Първоначално изпратено от распутин
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
всички бабаити заслужавате да ви пратят в панделата и доктор Менгеле да направи от вашто днк нова ваксина с човешки вирус.
Mи във Швеция що няма смирени хора вре ? И те ли са бабаити ?
На тукашната територия смирен се приема да си навел глава, да те е страх да не си загубиш работата, да не разгневиш господаря, от грип, белким наруши минималния комфорт и смисъл на съществуване от работа, ядене, спане и пак сначале.
500 +45 год са си казали думата.
Наведена глава сабя не я сече .... мда, ама не, друг народ няма тази поговорка.
Не премине ли естествения подбор, тая страна няма да се оправи, и не е виновен ББ, Слави или поредния месия.Last edited by распутин; 04.05.2021, 09:37.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
Написах, нямам страх да срещна грипо-ковидния вируз отново и отново.
Смях, ти не четеш ли, на улав ли се правиш.
На два пъти от глупост и лош късмет през живота видях тая с косата, ама получи ритник в задника, по-спокоен съм, знам как изглежда.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха абе ного самонадеяно бе човек развеселяваш ме......
Не ти мисля лошото но бъди по смирен
Нека видим дали е приложима във всички случаи.
Говориш за конкретен случай, в конкретна тема. Самият ти, никак не може да бъдеш пречислен към смирените. Като ти чета мненията тук - никак не мога да те отнеса към групата смирени, тип "монах/монахиня".
Надявам се схващаш, че има толкова различни определения за смиреност, колкото са и хората. Изхождай (се) и от това, че не всички живеят като теб (условия, семейно положение, приятели, началници) и всеки има различни ангажименти и цели във времето, това е и при неговите наследници ..
И стига си заставал на позицията на "пророк". Господ може да тресне всеки в тоя момент, включително и теб, с твоята "смиреност" - ако не я схваща точно като теб - доста вероятно.
Не ти мисля лошото, но недей пази рецептата за себе си, иначе само ти знаеш що е то - твоето смирение, което хвърляш заплашително в определени случаи и теми, май по-скоро, когато другите ти аргументи са изчерпани..
Например, мога да обиждам другите и да им се подигравам - но пак да бъда смирен като теб, нали? Увереността ти да говориш за нещо, което ти липсва навсякъде, е пословична. Смири се, бе човек!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Не е ли по-добре да се спре размножението на вируса за да няма нови мутацииLast edited by bulgarian lev; 04.05.2021, 10:07.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Написах, нямам страх да срещна грипо-ковидния вируз отново и отново.
На два пъти от глупост и лош късмет през живота видях тая с косата, ама получи ритник в задника, по-спокоен съм, знам как изглежда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха абе ного самонадеяно бе човек развеселяваш ме.Ей така как не пиеш не пушиш нямаш холестерол мое те блъсне некой пиян на пешеходна пътека и да си идеш скоропостижно....Керемида може да падне на главата ти....Тия простотии къде си изброил не могат да ти удължат живота с една секунда дори,Не ти се вярва че можеш да умреш в отлично здраве????Не ти мисля лошото но бъди по смирен
На два пъти от глупост и лош късмет през живота видях тая с косата, ама получи ритник в задника, по-спокоен съм, знам как изглежда.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чичка, пия макс няколко хапчета на година, не кат вас по цяла шепа всеки ден, нямам корем, висок холистерол. кръвно, диабет, не нося очила, мога да тичам със часове, или да изкачвам баири, не пуша, запоите ме дразнят, хрупам салата със малко месо, нямам страх да срещна грипо-ковидния вируз отново и отново.
Няма лошо, ако човек е над 60-те и/или има няколко сериозни придружаващи заболявания разносметката е може би изравнена, иначе за по-млад здрав човек е лудост да се боцка със неизпробвана докрай субстанция.
Предполагам някой със по-празна кратуна си мисли, че ваксинирането е като да изпие един аспирин, сироп за кашлица или да си вземе душ.
Коментар
-
Чичка, пия макс няколко хапчета на година, не кат вас по цяла шепа всеки ден, нямам корем, висок холистерол. кръвно, диабет, не нося очила, мога да тичам със часове, или да изкачвам баири, не пуша, запоите ме дразнят, хрупам салата със малко месо, нямам страх да срещна грипо-ковидния вируз отново и отново.
Няма лошо, ако човек е над 60-те и/или има няколко сериозни придружаващи заболявания разносметката е може би изравнена, иначе за по-млад здрав човек е лудост да се боцка със неизпробвана докрай субстанция.
Предполагам някой със по-празна кратуна си мисли, че ваксинирането е като да изпие един аспирин, сироп за кашлица или да си вземе душ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеЗащо правите постоянно грешни предположения. Не съм ваксиниран. Мисля да изчакам, да се ваксинират най нуждаещите се, след което на спокойно да се ваксинирам и аз с рнк-ваксина, a не с допотопните руски векторни ваксини, защото там неизвестните може да са повече. боли ме щепсепа за това което внушавате нон стоп във форума. След като повечето нормални хора се ваксинират, ще го отнесат най вече неваксинираните, защото другите могат да разнасят свободно вируса без да са застрашени и без да спазват мерки, но неваксинираните ще го поемат. Още повече че на такива дебили лекарското съсловие разчита зарад далаверите със здравната каса.
Win-win е ситуацията. Не се ваксинирайте. Дръжте се за амулетите. Господ е българин, ще търпи още великата дебилщина.
Пък има и механизма на естествения подбор.
Очевидно, Господ се прави на българин и това е само заради теб.
- 1 like
Коментар
-
Братчед, предполагам си се боцнал вече, сега си сложи и втора маска и да ги носиш навсякъде, у планината, в колата и у дома.
Верно е, Няма Такъв Народ
А, нас ни остави да си живеем живота неваксинирани и социализиращи се без дистанция.
By the way, нямало викат корупция със ваксините, тоя Брюксел е прояден от всякъде
https://www.youtube.com/watch?v=82ShhNNEVUA
Win-win е ситуацията. Не се ваксинирайте. Дръжте се за амулетите. Господ е българин, ще търпи още великата дебилщина.
Пък има и механизма на естествения подбор.Last edited by Zaki; 03.05.2021, 17:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеКато не искате ваксини, поне си пийте хапчетата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеКато не искате ваксини, поне си пийте хапчетата.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар