Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Важното е че ти и бялата златка го знаете.
пп абе като няма НАТО, що путин трепери от разширението му?
чакам да видя "чужди войски" да се разположат в Канада и Мексико примерно, по границата с УСА и каква би била реакцията на УСАНаписаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Загубих доста време в четене на материалите и, честно казано, изобщо не съм изненадан колко тривиални причини (вероятно) са в основата на всичко тъпо, което видяхме последните две години. Но какво друго може да очаква човек от най-вредната държава на тази планета.
Разбира се, само ако автентичността на тези документи се потвърди. Но те изглеждат доста убедителни с детайлите си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеСкромните ми наблюдения назад в историята показват, че такива мероприятия търсят не толкова отстояване на конкретни позиции или противопоставяне срещу някакви политически решения, а най-вече набиране на бъдещи гласоподаватели.Казвам го със съжаление, защото така често се омаловажават някои не лоши идеи/предложения/позиции, върху които следва да се обърне по-сериозно внимание. И така даден политик си изгражда образ на човек, чиито възгледи трябва автоматично да се отхвърлят без да се замисляме дали е прав или не.
правилния въпрос в случая е защо 90% от партиите не заемат позицията на над 70% от избирателите си…, и не , мохабеда с вярата в учените и науката вече се изтърка-даже някакси простее
днес гледах върха на наглостта: асенчо коментира онлайн протестите , и пак половината разговор мина в реклама на ваксините…, пълен смях
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеАмерикански военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан
https://glasove.com/categories/na-fo...o-virusologiya
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеКостя копейкин трябва да бъде съден за държавна измяна защото служи на интересите на чужди сили - Русия. Копейкин е финансиран от москва. Политик който служи на чужда държава е нациоанелн предател. Копейкин и семейството му трябва да бъдат депортирани в масква
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеФаучи може да се озове на съдебната скамейка. А може и Петър Дажак да отиде там.
https://www.projectveritas.com/news/...stimony-under/
Разбира се, само ако автентичността на тези документи се потвърди. Но те изглеждат доста убедителни с детайлите си...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
Бони, НАТО на практика няма, ама ти не го знаеш това.
пп абе като няма НАТО, що путин трепери от разширението му?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Бонке , и аз съм за излизане от НАТО , ЕС и против еврото . Ужас , сигурно има и още като нас . Към 80 % .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Скромните ми наблюдения назад в историята показват, че такива мероприятия търсят не толкова отстояване на конкретни позиции или противопоставяне срещу някакви политически решения, а най-вече набиране на бъдещи гласоподаватели.Казвам го със съжаление, защото така често се омаловажават някои не лоши идеи/предложения/позиции, върху които следва да се обърне по-сериозно внимание. И така даден политик си изгражда образ на човек, чиито възгледи трябва автоматично да се отхвърлят без да се замисляме дали е прав или не.
Коментар
-
....НАТО....
УСА си прибра на пясъчника Австралия и УК и каза на другите деца, че не иска да си играе с тях.
Ама другите деца се прегупират и ще си направят и ще си играят на нови групички.
Неслучайно, най-вероятно, ще сме свидетели на европейска "армия".Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеКостя копейкин трябва да бъде съден за държавна измяна защото служи на интересите на чужди сили - Русия. Копейкин е финансиран от москва. Политик който служи на чужда държава е нациоанелн предател. Копейкин и семейството му трябва да бъдат депортирани в масква
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти верно ли? Против членството на България в НАТО ли си? Против приемане на еврото ли си? За обединението на България и Северна Македония ли си? Ужас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Бонке , и аз съм за излизане от НАТО , ЕС и против еврото . Ужас , сигурно има и още като нас . Към 80 % .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Да познаваш БГ политик дето да не е на повод към някое посолство?
И в случая каква е твоята теза че руснаците му плащат та да не се ваксинират българите ???
Грантажийството ви е изпило мозъкаLast edited by terziеv; 12.01.2022, 16:19.
- 1 like
Коментар
Коментар