IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Груйчи, ако още не си разбрал че нещата са сериозни и се съмняваш че е нагласено ще го разбереш след още година макс. Кво повече да кажа на теб, ти поне си умерен и склонен на диалог. Ами на шибека Чичо дето даже и не приема че има хора които с това се занимават, четат, работят, сравнява ме с баба Аргирова на която са дали трибуна да забавлява масите, макар че нищо грешно не е казала, просто внимсва какво говори и което знае, която е учила когато аз съм ходил прав под масата, и не стопля че нещо което му е чужда Вселена не е така кво да му кажа освен да го пусна да се напасе, той цел живот и без тва пасе, никога обаче нема да се напасе.
    Чичко Гугъл се ползва пак от хора които знавт кво и къде да търсят, учебници за Ковид все още няма, ще излизат все по често, публикации в импакт фактор категорията му 4 за които пише се четат срещу абонамент, така че он лайн електронните издания на които залага трябва се четат именно тук. А той да слуша бабите от Бг дето и от конвенционална имунология толкова вдеват. Научили са я одеве, преди 3 години, на около 75 год възраст, хахаха. Майтап с вас по веднъж на седмица или по-добре месец, че омръзва иначе, това заслужавате, не разговор. Оценки тръгнали да дават, я по-добре вижте някой дали добре ви е лепнал плочките и да не сте се минали в цената.
    Преди години бях толерантен към невежите, сега на място всеки всеки ден. Завладехте света. Че и управлявате, и докарахте света до разруха.
    Дофтуре, много си се изнервил, бре !
    Пишеш несвързано и малко превъзбудено - демек неразбираемо....
    Може би това ти е нормалното писане и умозаключение...
    Щот от Гугъл - преводач изглеждаше далеч по-разбираемо....

пп Нито чета мамите ( освен когато са дадени линкове с глупостите им..), нито съм водопроводчик...

Коментар

Груйчи, ако още не си разбрал че нещата са сериозни и се съмняваш че е нагласено ще го разбереш след още година макс. Кво повече да кажа на теб, ти поне си умерен и склонен на диалог. Ами на шибека Чичо дето даже и не приема че има хора които с това се занимават, четат, работят, сравнява ме с баба Аргирова на която са дали трибуна да забавлява масите, макар че нищо грешно не е казала, просто внимсва какво говори и което знае, която е учила когато аз съм ходил прав под масата, и не стопля че нещо което му е чужда Вселена не е така кво да му кажа освен да го пусна да се напасе, той цел живот и без тва пасе, никога обаче нема да се напасе.
      Чичко Гугъл се ползва пак от хора които знавт кво и къде да търсят, учебници за Ковид все още няма, ще излизат все по често, публикации в импакт фактор категорията му 4 за които пише се четат срещу абонамент, така че он лайн електронните издания на които залага трябва се четат именно тук. А той да слуша бабите от Бг дето и от конвенционална имунология толкова вдеват. Научили са я одеве, преди 3 години, на около 75 год възраст, хахаха. Майтап с вас по веднъж на седмица или по-добре месец, че омръзва иначе, това заслужавате, не разговор. Оценки тръгнали да дават, я по-добре вижте някой дали добре ви е лепнал плочките и да не сте се минали в цената.
      Преди години бях толерантен към невежите, сега на място всеки всеки ден. Завладехте света. Че и управлявате, и докарахте света до разруха.
      Левчо и аз не мога да ги търпя но признавам че невежеството е непобедима сила.От един кадърен специалист можеш да се отървеш за няколко минути но от невежия никога.Трябва да признаем и че интернета е добро оръжие в тяхна полза...Сега всеки който може да напише Гугъл си мисли че разбира от всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Чиче да си прочел от мене нещо по темата?Точно затова че не съм специалист не си позволявам волни изпълнения.казал съм че съм против отричането на вируса и най вече против страха и масовата психоза която се насажда.Но от мен да знаеш има хора които знаят много по въпроса както и много повече от тия де ги показват по телевизора.Само че те не са началници и нямат мераци за титли звания и политико началническа кариера.
        Тоя нищо не стопля, само човек който има интелигентен взор като теб, Бай Пеше, макар и непосветен в проблема като този приема че има хора които знаят доста повече. Чичо Пейо е канализиран гвоздей, нищо ново под Слънцето - матрял, оценява колкото и един мангал може. Той и себе си толкова оценява.
        Last edited by bulgarian lev; 03.03.2021, 01:29.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Левчо, къде си, Левчо, това предвиди ли го, че ние си го знаехме от самото начало - пътят към Ада е осеян с добри намерения...

В Израел поставят проследяващи гривни на пристигащи от чужбина.

Пилотният проект на Здравното министерство започна в понеделник със 100 такива гривни, които бяха налични на летище "Бен Гурион". Там трафикът намаля драстично заради противоепидемичните мерки, имащи за цел да намалят риска в Израел да влязат нови варианти на вируса.

Гривната за проследяване ще известява властите, ако гражданите не спазват задължителния период на изолация.

Last edited by bulgarian lev; 03.03.2021, 01:28.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кой бре Пешо да знае повече - ти електротехника или аз ..водопроводчика..?
            Хората за това са учили ( отлично), защитавали са дисертации, писали са признати в научната общност статии ( с импакт фактор над 4...), участвали са ( и участват) в международни проекти, дето генерал годжита и разни измислени професори ( със статии в Армейски живот и Българска армия, но блюдолизци до властта....) няма да бъдат допуснати или направо неглежирани ...( а това за един учен е равносилно на посипване с лайна...)

пп За жалост точно тези не ги дават по телевизора ( Аргирова се мярка по-често, но това не е в нейна полза - старостта не прощава...)
            Чиче да си прочел от мене нещо по темата?Точно затова че не съм специалист не си позволявам волни изпълнения.казал съм че съм против отричането на вируса и най вече против страха и масовата психоза която се насажда.Но от мен да знаеш има хора които знаят много по въпроса както и много повече от тия де ги показват по телевизора.Само че те не са началници и нямат мераци за титли звания и политико началническа кариера.

Коментар

Чиче разбира се че никой в тая държава не може да знае повече от тия де ги дават по телевизора
              Кой бре Пешо да знае повече - ти електротехника или аз ..водопроводчика..?
              Хората за това са учили ( отлично), защитавали са дисертации, писали са признати в научната общност статии ( с импакт фактор над 4...), участвали са ( и участват) в международни проекти, дето генерал годжита и разни измислени професори ( със статии в Армейски живот и Българска армия, но блюдолизци до властта....) няма да бъдат допуснати или направо неглежирани ...( а това за един учен е равносилно на посипване с лайна...)

пп За жалост точно тези не ги дават по телевизора ( Аргирова се мярка по-често, но това не е в нейна полза - старостта не прощава...)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ти много си си повярвал бре дофтуре.....
                След като "разбираш" от СПИН повече от проф Аргирова, от корона вируси и КОВИД 19 от имунолога проф Чорбанов и от пандемии и вирусни инфекции от вирусолога доц Мангъров, ставаш за следващия ЩАБ, даже и за началник на ЩАБА....Даже според мен можеш и тиквата да заместиш... Щот и от климатология разбираш ( горкия проф Рачев...)...
                А дано, но нада ли.....
                Да не би да те гони климактериума, бре ? Манието за величие е един от симптомите... Каквото си пропуснал в живота, започва да ти се явява като измислена реалност....

пп Поне в едно съм сигурен - отлично ползваш чичко Гугъл...
                Чиче разбира се че никой в тая държава не може да знае повече от тия де ги дават по телевизора

Коментар

• Гледайте и си правете сметката - кой ни вкара в този коловоз !
                  WHO insiders blow the whistle on BIll Gates total immunity through GAVI

https://www.youtube.com/watch?v=DzndeJsxJr4

пп. има субтитри/превод на български ако има нужда.

Коментар

Има и друго при ХИВ инфекцията. Вирусът освен че бързо може да се променя използва клетъчни шелтъри, светилища, убежища (sanctories) и се крие осравяйки неразпознат от имунните клетки. В един момент спящия вирус подобно на херпеса се събужда.
                    ..................)
                    Ти много си си повярвал бре дофтуре.....
                    След като "разбираш" от СПИН повече от проф Аргирова, от корона вируси и КОВИД 19 от имунолога проф Чорбанов и от пандемии и вирусни инфекции от вирусолога доц Мангъров, ставаш за следващия ЩАБ, даже и за началник на ЩАБА....Даже според мен можеш и тиквата да заместиш... Щот и от климатология разбираш ( горкия проф Рачев...)...
                    А дано, но нада ли.....
                    Да не би да те гони климактериума, бре ? Манието за величие е един от симптомите... Каквото си пропуснал в живота, започва да ти се явява като измислена реалност....

пп Поне в едно съм сигурен - отлично ползваш чичко Гугъл...

Коментар

• Левчо, къде си, Левчо, това предвиди ли го, че ние си го знаехме от самото начало - пътят към Ада е осеян с добри намерения...

В Израел поставят проследяващи гривни на пристигащи от чужбина.

Пилотният проект на Здравното министерство започна в понеделник със 100 такива гривни, които бяха налични на летище "Бен Гурион". Там трафикът намаля драстично заради противоепидемичните мерки, имащи за цел да намалят риска в Израел да влязат нови варианти на вируса.

Гривната за проследяване ще известява властите, ако гражданите не спазват задължителния период на изолация.

Last edited by aleks262; 02.03.2021, 15:07.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Абсолютно си прав. Без вяра няма нищо. От обикновените до големите неща. In God we trust....написали са го отвъд океана, мюслитата и те, евреите и те...друг е въпросът колко го изповядват наистина.
                        Ха ха ха да напишеш ба банктота че вярваш в Бог ха ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Природата може да ни поразчисти сериозно, ама чак всички няма да стане....
                          те и динозаврите така са си мислели . Един пиклив вирус направи олеле. Напълно неспособни сме вече да се оправяме в природата. Тотално неграмотно стадо дето се юрва накъдето му свирне пастира
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ти в качеството на интернет Гугъл специалист ще престанеш ли накрая да ни заливаш с докторски и медийни простотии на откровено невежи и прости доктори с огромно самочувстие и амбиции за политическа кариера..Тарикати прости ползват ковида за политическа кариера,Сал генералчето не е кандидат депутат но ако ГЕРБ спечели и Боката отново е министър председател генералчето ще е кандидата им за президент.Тарикатите ви оправят тихомълком изотзадзе
                            А така, всичко дето е извън БТВ и Нова е простотия, БХ със четвърти мандат и генералчето президент ....
                            Чорбанов е знаещ човек, ръководи опитите за БГ ваксина, ама заявката за депутат го прави лош човек .... ти си искаш калинките, ясно.
                            Ей заради такива като тебе скоро няма да се оправим....

Стамболийски поема кормилото след ПСВ и за четири години изправя БГ на крака, до деня докато военния съюз сваля власта и го убива у дома.
                            А внуците на съзаклятниците още махат крачоли по постове във София.

Никой от турците не е разбрал, че са заловили Левски, докато околийския в Плевен не се е полакомил за наградата за главата му и и им е казал кого са хванали.Не че имал нужда много от пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

А защо тогава не може да се създаде ваксина срещу спин?
                              Абе покрай ваксините за короната, прочетох за някакъв неуспешен опит за ваксина с аденовирус. Ама айде да не стряскам публиката, че какво ще правят спутникя и йенсен

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Хазард я кажи къде се учим да се грижим за здравето. Щото те учат да пишеш, четеш, щракаш по копчетата,да копаш дори ама здравни учебни часове никъде не съм чул да има. И като станеш на 30-40 олеле кво стана
                                Образованието неслучайно още е по френския модел от XIX век.
                                Човекът се учил от грешките си, ама в училище не се поощрява да сбъркаш, трябва да си перфектен, зазубрил уроците.
                                Е, това нещо го карай после да става бизнесмен, естествено че ще се закачи на заплатка, за по-сигурно.
                                7-8 часа седене, без движение, без дискусии със себеподобните си относно урока, зяпнал учителя.
                                Алгебра и геометрия, добре, ама няма уроци за лични финанси, икономика и здраве.
                                И какво, ето на готов клиент на банките, болниците.

Бота, има достатъчно книги за здравето, обширна е темата, ама трябва и да се прилагат нещата, колкото и да е трудно и смешно да им изглеждат на някои.

Коментар

Working...
                                X