IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Тия прАценти..., положителни за к'во?!?

    Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
    ...

    едит: Берти, аз залагам на +1200, въпреки че май се удряме тавана на броя тестове - респ. трябва да залагаме колко % ще са положителните.

    Коментар


    • Milva Tsvetkova
      January 9 at 1:33 PM
      ·
      Изпратих този сигнал до Патриарх Неофит и Светия Синод на Богоявление. За мен той беше първият по важност, но по стечение на обстоятелствата беше изпратен последен (а именно след сигналите към Президент, Министър председател, Министерство на Здравеопазването и Агенция по Лекарствата).
      ''СИГНАЛ
      ДО НЕГОВО СВЕТЕЙШЕСТВО БЪЛГАРСКИЯ ПАТРИАРХ НЕОФИТ,
      ДО СВЕТИЯ Синод,

      Ваше Светейшество,
      Казвам се Милва Цветкова и съм член на Съюз на Българските Журналисти (СБЖ) и на Международната Федерация на Журналистите (МФЖ).
      Причината да Ви изпратя това писмо е скорошното ми участие в научна прес конференция, проведена в гр. Болцано (Италия), на която двама видни учени, проф. д-р Белавите (Италия) и проф. д-р Буркхардт (Германия) публично оповестиха резултатите от своите научни изследвания, относно тежките странични реакции след масовото прилагане на т.н. ваксини под условие (conditional marketing approval).
      Конференцията в Болцано бе втора по ред от общо три такива пресконференции, като първата се проведе на 20 септември 2021г. в гр.Ройтлинген (Германия), а третата на 4 декември 2021г. в Берлин.
      В рамките на събитието след месеци изследвания учените потвърдиха, че в официално одобрените от ЕМА ваксини се съдържат недекларирани компоненти – метални частици, графенов оксид и др.
      След проведени интердисциплинарни аутопсии на лица починали след ваксинация е установено присъствието на метални частици в някои органи на починалите, както и масирана лимфоцитна инфилтрация, свидетелстваща за неконтролируема автоимунна реакция на организма, довела до летален изход при въпросните лица.
      Имайки предвид, че в момента на правителствено ниво започна активна кампания за форсиране на ваксинационния процес в България, моля Православната ни Църква да не остава безразлична към случващото се в обществото ни, което вероятно ще бъде прелюдия към все по-масов натиск, който чрез поетапни мерки, да принуди все повече хора да се ваксинират.
      Линкове към гореспоменатите конференции прилагам по-долу:
      1. https://www.youtube.com/watch?v=CIKb8J8GfIU&t=1s
      2. https://www.youtube.com/watch?v=3JndnmL3PnI&t=1876s
      3. https://odysee.com/@en:a5/PK_Tot-dur...fung_english:a
      4. https://pathologie-konferenz.de/en/
      Материалите са преведени и на български, и при желание от Ваша страна бих могла да Ви ги предоставя.
      Може би си задавате въпроса защо се обръщам към Църквата, за да съобщя тази толкова важна научна информация.
      Причина е много проста е тя стои във факта, че Светлината на един народ не би трябвало да идва нито от журналистите, нито от обществениците, нито по неведомите пътища на модерните социални комуникации.
      Светлината на един народ трябва да дойде преди всичко от неговото Духовенство!
      Именно Духовенството би трябвало да е най-мощната отправна точка, най-верният ориентир насред повратностите на времето, най-неопороченото от задкулисни мисли и интереси съсловие!
      И когато говоря за Светлина имам предвид нейното най-изконно библейско значение:
      "Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя вече за нищо не струва, освен да се изхвърли вън и да се тъпче от хората. Вие сте виделината на света." (Матей,5 гл. 13-16 стих)
      От най-ранната си детска възраст съм обградена от духовни лица, както в България, така и извън нея. Опитите ми обаче да Ви изпратя този тревожен сигнал, опити които срещнаха редица препятствия, ми позволиха да вляза в контакт с редица хора от Вашето най-близко обкръжение, които до момента не познавах. И тук бих искала да цитирам последния от тях, с когото имах личен разговор. Няма да спомена неговото име, но ще го цитирам дословно (и като казвам дословно имам предвид напълно дословно, тъй като предвид професията си разполагам със запис на всички проведени разговори):
      "Това е конфиденциална...така, информация, но Патриархът никога няма да призове хората да не се ваксинират или да се ваксинират. Той самият не е ваксиниран и няма да се ваксинира. Това е и виждането на Църквата. Много са и страничните неща, тромбози и така нататък, покрай тази ваксина. Всичко това го знаем и знаем, че е за пари. 95 милиона долара е печалбата на Пфайзер от ваксината.
      Но говорим за нещо, което не е полезно за...за хората. [...] И това, което те отричат, което се опитват така да притъпят е Т-клетъчният имунитет, това е най-доброто нещо. А хората с ваксини какво? Трябва да сложат 3-та, 4-та, 5-та, 7-ма 8-ма.
      Лошото е, че световните лидери се явяват като брокери на, дали ще е Пфайзер, дали ще е Джонсън, дали ще е Модерна и така. Това е големият проблем. Така е с когото се сетите. Познавам коремен хирург в Пирогов. Той е и личен лекар на Патриарха. И ми каза: ,,И ние сме разколебани от тези ваксини, ама няма как да излезем и да кажем: Не се ваксинирайте!" И Патриархът никога няма да застане и да каже това нещо.
      Пратете си писмото, но не очаквайте нищо от Църквата.
      Всичко е в името на парата. Ето това е най-лошото. "

      Ваше Светейшество,
      разбирам добре стремежа на Църквата да остане неутрална в политическите и социални решения на страната ни. Тук обаче не говорим за политика, а за пряко вмешателство в човешкия живот и човешкото здраве. В живота и здравето на всички възрастови групи на една нация. На децата и родителите ни, на всеки един от нас.
      И колкото и да разбирам стремежа Ви за неутралитет, ми позволете да припомня, че когато Христос дойде в света преди 2000 години, той не остави хората сами, за да се спасят поединично. Той направи тъкмо обратното - пожертва себе си в името на всички нас.
      Именно затова, да знаем Истината и да мълчим, спокойни, че сме опазили себе си, докато милиони човешки животи, в незнанието на обикновените хора, биват жертвани пред безмълвния ни поглед, е всичко друго, но не и Християнско.
      А ни бяха дадени 2000 години да научим урока, за който Божият син ни беше пратен..!
      С радостта на вярващ човек можах да видя, че навсякъде по света, където групи от хора се осмелиха да се опълчат пред все по-видните диктаторски поведения на почти всички правителства, поставиха вярата в БОГ и верността си към него, в центъра на борбата си. Във всяка държава хората на "резистенцията" коленичат по площадите с кръстове в ръце. И не, това не е случайно!
      Направиха го, защото с душите си осъзнаха, че преклонението пред опасните "ваксини" е преклонение и служене не в името на БОГ, а в името на неговия антипод (когото тук не бих искала да споменавам) .
      Сигурна съм, че с душата си на вярващ човек, посветил живота си на Господ самият Вие отдавна сте прозрял същото.
      И в този ред на мисли ще се осмеля да кажа още нещо - казвам го не само като член на журналистически организации, а преди всичко като личност и най-вече, като Българка, която милее за своя народ:
      ако в това така сложно и разделно време, в което хората са объркани и напълно беззащитни, в което всички отчаяно имат нужда от истинната информация, за да вземат най-правилното решение за здравето си и за здравето на своите деца, ако именно сега Православната ни Църква и Вие, Ваше Светейшество, останете безразлични към този сигнал, това за нас би било едно категорично свидетелство, че същата тази църква не милее и не обича този вече твърде изстрадал народ.
      А ако не милее за него и не го обича, вероятно не го и заслужава.
      Изпращам този сигнал в един от най-светлите християнски празници - Богоявление! Моля не търсете скрит помисъл в този факт, защото ако Администрацията на Църквата, ми беше съобщила изначало как по официален ред да внеса този сигнал, той щеше да стигне до Вас много по-рано. Въпреки това, като вярващ човек се надявам това наглед малко съвпадение да помогне това писмо, съдържащо съществена научна информация (с която разбирам, че Вие вече сте запознат) да бъде чуто в името на Човека и на неговото здраве, в името на Святата Истина, и в името на Божията Воля, и Божията Справедливост в този за съжаление, порочен свят.
      Честито Богоявление, Ваше Светейшество!
      С уважение и с пълното ми смирение пред БОГ, Вас и Православната ни Вяра,
      Милва Цветкова София, 06.01.2022

      Коментар


      • Но то може и от "голямото дубрутру", де..., хората да са щъкали БЕЗ декларации и обяснения ...
        Лошо нЕма...

        Па, сега да ни даватЕ за "пример"... Франция...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
          Ще ти припомня - щото и тогава ти или някой от твоята дружинка го зададе този въпрос. Тогава във Франция се излизаше за 40мин, колкото да напазаруваш. С декларация в джоба кога си излязъл. А тук си беше свободия, и все още е свободия. Бочко се въртеше като пумпал пред мазния одибегов.

          едит: Берти, аз залагам на +1200, въпреки че май се удряме тавана на броя тестове - респ. трябва да залагаме колко % ще са положителните.

          Ти не си ли попълвал декларации, при излизане от града, после - при влизането, в края на пътуването, след това - отново - на излизане, както и на влизане в града, откъдето си тръгнал?

          Ама ти си бил голям антиваксър! Не съм го допускал! Противопоставял си се на властите? Виж ти!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
            Що миналата година когато всички държави не бяха ваксани в БГ пак умираха в пъти повече хора???
            Ще ти припомня - щото и тогава ти или някой от твоята дружинка го зададе този въпрос. Тогава във Франция се излизаше за 40мин, колкото да напазаруваш. С декларация в джоба кога си излязъл. А тук си беше свободия, и все още е свободия. Бочко се въртеше като пумпал пред мазния одибегов.

            едит: Берти, аз залагам на +1200, въпреки че май се удряме тавана на броя тестове - респ. трябва да залагаме колко % ще са положителните.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

              Берти,

              Днес, 11.01.2022 г., СЗО говори даже повече от числата (не цифрите), които и без друго говорят много против ваксините.

              Цитат от тяхно официално изявление:

              [...] The TAG-CO-VAC considers that COVID-19 vaccines that have high impact on prevention of infection and transmission, in addition to the prevention of severe disease and death, are needed and should be developed. Until such vaccines are available, and as the SARS-CoV-2 virus evolves, the composition of current COVID-19 vaccines may need to be updated, to ensure that COVID-19 vaccines continue to provide WHO-recommended levels of protection against infection and disease[4] by VOCs, including Omicron and future variants.

              The TAG-CO-VAC will consider a change in vaccine composition:
              • to ensure that vaccines continue to meet the criteria established in WHO’s Target Product Profile for COVID-19 vaccines, including protection against severe disease
              • to improve vaccine-induced protection.
              To that aim, COVID-19 vaccines need to:
              • be based on strains that are genetically and antigenically close to the circulating SARS-CoV-2 variant(s);
              • in addition to protection against severe disease and death, be more effective in protection against infection thus lowering community transmission and the need for stringent and broad-reaching public health and social measures;
              • elicit immune responses that are broad, strong, and long-lasting in order to reduce the need for successive booster doses.
              https://www.who.int/news/item/11-01-...ne-composition

              Няма нужда от коментар, ясно се признава, че рекламите за ваксините от преди година са били прах в очите на хората.
              Та в тази връзка отново изниква вечният въпрос "Що ги ручахте жабетата?"
              Не сте ли чували лафа, че от пияния бяга и лудия ха ха ха

              Коментар


              • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

                ...

                Моята майка - от ДВЕ години (след като се възстанови, в началото на 2020) - не може да повярва, че има толкова.слаби духом българи, с толкова лабилна психика...
                да можех повече лайкове щях да ти сложа
                препоръка е

                Коментар


                • Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

                  Берти нали си умен обясни ми следното

                  В момента в БГ умират в пъти повече хора спрямо другите държави, щото не сме ваксинирани

                  Що миналата година когато всички държави не бяха ваксани в БГ пак умираха в пъти повече хора???

                  Дали това не е свързано с начина на отчитане на починалите???

                  Да приемем че сме по застарели и с много по лошо здравеопазване от Франция иди доди - Ама защо миналата година имахме над 6 ПЪТИ повече починали спрямо Сърбия

                  Айде обясни ми това Сърбите 6 пъти по добро здравеопазване ли имат или са по добре демографски та 6 ПЪТИ
                  няма да разбере въпроса.
                  никой не желае да разсъждава.
                  повтарят се заучени лафове само.
                  препоръка е

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    тук се знаем кои за каква теза се застъпва
                    до месец-два ще стане ясно
                    дали едно общество вярващо на фейс и врачки ще даде по-малко жертви от общество вярващо на здравните си власти.
                    изберете няколко ЕС държави и ще се сравним с тях.

                    засега като вярващо на ЕЖК-фейс-врачки обществото даваме много много жертви. който не вярва да си сметне общо починали за (2016+2017+2018+2019)/4 и да сравни с (2020+2021)/2 (не знам нси дадоха ли данни за последните 2 седмици)

                    цифрите говорят много повече от ЕЖК-фейс-блиц-врачки-копейкин и тн и тн...
                    Берти,

                    Днес, 11.01.2022 г., СЗО говори даже повече от числата (не цифрите), които и без друго говорят много против ваксините.

                    Цитат от тяхно официално изявление:

                    [...] The TAG-CO-VAC considers that COVID-19 vaccines that have high impact on prevention of infection and transmission, in addition to the prevention of severe disease and death, are needed and should be developed. Until such vaccines are available, and as the SARS-CoV-2 virus evolves, the composition of current COVID-19 vaccines may need to be updated, to ensure that COVID-19 vaccines continue to provide WHO-recommended levels of protection against infection and disease[4] by VOCs, including Omicron and future variants.

                    The TAG-CO-VAC will consider a change in vaccine composition:
                    • to ensure that vaccines continue to meet the criteria established in WHO’s Target Product Profile for COVID-19 vaccines, including protection against severe disease
                    • to improve vaccine-induced protection.
                    To that aim, COVID-19 vaccines need to:
                    • be based on strains that are genetically and antigenically close to the circulating SARS-CoV-2 variant(s);
                    • in addition to protection against severe disease and death, be more effective in protection against infection thus lowering community transmission and the need for stringent and broad-reaching public health and social measures;
                    • elicit immune responses that are broad, strong, and long-lasting in order to reduce the need for successive booster doses.
                    https://www.who.int/news/item/11-01-...ne-composition

                    Няма нужда от коментар, ясно се признава, че рекламите за ваксините от година насам са били прах в очите на хората. Една година експерименти, сега ще сменяме състава на ваксините.
                    Та в тази връзка отново изниква вечният въпрос "Що ги ручахте жабетата?"
                    Last edited by Kildirim_Bei; 11.01.2022, 21:20.
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      тук се знаем кои за каква теза се застъпва
                      до месец-два ще стане ясно
                      дали едно общество вярващо на фейс и врачки ще даде по-малко жертви от общество вярващо на здравните си власти.
                      изберете няколко ЕС държави и ще се сравним с тях.

                      засега като вярващо на ЕЖК-фейс-врачки обществото даваме много много жертви. който не вярва да си сметне общо починали за (2016+2017+2018+2019)/4 и да сравни с (2020+2021)/2 (не знам нси дадоха ли данни за последните 2 седмици)

                      цифрите говорят много повече от ЕЖК-фейс-блиц-врачки-копейкин и тн и тн...
                      Берти нали си умен обясни ми следното

                      В момента в БГ умират в пъти повече хора спрямо другите държави, щото не сме ваксинирани

                      Що миналата година когато всички държави не бяха ваксани в БГ пак умираха в пъти повече хора???

                      Дали това не е свързано с начина на отчитане на починалите???

                      Да приемем че сме по застарели и с много по лошо здравеопазване от Франция иди доди - Ама защо миналата година имахме над 6 ПЪТИ повече починали спрямо Сърбия

                      Айде обясни ми това Сърбите 6 пъти по добро здравеопазване ли имат или са по добре демографски та 6 ПЪТИ

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        тук се знаем кои за каква теза се застъпва
                        до месец-два ще стане ясно
                        дали едно общество вярващо на фейс и врачки ще даде по-малко жертви от общество вярващо на здравните си власти.
                        изберете няколко ЕС държави и ще се сравним с тях.

                        засега като вярващо на ЕЖК-фейс-врачки обществото даваме много много жертви. който не вярва да си сметне общо починали за (2016+2017+2018+2019)/4 и да сравни с (2020+2021)/2 (не знам нси дадоха ли данни за последните 2 седмици)

                        цифрите говорят много повече от ЕЖК-фейс-блиц-врачки-копейкин и тн и тн...

                        Виждам, че във врачки вярваш самият ти.

                        Да те попитам за пореден път: ти и твоето семейство - дали ли сте "много, много жертви"? НЕ, нали? Причината е ясна: вие сте ваксинирани.

                        Без да се правя на пророк като теб, ще ти кажа, че моето семейство има същата съдба. Причината ти е ясна, нали: не сме ваксинирани.

                        Следва въпроса към двете доволни от своята Съдба семейства: откога те са доволни?

                        Няма да те обидя, нали, ако кажа, че ти си доволен от вашият избор от една година?

                        Ние - от повече от една! С допълнението, че от две години слушаме твоите (и на други като теб) "пророчества" на хора, които се правят на врачки.

                        То, не бяха чували, не бяха "жертви"...

                        Моята майка - от ДВЕ години (след като се възстанови, в началото на 2020) - не може да повярва, че има толкова.слаби духом българи, с толкова лабилна психика...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                          Аз разбрах че ме лъжат НАЙ-НАГЛО 2 години (не че преди не са го правили).
                          За другото виж ми подписа.
                          Иначе новата ми пенсия е 1386лв, лятото ко не вдигнат прага ще съм на максимума
                          Хахахахахахахахахаха, това наистина ме развесели, Бота 156, продал си апарта в началото на излитане на ракетата на НИ се хвали, че бил в 1% по доходи от пенсии, като само за един гараж, който стягам, ще лапам по 250. Двустайния, мегазина и апарта в Бургас не ги броя дори. А предстоящата пенсия ми-по-голяма от на царя на неизмазания мавзолей насред стърнищата
                          Last edited by 13ADROL; 11.01.2022, 20:48.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                            ти не разбра ли, че боцкането помага да се намалят случаите дето берат душа в болница и вируса да се избута леко.
                            много хора го избутват леко и без ваксинса - факт, но никога не може да се каже кой организъм как ще го изкара и затова ваксината прави така, че да може да се изкара от повече(!) хора по-леко

                            в този ред на мисли ваксина е леко неточно определение, но все трябва да му викат нещо.

                            доза за засилване на съпоротивителните сили на организма - няка не звучи търговски.

                            Пишеш се тарикат софиянче а вярваш на елементарни измамници.

                            Коментар


                            • тук се знаем кои за каква теза се застъпва
                              до месец-два ще стане ясно
                              дали едно общество вярващо на фейс и врачки ще даде по-малко жертви от общество вярващо на здравните си власти.
                              изберете няколко ЕС държави и ще се сравним с тях.

                              засега като вярващо на ЕЖК-фейс-врачки обществото даваме много много жертви. който не вярва да си сметне общо починали за (2016+2017+2018+2019)/4 и да сравни с (2020+2021)/2 (не знам нси дадоха ли данни за последните 2 седмици)

                              цифрите говорят много повече от ЕЖК-фейс-блиц-врачки-копейкин и тн и тн...

                              Last edited by bertram; 11.01.2022, 20:21.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                                ти не разбра ли, че боцкането помага да се намалят случаите дето берат душа в болница и вируса да се избута леко.
                                много хора го избутват леко и без ваксинса - факт, но никога не може да се каже кой организъм как ще го изкара и затова ваксината прави така, че да може да се изкара от повече(!) хора по-леко

                                в този ред на мисли ваксина е леко неточно определение, но все трябва да му викат нещо.

                                доза за засилване на съпоротивителните сили на организма - няка не звучи търговски.

                                Аз разбрах че ме лъжат НАЙ-НАГЛО 2 години (не че преди не са го правили).
                                За другото виж ми подписа.
                                Иначе новата ми пенсия е 1386лв, лятото ко не вдигнат прага ще съм на максимума
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X