Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
има имунитет не подценявай ваксините.
мои близки и познати даже с астрата ваксинирани кой 1 кой 2 дози са били в достатчен контакт да се заразят с болни но им се размина.
2-3 седмици след ваксинацият,а уж трябваше повече време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеСпоред мен вълните тепърва започват,имунитета от ваксините никой не знае колко е . цирка тепърва започва !
мои близки и познати даже с астрата ваксинирани кой 1 кой 2 дози са били в достатчен контакт да се заразят с болни но им се размина.
2-3 седмици след ваксинацият,а уж трябваше повече време.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма как да стане това
нито ние сме китайци нито армията ни е армия нито полицията полиция, но и по-добре....
май ще го минем по трудния начин - стаден имунитет с цената на много рано отишли си хора.
ваксината може да скъси пътя към стадния имунитет и да намали жертвите.
ясно е, че много хора няма да се ваксинират, но тези които ще се все пак ще спомогнат да се достигне до приличен процент хора с антитела с цената на по-малко животи.
локдаун без ваксина и стаден имунитет е само отлагане до следващата вълна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Според мен ако ще се налагат мерки да ги наложат като в Китай ,дори да е за няколко седмици ,но всичко живо под ключ ,ако трябва и военните да включат с разнасяне на храна .....но и това да направят до колкото виждам по болниците си лекуват както им падне ,да не се налага да влизаш,защото си смъртник в голям процент .
нито ние сме китайци нито армията ни е армия нито полицията полиция, но и по-добре....
май ще го минем по трудния начин - стаден имунитет с цената на много рано отишли си хора.
ваксината може да скъси пътя към стадния имунитет и да намали жертвите.
ясно е, че много хора няма да се ваксинират, но тези които ще се все пак ще спомогнат да се достигне до приличен процент хора с антитела с цената на по-малко животи.
локдаун без ваксина и стаден имунитет е само отлагане до следващата вълна.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/...,image11#photo
Докато не изкарат армията и жандармерията май няма да има ред у нас ............
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеДобре значи живота трябва да спре, вечерен час,излизане със смс и прочие. Въпроса е и след това ?
Коментар
-
Да,болниците са пълни ,масово около мен всички се разболяват и в службата ,изключам родния ми баща за да не стане лично ,но сега ,година по -късно се вижда че явно мутации или каквито и да било нови варианти са много агресивни ....в крайна сметка ,каквито и мерки да налагат на самодисциплина не може да се разчита
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Кой набута пенсионерите в зелен коридор от 8,30 сутрин...Още ги помня от онези години как се бутаха в трамвая сутрин за вода или до другия край на града за по-евтино кисело мляко
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Кой набута пенсионерите в зелен коридор от 8,30 сутрин...Още ги помня от онези години как се бутаха в трамвая сутрин за вода или до другия край на града за по-евтино кисело мляко
онзи ден (събота по обяд) в голям столичен супермаркет пред мен и зад мен на опашката бяха 'безпилотници' сложили по една маска 5 за 4 и се бутат.... хем стават с кокошките хем имат зелен коридор... редно е охраната да ги връща както са ме връщали мен няколко пъти забравил за часа.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/...,image11#photo
Докато не изкарат армията и жандармерията май няма да има ред у нас ............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
ти сериозно ли ?!не ползвам метро но наскоро от някъде ми попадна снимка от сутрешното пого в метрото . спрямо тая гъчканица която става там ,всякакви мерки и прочие простотии са просто нелепи !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
ти сериозно ли ?!не ползвам метро но наскоро от някъде ми попадна снимка от сутрешното пого в метрото . спрямо тая гъчканица която става там ,всякакви мерки и прочие простотии са просто нелепи !!!
Коментар
-
Да,болниците са пълни ,масово около мен всички се разболяват и в службата ,изключам родния ми баща за да не стане лично ,но сега ,година по -късно се вижда че явно мутации или каквито и да било нови варианти са много агресивни ....в крайна сметка ,каквито и мерки да налагат на самодисциплина не може да се разчита
Коментар
Коментар