IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Пропуснал си обяснението на лекарката, но то е нормално след като не ти изнася

When she recovered, Dover said the reaction is not uncommon for her.

“I have a history of having an over-reactive vagal response, and so with that if I have pain from anything—hangnail or if I stub my toe — I can just pass out,” Dover told WRCB.

Read more here: https://www.miamiherald.com/news/cor...#storylink=cpy

Коментар

• Guy Coughs in an elevator, gets his ass handed to him

https://leakreality.com/video/16956/...-handed-to-him

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Health care worker passes out live after taking the covid-19 vaccine

https://leakreality.com/video/17088/...vid-19-vaccine Pause
        Mute
        Loaded: 0%
        Progress: 0%

Remaining Time-0:22
        Playback Rate
        1x
        Fullscreen
        Пропуснал си обяснението на лекарката, но то е нормално след като не ти изнася

When she recovered, Dover said the reaction is not uncommon for her.

“I have a history of having an over-reactive vagal response, and so with that if I have pain from anything—hangnail or if I stub my toe — I can just pass out,” Dover told WRCB.

Read more here: https://www.miamiherald.com/news/cor...#storylink=cpy

Коментар

• Health care worker passes out live after taking the covid-19 vaccine

https://leakreality.com/video/17088/...vid-19-vaccine Pause
          Mute
          Loaded: 0%
          Progress: 0%

Remaining Time-0:22
          Playback Rate
          1x
          Fullscreen

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Имам дълбоки съмнения в твоя алтруизъм.
            Проекции Съни, проектираш твоите мотиви на мен

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Изказваш се леко прибързано.... ..:-)
              Е колко да е леко, в прав текст препоръчва мненията на педиатър(А.Първанова), за болест която практически не засяга деца....
              Та леко да. вероятно платено...
              Last edited by satz; 20.12.2020, 13:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение

Никакви професори като тоя или другия - проф. Чалъков, никакви академици (Ангел Гълъбов от Института по микробиология към БАН), никакви доценти (Мангъров), никакви лекари от първа линия (Антония Първанова и Георги Тодоров) няма да слушаш.
                Само тука анонимния герой Лев ще слушаш, не го знам реаниматор ли е, физиотерапевт ли е.
                Тия по-горе нищо не знаят, глупави са и не разбират медицината, нищо че специалността им е свързана със епидемията от вируса.
                А Левчо отбира много професионално материята, ама той отбира и за всички други възможни медицински специалности, пък за имоти да не говорим.
                Господ си е разпуснал вересиите и някой са налазили у форума.
                Изказваш се леко прибързано.... Левчо е наистина ТОП , рядко срещано нещо у нас / не съм сигурен дали има и 10 човека на подобно ниво/ особено на ниско ниво относно процесите в телата ни и връзките им с болести и т.н..... при тва без да ползва Гугъл....Всички студенти и млади лекари имат какво да научат от него...., а на старите професори би им говорил все едно на чужд език....Нещо като топ програмист на Бейсик от преди 30 години и замръзнал там и после пуснат в настоящата среда.... Науката в областта на Левчо се развива с подобни, ако не и по-бързи темпове....
                Относно имотите не знам доколко ги разбира /субективно е/, но до момента няма грешка начело с мавзолея....:-)
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 20.12.2020, 12:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  [/B]

Не можеш да бъдеш толкова категоричен, най малкото защото това "ако" много цапа.
                  За разлика от тебе баш майстора на ваксината изобщо не се наема с такова твърдение.

И като стана дума за него - интересното е че той самия ( като обущаря и обувките) предпочита още известно време да ходи бос и няма никакво намерение да бърза да си я сложи. Ма видиш ли обещавал да е по скоро щото общественото мнение много го притискало да го стори.
                  С такова мрънкане и клинчене голяма увереност в продукта си създава...

https://www.businessinsider.com/pfiz...accine-2020-12

Да, и аз подобни неща бях срещал.
                  Освен това доколкото си представям процеса - антителата маркират вируса за армията да дойде и да го пребие, обаче докато армията дойде вируса все пак ще се репликира в някаква степен и въпроса е кой е по-бърз..... Та не съм сигурен дали тази и която и да било друга ваксина може да гарантира нулево разпространение. Още повече, че при този вирус разпространението става преди симптомите.... А иначе е ясно че ваксината ще спомогне за много по-бърза и качествена реакция на организма , но мисля че няма как да е безспорна защита винаги и затва писах по-леко протичане на болестта....То и зависи и от входящата доза вирус за репликиране... 2 на квадрат и 20 на квадрат дават различни скорости на разпространение....Т.е. при малко входящ вирус и як имунитет може да се пребие вируса още на входа, но при голяма входяща доза битката с антителата и Т клетките и вируса ще е интересна и не толкова ясна....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Песи, ако те предпазва ваксината то ти не можеш да реплицираш и разпространяваш вируса.

Не можеш да бъдеш толкова категоричен, най малкото защото това "ако" много цапа.
                    За разлика от тебе баш майстора на ваксината изобщо не се наема с такова твърдение.

'Not certain': Pfizer CEO on whether COVID vaccine stops transmission

When asked whether someone can still transmit the virus after vaccination, the Pfizer Chairman & CEO said the company was not certain about this.

"I think this is something that needs to be examined. We are not certain about that right now with what we know," he told NBC News PR's Lester Holt in an interview on Thursday night.
                    И като стана дума за него - интересното е че той самия ( като обущаря и обувките) предпочита още известно време да ходи бос и няма никакво намерение да бърза да си я сложи. Ма видиш ли обещавал да е по скоро щото общественото мнение много го притискало да го стори.
                    С такова мрънкане и клинчене голяма увереност в продукта си създава...

https://www.businessinsider.com/pfiz...accine-2020-12

Коментар

• 'I took a trip to the North Pole': Anthony Fauci tells children he vaccinated Santa
                      Top US infectious diseases expert tells Sesame Street event Father Christmas is ‘good to go’ for present-delivery duty

Коментар

• Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение

Никакви професори като тоя или другия - проф. Чалъков, никакви академици (Ангел Гълъбов от Института по микробиология към БАН), никакви доценти (Мангъров), никакви лекари от първа линия (Антония Първанова и Георги Тодоров) няма да слушаш.
                        Само тука анонимния герой Лев ще слушаш, не го знам реаниматор ли е, физиотерапевт ли е.
                        Тия по-горе нищо не знаят, глупави са и не разбират медицината, нищо че специалността им е свързана със епидемията от вируса.
                        А Левчо отбира много професионално материята, ама той отбира и за всички други възможни медицински специалности, пък за имоти да не говорим.
                        Специално от имунология и още повече не клинична, а молекулярна и пато имунология слушайте разбиращите. Известни и неанонимни. . Аз знам колко човека имат и понятие само от материята. Нищо че ще съм си анонимен. И по ТВ то да ти се покажа все тая. Матряла си е компетентен, оправяйте се. Слушайте себе си и няма да сбъркате. Нищо лично.
                        Ми и от имоти поназнаявам. Наковал съм баш когато и където трябва. И още ще ковна, ще ти кажа кога.
                        Last edited by bulgarian lev; 20.12.2020, 00:15.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Левчо е спеца, но доколкото съм срещал инфо в нета, което може и да не е достоверно то ваксината не те предпазва от разболяване на 100% , а помага за по-леко протичане, което хич не е малко особено ако си в групата с кофти гените.... Обаче при този вирус разпространението започва преди симптомите да станат явни.... Предполагам и че досега не е изследвано дали ваксинирани болни разпространяват вируса....
                          Бърза се много, а нещата поне за широката публика са неизвестни.... Всъщност не съм сигурен дали има повече от 100-ина човека в света които да са наясно / меринджейте и водещите учени в компаниите за ваксините, които имат най-много данни/
                          Медийният натиск за ваксиниране е изключителен и не само медиен, а и политически / случаят Бразилия е показателен/. За мен единственото обяснение е че ключовите хора знаят повече отколкото ние публиката. И това знание не е за нещо хубаво....и в същото време по някакви причини / възможна паника/ не желаят да го обяснят - може би ги злепоставя по някакъв начин / например ако е имал изкуствен произход първоначално/.
                          Цялото това притискане за ваксиниране без да е подплатено достатъчно солидно си мисля че води до обратният ефект поне за момента, но хората ще бъдат ''меко'' принудени да се ваксинират.... почти без изключение...
                          Песи, ако те предпазва ваксината то ти не можеш да реплицираш и разпространяваш вируса. Имунитетът може да не е напрегнат и дълготраен, но и няколко месеца са достатъчни. Не можем да изкореним вируса, можем само да не го разпространяваме бясно, така и мутациите му ще са неизмерими.
                          Синтез на ключов имуногенен протеин, умножен и представен като антиген единствено гарантира имунен отговор И...забележи изграждане на имунитет. Имунен отговор и имунитет са коренно различни понятия. В клетки които след това ще бъдат унищожени от клетъчния имунитет. Антителата гарантират опсонизация и по-добро разпознаване от представителите на клетъчния имунен отговор. А при втора среща реагират бързо и пак цялата каскада се задейства по-бързо.
                          Има още, но ми прекъснаха поста преди час...забравих вече кво пишех
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                            Нека да чуем какво мислят ваксарите!проф. Чорбанов при Минчо Христов след 27 та минута
                            https://www.eurocom.bg/show/premulchani-istini/9745

Коментар

• Нека да чуем какво мислят ваксарите!проф. Чорбанов при Минчо Христов след 27 та минута
                              https://www.eurocom.bg/show/premulchani-istini/9745

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Ами някои хора не сме патологични егоисти. Не ни е приятна вероятността да заразим някой.
                                Имам дълбоки съмнения в твоя алтруизъм.

Коментар

Working...
                                X