Първоначално изпратено от Etihad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
https://fakti.bg/zdrave/590784-rabot...-se-vaksinirat
Данните показват, че Путинистан си беше с двата крака в Ковид цирка. Москва беше в локдаун, уволняваха се неваксинирани, а статистиката им беше абсурдна - със седмици обявяваха едни и същи данни за дневна заболеваемост - няма пикове, няма спадове - плато.
Прави впечатление, че като им отърва на руснаците, са в един глас със Запада.
аз само отразявам данните такива, каквито са публикувани. Нямам възможност да проверявам за достоверността им, но гледам, че ги ползват хората.
Имам съмнения и за някои западни държави, че не показват нещата такива, каквито са. Основно се съмнявам в англичаните - техните данни за периода ноември-декември 2021 изглеждаха изключително странни на фона на всички други държави. През о-микрона горе-долу влязоха в крак с другите.
Австрийците и те наложиха тотален локдаун в цялата държава, но като го свалиха и нещата много бързо се върнаха на старите нива.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Статистическите данни показват, че е много вероятно ваксината "Спутник" да върши несравнимо повече работа от всичките западни експериментални бълвочи + бустери, взети заедно накуп.
[ATTACH=CONFIG]n3896831[/ATTACH]
Никоя друга европейска държава няма такава графика. Руснаците са 50% ваксинирани.
Данните показват, че Путинистан си беше с двата крака в Ковид цирка. Москва беше в локдаун, уволняваха се неваксинирани, а статистиката им беше абсурдна - със седмици обявяваха едни и същи данни за дневна заболеваемост - няма пикове, няма спадове - плато.
Прави впечатление, че като им отърва на руснаците, са в един глас със Запада.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никоя друга европейска държава няма такава графика. Руснаците са 50% ваксинирани.Last edited by Kildirim_Bei; 21.03.2022, 11:24.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
западната помийна пропаганда е МНОГО ХУБАВА. От нея станахме 6 млн при 2млн пенсионери 1млн търтеи и 1млн други етноси.
западната помийна пропаганда УБИ 6 МЛН с изкуствено създадения КОВИД. Уби СВОБОДАТА - "западните ценности"
Построи концентрационни лагери - по големи от нациските в цял свят. Започна и СВОБОДНИ хора да вкарва там.
Във ВМА освободиха всички сестри и доктори които отказаха да се факсинират. В моето отделение (че съм там по 3-4 пъти годишно, общо 18 пъти) липсват 2 сестри и 1 лекар).
ТОВА ЗА МЕН Е ГЕНОЦИД И ФАШИЗЪМ.
Я кажи пак за Западния Ковид фашизъм.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
От едната страна увололнили две сестри, а от другата на 20 им отсекли главите. Разлика не виждате
6млн убити от ковид и 5 МИЛИАРДА с отнета свобода, срещи 10к убити и 5млн с отнета държава.
Не я виждаме. Само дето ТИ си кьоравияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАми ше четеш, я!
Ама иначе цитирахте мангъра като библията, че ковида свършвал с о-макароня!
https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...emiiata.512424
- 1 like
Коментар
-
Не ти ли хрумвало че приключи защото ковид свърши? И защото война в Европа е изключително и епохално събитие, особено когато едната страна има ядрено оръжие.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
От първия ден ми направи впечатление как огромната мощна пропагандна машина превключи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ТОВА ЗА МЕН Е ГЕНОЦИД И ФАШИЗЪМ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Учтиво искам да помоля, поне в тази тема да не не заливаш със Съветска помийна пропаганда. Имаш много други теми на разположение. Мерси.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Учтиво искам да помоля, поне в тази тема да не не заливаш със Съветска помийна пропаганда. Имаш много други теми на разположение. Мерси.
- 10 Харесвания
Коментар
-
западната помийна пропаганда УБИ 6 МЛН с изкуствено създадения КОВИД. Уби СВОБОДАТА - "западните ценности"
Построи концентрационни лагери - по големи от нациските в цял свят. Започна и СВОБОДНИ хора да вкарва там.
Във ВМА освободиха всички сестри и доктори които отказаха да се факсинират. В моето отделение (че съм там по 3-4 пъти годишно, общо 18 пъти) липсват 2 сестри и 1 лекар).
ТОВА ЗА МЕН Е ГЕНОЦИД И ФАШИЗЪМ.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар