IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
    След вчерашното бомбастично изрезване на Борис Джонсън забелязвате ли колко е тихо в европейската преса? Отворете който и да вестник и няма да видите нищо или най-много някое малко каренце, отделено за вицове. Това трябваше да е бомбата на вече проточващата се тригодишна сага. Дали Давоската група не се е разцепила, защото нещата наистина са фифти-фифти. Но който има съмнение за провежданата пропаганда, сега има възможност да види нейното уродливо лице.

Може да звучи прекалено нереално, но правя една аналогия...

Имал съм шеф, в началото на професионалната ми кариера, който финансираше даден проект, след като отговорят положително на директния му въпрос - с почукване върху бюрото: "Моето къде е?"

Не зная дали Б. Джонсън е на същият принцип, или пък е разбрал за какъв комисион ползва Урсула фон дер Лайен, а неговият е мижав, от вида: "маймуни - с трици да ловиш!"...

..., но може и да има подкрепата от здрав гръб на финансови акули, на които им е писнало да реализират загуби...

... а може да е един трезвомислещ държавник, който да мотивира избирателите за следващ мандат!

Каквато и да е причината - за мен Б. Джонсън е достоен за уважение политик!

Коментар

• Борката Джонсън винаги ми е бил симпатичен, защото е от нашите. Най ме кефи прическата му.
      Ваксърите да почват да реват и да се тръшкат.

Борис Джонсън обяви пандемията за приключена
      Великобритания премахва почти всички мерки срещу COVID-19

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• След вчерашното бомбастично изрезване на Борис Джонсън забелязвате ли колко е тихо в европейската преса? Отворете който и да вестник и няма да видите нищо или най-много някое малко каренце, отделено за вицове. Това трябваше да е бомбата на вече проточващата се тригодишна сага. Дали Давоската група не се е разцепила, защото нещата наистина са фифти-фифти. Но който има съмнение за провежданата пропаганда, сега има възможност да види нейното уродливо лице.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
          Ковид фашистите ще направят стратегическо отстъпление, да видим следващия епизод какъв ще е.
          Благодарен съм на Възраждане и другите организации, които организираха протеста. Единствено те изразиха и защитиха интересите на болшинството българи. На следващите избори ще гласувам за тях.
          Следващия епизод е "Пандемията свърши, започваме борбата с последствията й".

Нещо ми се явяват икономическа криза, съкращения, енергийни проблеми и ББД. Да видим.

Разбира се, запазва се правото да се изкара нов, наистина сериозен вирус и тогава вече да настане шоу.

Както и да е, седим и чакаме промяната на зеления сертификат от здравен в обществен.

Коментар

• Ковид фашистите ще направят стратегическо отстъпление, да видим следващия епизод какъв ще е.
            Благодарен съм на Възраждане и другите организации, които организираха протеста. Единствено те изразиха и защитиха интересите на болшинството българи. На следващите избори ще гласувам за тях.

Коментар

• "СЗО препоръча на световната общност да премахне или облекчи международните ограничения за пътуване.
              Експертите от СЗО заявиха необходимостта от "отмяна или облекчаване на зеления сертификат", тъй като той не носи ползи и продължава да допринася за икономическия и социален стрес, изпитван от страните."

E-ZDRAVEY.COM
              СЗО: Сертификатите да се премахнат, неефективни са
              СЗО препоръча на световната общност да премахне или облекчи международните ог

Коментар

• https://m.dir.bg/dnes/svyat/portugal...za-da-glasuvat

Това даване на заден не предвещава нищо добро.

Какво следва: "Пандемията приключи, но за да се справим с икономическите последици от нея, трябва да ..." ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                  https://dnes.dir.bg/obshtestvo/szo-s...te-sertifikati

:Паналей-ла-налейла-лейла, до утре вечер в другия спектакъл ..."
                  "СЗО смята, че не трябва "да се изискват доказателства за ваксинация срещу Ковид за международни пътувания като единствено средство или условие за влизане в страната", смятат експертите и добавят, че достъпът до ваксини в света остава ограничен, а разпространението им е крайно неравномерно".

Това е част от горната статия и според мене специално заради мигрантите.
                  Да не би някой да ги разпитва за ваксинации и сертихфикати.

Timeo Sorosoudоs et dona ferentes

Превода от латински е:
                  Не вярвайте на соросоидите дори когато носят дарове.
                  Last edited by vikhunter; 20.01.2022, 08:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                    https://dnes.dir.bg/obshtestvo/szo-s...te-sertifikati

Ваксъри, простете ни, станала е малка грешка! Бодохме ви за тоз дето духа .....
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• https://dnes.dir.bg/obshtestvo/szo-s...te-sertifikati

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

В интерес на истината, аз преди няколко (4) месеца го изкарах като теб (на третия ден ми се възстанови изчезналото обоняние). Подозирам, че прихванах от по-продължителен словесен контакт на заразен. Петък, вечер усетих твоето състояние. Събота и неделя разбрах, че нямам обоняние. В понеделник обонянието ми се възстанови. После - около седмица нещата се дооправиха здравословно.
                        Не давам препоръки. Споделям как е преминала болестта. Маската си нося, според изискванията, не на брадичката, в останалата част от описанието намирам сходство.
                        Постоянно джиткам напред-назад с пълното метро, в което познавам по физиономия хората, които пътуват редовно без маска. В маркетите влизам 2-3 пъти седмично, при голяма посещаемост, струпвания и опашки по касите. Водя майка ми в болницата, когато е необходимо за преглед или изследвания, а и тя си носи маската на брадичката... Иди, че й говорИ да вдигне маската..., но за ваксина не иска и да чуе...

Споделям, но препоръки НЕ давам! Всеки знае себе си, а хората, които вярват на всяка дума в нета - не мога да ги разбера! Честно!

Живот, здраве, благополучие!
                        Всеки може да знае за себе си по отношение на препоръчителните мерки. Който иска да се ваксинира и който иска да си мие ръцете примерно. Задължителните мерки обаче не трябва да са по желание. Но така сме намерили по тези територии.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                          Едни мантри се папагалстват всеки ден тук, как сме били първи по смъртност във Слънчевата система, поради Ковид,
                          Как да е иначе, поне 12 млрд се крадат на година от здравната система, липсват цели, стратегии, профилактика, контрол, политика и просвещение.
                          Късопаметните май са забравили, че носехме тая черна палма по смъртност във света (след Лесито) и през 2019, по същата причина.

Минах Омикрона оня ден за 3-4 дена, само мускулни болки и втрисане, естствената ваксинация сега ще държи дикиш.
                          Не съм се тествал и ваксинирал изобщо до сега, маската е на брадичката.
                          Света излиза пстепенно от тази пандемия, ще си го влачим като грипа със подобна смъртност.

В интерес на истината, аз преди няколко (4) месеца го изкарах като теб (на третия ден ми се възстанови изчезналото обоняние). Подозирам, че прихванах от по-продължителен словесен контакт на заразен. Петък, вечер усетих твоето състояние. Събота и неделя разбрах, че нямам обоняние. В понеделник обонянието ми се възстанови. После - около седмица нещата се дооправиха здравословно.
                          Не давам препоръки. Споделям как е преминала болестта. Маската си нося, според изискванията, не на брадичката, в останалата част от описанието намирам сходство.
                          Постоянно джиткам напред-назад с пълното метро, в което познавам по физиономия хората, които пътуват редовно без маска. В маркетите влизам 2-3 пъти седмично, при голяма посещаемост, струпвания и опашки по касите. Водя майка ми в болницата, когато е необходимо за преглед или изследвания, а и тя си носи маската на брадичката... Иди, че й говорИ да вдигне маската..., но за ваксина не иска и да чуе...

Споделям, но препоръки НЕ давам! Всеки знае себе си, а хората, които вярват на всяка дума в нета - не мога да ги разбера! Честно!

Живот, здраве, благополучие!

Коментар

• https://www.worldometers.info/corona.../south-africa/

При сходно население вчера РЮА има три пъти по-малко починали от Франция с почти три пъти по-малкото си ваксинационно покритие.
                            Най-смъртноносния ден в РЮА обаче е бил по-малко от два пъти по-малко смъртоносен от рекорда във Франция - т.е. не е до младо население, топъл климат, аурата на Нелсън Мандела и прочее, както се опитват да обяснят успеха на южноафриканците.

На всичкото отгоре Омикрона в РЮА е към края си, а французите вчера си счупиха стария рекорд с 470 000 позитивни теста.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

азаха щом нямаш симптоми, но си позитивен може да работиш пак. Така работят поне 4-5 човека в момента. Когато ти се обадят от здравния отдел те питат имаш ли контакт с други хора за 15 или повече минути. Ако кажеш да- в къщи на дивана, ако кажеш не- обратно на бачкане
                              Преди 1 година ако си положителен безсимптомен те зазиждаха във вас и те заплашваше затвор, ако отидеш да си изхвърлиш боклука.
                              Сега вече можеш даже да ходиш на бачкане.

Правилата се променят ежемесечно, пандемията се мени на седмица, мерките - ежедневно, според каквото е удобно. Конспирациите една по една си стават истина, науката е пренаписана, медицината е сложна смес от геополитика, обществена психология и бизнес интереси.

Мисля, че не пия достатъчно, за да мога да запазя разсъдъка си.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ного лабави немците бе Валентине.Не държат.Тебе как така не са те карантинирали...И не позволявай на шефа да те юрка
                                промениха правилата- видяха че трябват много пари и няма бачкери и казаха щом нямаш симптоми, но си позитивен може да работиш пак. Така работят поне 4-5 човека в момента. Когато ти се обадят от здравния отдел те питат имаш ли контакт с други хора за 15 или повече минути. Ако кажеш да- в къщи на дивана, ако кажеш не- обратно на бачкане.

Аз нямам никакви симптоми, прекарал съм го, най вероятно имам доста антитела. Дъщерята се тествала по нова година в бг- от 33-35 норма, тя имала 220- има бг сертификат за 3 месеца. Но не важи за тук
                                Last edited by X_Y; 20.01.2022, 09:49.

Коментар

Working...
                                X