Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
При мен е нещо страшно, от около 320-350 човека фабрика, я имаме да ходим на работа 150, я не. Днес идваха от здравния отдел на общината и предупредили че ако продължаваме така ще ни затворят за седмица. Само днес има около 30 човека болни- имаме човек който се занимава с тестовете- охраната на труда- отиваш казваш боли ме главата- дава теста веднага, правиш го пред него и чао- отиваш при личния за пср тест ми в къщи за 10 дни. Моят отдел сме 7 човека. Останали сме само аз и шефа. Другото всичко болно
Коментар
-
Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение
На Борката малко му е особена текущата политическа ситуация, та не се знае причините дали са само медицински. Но ако са само медицински - държави като Австрия, Франция, Италия, Австралия, как ли биха взели този завой....Засега никой в ЕС не прави завой, а напротив.
Та може и да си прав, заради пиянските си изцепки да олабва мерките.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156В ковид отделението на Пирогов 60% са от овцете.
повтарям 60%. Източник ЕДК - един доктор ми каза (от отделението)
С три стригания - имаш 75% по-малко сополи от нестриганите.
Уж с четири стригания са топ, ама май у нас такива все още няма, а и евреите днес се оплакаха, че май трябва пето.
Драмата е, че овце, овце, ама имат право да ходят на ресторант, а ние феновете на медицината отпреди 2020 си ядем вкъщи ... не че е толкова страшно, ама много чинии за миене.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
...
И да видим какво ще се получи за двете държави накрая.
К'во им обясняваш на тия професори и математици тук.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Едни мантри се папагалстват всеки ден тук, как сме били първи по смъртност във Слънчевата система, поради Ковид,
Как да е иначе, поне 12 млрд се крадат на година от здравната система, липсват цели, стратегии, профилактика, контрол, политика и просвещение.
Късопаметните май са забравили, че носехме тая черна палма по смъртност във света (след Лесито) и през 2019, по същата причина.
Минах Омикрона оня ден за 3-4 дена, само мускулни болки и втрисане, естствената ваксинация сега ще държи дикиш.
Не съм се тествал и ваксинирал изобщо до сега, маската е на брадичката.
Света излиза пстепенно от тази пандемия, ще си го влачим като грипа със подобна смъртност.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Е да де ... всичко е Ковид. Включително и инфарктите ... пък катастрофите, високото кръвно и оплешевяването - "Лонг Ковид". Знаем ги ние новите модерни термини
Преждевременната еякулация и омекването на пишлето след първите минути секс може да ги пишем "мид-търм Ковид", а запека и контактния дерматит са от ранните симптоми.
от години.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Да. Доста си заминаха от инфаркт/инсулт след ковид, би трябвало да сте наясно че той удря и кръвоносната система, не само белите дробове. То това е известно поне от година и половина, ама кво от това, ще пийнеш една пърцуца и ще се оправиш.
а комбинацията с домати е нещо като антибиотик + пробиотик, но без нежеланите ефектипрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение
Грешна интерпретация. По-коректни данни ще се получат ако се брои смъртността седмица напред.
Кажи ми период от коя до коя дата искаш за Франция, и период от коя до коя дата за България. Ще ти дам всички данни - заразени, починали, смъртност на милион ( и бройки за съответните държави), процентни отклонения, корелации, стандартни отклонения, средни, медиани, моди и т.н. Имам всички данни на седмична база за европейските държави от worldometer-а от 13.11.2021 до днес.
Ще ти дам резултатите в табличен и в графичен вид. Трябват ми 5-10 минути само, в зависимост от детайлите в рипорта, който поискаш.
И да видим какво ще се получи за двете държави накрая.Last edited by Kildirim_Bei; 19.01.2022, 21:34.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Да. Доста си заминаха от инфаркт/инсулт след ковид, би трябвало да сте наясно че той удря и кръвоносната система, не само белите дробове. То това е известно поне от година и половина, ама кво от това, ще пийнеш една пърцуца и ще се оправиш.
Преждевременната еякулация и омекването на пишлето след първите минути секс може да ги пишем "мид-търм Ковид", а запека и контактния дерматит са от ранните симптоми.
Last edited by Tepxi; 19.01.2022, 21:29.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Еми то при тях остана само омникрона дето е по-лек от грип - кихаш, кашляш, малко сополи, малко температура и ти минава за 2-3 дена.
Дано навсякъде стане доминиращ и няма по-смъртносни щамове. И ако ще вече да се връща всяка година.
На Борката малко му е особена текущата политическа ситуация, та не се знае причините дали са само медицински. Но ако са само медицински - държави като Австрия, Франция, Италия, Австралия, как ли биха взели този завой....Засега никой в ЕС не прави завой, а напротив.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАбе Борката Джонсън да не станал почетен председател на Възраждане...кацна и той на Мангъров на самолетоносача
Дано навсякъде стане доминиращ и няма по-смъртносни щамове. И ако ще вече да се връща всяка година.
Коментар
-
Не че нещо, ама смърт за 10 минути с болка в гърба звучи повече като инфаркт, отколкото като Ковид.
Или вече и инфаркта е Ковид, знам ли вече ...
Коментар
-
Другите 22% - курбан на страшната адска чума. Ах, мръсници, да оставят 15 млн. англичани без животворното боц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеРисковете на "естествения имунитет":
Чешка певица почина, след като умишлено се зарази с Covid
57-годишната Хана Хорка не е била ваксинирана и публикувала в социалните мрежи, че се възстановява след положителна проба, но почина два дни по-късно. Синът й каза, че тя се е заразила нарочно, за да може да получи пропуск за достъп до определени места. Синът й и съпругът й, са напълно ваксинирани, и двамата хванали Covid през Коледа. Синът й каза, че майка му е решила да не стои далеч от тях, предпочитайки вместо това да се изложи на вируса. В неделя сутринта, в деня когато починала, Хорка казала, че се чувства по-добре и се е облякла, за да излезе на разходка. Но след това гърбът започнал да я боли и отишла да легне в спалнята си. „За около 10 минути всичко свърши“, каза синът й. „Тя се задави до смърт. Философията й беше, че е по-добре да хване Covid, отколкото да се ваксинира."
Синът на певицата Ян Рек написа във фейсбук до местните антиваксъри и чешкия Мангъров: „С този коментар „благодаря“ за полезния принос към дискусията. Вие погубихте майка ми, която основа всичките си аргументи на вашите приказки. Презирам ви. Вие сте боклуци."
Или вече и инфаркта е Ковид, знам ли вече ...
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар