IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Добави Израел, ще видиш чудо
    При всички клинични изпитания има плацебо група. В случая е случайно бурладение относно нацията на която се е случило. Доказателство за това е че след набоцкването нямаше разлика между двете групи относно заболели и т.н. в тази страна.
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 26.01.2024, 12:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Cumulative не са мистерия, но свръхсмъртността след Ковид в много страни е. Предлагаш ли обяснение?

Oт графиката не бих познал веднага коя от двете страни в момента води война.

https://ourworldindata.org/grapher/e...ountry=RUS~DEU
      Добави Израел, ще видиш чудо

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Cumulative не са мистерия, но свръхсмъртността след Ковид в много страни е. Предлагаш ли обяснение?
        1. Къде има свръхсмъртност над 1000/млн във ваксинирани държави?

2. За да започнем да търсим обяснение, ни трябват поне 2000/млн

3. За да е нещо сериозно и с тенденция са нужни поне два месеца с поне 2000/млн

4. Припомням, че тук пишещи, на 10000/млн мъртви им казват грипче....
        а в същото време, подскачат на всяка хиляда пъти по-малка флуктуация, вържат я с ваксините, пускат реквием и с РЕВ слагат памперса
        Last edited by satz; 25.01.2024, 23:08.

Коментар

Къде виждате такова нещо за мен е мистерия :

Oт графиката не бих познал веднага коя от двете страни в момента води война.

https://ourworldindata.org/grapher/e...ountry=RUS~DEU
          Last edited by analog; 25.01.2024, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Може и да е по добре медицината да се забрани.
            А, що?

Просто не трябва да е търговия, щото търговия със здравето и живота се превръща от медицинските търговци съзнателно в противоположно на лекуване, стигайки до съзнателно и безнаказано убийство.

ПП. Виж кво става с евтаназията в Канада...
            Last edited by Turbolan; 25.01.2024, 18:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнение

В Германи. За момента не съм намерил друга. Но това не значи, че няма да има други в бъдеще. Вземаме си пукакни и чакаме.
              Къде виждате такова нещо за мен е мистерия :

Click image for larger version

Name:	uFF_EXTRADEAT.jpg
Views:	1
Size:	88.9 КБ
ID:	4150605

Графиките с %-ти са по-сложни за ориентир...
              p.s
              Израел е по-ваксинирана също и воюва...

Коментар

• Може и да е по добре медицината да се забрани. Единствения ми близък който не е стъпвал никога в болница живя 92 години и никой друг който се е лекувал и си е пазил здравето не е стигал до тази възраст.
                D.Y.F-091066

Коментар

И в коя много ваксинирана държава имат извънредна смъртност колкото нашата? (Че нали много смъртоносни ваксините )

Хайде де, трябва да ви е лесно,
                  Брей, от WEF ревнаха че ще пускат "Desease X" и многократно набодените почнаха да тръпнат в очакване на новия буламач на Пфайзер. Амчи бодете се де, кой ви спира, но си извадете от собственият джоб по стотачка всеки месец за участието в "руската" рулетка дали ще е първо миокардит или нещо друго.

Относно ноемврийският EU excess mortality много интересно защо у нас е на отрицателна територия от около -5%, докато здраво набодените австрийци са с умопомрачителните +20% в повече смъртни случай - вземете питайте "благодетелите" си дали този път 10 дупки ще са достатъчни или не. Така де всеки един зависим овреме да се понася към банката за да получи кредитна линия с която да си плаща чинно за дозите пфайзерска отрова:
                  Last edited by vgc; 25.01.2024, 17:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                    Писал съм го и преди, но ще повторя, че нито един от познатите ми лекари които се разболяха още преди ваксините не поиска да влезе за лечение в болница. НИТО ЕДИН !
                    Нито пък вирусолозите в Центъра за заразни и паразитни болести носеха маски, колкото и да работеха с "ковида".
                    Ако имаш познати от там, питай ги за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Това беше 3 в 1 - увеличаване на свръхсмъртността , изкарване на колкото се може повече починали С ковид и клинични изпитания на различни лечения и лекарства . Всичко това накратко планирани убийства....
                      Писал съм го и преди, но ще повторя, че нито един от познатите ми лекари които се разболяха още преди ваксините не поиска да влезе за лечение в болница. НИТО ЕДИН !
                      Особено фрапиращо беше убийството с надуване на белия дроб с кислород.

Всички независими лекари казаха в самото начало, че е убийство, но убийствата продължиха до края, а даже и завличаха хора от улицата, за да ги убият в интензивното и да си вземат "ковидните" пари.

Убийци в бели престилки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cъни Разгледай мнение

За сметка на това, имаше заключени хора по стаи в болниците и ги лекуваха с 5 вида антибиотици в рамките на седмица-две ...срещу респираторния вирус
                        Това беше 3 в 1 - увеличаване на свръхсмъртността , изкарване на колкото се може повече починали С ковид и клинични изпитания на различни лечения и лекарства . Всичко това накратко планирани убийства....

Коментар

И в коя много ваксинирана държава имат извънредна смъртност колкото нашата? (Че нали много смъртоносни ваксините )

Хайде де, трябва да ви е лесно,
                          или пък май нещо не са толко смъртоносни ваксините
                          В Германи. За момента не съм намерил друга. Но това не значи, че няма да има други в бъдеще. Вземаме си пукакни и чакаме.

Коментар

• Слагайте ги в игнора тези беззъби тролшевики, да им секнат стотинките, От толкова сервилност вече ще започнат да им сменят памперсите.

Коментар

• Очаквам модераторите да кажат какво определят като спам, за да знам как да отговарям на продали душата си старчета, дебнещи като питбули по зададените им теми

Коментар

• Баба съни е дошла на помощ на антиваксърчетата

Коментар

Working...
                                X