IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мутафчийски ще се ваксинира: Това е единственото "вярно" решение!

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/...henie.472874,1

Генерал Годжи щял да се ваксинира.....

Забележете само каква е пропагандата.... :

"Това е единственото вярно и отговорно решение, за да не допусна да бъда източник на зараза към моите пациенти, колеги, приятели, близки, майка, баща."

Излиза така,че да се ваксинираш, е не да пазиш собственото си здраве, а да пазиш нечие друго, ти да видиш... Явно по жертвоготовност започваме не само да настигаме японското общество, но и да го надминаваме!

Ако погледнем чисто логически на ситуацията, то ние знаем, че и най-проверената ваксина(каквато тази НЕ е) има странични ефекти и фаталитет. Излиза така, че хора, които по принцип не са застрашени от Коронавируса, трябва да се ваксинират(излагайки се на риск), за да редуцират същия спрямо някой друг....
    Къде е логиката?

Ще продължават да ни заливат с подобни помии. Това е само началото!

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Tова не е вярно !
      https://www.nbox.bg/2020/10/%D0%B4%D...%D0%B0-%D0%BF/

Добре де, част е вярно, за част съм излъгал.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Същия професор има интервю отпреди 1-2 месеца и казва, че hydroxychloroquine вече не действа, щото било нов щам.

Всичката тази информация дето се я пуснал беше актуална пролетта и лятото.
        Tова не е вярно !

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

Ти и досега си плащал за хилядите фалшиви телк-ове, за пушачи, наркомани, алкохолици и мързеливи чревоугодници и ще продължиш да плащаш до края на живота си за тях без да обелиш и дума по този въпрос
          И за тях не искам да плащам и за голяма администрация не искам да плащам и ДДС не искам да плащам.

Не искам и гражданска на същия принцип да плащам - джигитите правят катастрофи, а всички плащаме за техните простотии.

Не искам да плаща хем акциз на гориво, хем винетки, хем данък на автомобила.

Абе не искам голямо правителство, а всеки да си решава у техно село какво да прави. Като не ме кефи отивам у съседно село.

Коментар

Ти в кристалната топка ли видя колко заразени са имали или ще имат? След като са го "овладяли" защо и там напират за ваксинация?
            Щото е доста по-евтина като опция и създава доста по-малко проблеми отколкото наличието на вируса.

Щото и там за да го овладеят са затваряли, проследявали контакти, карантинирали хора, проверявали всеки влизащ в страната. И там икономиката е страдала.

Коментар

Аз обаче съм и сами да си плащат лечението на пазарен принцип, а не да реват що няма места в болниците.

Тогава със сигурност ще се задействат на 100% всички "Естествените защитни реакции на обществото"

Дотогава е едни я карат през просото, а всички плащаме заради тях.
              Ти и досега си плащал за хилядите фалшиви телк-ове, за пушачи, наркомани, алкохолици и мързеливи чревоугодници и ще продължиш да плащаш до края на живота си за тях без да обелиш и дума по този въпрос, а си се притеснил, че за няколко месеца ще плащаш за лечение на болест, за която всъщност няма лечение и която щеше да отмине много по-бързо и леко, ако не се впрягахме толкова да се опазим от нея. И в бъдеще ще плащаш за всичко това дори повече, защото подкрепяните от теб мерки ще се изразят в колосални загуби за бюджета за следващите няколко години. Мисля, че ти убягва адекватна преценка на реалността и адекватно определяне на пропорциите на различните опасности.

ПП. Пропуснах да спомена и за тази една част "лекари" и приходящи към тях лица, които усърдно и доволно много злоупотребяват със средствата от здравната каса.
              Last edited by perin; 10.12.2020, 16:05.

Коментар

Това го кажи на азиатците, които успяха да е я овладеят сигурно с 1-2% заразени. Но сигурно щото си нямат мангърчета и меркелчета.
                Ти в кристалната топка ли видя колко заразени са имали или ще имат? След като са го "овладяли" защо и там напират за ваксинация?
                И там няма да е различно по отношение на груповия имунитет, но ще е разпределено различно във времето. Не им знаем случаите от 2019 и 2020, преди да започнат ПСР тестовете, не можем да сме сигурни и за достоверността на резултатите им от пролетта, както и след това и дори за сегашната ситуация. Освен това те са с принципно по-затворена социална култура, подобно на скандинавците, а вирусът е местен, следователно е нормално местните да имат по-ниска степен на поразяване. Можем да изграждаме колкото искаш хипотези. В Северна Корея няма нито един заразен, може би това е най-добрата държава в света и искаш да привнесем нещо от техния подход?
                Ако искаш да си обективен, сравнявай България с по-близки държави със сходна култура.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Съгласен , обаче не искам да плащам здравни осигуривки .
                  Това се подразбира

Както и пенсии, социални, помощи за затворен бизнес и пр.

Ако хората си решават да се само-организират и да си правят сами сдружения и спестовни каси където да си събират пари за такива нужди.

Коментар

Аз обаче съм и сами да си плащат лечението на пазарен принцип, а не да реват що няма места в болниците.

Тогава със сигурност ще се задействат на 100% всички "Естествените защитни реакции на обществото"

Съгласен , обаче не искам да плащам здравни осигуривки .

Коментар

Айде пак фашистко мислене!

Ми тя здравната система да не е на баба ти, та ти да определяш, какви да са правилата за лечение или НЕлечение?

Над 85% от хората са против мерките! Ако следваме твойта логика, всички ТЕ трябва да си изтеглят парите, а вие да се лекувате в здравна система, разчитаща само на ресурсите като пари от останалите 15%. Или викаш с чужда пита помен да правиш? Парите на всички са за изграждане на здравната система, НО ти като един малък Наполеон, ще решаваш какви да са правилата според собствените ти разбирания за "живота"!

Колко си платил ти? Какво значи плащал си? Ако се окаже, че аз който съм против мерките имам по-високи осигуровки от теб, да не стане накрая така, че аз да съм ти плащал на тебе?

Коментар

Правилно отбелязваш, че хората сами са започнали да се пазят. И аз напълно подкрепям съзнателните решения на отделния човек относно неговата безопасност и обществена отговорност. Естествените защитни реакции на обществото дават много по-добър резултат от внезапни, емоционални административи императиви със съмнителни цели и ефективност и затова от самото начало трябваше да се разчита на естествената обществена реакция, а не на произволни драконови ограничения с псевдонаучни обосновки, които не помагат, ами само влошават нещата в медицински план и на всичкото отгоре съсипват други обществени системи и подкопават икономиката, върху чиито постижения е изградена болничната система. Заради съзнателното поставяне на решенията на администрацията над хорския здрав разум циркът продължава толкова дълго, лекарите са толкова изморени и смъртността е толкова висока.

Коментар

Можеш да бягаш, но не можеш да се скриеш. Дори Меркел каза, че трябва да мине през 70% от населението. 90% от мерките само удължават и влошават агонията.
                          Това го кажи на азиатците, които успяха да е я овладеят сигурно с 1-2% заразени. Но сигурно щото си нямат мангърчета и меркелчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                            Замислте се върху следната олигофрения!

Нямало траен имунитет, защото вируса мутирал, но същевременно боцкайте ваксини, за да създаваме имунитет срещу същия този мутиращ вирус!

Е*ати и ташака!
                            Когато представлението приключи, един сравнително сигурен социален резултат от него за жалост ще бъде сринатото в целия свят доверие към науката и медицината, които през тази годината преминаха границата на обективността, скептицизма и разума и дълбоко навлязоха в непривичната им територия на хаоса, спекулацията, мистиката и култа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                              Замислте се върху следната олигофрения!

Нямало траен имунитет, защото вируса мутирал, но същевременно боцкайте ваксини, за да създаваме имуните срещу същия този мутиращ вирус!

Е*ати и ташака!
                              Майки, пусни по-гoлеми букви, че сме недоскив

Коментар

• Замислте се върху следната олигофрения!

Нямало траен имунитет, защото вируса мутирал, но същевременно боцкайте ваксини, за да създаваме имунитет срещу същия този мутиращ вирус!

Е*ати и ташака!

Коментар

Working...
                                X