Аз реших, че няма какво да отлагам и да чакам Пфайзер или Модерна и съм с първа АЗ...по-добре с нещо, отколкото с нищо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Властите във Великобритания обявиха, че има данни в подкрепа на решението им срокът между двете дози на ваксината на "Пфайзер" да бъде увеличен на 12 седмици
Защо се променя срока?
И ако го спазят наште главочи как ще осигурят защита на изборите?
А имаме ли нужда?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеДнеска се обадих на личния да ме запише каза че като ми сложат чипа ще мога да плащам безконтактно с ръка .Абе много яко
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Като се ваксинираш и ще ти поникнат магарешки уши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Мани го тоя Перко
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение[SIZE=18px]
Само притежателите на "зелени паспорти" ще имат право да посещават спортни зали, басейни, фитнес-клубове
Коментар
-
Ето го модела ,който ще се опитват да наложат и в ЕU .
"Израел е първата страна в света, която въведе "зелен паспорт", за да стимулира населението да се ваксинира", (по-правилно - да изнуди ) коментира Владимир Шкляр, директор на руския департамент на израелското министерство на туризма,
Само притежателите на "зелени паспорти" ще имат право да посещават спортни зали, басейни, фитнес-клубове, хотели (без ресторанти), културни обекти и събития. Този документ ще бъде необходим и за отдих в курортите на Мъртво море.
https://www.bgonair.bg/a/4-world/217...paign=RSS_2019
п.п. Утре и до магазина не може без ваксина !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Долна манипулация
Като прочетеш статията, разбираш че тази нула била в някакво село дето едва ли са чували за корона вируса. Ама личните лекари ги питали искат ли инжекция - те казали не. Е какво да кажат според теб като туй нещо им е чуждо и нито са го чували, нито виждали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеСтрува ми се, че другарят доцент и последователите му няма да дочакат
колективен имунитет, придобит чрез преболедуване.
Нито всички преболедували ще достигнат заветната референтна концентрация
антитела /титър/ от 15 AU/ml, нито това ще може да се случи в кратко време на 60-70%
от населението при спадова тенденция на титъра.
Как пък никой досега не се досети, да събере от лабораториите резултатите от
количествените тестове за антитела на SARS-CoV-2, за да се разбере
в какъв процент придобитата концентрация е над референтната и осигурява
някаква защита.
Коментар
-
Струва ми се, че другарят доцент и последователите му няма да дочакат
колективен имунитет, придобит чрез преболедуване.
Нито всички преболедували ще достигнат заветната референтна концентрация
антитела /титър/ от 15 AU/ml, нито това ще може да се случи в кратко време на 60-70%
от населението при спадова тенденция на титъра.
Как пък никой досега не се досети, да събере от лабораториите резултатите от
количествените тестове за антитела на SARS-CoV-2, за да се разбере
в какъв процент придобитата концентрация е над референтната и осигурява
някаква защита.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://segabg.com/hot/0-1800-mnogo-...rane-sa-prazni
0 % желаещи да се ваксинират!!!!
Както и да го гледаме числото НУЛА в Математиката е красноречиво за ситуацията.
Това число обяснява ЦИРКА година по късно !!!
Сами разбирате че ако вируса беше наистина опасен година по късно НУЛАТА нямаше да я има !!!Пита се в задачата кой е по прост народа или лекарите..Ама хората се усетиха че ги правят на маймуни!!!
Като прочетеш статията, разбираш че тази нула била в някакво село дето едва ли са чували за корона вируса. Ама личните лекари ги питали искат ли инжекция - те казали не. Е какво да кажат според теб като туй нещо им е чуждо и нито са го чували, нито виждали.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://segabg.com/hot/0-1800-mnogo-...rane-sa-prazni
Сами разбирате че ако вируса беше наистина опасен година по късно НУЛАТА нямаше да я има !!!Пита се в задачата кой е по прост народа или лекарите..Ама хората се усетиха че ги правят на маймуни!!!
Та и тука - когато брокери на НИ пускат инфо от Гугъл - преводач и ни засипват с учебникарски приказки - не се занимавай...подминавай....
- 1 like
Коментар
-
https://segabg.com/hot/0-1800-mnogo-...rane-sa-prazni
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар