IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    При мен е нещо страшно, от около 320-350 човека фабрика, я имаме да ходим на работа 150, я не. Днес идваха от здравния отдел на общината и предупредили че ако продължаваме така ще ни затворят за седмица. Само днес има около 30 човека болни- имаме човек който се занимава с тестовете- охраната на труда- отиваш казваш боли ме главата- дава теста веднага, правиш го пред него и чао- отиваш при личния за пср тест ми в къщи за 10 дни. Моят отдел сме 7 човека. Останали сме само аз и шефа. Другото всичко болно
    Ного лабави немците бе Валентине.Не държат.Тебе как така не са те карантинирали...И не позволявай на шефа да те юрка

Коментар

• При мен е нещо страшно, от около 320-350 човека фабрика, я имаме да ходим на работа 150, я не. Днес идваха от здравния отдел на общината и предупредили че ако продължаваме така ще ни затворят за седмица. Само днес има около 30 човека болни- имаме човек който се занимава с тестовете- охраната на труда- отиваш казваш боли ме главата- дава теста веднага, правиш го пред него и чао- отиваш при личния за пср тест ми в къщи за 10 дни. Моят отдел сме 7 човека. Останали сме само аз и шефа. Другото всичко болно

Коментар

• Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение

На Борката малко му е особена текущата политическа ситуация, та не се знае причините дали са само медицински. Но ако са само медицински - държави като Австрия, Франция, Италия, Австралия, как ли биха взели този завой....Засега никой в ЕС не прави завой, а напротив.
        В УК имат много заразени, но болниците им не са пълни и няма голяма смъртност. То и другаде е така.

Та може и да си прав, заради пиянските си изцепки да олабва мерките.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156
          В ковид отделението на Пирогов 60% са от овцете.
          повтарям 60%. Източник ЕДК - един доктор ми каза (от отделението)
          Е това не е новина. Хората си казаха, че само с две стригания си все едно без стригане.
          С три стригания - имаш 75% по-малко сополи от нестриганите.
          Уж с четири стригания са топ, ама май у нас такива все още няма, а и евреите днес се оплакаха, че май трябва пето.

Драмата е, че овце, овце, ама имат право да ходят на ресторант, а ние феновете на медицината отпреди 2020 си ядем вкъщи ... не че е толкова страшно, ама много чинии за миене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

...
            И да видим какво ще се получи за двете държави накрая.
            Катастрофа в Макрония, това ще се получи....
            К'во им обясняваш на тия професори и математици тук.

Коментар

• Едни мантри се папагалстват всеки ден тук, как сме били първи по смъртност във Слънчевата система, поради Ковид,
              Как да е иначе, поне 12 млрд се крадат на година от здравната система, липсват цели, стратегии, профилактика, контрол, политика и просвещение.
              Късопаметните май са забравили, че носехме тая черна палма по смъртност във света (след Лесито) и през 2019, по същата причина.

Минах Омикрона оня ден за 3-4 дена, само мускулни болки и втрисане, естствената ваксинация сега ще държи дикиш.
              Не съм се тествал и ваксинирал изобщо до сега, маската е на брадичката.
              Света излиза пстепенно от тази пандемия, ще си го влачим като грипа със подобна смъртност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Е да де ... всичко е Ковид. Включително и инфарктите ... пък катастрофите, високото кръвно и оплешевяването - "Лонг Ковид". Знаем ги ние новите модерни термини

Преждевременната еякулация и омекването на пишлето след първите минути секс може да ги пишем "мид-търм Ковид", а запека и контактния дерматит са от ранните симптоми.
                няма да казвам, кое точно от поста ме насочи към мисълта, че го карам безсимптомно,
                от години.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Да. Доста си заминаха от инфаркт/инсулт след ковид, би трябвало да сте наясно че той удря и кръвоносната система, не само белите дробове. То това е известно поне от година и половина, ама кво от това, ще пийнеш една пърцуца и ще се оправиш.
                  слушай, не подценявай силата на този широко приеман пенкилер
                  а комбинацията с домати е нещо като антибиотик + пробиотик, но без нежеланите ефекти
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение

Грешна интерпретация. По-коректни данни ще се получат ако се брои смъртността седмица напред.
                    Дай да видим твоята правилна интерпретация.

Кажи ми период от коя до коя дата искаш за Франция, и период от коя до коя дата за България. Ще ти дам всички данни - заразени, починали, смъртност на милион ( и бройки за съответните държави), процентни отклонения, корелации, стандартни отклонения, средни, медиани, моди и т.н. Имам всички данни на седмична база за европейските държави от worldometer-а от 13.11.2021 до днес.
                    Ще ти дам резултатите в табличен и в графичен вид. Трябват ми 5-10 минути само, в зависимост от детайлите в рипорта, който поискаш.

И да видим какво ще се получи за двете държави накрая.
                    Last edited by Kildirim_Bei; 19.01.2022, 21:34.
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Да. Доста си заминаха от инфаркт/инсулт след ковид, би трябвало да сте наясно че той удря и кръвоносната система, не само белите дробове. То това е известно поне от година и половина, ама кво от това, ще пийнеш една пърцуца и ще се оправиш.
                      Е да де ... всичко е Ковид. Включително и инфарктите ... пък катастрофите, високото кръвно и оплешевяването - "Лонг Ковид". Знаем ги ние новите модерни термини

Преждевременната еякулация и омекването на пишлето след първите минути секс може да ги пишем "мид-търм Ковид", а запека и контактния дерматит са от ранните симптоми.
                      Last edited by Tepxi; 19.01.2022, 21:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Еми то при тях остана само омникрона дето е по-лек от грип - кихаш, кашляш, малко сополи, малко температура и ти минава за 2-3 дена.

Дано навсякъде стане доминиращ и няма по-смъртносни щамове. И ако ще вече да се връща всяка година.

На Борката малко му е особена текущата политическа ситуация, та не се знае причините дали са само медицински. Но ако са само медицински - държави като Австрия, Франция, Италия, Австралия, как ли биха взели този завой....Засега никой в ЕС не прави завой, а напротив.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                          Абе Борката Джонсън да не станал почетен председател на Възраждане...кацна и той на Мангъров на самолетоносача
                          Еми то при тях остана само омникрона дето е по-лек от грип - кихаш, кашляш, малко сополи, малко температура и ти минава за 2-3 дена.

Дано навсякъде стане доминиращ и няма по-смъртносни щамове. И ако ще вече да се връща всяка година.

Коментар

Не че нещо, ама смърт за 10 минути с болка в гърба звучи повече като инфаркт, отколкото като Ковид.

Или вече и инфаркта е Ковид, знам ли вече ...

Коментар

Другите 22% - курбан на страшната адска чума. Ах, мръсници, да оставят 15 млн. англичани без животворното боц.
                              Тяхна си работа колкото искали се ваксинира ли и ще махат сертификата ми ок те си знаят всяка държава каквото иска а не дяволска та ръка иначе 90% от над 12г имат поне една доза и 36млн бустерни дози... Не че нещо ама...

Коментар

Рисковете на "естествения имунитет":

Чешка певица почина, след като умишлено се зарази с Covid

57-годишната Хана Хорка не е била ваксинирана и публикувала в социалните мрежи, че се възстановява след положителна проба, но почина два дни по-късно. Синът й каза, че тя се е заразила нарочно, за да може да получи пропуск за достъп до определени места. Синът й и съпругът й, са напълно ваксинирани, и двамата хванали Covid през Коледа. Синът й каза, че майка му е решила да не стои далеч от тях, предпочитайки вместо това да се изложи на вируса. В неделя сутринта, в деня когато починала, Хорка казала, че се чувства по-добре и се е облякла, за да излезе на разходка. Но след това гърбът започнал да я боли и отишла да легне в спалнята си. „За около 10 минути всичко свърши“, каза синът й. „Тя се задави до смърт. Философията й беше, че е по-добре да хване Covid, отколкото да се ваксинира."

Синът на певицата Ян Рек написа във фейсбук до местните антиваксъри и чешкия Мангъров: „С този коментар „благодаря“ за полезния принос към дискусията. Вие погубихте майка ми, която основа всичките си аргументи на вашите приказки. Презирам ви. Вие сте боклуци."
                                Не че нещо, ама смърт за 10 минути с болка в гърба звучи повече като инфаркт, отколкото като Ковид.

Или вече и инфаркта е Ковид, знам ли вече ...

Коментар

Working...
                                X