Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Диабетът например е безсимптомен, но доста животозастрашаващ. Пълно е и с други такива болести, особено в началния им стадий.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ako се докопа до реална власт, няма да отмени никакви сертификати. Направо физическа болка ми причинявате, когато си въобразявате, че управлението на страната зависи от политиците в България.
Че австралийци, французи и немци са абсолютни дебили и не им прави впечатление, че докато те трябва с разрешение да ходят да пикаят, българите цяло лято ходят на море без маски дори в магазините?
Че ако "жълтите жилетки" във Франция и влачените по асфалта от немски овчарки протестиращи в Холандия не са постигнали нищо, то от "Възраждане" ще започне връщането на нормалността в световен мащаб?
Уважавам критичното мислене и непримиримостта и в никакъв случай не призовавам към овчедушие и примирение - имаме всички поводи да вярваме, че България ще стане едно от малкото места в света, където ще се живее що-годе прилично и голяма част от това е И от нетипичното за българина несъгласие да го правят на маймуна (често казано, рядко проявяваме тази си черта...)
Но мисля, че малко реализъм не би бил излишен ... няма как стотици милиони от най-развитите държави да се бодат на всеки 3 месеца с ваксина, което все е един щам назад от настоящия щам, да си купуват тоалетна хартия с цифрово разрешение и да им се контролира всяка транзакция дори в кафенето, но ние тука на Балканите да си живеем живота ... просто НЯМА КАК да стане.
Каквото за Хайнрих, такова и за Родриго, такова и за Хасан, такова и за Егор, такова и за Митко.
Само по въпроса с детската ваксинация съм пас, защото още нямам деца и не знам как бих реагирал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ako се докопа до реална власт, няма да отмени никакви сертификати. Направо физическа болка ми причинявате, когато си въобразявате, че управлението на страната зависи от политиците в България.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Може, имам резерви към него, но в момента той е единствения, който реално защитава моите приоритети.
Имаш ли нещо конкретно за него? Аз за къщата му знам, че има съмнения. За други неща не съм в течение.
Реално не се сещам за политик, който да не е натопил пръст в кацата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Поддържа се, но е болезнено, безобразно алчен. Такава любов към парите съм виждал само в Каракачанов.
Имаш ли нещо конкретно за него? Аз за къщата му знам, че има съмнения. За други неща не съм в течение.
Реално не се сещам за политик, който да не е натопил пръст в кацата.
- 1 like
Коментар
-
Интелигентен и остроумен е Костадинов. Не съм съгласен с доста от идеите му, но това е най-добрия политик в момента.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ще им го дадем безплатно на рашките, че яко са го закъсали.
Коментар
-
Интелигентен и остроумен е Костадинов. Не съм съгласен с доста от идеите му, но това е най-добрия политик в момента.
Коментар
-
Рубладжийте само руската ваксина признават. Депутатите от групата им се делят на две групи - Спутник и БЕЗ Спутник.
И слушайте Бай Дън какво казва - / ваксинирайте се за да сте в безопасност от урагана/ .Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 1 like
Коментар
-
В две изречения е синтезирана цялата философия на активирания безродник - платена омраза към Русия. Уж ваксаджии, а страната, която първа създаде ваксина им е най-голям трън.
Коментар
-
Рубладжийте само руската ваксина признават. Депутатите от групата им се делят на две групи - Спутник и БЕЗпутник.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от East47 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от East47 Разгледай мнениеНаправо я размаза водещата , на която по едно време и се доплака от фактите и истината. Под обилния й крем прозира профила на фоньо , боньо и барбароньо
Никога не е имало бази в България.
Особено след СВ2
ПП Ае стига ни го навирахте това чучело. Сам мога да размишлявам и го правя. Може ли темата да е по-малко политизирана?
- 1 like
Коментар
-
Рубладжийте само руската ваксина признават. Депутатите от групата им се делят на две групи - Спутник и БЕЗпутник.
- 1 like
Коментар
Коментар