IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да добавя, ваксинираните не са си правили тест сега.

Коментар

• Привет на всички.
      Да споделя едно интересно наблюдение.
      В Понеделник в копмплекса направихме парти - рожден ден, двайсеттина възрастни и 15-16 по малки.
      От Сряда започнаха да се появят симптоми при мен и жена ми.
      Висока температура, 38,5 при мен, и болки в мускулите и главоболие (доста неприятно).
      Днеска се оказа, че 8 човека сме с положителен антигенен тест.
      Но интересното е-
      Васинирани с Модерна - без признаци,
      с Астра една игла само бокли в гърлото, без температура,
      Тези които го изкараха наскоро- до преди 3 месеца - никакви симптони.
      Тея дето сме го карали преди по вече от 7 -8 месеца, температура и болки в мускули и глава за два дена..
      Двама дето се опазиха до сега в момента нямат обоняние.
      Има и две деца с лека температура но не са им правени тестове.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ми щото, Ботич не е запушена тръбата (трахеята и бронхите), нито алвеолите...постъпва въздух, дишаш, но бариерата с капилярите - въздухообмена страда. Толкова ли ти е сложно? Обяснявам го най-просто.
        Въпроса е защо нямаш за няколко секунди/минута и после се оправяш ...
        На мен ли ми разправяш аз от това съм болен. Въздух много обмяна на кислород малко . Няма амплитуди и подобрението е много бавно, с месеци
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Как да обясня на потребителя грисов защо по естествен път може да не придобие имунитет. Нали трябва самия той да знае как се развива имунитет, как се потиска или най-малкото възпрепятства протективен имунитет от вируси най-вече, рецептори, тирозинкиназни инхибитори, експресия на молекули които потискст Т лимфоцитите...с ваксината това не става, защото е вкаран не вирус, а код за имуногенен протеин от този вирус. И останалите пречки които цял вирус би използвал ги няма.
          Чудя се на способността да възприемат информация на някои хора, все едно дуднеш на салкъм.
          Ти сериозно ли ?! 0.0001 към кое клони, към нула или към 1 ?
          ПП Ако докажеш твърдението си печелиш нобелова ,действай ,че не остана !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

А защо трябва да наричаме хората които са се ваксинирали тъпаци?И защо ние българите сме такива простаци и не умеем да разговаряме норамлно без обиди и чувство за превъзходство.Аз също не мисля да се ваксинирам но не мисля че ваксинираните са тъпаци.
            Как да обясня на потребителя грисов защо по естествен път може да не придобие имунитет. Нали трябва самия той да знае как се развива имунитет, как се потиска или най-малкото възпрепятства протективен имунитет от вируси най-вече, рецептори, тирозинкиназни инхибитори, експресия на молекули които потискст Т лимфоцитите...с ваксината това не става, защото е вкаран не вирус, а код за имуногенен протеин от този вирус. И останалите пречки които цял вирус би използвал ги няма.
            Чудя се на способността да възприемат информация на някои хора, все едно дуднеш на салкъм.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Да ви кажа - МРЪТ си от вируса. Пада им яко сатурацията на ората и си падат като мухи.
              Още нямам НИКАКВО обяснение защо минава на кризи с големи амплитуди на сатурацията - изведнъж просто НЯМА кислород, а уж дишаш, опитваш се а НЯМА. И след време все едно нищо е нямало
              Ми щото, Ботич не е запушена тръбата (трахеята и бронхите), нито алвеолите...постъпва въздух, дишаш, но бариерата с капилярите - въздухообмена страда. Толкова ли ти е сложно? Обяснявам го най-просто.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Мрат, щото не са лекувани. Говоря за сравнително здрави хора. Влизат в болница, чак след като получат сериозни усложнения, двойна бронхопневмония. До тогава ги лекуват "дистанционно", което е идиотизъм.

Click image for larger version

Name:	171856488_596472171326543_7197951569583187798_n.jpg
Views:	1
Size:	30.0 КБ
ID:	3750914

Какво повече да добавиш?
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Да ви кажа - МРЪТ си от вируса. Пада им яко сатурацията на ората и си падат като мухи.
                  Още нямам НИКАКВО обяснение защо минава на кризи с големи амплитуди на сатурацията - изведнъж просто НЯМА кислород, а уж дишаш, опитваш се а НЯМА. И след време все едно нищо е нямало
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

И при такава ваша "аргументация" да си губя времето с вас?
                    Аргументацията е важна, но съм забеляза че тя се променя коренно след прекарване на "няма такъв вирус".
                    Last edited by mathematician; 23.04.2021, 17:09.

Коментар

Тогава СЗО и лично другарят Гюбрейесов не бяха дали заповед всичко де що има положителен пиар-тест, да се пише у графата "умрел от пиар-вироза", даже и да го е сгазил влак, образно казано.
                      Направо е дал заповед, да се крият умрелите и да се пишат по-късно на вълни. И да си изчистим списъците от мъртвите души, пак на вълни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

При дефицит на здрав разум няма как да вкарваш такъв.
                        И при такава ваша "аргументация" да си губя времето с вас?

Коментар

За всички свои твърдения имам не по една препратка към специалисти (не към журналя и медийни парцали), но вече ме мързи да се занимавам със загубеното дело да ви вкарам обикновен здрав разум.
                          При дефицит на здрав разум няма как да вкарваш такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Те и миналата пролет бяха спрени, кога не можеше да излизаш от градовете, ама вирус почти нямаше тогава и съответно нямаше пикове в графиката.
                            Тогава СЗО и лично другарят Гюбрейесов не бяха дали заповед всичко де що има положителен пиар-тест, да се пише у графата "умрел от пиар-вироза", даже и да го е сгазил влак, образно казано.
                            Тогава го нямаше и пиар-теста. После пиар-тестването, което някои специалисти смятат за не повече от 30% вярно, се наложи масово... и все завертелось!

За всички свои твърдения имам не по една препратка към специалисти (не към журналя и медийни парцали), но вече ме мързи да се занимавам със загубеното дело да ви вкарам обикновен здрав разум.

Коментар

Всички останали медицински дейности, освен ковидовите и спешните случаи, са спрени от много време.
                              Те и миналата пролет бяха спрени, кога не можеше да излизаш от градовете, ама вирус почти нямаше тогава и съответно нямаше пикове в графиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

Te тия пикове в умиранията на НСИ са от глад, не от болести, нали?
                                Което ме навежда на мисълта че отдавна не бях гледал тази графика. Тя па да се е пречупила леко. Дано спадне и няма вълна 4-ри. Някак си много леко я прекарахме тази вълна, чак се чудя. Но па втората си беше тежка.

https://www.nsi.bg/bg/content/18121/...B8%D1%86%D0%B8

https://www.nsi.bg/sites/default/fil...2_2021_W14.png

Коментар

Working...
                                X