IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://mobile.frognews.bg/article/244068/

Коментар

• Click image for larger version

Name:	53019b5e3214b31f30bdbec374944452.jpg
Views:	1
Size:	15.6 КБ
ID:	3925457

Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Тоя клип на две години... нищо ли друго ново няма?
      Какво повече да има. Всичко го има в тия секунди. А сега новото е наближаващата пландемия от маймунска пъпка.

Last edited by cyclop; 20.05.2022, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Тоя клип на две години... нищо ли друго ново няма или просто ъпче на темата?
        Този път всички ще повярват......нема да е като първия път.Пандемията та дрънка ще е .....10% смъртност .Ако са го пипнали дизайнерски може и повечко да докарат.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
          Тая пландемия която идва - или ще откажем категорично да играем, или идват много лоши и страшни неща.

Тоя клип на две години... нищо ли друго ново няма или просто ъпче на темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
            Както обяви с огромна наслада великият вирусолог Бил Гейтс, "следващата пландемия ще им хване вниманието". Добре е избрана от PR перспектива, изглежда гадно и страшно, и доста по-подходяща за страхуване на народа, отколкото шарена топка с бодлички. Гледайте го ако не сте го виждали, 30 секунди е, мисля че намокри малко в панталона от кеф.

https://www.bitchute.com/video/ib4IZSaRvBuH/

Тая пландемия която идва - или ще откажем категорично да играем, или идват много лоши и страшни неща.
            Повдигнах въпроса и веднага изтриха темата.........което е отговор всъщност какво идва.

Коментар

• Както обяви с огромна наслада великият вирусолог Бил Гейтс, "следващата пландемия ще им хване вниманието". Добре е избрана от PR перспектива, изглежда гадно и страшно, и доста по-подходяща за страхуване на народа, отколкото шарена топка с бодлички. Гледайте го ако не сте го виждали, 30 секунди е, мисля че намокри малко в панталона от кеф.

https://www.bitchute.com/video/ib4IZSaRvBuH/

Коментар

• Случайно разбрах че съществото Grimes, което е гадже на борецът за свобода на словото и постхуманизъм - Елон Мъск, е пуснало през септември 2019 клип на изключително бездарната си песен Violence, като тя и танцьорите носят ШИБАНИТЕ МАСКИ. Интересен факт - месец преди това, август 2019, почина Кари Мълис, изобретател на polymerase chain reaction (PCR), който беше изключително шумен и словоохотлив в обясняването защо тази реакция не може и не трябва да се ползва като "тест" за диагностициране на вирусно заболяване.

Абе. Ако още някой не е загрял. Че всичко е невероятно мащабна, организирана, целенасочена и злонамерена измама, отчаян съм за теб. Отивай за бустер.

Grimes & i_o - Violence (Official Video)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                  Барби,
                  като ни цитираш данни, които са тотал за 2+ години, що не изчакаш да минат още 18 месеца
                  да станат 4 години, и пак да ни пуснеш тая табличка, а?
                  След 4 години Covid България няма да е на второ, а на първо място
                  в световния шампионат по глупост на антиваксърите,
                  След като на перуанците доставиха достатъчно ваксини, те вече ги ползват и си стоят на платото.
                  А вие антиваксърите катерите ли, катерите ли баира
                  .
                  No Държава Заболели / 1М Умрели / 1М Население
                  1 Peru 105 572 6 297 33 823 445
                  2 Bulgaria 169 409 5 403 6 851 486

Last edited by barbaron; 16.05.2022, 13:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Кой разбрал - разбрал, кой не разбрал - да продължава с глупостите
                    Барби,

като ни цитираш данни, които са тотал за 2+ години, що не изчакаш да минат още 18 месеца да станат 4 години, и пак да ни пуснеш тая табличка, а? Междувременно си ръгай редовно бустерчетата
                    Last edited by Kildirim_Bei; 14.05.2022, 14:04.
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Кой разбрал - разбрал, кой не разбрал - да продължава с глупостите

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

февруари или март беше 1040 при норма 50 . Дали нямам, сега не съм мерил нямам и намерение. Дофтура да си гледа работата, оная работа щот докторската хич не я разбират. 2 седмици съм ходил на 8 РАЗЛИЧНИ специалности доктори - НИКОЙ не знае кво ми е. От "моето" НЕ Е.
                        НЕКАДЪРНИК ДО НЕКАДЪРНИКА
                        Пост-ковид синдром.
                        При много хора 'вирусчето' както му викат някои тук си дава какви ли не 'странни' отражения много време след като официално е преборен от организма.
                        Явно при определена група хора разбутва организма доста сериозно и после разни дребни болежки започват да правят проблеми.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

дето ще гадаете с дофтъра иди си направи един тест за антитела и ще разбереш.
                          ти го кара отдавна и не си се ваксинирал след това - та би следвало антителата ти да са в някакви относително ниски стойност.

ако скоро си се срещнал с вируса по един или друг начин в момента трябва да къртят нивата
                          февруари или март беше 1040 при норма 50 . Дали нямам, сега не съм мерил нямам и намерение. Дофтура да си гледа работата, оная работа щот докторската хич не я разбират. 2 седмици съм ходил на 8 РАЗЛИЧНИ специалности доктори - НИКОЙ не знае кво ми е. От "моето" НЕ Е.
                          НЕКАДЪРНИК ДО НЕКАДЪРНИКА
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                            Според един дофтур съм карал курона - 1 седмица ми е лошо, слаб апетит и вдигах вечерта 37.1-2. Захарта ми се побърка - и сега пак почна да се нормализира без нищо да съм правил. Най-лошото че едноокия нещо не рипа - сал му се молят и не ебава
                            дето ще гадаете с дофтъра иди си направи един тест за антитела и ще разбереш.
                            ти го кара отдавна и не си се ваксинирал след това - та би следвало антителата ти да са в някакви относително ниски стойност.

ако скоро си се срещнал с вируса по един или друг начин в момента трябва да къртят нивата
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Излекувани са 7024 души, а активните случаи намаляват до 117 334.

Намалява и броят на пациентите с Covid-19 в болница - те са 608, от тях 62-ма в интензивни отделения

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/nad-7...za-denonoshtie

НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ !!!

Коментар

• Според един дофтур съм карал курона - 1 седмица ми е лошо, слаб апетит и вдигах вечерта 37.1-2. Захарта ми се побърка - и сега пак почна да се нормализира без нищо да съм правил. Най-лошото че едноокия нещо не рипа - сал му се молят и не ебава
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X