IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ти си царя на общите приказки и безсмислените графики, три пъти ти казвам едно и също:

Нарочно си подбираш различни периоди, различни групи от държави. Абсурдно е да сравняваш тримесечни данни сега за някакви държави с едномесечни данни от 13 декември за други държави.

Защо не направиш сравнение между същите държави, които ползва на 13.12 и то за същия 30 дневен период? Знам отговора, защото няма да "пасне" на неверните изводи, които лансираш тук.
    Тва ли ти е болката бе, Бони?
    Ми нямаш проблем.

Ето ти цяла Европа за последните 30 дни, ще те оставя ти да направиш изводите тоя път.
    Имаш по групи (с обобщени данни за всяка) държавите от Западна, Централна и Източна Европа, Скандинавието и отделно Русия.
    В последните 2 реда на таблицата има обобщени данни за Европа със и без Русия - можеш да ползваш които искаш.
    Click image for larger version

Name:	05.01-04.02-EUR-1.jpg
Views:	1
Size:	34.9 КБ
ID:	3867822

Name:	05.01-04.02-EUR-2.JPG
Size:	51.0 КБ
ID:	3867823

Name:	05.01-04.02-EUR-3.jpg
Size:	34.5 КБ
ID:	3867825

Name:	05.01-04.02-EUR-4.jpg
Size:	41.5 КБ
ID:	3867939

P.S. Още някой се оплака от постването на image-файлове тук. И аз го имам често тоя проблем. Ако успея да се преборя със сайта на Инвестора, ще виждате по-добре таблицата.

P.P.S. Не говоря общи приказки за разлика от доста от ваксинаторите от твоя лагер.
    Last edited by Kildirim_Bei; 05.02.2022, 18:15.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Браво, антиваксъри и рисувачи на безполезни графики

Last edited by barbaron; 05.02.2022, 13:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Бях готов да се обзаложа, че ще ме цитираш и няма да кажеш нищо по съществото на спора, но задължително ще последват квалификации по отношение на пусналия мнението.

Ясен си на всички тук.

Щом ме цитираш и с нищо не опонираш на сериозните ми доводи, остава да си съгласен с тях.

Ни вопъл, ни стон!

Извод: щом си съгласен с моите доводи за това, че МНОГО мои колеги, а отделно и ти - с твоите близки - СТЕ ВЛЕЗЛИ в "статистиката на смъртта", то...

... надявам се да опонираш на Барбарела за това, че подобна "статистика" в България, която е ФИНАНСОВО МОТИВИРАНА от крайния резултат - точно тази "статистика" е НЕПРИЕМЛИВА и НЕ може да служи за база за "статистическите изследвания" на Барбарела!

Допълнение: сайтовете за "данни", въпреки и "чужди" - ползват НАШИ данни, обвързани с крайния финансов резултат, с който са обвързани по веригата.

.............

Препоръка: ако не казваш нищо по съществото на спора - ИЗЛИШНО е да цитираш когото и да било. Пречиш на дискусията!
        Статистики, казваш? Да съм опонирал на Барбарела? И защо?Намирам, че е доста обективен.

Коментар

• Браво, антиваксъри
          .
          Починали в България:
          Дата Починали Неваксинирани
          21/01/2022 86 94,19%
          22/01/2022 32 81,25%
          23/01/2022 28 76,78%
          24/01/2022 132 90,91%
          25/01/2022 73 83,56%
          26/01/2022 70 85,71%
          27/01/2022 78 89,74%
          28/01/2022 71 88,73%
          29/01/2022 33 100,00%
          30/01/2022 39 92,12%
          31/01/2022 158 87,97%
          01/02/2022 87 82,76%
          02/02/2022 87 86,21%
          03/02/2022 96 88,54%
          04/02/2022 100 90,00%
          1170
          https://coronavirus.bg/bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

За последно, ще опитам човешки: Необходим е интелект, понякога. Жалко че, при теб, е овЕтрял.
            Бях готов да се обзаложа, че ще ме цитираш и няма да кажеш нищо по съществото на спора, но задължително ще последват квалификации по отношение на пусналия мнението.

Ясен си на всички тук.

Щом ме цитираш и с нищо не опонираш на сериозните ми доводи, остава да си съгласен с тях.

Ни вопъл, ни стон!

Извод: щом си съгласен с моите доводи за това, че МНОГО мои колеги, а отделно и ти - с твоите близки - СТЕ ВЛЕЗЛИ в "статистиката на смъртта", то...

... надявам се да опонираш на Барбарела за това, че подобна "статистика" в България, която е ФИНАНСОВО МОТИВИРАНА от крайния резултат - точно тази "статистика" е НЕПРИЕМЛИВА и НЕ може да служи за база за "статистическите изследвания" на Барбарела!

Допълнение: сайтовете за "данни", въпреки и "чужди" - ползват НАШИ данни, обвързани с крайния финансов резултат, с който са обвързани по веригата.

.............

Препоръка: ако не казваш нищо по съществото на спора - ИЗЛИШНО е да цитираш когото и да било. Пречиш на дискусията!
            Last edited by mikomikov; 05.02.2022, 12:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Бони,

не те познавам, но по принцип изглеждаш интелигентна (ако си жена, ако не - извинявай).
              Днес ти писах, че можеш да си избереш които си искаш от 36 европейски държави за период от 83 дни (от 13.11.2021 до днес), в тях живеят 746 млн. човека, да ми кажеш какъв статистически анализ на наличните за периода данни искаш, и много бързо ще ти го направя. Не ми пука какъв ще е резултата, но ще бъде истински и обективен, и тогава пак ще говорим. Ако греша, ще ти се извиня тук публично.

Да си дойдем на думата.
              Изброй ми кои държави, за какъв период от 13.11.2021 до денят, който си избереш, и анализ на какви данни от worldometer-а искаш.
              Общи приказки не ми се слушат.

P.S. Списък на 12-те европейски държави (от общо 48), за които не се интересувам особено: Ватикана, Люксембург, Лихтенщайн, Исландия, Фарьорски острови, Нормандски острови, Малта, Андора, Сан Марино, Гибралтар, Монако и остров Ман.
              Турция не е в статистиката на worldometer-a за Европа, и не съм се интересувал какво става там.
              За всяка друга европейска държава или група държави си добре дошла да питаш каквото искаш.

P.P.S.Не съм избирал държавите в списъците. Избрах държавите със 70+% и 50-% ниво на ваксинация. Няма значение дали ти харесват държавите в списъците - тези са, други няма.
              Ти си царя на общите приказки и безсмислените графики, три пъти ти казвам едно и също:

Нарочно си подбираш различни периоди, различни групи от държави. Абсурдно е да сравняваш тримесечни данни сега за някакви държави с едномесечни данни от 13 декември за други държави.

Защо не направиш сравнение между същите държави, които ползва на 13.12 и то за същия 30 дневен период? Знам отговора, защото няма да "пасне" на неверните изводи, които лансираш тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Забрави ли вече, че това си го говорил?

И аз имам колеги като теб. Ползваха си дните, след като бяха вдигнали леко температура.

И ВЛЯЗОХА В "СТАТИСТИКАТА" на страха!

(очаквам да продължиш да "не разбираш" казаното..., но поне "полежа" в легълцето, нали... и прибраха паричките по клиничната пътека - НЕ са ги отказали - нито за теб, нито за твоите близки... )

Колкото повече, толкова повече. . гърненца с мед ...

За последно, ще опитам човешки: Необходим е интелект, понякога. Жалко че, при теб, е овЕтрял.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Гадно. Ала към мен лично и мои близки познати, хората се отнасят много внимателно и грижливо и не можем да се оплачем.
                  Забрави ли вече, че това си го говорил?

И аз имам колеги като теб. Ползваха си дните, след като бяха вдигнали леко температура.

И ВЛЯЗОХА В "СТАТИСТИКАТА" на страха!

(очаквам да продължиш да "не разбираш" казаното..., но поне "полежа" в легълцето, нали... и прибраха паричките по клиничната пътека - НЕ са ги отказали - нито за теб, нито за твоите близки... )

Колкото повече, толкова повече. . гърненца с мед ...

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Ето как избиват здрави хора по болниците в цял свят и ги пришиват към Коби стъкмистиката.

Човекът претърпява лека катастрофа в добрата стара Англия, идва линейка бие му се упойка и той се събужда с тръба в гърлото, на вентилатор и с катетър. Явно са забравили да го вържат за леглото, защото се изскубва и отива да държи сметка на сконфузения медицински персонал.

Неслучайно познати лекари, дори с пневмонии, се лекуват вкъщи, явно ги е страх да не би колегите им да ги докарат до терминален изход по протокола на СЗО.

Изповедта на човека тук:

https://odysee.com/@BannedYouTubeVid...RDER-ATTEMPT:c
                    Гадно. Ала към мен лично и мои близки познати, хората се отнасят много внимателно и грижливо и не можем да се оплачем.

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Човекът претърпява лека катастрофа в добрата стара Англия

Kаква Англия бе, неграмотник? Не го ли чуваш как говори? Та дори и споменава къде е болницата: Flagstaff, Arizona.

Пак ровим из утайката. И защо? Малко ли безобразия се случват наистина?

Като лековерни деца сте.

Коментар

• This guy rolled his car. He woke up. He was trying to get out. EMT knocked him out with drugs. They loaded him onto a chopper. 8 hours later he woke up on a vent and and managed to remove the catheter, the IV, and the intubation. He was FINE, there was no reason for it. Hospital told him he had COVID. He was not a sleeper, he knew what they did and GOT THE HELL OUT OF THERE with them attempting to refuse him to leave.
                        Ето как избиват здрави хора по болниците в цял свят и ги пришиват към Коби стъкмистиката.

Човекът претърпява лека катастрофа в добрата стара Англия, идва линейка бие му се упойка и той се събужда с тръба в гърлото, на вентилатор и с катетър. Явно са забравили да го вържат за леглото, защото се изскубва и отива да държи сметка на сконфузения медицински персонал.

Неслучайно познати лекари, дори с пневмонии, се лекуват вкъщи, явно ги е страх да не би колегите им да ги докарат до терминален изход по протокола на СЗО.

Изповедта на човека тук:

https://odysee.com/@BannedYouTubeVid...RDER-ATTEMPT:c

Коментар

• Виж сега как всичко се вижда
                          Attached Files
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Помияр, изритан от всички здравни организации във Франция:

...
                            изритван е последните 1-2 години.
                            защо?
                            защото не е с тренда.
                            ако не си овца, не значи непременно, че си помияр.
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              турни ги на 2 скали, ползвай подходящо съотношение. Имаш 500% нарастване па на графиката НИЩО се не види.
                              Имаш още да учиш с графиките.
                              Така трябва да ги правиш че и слепец да види това което искаш да кажеш. (повярвай ми възможно е).
                              Графика се прави САМО И ЕДИНСТВЕНО да се ВИДИ и подкрепи ТЕЗА. Иначе не я прави - няма смисъл от нея.
                              Щом така ти харесва повече, ето:

Name:	BG-F=L14D-04.02.22.JPG
Size:	71.4 КБ
ID:	3867740
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• турни ги на 2 скали, ползвай подходящо съотношение. Имаш 500% нарастване па на графиката НИЩО се не види.
                                Имаш още да учиш с графиките.
                                Така трябва да ги правиш че и слепец да види това което искаш да кажеш. (повярвай ми възможно е).
                                Графика се прави САМО И ЕДИНСТВЕНО да се ВИДИ и подкрепи ТЕЗА. Иначе не я прави - няма смисъл от нея.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X