IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Нямам предвид отношенията Русия-другите, а това, че другите знаят всичко за всеки и за седмица могат да скалпират всеки един човек пък било то руснак... А за нас местните / все пак сме ЕС/ сигурно за ден могат да направят всичко.
    На някои от нас ни се налага да пътуваме в чужбина, но това само ще е първата затворена врата, после ще има и местни ограничения. На село си мислиш, че си защитен. Ама друг път. Може да скътаеш най-много 2-3 години. Аз помня едно време как по селата всички имаха овце и кози и минаваха сутрин да ги събират за паша, прасе също, някои по 2, сигурно на 10 къщи имаше и по крава и т.н. Сега какво има от това ? Кокошки....
    Само шведските махали не знам как ще оправят....
    Сега няма нищо щото по селата просто няма хора а там където ги има са много възрастни.Ми то нали всяко чудо е за три дни та две три години са предостатъчни.После нова порция простотия...От хора без работа и бюрократи какво да очакваш..Кипи безсмислен неуморен труд

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Че на него кво му пречи да конфискува всички западни активи на територията на Русия?А на руският народ му дреме за олигарсите.А статията я видях ама у село нема да действа аз не мисля да напускам България.За западните идиоти ми дреме на шлифера.Да ги таковат като им харесва
      Нямам предвид отношенията Русия-другите, а това, че другите знаят всичко за всеки и за седмица могат да скалпират всеки един човек пък било то руснак... А за нас местните / все пак сме ЕС/ сигурно за ден могат да направят всичко.
      На някои от нас ни се налага да пътуваме в чужбина, но това само ще е първата затворена врата, после ще има и местни ограничения. На село си мислиш, че си защитен. Ама друг път. Може да скътаеш най-много 2-3 години. Аз помня едно време как по селата всички имаха овце и кози и минаваха сутрин да ги събират за паша, прасе също, някои по 2, сигурно на 10 къщи имаше и по крава и т.н. Сега какво има от това ? Кокошки....
      Само шведските махали не знам как ще оправят....

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

И аз ще се местя на село май. Даже бих питал къде е твоето село, ама искам да отида да живея в много забутано планинско село, та едва ли ще съвпаднат изискванията. А за СЗО - ами не знам дали е подписано? Как да разбера? По новините естествено няма нито дума? Човек, който се интересува, ми подхвърли че е станало, но не беше момента да питам откъде знае и как да проверя. Някой ако знае, да каже, на мен не ми се рови да търся, толкова ми писна вече. Дано да не е подписано, ама ако не е подписано сега, след месец-два ще бъде, няма как да го спреш. Все ще се намери кой да ни предаде и да ни продаде.
        Това правителство дойде с първи приоритет ваксинацията, преди това предложиха служителка на Гави за министър.... Ние сме били от първите подписали/съгласили се , ако въобще е нужно специално да има някаква ратификация сега / не съм следил и нямам идея какви ''извънредни'' закони са приети и отношенията ни със СЗО/

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

https://www.consilium.europa.eu/bg/p...ndemic-treaty/

После защо хората вярвали на малоумната кремълска пропаганда ...
          Затова казвам, "май" и "може би". Но виж, по точката, за която нямам съмнение - ако искаш ще се върнем след месец-три-шест? Че със сигурност ще ни подпишат като подкрепящи и участващи?

пп благодаря за линка

Коментар

И аз ще се местя на село май. Даже бих питал къде е твоето село, ама искам да отида да живея в много забутано планинско село, та едва ли ще съвпаднат изискванията. А за СЗО - ами не знам дали е подписано? Как да разбера? По новините естествено няма нито дума? Човек, който се интересува, ми подхвърли че е станало, но не беше момента да питам откъде знае и как да проверя. Някой ако знае, да каже, на мен не ми се рови да търся, толкова ми писна вече. Дано да не е подписано, ама ако не е подписано сега, след месец-два ще бъде, няма как да го спреш. Все ще се намери кой да ни предаде и да ни продаде.
            https://www.consilium.europa.eu/bg/p...ndemic-treaty/

После защо хората вярвали на малоумната кремълска пропаганда ...

Коментар

Че на него кво му пречи да конфискува всички западни активи на територията на Русия?А на руският народ му дреме за олигарсите.А статията я видях ама у село нема да действа аз не мисля да напускам България.За западните идиоти ми дреме на шлифера.Да ги таковат като им харесва

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Голям си оптимист. Виж статията долу. Става въпрос за световен стандартизиран сертификат за всички ваксини засега. Впоследствие може да вкарат и всичко останало зад този QR код. Те още за предният бяха направили вратички за магазин дет се отварят само след скан на кода.
                Нещата тепърва започват след изключително успешният първи тест. Докъде ще стигнат границата е само фантазията на организаторите.

ПП Добави сега и теста/примера от санкциите за Русия и руснаци - банкови сметки, яхти, имоти. За седмица всичко се установява и конфискува.
                Скоро всичко ще стане толкова детайлно и бързо, че и твоят човек ще завиди....:-)
                Last edited by national power; 07.03.2022, 21:22.

Коментар

Знам че тепърва започва..Но ние пак ще си я караме както си знаем.Мерки ще има на хартия никой няма да ги спазва и никой няма да контролира.От време на време ще плашат по телевизора какви страшни проверки има и какви глоби но всичко ще си върви както си знаем.Все пак сме оцелели 500 г под чужда власт и 45г комунизъм.Те си говорят ние си правим каквото си знаем
                  Голям си оптимист. Виж статията долу. Става въпрос за световен стандартизиран сертификат за всички ваксини засега. Впоследствие може да вкарат и всичко останало зад този QR код. Те още за предният бяха направили вратички за магазин дет се отварят само след скан на кода.
                  Нещата тепърва започват след изключително успешният първи тест. Докъде ще стигнат границата е само фантазията на организаторите.

ПП Добави сега и теста/примера от санкциите за Русия и руснаци - банкови сметки, яхти, имоти. За седмица всичко се установява и конфискува.
                  Скоро всичко ще стане толкова детайлно и бързо, че и твоят човек ще завиди....:-)

Коментар

Какво сте запрощавали? Да не мислите, че свърши? Доколкото разбирам, набутаха ни без много шум в СЗО-глобалното пандемично ръководство? Доколкото разбирам, вече се подготвя универсален глобален електронен ваксинационен паспорт? Какво прощавате? Тепърва започва!
                    Откъде е информацията ? Кой е представлявал България и кой е подписал от българска страна ?

Коментар

Какво сте запрощавали? Да не мислите, че свърши? Доколкото разбирам, набутаха ни без много шум в СЗО-глобалното пандемично ръководство? Доколкото разбирам, вече се подготвя универсален глобален електронен ваксинационен паспорт? Какво прощавате? Тепърва започва!
                      Знам че тепърва започва..Но ние пак ще си я караме както си знаем.Мерки ще има на хартия никой няма да ги спазва и никой няма да контролира.От време на време ще плашат по телевизора какви страшни проверки има и какви глоби но всичко ще си върви както си знаем.Все пак сме оцелели 500 г под чужда власт и 45г комунизъм.Те си говорят ние си правим каквото си знаем
                      Last edited by national power; 07.03.2022, 15:20.

Коментар

• Какво сте запрощавали? Да не мислите, че свърши? Доколкото разбирам, набутаха ни без много шум в СЗО-глобалното пандемично ръководство? Доколкото разбирам, вече се подготвя универсален глобален електронен ваксинационен паспорт? Какво прощавате? Тепърва започва!

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                          Днес е Сирни заговезни и се дава, иска прошка. Прощавате ли на психопатите финансирали и пуснали вируса, на СЗО с грешните протоколи за лечение убили хиляди хора, на политиците за ограниченията, на алчните доктори, на купените журналисти и математици.
                          Аз съм и простил.Но Бог дали ще им прости???

Коментар

Днес е Сирни заговезни и се дава, иска прошка. Прощавате ли на психопатите финансирали и пуснали вируса, на СЗО с грешните протоколи за лечение убили хиляди хора, на политиците за ограниченията, на алчните доктори, на купените журналисти и математици.
                            Нито ще простя, нито ще забравя. Две от най-хубавите ми години минаха в опити да отида да ям в заведение без да ме арестуват. Да са им сладки доларите/еврото/рублата/юана, които придобиха по време на спектакъла.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Религията ни учи да прощаваме, но не и да забравяме. Господ ще съди алчните измамници и за планината от трупове (без значение точно от какво са починали) и за хората, които гладуваха и за стреса, които причиниха всички експерти и политици с разнопосочните си призиви към гражданите по света.
                              Всеки ще си получи заслуженото рано или късно

Коментар

Религията ни учи да прощаваме, но не и да забравяме. Господ ще съди алчните измамници и за планината от трупове (без значение точно от какво са починали) и за хората, които гладуваха и за стреса, които причиниха всички експерти и политици с разнопосочните си призиви към гражданите по света.

Коментар

Working...
                                X