земята.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

                                Смяташ смъртността както "дявола чете евангелието".... цялото световно население не се е разболяло от Ковид, та да го взимаш цялото за база. Когато бройката на потвърдените случаи от Ковид стане 8 милиарда, тогава "сметни отново" и ще видиш крайната смъртност. Освен това малко се съмнявам, че 5 000 000 са загинали "от тероризъм".
                                Нищо не смятам, и недей да насочваш темата в друга посока.
                                През 2019-та има общо 55 млн. човека починали в световен мащаб, вземат се бройките починали по съответните причини, разделят се получените числа на числото 7 милиарда и нещо, умножават се по 100 и се получават процентите в таблицата.

                                Искаш ли да ти го напиша като формула? Или ми дай друг начин за смятане на данните от таблицата - ще ти бъда безкрайно благодарен.
                                Хубав ден от мен!
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                                Коментар

                                Working...
                                X