Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Last edited by neptun266; 25.03.2021, 00:16.
- 3 Харесвания
-
[QUOTE=4i40;n3737475]Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение14 заразени в Дом за възрастни след две дози ваксина на Пфайзер
https://offnews.bg/zdrave/14-zarazen...er-748405.html[/QUOTE
Нормално...
Важното е да го карат леко, както 90 % от ваксинираните и 90 % от неваксинираните.........Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
ти верно ли смяташ ,че локдаун СПИРА въздушнокапкова гад ?!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеВаксинираните срещу Covid-19 могат да се заразят отново и са преносители на зараза
https://bnr.bg/post/101441859/vaksin...teli-na-zaraza
пп. кой е виновен-антиваксърите ли?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеИзтокът се закрепи със здрав и локдаун и маски. Западният свят няма съзнанието да го стори с разум,нито държавната машина е толкова силна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Точно това е проблема със всякакви публични личности, които принизяват проблема и създават усещане за ненужност на мерките. Така хора които не са наясно какво да правят тръгват по пътя на най лесното съпротивление. А това почти сигурно означава че заплашват ако не собствения си живот, то здравето и живота на хора с които се срещат. Защото за заразяване са си необходими само 15 минути.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Виж аз не искам никого да съдя.Знам че има хора които са изпаднали в много тежко положение и са принудени да не си правят тестове защото няма кой да се грижи за семействата им.Знам че има и такива които не знаят че са болни и заразяват има и бзотговорни всякакви има.Какъв съм срещнал не зная.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Срещал си се с хора, които не са се пазили
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКакто сигруно се сещаш не ми дреме за твоето мнение, и то не става за нищо след сблъсък с реалността
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Сяяя, тупни се по гърдите и се провикни в пустото село - БУЛГАР, БУУУЛГААААР.....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Бих ги слушал медиините позьори ако имаха поне вярна прогноза, след като моите супер лаишки прогнози са по-вярни, значи тези нищо не разбират
Сяяя, тупни се по гърдите и се провикни в пустото село - БУЛГАР, БУУУЛГААААР.....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не е това...Правилно е да слушаш хора, които се занимават с тази работа....
Гугъл специалисти бол.....Видял картинки, слушал 2 мин приказки и вече е специалист ....
Мерси.....
пп Тва е все едно да гледаш "Спешно отделение" по ТВ и като твой познат го заболи корема, да хванеш макетния нож и да му направиш операция...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Сигурно, значи правилото е да не слушаш медийни звезди с крайни мнения, защото всичките са позьори без здрав разум.
Гугъл специалисти бол.....Видял картинки, слушал 2 мин приказки и вече е специалист ....
Мерси.....
пп Тва е все едно да гледаш "Спешно отделение" по ТВ и като твой познат го заболи корема, да хванеш макетния нож и да му направиш операция...
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар