Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Тоя клип на две години... нищо ли друго ново няма?
Last edited by cyclop; 20.05.2022, 21:08.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Тоя клип на две години... нищо ли друго ново няма или просто ъпче на темата?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеТая пландемия която идва - или ще откажем категорично да играем, или идват много лоши и страшни неща.
Тоя клип на две години... нищо ли друго ново няма или просто ъпче на темата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКакто обяви с огромна наслада великият вирусолог Бил Гейтс, "следващата пландемия ще им хване вниманието". Добре е избрана от PR перспектива, изглежда гадно и страшно, и доста по-подходяща за страхуване на народа, отколкото шарена топка с бодлички. Гледайте го ако не сте го виждали, 30 секунди е, мисля че намокри малко в панталона от кеф.
https://www.bitchute.com/video/ib4IZSaRvBuH/
Тая пландемия която идва - или ще откажем категорично да играем, или идват много лоши и страшни неща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Както обяви с огромна наслада великият вирусолог Бил Гейтс, "следващата пландемия ще им хване вниманието". Добре е избрана от PR перспектива, изглежда гадно и страшно, и доста по-подходяща за страхуване на народа, отколкото шарена топка с бодлички. Гледайте го ако не сте го виждали, 30 секунди е, мисля че намокри малко в панталона от кеф.
https://www.bitchute.com/video/ib4IZSaRvBuH/
Тая пландемия която идва - или ще откажем категорично да играем, или идват много лоши и страшни неща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Случайно разбрах че съществото Grimes, което е гадже на борецът за свобода на словото и постхуманизъм - Елон Мъск, е пуснало през септември 2019 клип на изключително бездарната си песен Violence, като тя и танцьорите носят ШИБАНИТЕ МАСКИ. Интересен факт - месец преди това, август 2019, почина Кари Мълис, изобретател на polymerase chain reaction (PCR), който беше изключително шумен и словоохотлив в обясняването защо тази реакция не може и не трябва да се ползва като "тест" за диагностициране на вирусно заболяване.
Абе. Ако още някой не е загрял. Че всичко е невероятно мащабна, организирана, целенасочена и злонамерена измама, отчаян съм за теб. Отивай за бустер.
Grimes & i_o - Violence (Official Video)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеБарби,
като ни цитираш данни, които са тотал за 2+ години, що не изчакаш да минат още 18 месеца
да станат 4 години, и пак да ни пуснеш тая табличка, а?
в световния шампионат по глупост на антиваксърите,
След като на перуанците доставиха достатъчно ваксини, те вече ги ползват и си стоят на платото.
А вие антиваксърите катерите ли, катерите ли баира
.No Държава Заболели / 1М Умрели / 1М Население 1 Peru 105 572 6 297 33 823 445 2 Bulgaria 169 409 5 403 6 851 486
Last edited by barbaron; 16.05.2022, 13:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКой разбрал - разбрал, кой не разбрал - да продължава с глупостите
като ни цитираш данни, които са тотал за 2+ години, що не изчакаш да минат още 18 месеца да станат 4 години, и пак да ни пуснеш тая табличка, а? Междувременно си ръгай редовно бустерчетатаLast edited by Kildirim_Bei; 14.05.2022, 14:04.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
февруари или март беше 1040 при норма 50. Дали нямам, сега не съм мерил нямам и намерение. Дофтура да си гледа работата, оная работа щот докторската хич не я разбират. 2 седмици съм ходил на 8 РАЗЛИЧНИ специалности доктори - НИКОЙ не знае кво ми е. От "моето" НЕ Е.
НЕКАДЪРНИК ДО НЕКАДЪРНИКА
При много хора 'вирусчето' както му викат някои тук си дава какви ли не 'странни' отражения много време след като официално е преборен от организма.
Явно при определена група хора разбутва организма доста сериозно и после разни дребни болежки започват да правят проблеми.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
дето ще гадаете с дофтъра иди си направи един тест за антитела и ще разбереш.
ти го кара отдавна и не си се ваксинирал след това - та би следвало антителата ти да са в някакви относително ниски стойност.
ако скоро си се срещнал с вируса по един или друг начин в момента трябва да къртят нивата. Дали нямам, сега не съм мерил нямам и намерение. Дофтура да си гледа работата, оная работа щот докторската хич не я разбират. 2 седмици съм ходил на 8 РАЗЛИЧНИ специалности доктори - НИКОЙ не знае кво ми е. От "моето" НЕ Е.
НЕКАДЪРНИК ДО НЕКАДЪРНИКАНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеСпоред един дофтур съм карал курона - 1 седмица ми е лошо, слаб апетит и вдигах вечерта 37.1-2. Захарта ми се побърка - и сега пак почна да се нормализира без нищо да съм правил. Най-лошото че едноокия нещо не рипа - сал му се молят и не ебава
ти го кара отдавна и не си се ваксинирал след това - та би следвало антителата ти да са в някакви относително ниски стойност.
ако скоро си се срещнал с вируса по един или друг начин в момента трябва да къртят нивататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Излекувани са 7024 души, а активните случаи намаляват до 117 334.
Намалява и броят на пациентите с Covid-19 в болница - те са 608, от тях 62-ма в интензивни отделения
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/nad-7...za-denonoshtie
НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ !!!
Коментар
Коментар