IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Той Мангъра вероятно вече си е сложил ваксина още в самото начало, но пред медиите прави популизъм. Ако на този лъжец му вярваш, значи много си я втасал.
    Гледай си твоя набоден ГЪЗ.
    МАНГЪРА НЕ СИ Е СМЕНЯЛ МНЕНИЕТО = и преди и след ковид.
    Ти обърна палачинката няколко пъти?
    Кой е лъжец?
    Може и като безмозъчен плазмодий да се самоопределиш
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=Dtuh...el=IvorCummins Beda M. Stadler, former Director of the University Institute of Immunology at the Insel Hospital in Bern, is emerited professor of Immunology from the Medical Faculty of the University of Bern. His major research interests were in basic research in the field of allergy and autoimmunity as well as applied research in the field of immunology.

As Vice President of the Commission for Technology and Innovation (CTI) Federal Department of Economic Affairs, Education and Research EAER Switzerland he was heading the life science team and was a member of the CTI Start-up & Entrepreneurship label board.

During his career he liked to express his scientific and rational views in public as a frequent guest speaker and columnist for various print media.

Видеото е интересно! Госта е професор по имунология, чието кратко представяне е на английски по-горе, не ми се превежда

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

според мен е станало това, което пишат в новините? Според теб обратното ли е станало?

Какво ме интересува какво пишело в новините след като статистически в Индия не се случва почти нищо. През последните 10 години средната годишна смъртност в Индия е около 7300 на милион. Смъртността от началото на епидемията, тоест година и половина е 291/милион или 194/милион за година. Това е май към 2.5% увеличение от Ковид. Трагично, нали? Обаче средната смъртност в десетгодишния период варира с около 5%, тоест тези 2.5% могат да са чист шум.

Отново да повторя, след като го писах на другата ужасена от новините - Селена - отворете си таблицата и погледнете къде е Индия по смъртност от Ковид. 107-мо място, а България на 8-мо.

https://www.statista.com/statistics/...rate-in-india/

Коментар

Той Мангъра вероятно вече си е сложил ваксина още в самото начало, но пред медиите прави популизъм. Ако на този лъжец му вярваш, значи много си я втасал.
          Това е сериозен аргумент...Даже сигурен съм че ваксината си я е сложил 4 пъти / от всичките/ по 2 още миналата година при първите изпитания....затва без маска се разхождаше при болните....сложил и 4-те щото ТЕЗИ ваксини не пазят от разболяване.
          И за какво точно излъга в интервюто ? Например че преболедувалите имат ''вечен'' имунитет дори като антителата изчезнат ? Или че е НЕСРАВНИМО по-добър от този от ваксините и са заплаха 1 на милион за разлика от ваксинираните, които разпространяват вируса, но преболедувалите нямат сертификат.
          Разбирам , че медиите ви промиват мозъците и накрая /когато сме близо до стаден естествен имунитет/ се поддадохте, което не е грешка разбира се на пръв поглед / 1 година/ и особено спрямо вируса който е гаден, но не разбирам защо се правите , че не виждате огромната манипулация и лъжи на правителствените представители , които бутат стадото към ваксини... често насила и дори вече принудително ? Какво ви пречат неваксинираните като вие имате защита ? Имате защита от вируса ама нямата права срещу ваксината ако стане греда . Не намирате ли това за нередно ?
          Всички тези нередности водят до това хората да не искат да се ваксинират, макар и накрая да се окаже най-вероятно, че ваксините са ок и няма проблем с тях....на фона на вируса / по-малко зло/

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Не видяхме нищо. Какво е станало според теб?
            според мен е станало това, което пишат в новините? Според теб обратното ли е станало?

neon7, като е безобидно вирусче за кво им е ивермектин?

raydalio, единственото, което можеш да държиш в ръцете си е онова между краката ти. Смешко - ще му се нещо да зависи от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Аз не съм си сложил ваксина и едва ли ще си сложа.Прекарах го много леко.По темата съм невеж но не съм параноик.Дали си рискувам живота....ми не знам....няма да кажа лоша дума за тези дето се страхуват и се ваксинират.Това е лично решение и няма да коментирам.Само искам да ти кажа че края на живота ти не зависи нито от теб нито от ваксините....Може да си сложиш десет ваксини да се скриеш в бункер и да умреш....от инфаркт.Дойде ли края спасение няма.Бог решава кога...ако смяташ че може да го надхитриш и че можеш да си отложиш смъртта твоя воля...А дали има смърт по начина по който го разбираме...науката е безсилна...да не се окаже че отиваме само в друг свят и после пак тука и така един кръговрат...Аз не смятам че съм по умен от Бог и че по добре от него зная кога да се родя кога да умра и с кого да живея...Смешно ми как някои хора си мислят че животът им зависи от тях.
              смешно е как има хора, които мислят, че някой друг управлява живота им и че нищо не зависи от тях и че им било "писано".. сякаш някой някъде си е играл да пише списък за жалкия им животец.. накратко неосъзнати роби и овци.. а други държат съдбата си в своите ръце
              Last edited by raydalio; 09.07.2021, 02:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                Аз ще си сложа когато и мангъра си сложи
                https://www.youtube.com/watch?v=QiGRnL5rfe4

Коментар

Да, точно това е идеята, и в 99% от случаите е вярна. Има само един много малък процент от хора с повредена имунна система, които не успяват да си изградят имунитет от ваксините. Та точно тези уж "ваксинирани" хора се разболяват от ковид, но това не е компрометирана ваксина - това е компрометиран човек ...

Хубаво е тези неща да се знаят, за да не се пишат простотии по форумите.
                  Доколкото помня, самият ти наскоро се похвали, че си поставил първата си ваксина.
                  КАк можа да поставиш в риск толкова много хора за повече от година? Защо не помисли за здравето на ония, които "застрашаваше" толкова време?
                  Да завърша ли с твоя призив в последното ти изречение: "хубаво е тези неща да се знаят и да не се пишат простотии по форумите".
                  Което е най-интересно, след много години ще бъдеш жив и здрав, т.е. - никой няма да те е заразил.
                  Какво пък означава това? Най-вероятно и ти, но и Ивелина - ще бъдете влюбени в доцента! За Мангъра си говорим, разбира се!
                  И ще си казвате: защо не му повярвахме за естествения имунитет, а още се боцкаме, докато свърши и гръцката, и латинската азбуки, с малки и главни букви!
                  Та, споко: до година ще сте живи и незаразени, нищо, че нови ваксинирани повече няма да има с тия темпове..

Коментар

това е компрометиран човек ...

Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Видяхте без ваксини и хигиена какво стана в Индия.
                      Не видяхме нищо. Какво е станало според теб?

Коментар

Толкова държави и фирми разработват ваксини и резултатът не е оптимален. Проблемът е в самият вирус - труден е за имунизиране. Същото е и със СПИН и други вируси. Науката прави каквото и е по силите. Ако имате по-добро решение - кажете го. Ако не - knyt sylten. Видяхте без ваксини и хигиена какво стана в Индия . Или може би затворихте очи и предпочетохте да блеете след Мангъра?

Проблемът в Индия дойде, когато почна масова ваксинация и спряха ивермектина по настояване на СЗО .

https://leftlockdownsceptics.com/202...23443603515625
                        India’s Coronavirus Outbreaks Explode After Ivermectin Discontinued and Covid Vaccines Widely Administered https://stateofthenation.co/?p=63277
                        Click image for larger version

Name:	india-facts.jpg
Views:	2
Size:	65.9 КБ
ID:	3779746

17 Children Dead, More Than 2000 Suffering From Multi System Inflammatory Syndrome Due To COVID Vaccine

https://greatgameindia.com/children-dead-covid-vaccine/

пп Кой е виновен за тези жертви ? Мангъров ли ?
                        Last edited by neon7; 08.07.2021, 21:26.

Коментар

• Толкова държави и фирми разработват ваксини и резултатът не е оптимален. Проблемът е в самият вирус - труден е за имунизиране. Същото е и със СПИН и други вируси. Науката прави каквото и е по силите. Ако имате по-добро решение - кажете го. Ако не - knyt sylten. Видяхте без ваксини и хигиена какво стана в Индия. Или може би затворихте очи и предпочетохте да блеете след Мангъра?

ето заради такива трябва да се ваксинираме

https://lifebg.eu/340190/?fbclid=IwA...sm_ABP-HvXwe9E

Last edited by IvelinaJensen; 08.07.2021, 20:25.

Коментар

• Аз ще си сложа когато и мангъра си сложи
                            https://www.youtube.com/watch?v=QiGRnL5rfe4
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                              Да,да те ваксинираните не се заразяват и не заразяват другите !
                              Да, точно това е идеята, и в 99% от случаите е вярна. Има само един много малък процент от хора с повредена имунна система, които не успяват да си изградят имунитет от ваксините. Та точно тези уж "ваксинирани" хора се разболяват от ковид, но това не е компрометирана ваксина - това е компрометиран човек ...

Хубаво е тези неща да се знаят, за да не се пишат простотии по форумите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

ПРОСТА математика:

- едните са ваксинирани и няма да бъдат заразени;
                                - другите сами са си избрали да не се ваксинират и са поели този риск.

та, за к'ва етика говориш в случая....
                                Да,да те ваксинираните не се заразяват и не заразяват другите !

- Vaccinated student infects 83 peers at a high school in Tel Aviv, Israel. He, in turn, had contracted it from a relative who had also been vaccinated, and that relative had contracted it from a person who had also been vaccinated

https://www.thegatewaypundit.com/202...take-vaccines/

https://twitter.com/disclosetv/statu...ke-vaccines%2F

Коментар

Working...
                                X