Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Че на него кво му пречи да конфискува всички западни активи на територията на Русия?А на руският народ му дреме за олигарсите.А статията я видях ама у село нема да действа аз не мисля да напускам България.За западните идиоти ми дреме на шлифера.Да ги таковат като им харесва
На някои от нас ни се налага да пътуваме в чужбина, но това само ще е първата затворена врата, после ще има и местни ограничения. На село си мислиш, че си защитен. Ама друг път. Може да скътаеш най-много 2-3 години. Аз помня едно време как по селата всички имаха овце и кози и минаваха сутрин да ги събират за паша, прасе също, някои по 2, сигурно на 10 къщи имаше и по крава и т.н. Сега какво има от това ? Кокошки....
Само шведските махали не знам как ще оправят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
И аз ще се местя на село май. Даже бих питал къде е твоето село, ама искам да отида да живея в много забутано планинско село, та едва ли ще съвпаднат изискванията. А за СЗО - ами не знам дали е подписано? Как да разбера? По новините естествено няма нито дума? Човек, който се интересува, ми подхвърли че е станало, но не беше момента да питам откъде знае и как да проверя. Някой ако знае, да каже, на мен не ми се рови да търся, толкова ми писна вече. Дано да не е подписано, ама ако не е подписано сега, след месец-два ще бъде, няма как да го спреш. Все ще се намери кой да ни предаде и да ни продаде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
https://www.consilium.europa.eu/bg/p...ndemic-treaty/
После защо хората вярвали на малоумната кремълска пропаганда ...
пп благодаря за линка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
И аз ще се местя на село май. Даже бих питал къде е твоето село, ама искам да отида да живея в много забутано планинско село, та едва ли ще съвпаднат изискванията. А за СЗО - ами не знам дали е подписано? Как да разбера? По новините естествено няма нито дума? Човек, който се интересува, ми подхвърли че е станало, но не беше момента да питам откъде знае и как да проверя. Някой ако знае, да каже, на мен не ми се рови да търся, толкова ми писна вече. Дано да не е подписано, ама ако не е подписано сега, след месец-два ще бъде, няма как да го спреш. Все ще се намери кой да ни предаде и да ни продаде.
После защо хората вярвали на малоумната кремълска пропаганда ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Че на него кво му пречи да конфискува всички западни активи на територията на Русия?А на руският народ му дреме за олигарсите.А статията я видях ама у село нема да действа аз не мисля да напускам България.За западните идиоти ми дреме на шлифера.Да ги таковат като им харесва
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Голям си оптимист. Виж статията долу. Става въпрос за световен стандартизиран сертификат за всички ваксини засега. Впоследствие може да вкарат и всичко останало зад този QR код. Те още за предният бяха направили вратички за магазин дет се отварят само след скан на кода.
Нещата тепърва започват след изключително успешният първи тест. Докъде ще стигнат границата е само фантазията на организаторите.
ПП Добави сега и теста/примера от санкциите за Русия и руснаци - банкови сметки, яхти, имоти. За седмица всичко се установява и конфискува.
Скоро всичко ще стане толкова детайлно и бързо, че и твоят човек ще завиди....:-)Last edited by national power; 07.03.2022, 21:22.
- 1 like
Коментар
-
Знам че тепърва започва..Но ние пак ще си я караме както си знаем.Мерки ще има на хартия никой няма да ги спазва и никой няма да контролира.От време на време ще плашат по телевизора какви страшни проверки има и какви глоби но всичко ще си върви както си знаем.Все пак сме оцелели 500 г под чужда власт и 45г комунизъм.Те си говорят ние си правим каквото си знаем
Нещата тепърва започват след изключително успешният първи тест. Докъде ще стигнат границата е само фантазията на организаторите.
ПП Добави сега и теста/примера от санкциите за Русия и руснаци - банкови сметки, яхти, имоти. За седмица всичко се установява и конфискува.
Скоро всичко ще стане толкова детайлно и бързо, че и твоят човек ще завиди....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКакво сте запрощавали? Да не мислите, че свърши? Доколкото разбирам, набутаха ни без много шум в СЗО-глобалното пандемично ръководство? Доколкото разбирам, вече се подготвя универсален глобален електронен ваксинационен паспорт? Какво прощавате? Тепърва започва!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКакво сте запрощавали? Да не мислите, че свърши? Доколкото разбирам, набутаха ни без много шум в СЗО-глобалното пандемично ръководство? Доколкото разбирам, вече се подготвя универсален глобален електронен ваксинационен паспорт? Какво прощавате? Тепърва започва!Last edited by national power; 07.03.2022, 15:20.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеДнес е Сирни заговезни и се дава, иска прошка. Прощавате ли на психопатите финансирали и пуснали вируса, на СЗО с грешните протоколи за лечение убили хиляди хора, на политиците за ограниченията, на алчните доктори, на купените журналисти и математици.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеДнес е Сирни заговезни и се дава, иска прошка. Прощавате ли на психопатите финансирали и пуснали вируса, на СЗО с грешните протоколи за лечение убили хиляди хора, на политиците за ограниченията, на алчните доктори, на купените журналисти и математици.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Религията ни учи да прощаваме, но не и да забравяме. Господ ще съди алчните измамници и за планината от трупове (без значение точно от какво са починали) и за хората, които гладуваха и за стреса, които причиниха всички експерти и политици с разнопосочните си призиви към гражданите по света.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар