Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
съгласен ли си че ако има манипулации на официалните данни някъде то това ще бъде САМО в посока на повече починали С вируса и задължително НЕваксинирани ? Няма нито една манипулация в обратна посока ! В същото време има безкрай манипулации за пострадали от ваксините. Докладват се 1 на 100 от страничните реакции, няма никога доказателства за починали С ваксина . Това че някой е починал седмица или месец или 3 месеца след ваксина НИКОГА няма връзка с нея.
Наистина ли не разбираш двойният стандарт ?
По щатската таблица. Приемам, че всичко в нея е вярно и няма манипулации. Нека да има намаляване на смъртността 5-6-7 пъти за ваксинираните. НЕ СТИГА и НЕ МИ ПУКА за вирус със смъртност 0.15% по същата таблица. Сега ако кажеш ама тва е само за 200 дни. Ок умножаваме го по 3 и нека да стане вирус със смъртност 0.5%. От тези 0.5% поне 90% от тях са били и без вируса в последните 3 години на живота си. И 1000 пъти ваксините да намаляват смъртността за нещо което е нула и е съпоставено на НЕИЗВЕСТНО и НЕИЗСЛЕДВАНО колко вредно въздействие от тези същите ваксини лично за мен е МНОГО рисково мероприятие. Не си заслужава. От УВРЕДЕНИТЕ от ваксина , които са НАД 0.1% към момента 90% са млади хора и без тази ваксина нямаше да са увредени.
Ако вируса има смъртност 20-30-40% тогава страшно много би било и САМО 2 пъти ваксините да намаляват смъртността и тогава риска от неизследваните ваксини си заслужава, но сега случаят не е такъв. При такъв риск от вируса да се поема неизвестен риск от неизследвани технология за СОБСТВЕНА сметка ЗА МЕН е безумие и може да стане само чрез принуда. Няма здравомислещ човек без здравословни проблеми/състояние/възраст мултиплицирани от вируса , който да поеме такъв риск.
Коментар