Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Към момента никой не знае дали ваксината ще има лоши странични ефекти. Дори и производителите не знаят ! Но също така не са убедени , че няма да има такива лоши последствия и поради това всички са със съдебен имунитет. Отговорността е САМО за ваксинираният ! Това не е ок ! Производителите от друга страна не са виновни защото са натискани от правителствата по-бързо да дадат ''нещо''.... и те чинно изпълняват , адаптират технологии и дават ''работещ'' продукт.
Това е = че правителствата са решили, че опасността от вируса е по-голяма от тази от ваксината. Там има умни хора , които разполагат и с много повече данни и би трябвало да са пресметнали какво си заслужава повече.... освен ако не са корумпирани....:-) Разбира се и тук има отворена вратичка / ваксинирането НЕ Е задължително = отново отговорността по време на алфа тестването е лична/
Левчо предполагам разполага с най-много информация относно успеваемостта на ваксините и неблагоприятни последствия от тях, но не е като да няма греди като полиомиелитната в Индия, за ХПВ не съм сигурен дали не е в черният списък също вече /Забранена в Щатите/, а други греди се замитат и приписват на други причини когато са се проявили след 5 или 10 години. И става въпрос за ваксини, които са разработвани и най-вече тествани на животни и т.н. десетина години !!!! преди да минат към хората и масово
Как ще свържеш с дадена ваксина например автоимунно заболяване проявено в 1% от ваксинираните след 5 години ? Ако са ваксинирани всички хора ? Невъзможно е ! Няма извадка на която да се стъпи за изводи. В същото време автоимунните заболявания са нараснали с пъти дори десетки пъти в последните 50 години / например диабет тип 1 от 1 промил до над 1% към момента.. / Не е известно каква е причината за това ''разболяване'' на света.... дори и да е масовото ваксиниране напоследък с тонове ваксини то е недоказуемо о може да няма връзка. А и да има такава ползите за обществото може да са по-големи от тва че има малко сухи съчки..... Обаче конкретната ваксина е направена по такъв начин, че е възможно / не е задължително/ да отключи автоимунни проблеми / Мангъров макар и да не го харесвам точно за това се изказа днес/
Има купища лекарства за които знам и следя клиничните изпитания с години , които удрят греда по пътя и не достигат до аптеките. За ваксините не съм се интересувал и не знам как е.
Признавам не съм следил предните ви дискусии с Майки освен един негов спор с Левчо / който пък е медицинска жива уикипедия/ и там не бях на неговото мнение, но в конкретната тема има добри аргументи според мен....макар и да е малко краен в изказа :-)
Коментар