Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Идея си нямаш колко е мъчително, да гледаш как близките и приятелите ти умират не по-малко мъчително, борейки се за глътка въздух.
Ти си имаш твойте впечатления от срещата с Короната, аз - моите. Оказва се, различни са.
Наздраве!
П.П. Ако под скъсване на веригата разбираш, че от няколко месеца съм чест посетител на местните болница, църква и гробищен парк, така е.
П.С. Баба ми почина малко преди сватбата на сестра ми - изрично беше ни забранила да се отменя сватбата заради нея - живите са си живи, мъртвите са си мъртви, така ни казваше. И още - човек се почита, докато е жив, след това няма смисъл.
Наздраве, тнм! Бог да прости починалите близки!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
tnm, не мога да те позная - ти ли си? Същото важи за всякакъв вид болни - и какво, да се откажем да живеем ли? Имам странното чувство, че някои хора теърдо и упорито се мислят или поне искат да са безсмъртни - е, не сте/сме! Странно е подобно поведение от твоя стрна, при положение че си от подобен славен и известен с непоколебимостта си и липсата на страх от смъртта род? Или греша някъде и нещо се е скъсало по веригата? С най-приятелски чувства от моя страна го казвам.
Ти си имаш твойте впечатления от срещата с Короната, аз - моите. Оказва се, различни са.
Наздраве!
П.П. Ако под скъсване на веригата разбираш, че от няколко месеца съм чест посетител на местните болница, църква и гробищен парк, така е.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСтранно е подобно поведение от твоя стрна, при положение че си от подобен славен и известен с непоколебимостта си и липсата на страх от смъртта род?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Този или тези, които не са преживели това, което ти преживяваш в момента, не могат да те разберат.
Те дори не могат да си представят какъв кошмар е да чуваш как близките ти не могат да говорят нормално, защото се задушават.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега обръщам се към теб и към всички останали .
Първо вируси има всякакви,нито аз ,нито баща ми сме от хората които при най леката настинка бягат при доктора .
9 дни човека се е мъчил в къщи ,за да стигне до болницата и да не може да диша ,едва говореше ,свидетел съм значи не е вирус като вирус или грип като грип,отделно че баща ми не е от страхливите хора и е борбен тип .
Нито аз нито той сме от хората които се ваксинират с противогрипни ваксини всяка година .
Не съм казвал какво да се затваря и какво не ,нито пропагандирам всеки да се ваксинира ,написах поста с чисти факти ......нека бъдем реалисти все пак .
Че за определени групи е направо опасен се знае отдавна.
Че ваксинации и мерки за запазване на живота и здравето на рисковите се знае отдавна.
За мен лично не казваш нищо ново.
Но последната година доказа, че мерките не работят, локдауните убиват живота и на здравите, че съсипването на икономиката не води до повече кислород за болните, а излизането от вкъщи с СМС, забраната за спортуване и затварянето и отварянето през две седмици докарват стрес, високо кръвно и депресии на съвършено здрави хора.
Според ООН около 135 млн. души са в заплаха от гладна смърт поради липса на транспорт, снабдяване и нарушени търговски връзки заради пандемията.
Ето това е проблема - че мерките срещу Ковид имат повече пряки и косвени жертви от самия Ковид. И то спреда е сериозен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеКаврък да се оправя по бързо баща ти. И моя 2 дена е с температура - 38-39
А що се отнася до въпроса в темата, ще Ви кажа защо няма да си бия ваксина:
Досега съм си бил само веднъж анти-грип ваксина, Инфлувак беше, през 2000 година, за да пердапазя себе си и най-вече децата (второто се пръкна тогава). За съжаление стана точно обратното - толкова много боледуване не съм имал нито една друга година, преди и след това.
Познайте, дали искам да си бия нова антигрипна ваксина?
- 1 like
Коментар
-
Виж сега обръщам се към теб и към всички останали .
Първо вируси има всякакви,нито аз ,нито баща ми сме от хората които при най леката настинка бягат при доктора .
9 дни човека се е мъчил в къщи ,за да стигне до болницата и да не може да диша ,едва говореше ,свидетел съм значи не е вирус като вирус или грип като грип,отделно че баща ми не е от страхливите хора и е борбен тип .
Нито аз нито той сме от хората които се ваксинират с противогрипни ваксини всяка година .
Не съм казвал какво да се затваря и какво не ,нито пропагандирам всеки да се ваксинира ,написах поста с чисти факти ......нека бъдем реалисти все пак .
Те дори не могат да си представят какъв кошмар е да чуваш как близките ти не могат да говорят нормално, защото се задушават.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Последните новини от тези 2 дни са положителни ,и аз за това се моля .това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
"За да не съм голословен - току що ми звънна мацката от медицинския център, в който се бях записал за ваксинация през митичния сайт на правителството. Въпросът й бе дали аз знам нещо за това как ще протича процеса в бъдеще? В смисъл дали са ма информирали кога ще тръгне сайта и дали досегашната ми регистрация означава нещо? В процеса на разговора стана кристално ясно, че никой няма никаква информация, а дори тяхната връзка с РЗИ е спорадична. Е, това на какво прилича?"
Каврък да се оправя по бързо баща ти. И моя 2 дена е с температура - 38-39Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Значи понеже баща ти се е разболял от вирус, който 95% от хората карат като настинка, минаваш от страната на локдаунърите?
И като баща ти се оправи, ще напишеш ли пост а-ла "Ами всъщност това не е чумата, за която го мислех!"
Абе къде бяхте досега бре, хора?
Когато починаха стотици млади от свински грип през 2009, защо не искахте локдауни и мерки?!?
Пневмонии имаше и преди Ковид.
И защо пишеш тоя пост, понеже СЕГА имаш болен роднина?
Отдавна се каза, че поне 90% ще си го изкараме, как реши, че баща ти няма шанс да се зарази?!?
За огромно съжаление пропагандата дава своите сочни плодове. Разумните потребители с умерени коментари стават все по-малко.
Разболее се възрастен човек от вирус, наложи се да полежи със симптоми ... шок, кошмар, затваряй света завинаги!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Каврък, дано баща ти да се оправи !
Имаше времена и още преди Локдауна когато с Левчо ти пишехме че са сериозни нещата и ти ни се смееше...
Тогава не се знаеше достатъчно , но мерките в Ухан показаха, че не е шега работата / не ме чети какво пиша, а гледай какво правя/. Сега се знае много повече и е ясно, че не е чума / поне в тези си мутации/, но не е и грип....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеhttps://www.actualno.com/society/pet...s_1569311.html
Главния локдаунър на Републиката не бил математик ... завършил "Начална педагогика" и после работил в НПО организация.
To и аз съм наследствено чадо на математици, и наистина до 3-ти курс бройках колежките, щото нищо ново нямаше... ама и сега не се имам за математик
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Много ясно, сега му е паднало на момчето да оправи добитъка.. лично вируса много ме радва.. тъкмо ще поразреди малоумниците.. първо се лекува на 100% за 4-5 дни каза ви се отдавна.. тук във форума се присмяхте.. сега ние ви се смеем.. ваксините също имат своята важна роля.. да намалят още малоумниците Междувременно си утроихме състоянията и прибрах вече кеша.. като му пишех на лев4о биткойн .. метали и т.н.. то реве коронавирус..сега ваксини.. шматки неземни... 300% за 5-6 месеца... Така че всичко е перфектно и върви по план!
Просто отровата си изпълни целта и е време за противоотровата - схема, стара като света.
Само мащаба е по-различен този път.
Кавръков, не говори добре за теб, че едва щом баща ти се разболя, започна да призоваваш за мерки. Досега се разболяваха чужди бащи, 99% от тях им няма нищо - всички те пък са в правото си да кажата "Ние го изкарахме и вече нямаме нужда от маски и локдауни, имаме си антителата."
Песимистчо, страха на проКовидВаксърите от антиКовидВаксърите е едно от най-абсурдните неща в пандемията, но е факт.
Тепърва започва вълната от предозирали с новини хипохондрици, които зоват за задължителни ваксинации.
Както и по-горе написах, мен ваксините не ме притесняват, но ме притеснява гласността на манипулируемите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеhttps://www.actualno.com/society/pet...s_1569311.html
Главния локдаунър на Републиката не бил математик ... завършил "Начална педагогика" и после работил в НПО организация.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар