IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Когато Фазерите, Астрите, Джонсъните и който там още иска, се напънат да направят ваксини, а не "ваксини", и картинката е различна от показаната тук в двете таблици, мога и да се замисля по въпроса за дупченето.

    Click image for larger version

Name:	WEurope-150122.jpg
Views:	1
Size:	50.7 КБ
ID:	3856121

    Click image for larger version

Name:	CEEurope-15012022.JPG
Views:	1
Size:	49.4 КБ
ID:	3856122


    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

    Коментар


    • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

      Аз пък забелязвам само лишените от критично мислене и изпаднали в confirmation bias и от двете страни. И май процентно се припокриват.

      A тезата за платените антиваксъри все пак звучи абсурдно дори и за конспиративна теория.
      Не звучи абсурдно нищо. Аз ако издавам фалшиви сертификати и ги продавам по 500 парчето, дали няма да пиша по цял ден във форуми колко са вредни ваксините, как ще умрете от тях ако се набоцкате и да пиша като много от тукашните рубладжии разпалено? Ще предлагам сертификати ще имам клиентела и с паричките ви отивам с любовницата на малдивите. Имам познат който се занимава с фалшиви сертификати, да е жив и здрав че е намерил как да точи парите ви. То явно голяма част от населението си е точно за това да бъде точено , грабено и да си живее скотски .

      Коментар


      • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение


        Аз съм дълбоко благодарен на всеки, който се жертва експериментирайки, за да разберем какво бъдеще имат тези перспективни технологии. Благодаря. Продължавайте все така ! Иначе не може да се съберат данни.
        Aз бих разширил благодарностите и към децата им. Без експерименти върху деца няма прогрес.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

          Хубавото в тази тема, е че може да се види интелектуалната импотентност на полезните woke идиоти, които в пост от 18 реда имат над 20 правописни грешки и показват, че владеят българския език на нивото на средностатистическия обитател на Филиповци, Факултета и Столипиново, съответно и интелектуално принадлежат към този сегмент на българското общество.

          Индивиди, пишещи окупационни с едно Н, незнаещи, че на български език се пише окупациЯ, мафИя, партИя, олигархИя и изпуснали 20 запетайки трябва да бъдат лишени от всички подарени им дипломи и върнати в първи клас, а словесните им диарии са най-добрата антиреклама на лагера на експериментаторите.

          За протокола, транс пенис ми е за Русия, Путин, САЩ, Китай и който и да е, пиша единствено от интерес моите две дечица да имат някаква нормалност в живота си в България. В

          Всички умнокрасиви НПО коври, които вият на умряло срещу Бай Ганьо, нека са наясно, че Бай Ганьо е споменаван с удивление от Бай Китаец още в 7в пр.н.е в императорските хроники, които са си блъскали главите как аджеба едни варвари, живеещи на коне, не само не се подчиняват на наместника на Бог на земята - императорът на Поднебесната, но и с набезите си принуждавали императора да плаща нечуван дотогава откуп по модерному "такса спокойствие" в злато, сребро и заложници.

          Този Бай Ганьо, който пръв и единствен отвоюва най-плодородните земи от Източната Римска империя, върху които живеем и днес след 14 века.

          Този Бай Ганьо, който единствен в света има две паралелни държави, които не са съседи и нямат обща граница Дунавска и Волжка България, с два различни цивилизационни модела на развитие, християнски и мюсюлмански, този Бай Ганьо, който е държавнотворчески елемент в създаването на Киевска Рус, който чрез църковнославянския език и литература, християнизира и цивилизова цяла Югоизточна Европа.

          Този Бай Ганьо, чийто подвизи на бойните полета на Балканските войни и двете Световни войни и се изучават в учебниците по военна история на всички елитни военни академии по света.

          Сами си преценете, дали искате да сте на страната на тези генетични недоразумения и родоотстъпници, или да се гордеете с предците си и да отстоявате позицията на правдата, каквото и да ви струва.

          Този коментар трябва да се препрочита редовно! Дано подейства отрезвяващо на хората загубили посока. Благодаря на автора му!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

            А ти що не сравниш смъртността в същите държави 2020 и 2021.. а защо не сравниш същото ама 2021между Бг и другите .. и каква ти е тезата всъщност че ваксините не помагат срещу хоспитализации и смърт от Ковид ли ? Ами айде сравни хоспитализации, смъртни случаи в най ваксинираните държави Португалия Израел Норвегия, Дания, Финландия и тн..

            Аз пък си спомням времето в началото на кризата, преди появата на експерименталните ваксини. Имахме отличаващо се по-малка смъртност(спрямо обичайната), в сравнение с тази на западните държави. Спомням си и картите на разпределение на смъртността по региони в цяла европа, че в някои райони в източна Германия беше по-добре от други в западна. Тук бяхме преобладаващо по-добре като цяло, но пак имаше разлики за различните региони. Та се пишеше какво ли не - че е от БЦЖ, че е от туршиите, че е от това, друго или трето. Забравихте ли? Спомням си как като на вълни определяха едно лекарство за панацея, после го отричаха, после друго се появи, после и него отичаха, и т.н. и т.н. После се появиха експерименталните ваксини. И всичко това ръка за ръка с промяна на протоколи на лечение, без зачитане на индивидуален подход, без джипитата да са на първа линия. Може би заради централизация и управление на процесите. Абсолютно същия процес на възвеличаване и отричане. Това си е чист маркетинг на налагане на продукти, със съответните удари под кръста. Лошото е, че го отнасяме всички ние. Не е добре, когато се заема позиция, без да се мисли трезво, без да се отчете какво е било и какво е сега, фактите, тенденциите. Трябва да се претегли всичко, а не сляпо да се "вярва" и да се казва "ние сме просто администратори, не зависи от нас". До какво доведе това? Вече не сме общество, а целеви групи. Но знаете ли какво ще кажа - аз не съм част от целева група, аз не съм потребител, клиент или пациент.

            Аз съм човек.
            Last edited by anonymous7547; 15.01.2022, 14:20.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

              Имаш сертификат нанайци. И с течност да си пак нямаш. Може да имаш временно ако на всеки 3 месеца си на опашка за отрова.
              Иначе центове ще имаш това е сигурно. Пак успя да наместиш Русия в няколкото изречения. Ботича никога не е писал нищо по темата Русия доколкото знам.
              Имате сериозна нужда да минете през 4-ти км. Не е нормално да си изкарваш парите по такъв начин.
              Само се чудя как все още не сте измислили опорка, че руски шпионин е саботирал експериментите с вируси на Фаучи в Ухан и пуснал на свобода бойният модифициран вирус направен с отбранителна цел.
              Все пак от няколко дни се забелязва подобрение

              сега във всеки пост пускат само по 2 от 3-те теми - Ваксини Възраждане Русия

              Това вероятно им намалява заплащането с 30% и ще трябва да пишат повече постове или да пускат в действие нови никове и тн

              Представяш ли си какво чудо ще стане ако почнат да пишат само по темата

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение
                Водещ датски всекидневник "Ekstra Bladet " се извини на своите читатели заради това че в продължение на цяла година безмозъчно е повтарял мантрата на официоза: https://ekstrabladet.dk/nyheder/lede...ejlede/9072013




                "НЕ УСПЯХМЕ

                В продължение на ПОЧТИ две години ние – пресата и населението – бяхме почти хипнотично заети с ежедневието на властите.

                НИЕ СЕ ВЗИРАХМЕ в трептенията на числовото махало, когато ставаше дума за заразени, хоспитализирани и умрели с корона. И ни е дадена значимостта на най-малките движения на махалото, изложени от експерти, политици и власти, които постоянно ни предупреждават за спящото корона чудовище под нашите легла. Чудовище, което само чака да заспим, за да може да удари в мрака на нощта.

                ПОСТОЯНАТА умствена бдителност се е износила неимоверно върху всички нас. Ето защо ние - пресата - също трябва да направим равносметка на собствените си усилия. И ние се провалихме.

                НЕ бяхме достатъчно бдителни, когато властите трябваше да отговорят какво всъщност означава, че хората са хоспитализирани с корона, а не заради корона. Защото има разлика. Голяма разлика.

                НА ВСИЧКИ посланията на властите и политиците към хората в тази историческа криза остава много да се желае. Включително и затова че те лъжеха и лъжат за различните аспекти на кризата. В следствие населението загуби доверие в тях.

                ДРУГ пример: Ваксините постоянно се наричат ​​нашето „супероръжие“. А нашите болници се наричат ​​„суперболници“. Въпреки това тези суперболници очевидно са подложени на максимален натиск, въпреки че почти цялото население е въоръжено със супер оръжие.

                ПОСТОЯНАТА бдителност в грешна посока вече е съвсем изтъркана. Ето защо ние - пресата - трябва да направим равносметка на собствените си усилия. И ние се провалихме.
                "

                И така датският всекидневник се извини на читателите си. Аз пък от миналата пролет насам спрях да чета и гледам следните продажни медии:
                1. Нова телевизия (босфор тв и официоза канал1 отдавна не са ми в полезрението) - когато се извинят на бившите си вече зрители, тогава може и да влязат в списъка ми с предпочитани канали.
                2. Deutsche Welle (DW) - е няма такъв боклук вече в медийното пространство. Направо не мога да повярвам как любимият ми сайт който следях в продължение на десетилетия се превърна в помийна яма само за няколко месеца.
                3. Покрай DW го отнасят и ClubZ - те са швабският рупор на родна почва.
                4. Offnews - в техните новини вече няма никакво Off - станаха рупор на МинЗдраве - язък за иначе смислените някога техни репортажи.
                ...

                Няма да допълвам списъка - такава безпирна серия от автоголи прозападно настроените медии нямаше как да си вкарат. Лично мен ме притесняват три неща:
                1. Ясно е, че в следващият парламент дясно ориентираните избиратели ще бъдем парламентарно НЕпредставени. Не ни е за първи път, но е тъпо за пореден път ...
                2. Българите все повече се чувстват излъгани и унизени от тъй нареченият модерен запад който покрай цирка с корона вируса показа зъбатото си лице. Няма да споделям какви са ми притесненията.
                3. Вече дори и сайтове като иво.бг , започват да залитат на страната на насилниците. Него до преди година го четях всяка седмица, сега веднъж на тримесечие я мина през него я не. Все още не е изтрещял като ClubZ и има какво да научи човек от него, но ...
                една от най-умишлено вредните, българофобски медии, според моята класация е точно Deutsche Welle (DW)
                препоръка е

                Коментар


                • Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

                  А ти що не сравниш смъртността в същите държави 2020 и 2021.. а защо не сравниш същото ама 2021между Бг и другите .. и каква ти е тезата всъщност че ваксините не помагат срещу хоспитализации и смърт от Ковид ли ? Ами айде сравни хоспитализации, смъртни случаи в най ваксинираните държави Португалия Израел Норвегия, Дания, Финландия и тн..
                  Защото сравняването на ябълки с круши е непродуктивно

                  Защото през тези две години през тези държави са минали различни щамове и да правиш извод за ваксините приемайки че омикрона има същата смъртност като делтата или алфата е глупост

                  Защото за тези 2г в страните с читаво здравеопазване се избистриха ефективни стратегии за лечение докато в БГ явно не

                  Защото тези страни си изградиха стратегия за бъдещи вълни как да поемат повече пациенти без това да пречи на останалите клинични пътеки

                  и тн тн

                  Коментар


                  • Водещ датски всекидневник "Ekstra Bladet " се извини на своите читатели заради това че в продължение на цяла година безмозъчно е повтарял мантрата на официоза: https://ekstrabladet.dk/nyheder/lede...ejlede/9072013




                    "НЕ УСПЯХМЕ

                    В продължение на ПОЧТИ две години ние – пресата и населението – бяхме почти хипнотично заети с ежедневието на властите.

                    НИЕ СЕ ВЗИРАХМЕ в трептенията на числовото махало, когато ставаше дума за заразени, хоспитализирани и умрели с корона. И ни е дадена значимостта на най-малките движения на махалото, изложени от експерти, политици и власти, които постоянно ни предупреждават за спящото корона чудовище под нашите легла. Чудовище, което само чака да заспим, за да може да удари в мрака на нощта.

                    ПОСТОЯНАТА умствена бдителност се е износила неимоверно върху всички нас. Ето защо ние - пресата - също трябва да направим равносметка на собствените си усилия. И ние се провалихме.

                    НЕ бяхме достатъчно бдителни, когато властите трябваше да отговорят какво всъщност означава, че хората са хоспитализирани с корона, а не заради корона. Защото има разлика. Голяма разлика.

                    НА ВСИЧКИ посланията на властите и политиците към хората в тази историческа криза остава много да се желае. Включително и затова че те лъжеха и лъжат за различните аспекти на кризата. В следствие населението загуби доверие в тях.

                    ДРУГ пример: Ваксините постоянно се наричат ​​нашето „супероръжие“. А нашите болници се наричат ​​„суперболници“. Въпреки това тези суперболници очевидно са подложени на максимален натиск, въпреки че почти цялото население е въоръжено със супер оръжие.

                    ПОСТОЯНАТА бдителност в грешна посока вече е съвсем изтъркана. Ето защо ние - пресата - трябва да направим равносметка на собствените си усилия. И ние се провалихме.
                    "

                    И така датският всекидневник се извини на читателите си. Аз пък от миналата пролет насам спрях да чета и гледам следните продажни медии:
                    1. Нова телевизия (босфор тв и официоза канал1 отдавна не са ми в полезрението) - когато се извинят на бившите си вече зрители, тогава може и да влязат в списъка ми с предпочитани канали.
                    2. Deutsche Welle (DW) - е няма такъв боклук вече в медийното пространство. Направо не мога да повярвам как любимият ми сайт който следях в продължение на десетилетия се превърна в помийна яма само за няколко месеца.
                    3. Покрай DW го отнасят и ClubZ - те са швабският рупор на родна почва.
                    4. Offnews - в техните новини вече няма никакво Off - станаха рупор на МинЗдраве - язък за иначе смислените някога техни репортажи.
                    ...

                    Няма да допълвам списъка - такава безспирна серия от автоголи прозападно настроените медии си мислех, че няма как да си вкарат. После им била виновна руската пропаганда. Че тя тук винаги си е била, обаче човек имаше възможност да си свери мерника с алтернатива. В момента всички българофоби и западни и източни доволно потриват ръце. Българите пък са все още объркани и вярват ту на арменчета, ту на еврейчета, ту на някой друг устат чужденец (с чужд произход или отрязал родните си корени и заседнал в чужбина емигрант) силно "загрижил" се за тяхното добруване.

                    Лично мен ме притесняват три неща:
                    1. Ясно е, че в следващият парламент дясно ориентираните избиратели ще бъдем парламентарно НЕпредставени. Не ни е за първи път, но е тъпо за пореден път идиоти като Радан, Соломон и сие да прее....т дясната идея ...
                    2. Българите все повече се чувстват излъгани и унизени от тъй нареченият модерен запад който покрай цирка с корона вируса показа и зъбатото си лице. Няма да споделям какви са ми притесненията по тази точка.
                    3. Вече дори и сайтове като иво.бг , започват да залитат на страната на насилниците. Него до преди година го четях всяка седмица, сега веднъж на тримесечие я мина през него я не. Все още не е изтрещял като ClubZ и има какво да научи човек от него, но ...

                    п.п. Корона вируса вече съвсем не ме притеснява по съвсем обясними причини нямащи абсолютно нищо общо с цирка наречен Пфайзер, шмайзер и сие ...
                    Last edited by vgc; 15.01.2022, 14:08.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

                      Аз пък забелязвам само лишените от критично мислене и изпаднали в confirmation bias и от двете страни. И май процентно се припокриват.

                      A тезата за платените антиваксъри все пак звучи абсурдно дори и за конспиративна теория.
                      Да приемем че има неплатени ваксъри дето имат странна мотивация да хвърлят по форумите само за идеята

                      Да приемем че има неплатени русофоби дето се хвърлят срешу русия по собствени си убеждения

                      Да прием че има и такива на които цялото им внимание е насочено към Възраждане която нито е в правитителството нито нещо зависи от нея

                      Ама като горните три неща са съсредоточени в едни и същи индивиди като по калъп някакси става подозрително

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

                        Нали рнк ваксините са проблем или викаш и векторната Астра Зенека която е основна ваксина в UK е проблем и тя... А за графиката броя заболели към смъртни случаи взимаш ли под предвид защото едно е 100000 болни друго е 10млн та ако ще с ваксини.
                        РНК и векторните ваксини / включително Спутник/ никога не са тествани като технология до сега.
                        И да и двете са проблемни докато не минат поне 20 години от началото на ползването им. Тогава ще се разбере / ако не се цензурира и скрие инфо както става в момента/ тези технологии имат ли повече полза от вреда.
                        Аз съм дълбоко благодарен на всеки, който се жертва експериментирайки, за да разберем какво бъдеще имат тези перспективни технологии. Благодаря. Продължавайте все така ! Иначе не може да се съберат данни.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

                          Имам зелен сертификат а нямам ваксина... как така е станало и за ме пропуснали и така са над 500000 души без да говоря тези с тестовете... Явно рептилите гущерите и световния елит са ни пропуснали да не говоря че в СФ всеки е с чужд сертификат... междудругото в Русия има за възрастни над определена възраст ама с контрол и патриарха излезе да моли да се ваксинират.. кво им става на тези хора...
                          Имаш сертификат нанайци. И с течност да си пак нямаш. Може да имаш временно ако на всеки 3 месеца си на опашка за отрова.
                          Иначе центове ще имаш това е сигурно. Пак успя да наместиш Русия в няколкото изречения. Ботича никога не е писал нищо по темата Русия доколкото знам.
                          Имате сериозна нужда да минете през 4-ти км. Не е нормално да си изкарваш парите по такъв начин.
                          Само се чудя как все още не сте измислили опорка, че руски шпионин е саботирал експериментите с вируси на Фаучи в Ухан и пуснал на свобода бойният модифициран вирус направен с отбранителна цел.
                          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 15.01.2022, 13:35.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                            Въпросче към ваксинаторите:
                            Защо толкова расте смъртността в UK? Нали ваксините уж помагали по-леко да се прекара и намалявали смъртността?

                            Великобритания май беше първата държава в Европа, където пристигна о-микрона (поправете ме, ако греша).
                            Много странно се развиват нещата там, а са ваксинирани на 70+%. Давам графиките и като нормално представяне, и с логаритмична ордината (по-ясно се вижда тенденцията):

                            [ATTACH=CONFIG]n3855993[/ATTACH]
                            [ATTACH=CONFIG]n3855994[/ATTACH]
                            Нали рнк ваксините са проблем или викаш и векторната Астра Зенека която е основна ваксина в UK е проблем и тя... А за графиката броя заболели към смъртни случаи взимаш ли под предвид защото едно е 100000 болни друго е 10млн та ако ще с ваксини.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              Какво е зеления серификат?

                              Доколко Зеленият сертификат отговаря на същността Документ?
                              1. Същността е ясна – ваксиниране (сфера - медицина)
                              2. Правомощие – двупосочно (едновременно разрешаващо и забраняващо; сфера – гражданското общество и обществените отношения).
                              3. Цел – Отнемане на изконната Свобода и Гражданските Права (по медицински съображения).
                              С други думи, свързването на три различни сфери от живота (три полета на изява):
                              медицина – обществени отношения – юриспруденция
                              пораждат проекта Зелен сертификат.
                              А. Доколкото Зеленият сертификат противоречи на същността «Документ» – той не се явява документ.
                              Болните, от векове и до днес – си остават в къщи, за да се лекуват; не ходят на работа и училище, защото не са в състояние да извършват дейностите си, т.е. по същество извършват „самоизолация“ до времето на своето излекуване, което прави наличието на Зелен сертификат – абсолютно ненужно. Защо въпреки това, има такава яростна атака за налагането на Зеления сертификат – след като причината не е мотива, остава да е в целта.
                              Б. Зеленият сертификат е двупосочен – едновременно разрешаващ (права и свободи на ваксинираните граждани) и забраняващ (права и свободи на неваксинираните граждани) – поради което самият той се явява разделителя, пораждащ дискриминация на базата на признака, белега: ваксиниран/неваксиниран.
                              Нали на всички е ясно, какъв „прецедент“ се създава в българското законодателство с този неистинен документ. Поради съществуващото в Юриспруденцията „право на решение, позовано на съществуващ прецедент“ всеки гражданин може да бъде лишен от граждански права и свобода – на всяко основание, според всеки белег (бял /черен; глупав /умен; образован/не образован; рус /тъмнокос, слаб/пълен и т.н.)
                              Свободата и гражданските Права са обект на Юриспруденцията, а лишаването от свобода и права са обект на Наказателния кодекс и се налагат само при извършване на тежки престъпления – убийство, въоръжен грабеж, побой съпроводен от изключителна жестокост и т.н.
                              Налагането на присъда, над граждани не извършили такива престъпления – само по себе си е Престъпно деяние.
                              Предоставянето под формата на „привилегии“ право за ползване на свобода и граждански права е Деяние уронващо човешкото достойнство – свободата не е подаяние, което Някой може да ни отпуска – по негово осмутрение. Свободата е наше изконно притежание по Рождение.
                              В. Как да определим какво е Зеленият сертификат, след като очевидно не е Документ?
                              Като материална и видима изява на невидим признак или белег, можем да го оприличим като – Знак.
                              Зеленият сертификат не е първият двупосочен Знак известен на Историята – първият е Еврейската звезда.
                              Разликата между Зеления сертификат и Еврейската звезда е само в това, че при нея, освен със Свободата и гражданските права се оперира и със самото право на живот, но никога не късно до там да стигне и Зеления сертификат.
                              При съществуващото „правило на прецедента“ и с утвърждаването и на първия рецидив – се очертава трайна тенденция за закононарушения в тази посока и се отваря широко вратата за нахлуване на „законно установеното робство“.
                              Върху днешното човечество лежи отговорността за приемането или отхвърлянето на рецидива „Зелен сертификат“.
                              Г. Чий знак се явява Знакът „зелен сертификат“
                              Определено, това е Знакът на Някой, присвоил си „правото“ да се „разпорежда“ със Свободата и Гражданските права на хората и да ги раздава под формата на „привилегии“ или „награда“ на „послушните и подчиняващите се“; същевременно, отнемайки ги на „непокорните“ - като наказание или за назидание.
                              Определено, това е Знакът на Някой, който освен, че си е „присвоил правото“ да се разпорежда със Свободата на хората, сега държи и това присвояване да бъде „узаконено“, чрез приемане на Зеления сертификат.
                              Определено, това е Знакът на Някой, самообявил се за „Сила“, стояща над Законите, над Конституцията, и над Бог.
                              Имам зелен сертификат а нямам ваксина... как така е станало и за ме пропуснали и така са над 500000 души без да говоря тези с тестовете... Явно рептилите гущерите и световния елит са ни пропуснали да не говоря че в СФ всеки е с чужд сертификат... междудругото в Русия има за възрастни над определена възраст ама с контрол и патриарха излезе да моли да се ваксинират.. кво им става на тези хора...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

                                Не ми отговори защо съмртността в БГ 2020 е в пъти по голяма от в останалите страни

                                Нали искаше да правиш анализи

                                Айде чакаме с нетърпение
                                А ти що не сравниш смъртността в същите държави 2020 и 2021.. а защо не сравниш същото ама 2021между Бг и другите .. и каква ти е тезата всъщност че ваксините не помагат срещу хоспитализации и смърт от Ковид ли ? Ами айде сравни хоспитализации, смъртни случаи в най ваксинираните държави Португалия Израел Норвегия, Дания, Финландия и тн..

                                Коментар

                                Working...
                                X