Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 26.01.2024, 12:02.
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Cumulative не са мистерия, но свръхсмъртността след Ковид в много страни е. Предлагаш ли обяснение?
Oт графиката не бих познал веднага коя от двете страни в момента води война.
https://ourworldindata.org/grapher/e...ountry=RUS~DEU
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Cumulative не са мистерия, но свръхсмъртността след Ковид в много страни е. Предлагаш ли обяснение?
2. За да започнем да търсим обяснение, ни трябват поне 2000/млн
3. За да е нещо сериозно и с тенденция са нужни поне два месеца с поне 2000/млн
4. Припомням, че тук пишещи, на 10000/млн мъртви им казват грипче....
а в същото време, подскачат на всяка хиляда пъти по-малка флуктуация, вържат я с ваксините, пускат реквием и с РЕВ слагат памперсаLast edited by satz; 25.01.2024, 23:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Къде виждате такова нещо за мен е мистерия :
Oт графиката не бих познал веднага коя от двете страни в момента води война.
https://ourworldindata.org/grapher/e...ountry=RUS~DEULast edited by analog; 25.01.2024, 22:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеМоже и да е по добре медицината да се забрани.
Просто не трябва да е търговия, щото търговия със здравето и живота се превръща от медицинските търговци съзнателно в противоположно на лекуване, стигайки до съзнателно и безнаказано убийство.
ПП. Виж кво става с евтаназията в Канада...Last edited by Turbolan; 25.01.2024, 18:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнение
В Германи. За момента не съм намерил друга. Но това не значи, че няма да има други в бъдеще. Вземаме си пукакни и чакаме.
Графиките с %-ти са по-сложни за ориентир...
p.s
Израел е по-ваксинирана също и воюва...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеИ в коя много ваксинирана държава имат извънредна смъртност колкото нашата? (Че нали много смъртоносни ваксините )
Хайде де, трябва да ви е лесно,
Относно ноемврийският EU excess mortality много интересно защо у нас е на отрицателна територия от около -5%, докато здраво набодените австрийци са с умопомрачителните +20% в повече смъртни случай - вземете питайте "благодетелите" си дали този път 10 дупки ще са достатъчни или не. Така де всеки един зависим овреме да се понася към банката за да получи кредитна линия с която да си плаща чинно за дозите пфайзерска отрова:
Last edited by vgc; 25.01.2024, 17:25.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеПисал съм го и преди, но ще повторя, че нито един от познатите ми лекари които се разболяха още преди ваксините не поиска да влезе за лечение в болница. НИТО ЕДИН !
Ако имаш познати от там, питай ги за това.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Това беше 3 в 1 - увеличаване на свръхсмъртността , изкарване на колкото се може повече починали С ковид и клинични изпитания на различни лечения и лекарства . Всичко това накратко планирани убийства....
Писал съм го и преди, но ще повторя, че нито един от познатите ми лекари които се разболяха още преди ваксините не поиска да влезе за лечение в болница. НИТО ЕДИН !
Всички независими лекари казаха в самото начало, че е убийство, но убийствата продължиха до края, а даже и завличаха хора от улицата, за да ги убият в интензивното и да си вземат "ковидните" пари.
Убийци в бели престилки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cъни Разгледай мнение
За сметка на това, имаше заключени хора по стаи в болниците и ги лекуваха с 5 вида антибиотици в рамките на седмица-две ...срещу респираторния вирус
Писал съм го и преди, но ще повторя, че нито един от познатите ми лекари които се разболяха още преди ваксините не поиска да влезе за лечение в болница. НИТО ЕДИН !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеИ в коя много ваксинирана държава имат извънредна смъртност колкото нашата? (Че нали много смъртоносни ваксините )
Хайде де, трябва да ви е лесно,
или пък май нещо не са толко смъртоносни ваксините
- 1 like
Коментар
Коментар