IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
    неваксинираните са 96% от новите случаи.
    .
    Toва звучи като дебела лъжа. Макрончо ли го каза?

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
      Франция е в 4-та Covid вълна, неваксинираните са 96% от новите случаи.
      Там 60% са вече с първа ваксина.
      Нека кажем последно сбогом на антиваксърите.
      УжасТ !

Коментар

• Франция е в 4-та Covid вълна, неваксинираните са 96% от новите случаи.
        Там 60% са вече с първа ваксина.
        Нека кажем последно сбогом на антиваксърите.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Кое от 3-те:
          1: вирОса ?
          2: Нещо като законопроект ?
          3: Заредил съм пуканки, бира, мезета и чакам реалните новини от Гърция !!!
          Министерството на здравеопазването на Гърция  внесе по спешна процедура за гласуване в парламента законопроект за...

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
            Като гледам по простата част от населението, цигани и други малоумни не се ваксинира както и по простата част от форумите герои. .. Грую, Алчния, Кмета, Туранаганамайкаму, бота, и други мишоци не се ваксинират. Значи всичко е ок и си върви по теорията на Дарвин за еволюцията и естествения подбор. Айде хайрлия да е и до година все по малко Тъпаци
            Комплименти за високото доверие. Един подарък от мен а за другите не мога да предсказвам.
            Да ти набият и моята ваксина - личен подарък за обърнатато внимание и участието в дискусията.
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Като гледам по простата част от населението, цигани и други малоумни не се ваксинира както и по простата част от форумите герои. .. Грую, Алчния, Кмета, Туранаганамайкаму, бота, и други мишоци не се ваксинират. Значи всичко е ок и си върви по теорията на Дарвин за еволюцията и естествения подбор. Айде хайрлия да е и до година все по малко Тъпаци
              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение

В Гърция спешно внесоха законопроект за задължително ваксиниране срещу Covid-19

Очаквайте до седмици и в България
                борсук - караш ма да звъня в Атина. Не че не ми е безплатно.
                ТАКИВА ГЛУПОСТИ НЯМА
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

В Гърция спешно внесоха законопроект за задължително ваксиниране срещу Covid-19

Кое от 3-те:
                  1: вирОса ?
                  2: Нещо като законопроект ?
                  3: Заредил съм пуканки, бира, мезета и чакам реалните новини от Гърция !!!

Коментар

• В Гърция спешно внесоха законопроект за задължително ваксиниране срещу Covid-19

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      Днес си боднах втората игла на ваксината (Пфайзер) и вече съм горд притежател на Европейски сертификат, че съм ваксиниран. Проверих и в сайта - да, вече има сертификат на мое име. Не знам за какво ще ми послужи, но го има и е валиден.

Информация от доктора, набиващ иглите - до няколко дена ще се бракуват (изхвърлят) милион и половина дози ваксина. Нека да ни е честито ...

Иначе като си помисли човек колко много човешки животи щяха да спасят тези дози ваксина, чак ме е яд, че има такива егоистични и нарцистични олигофрени, наричащи себе си антиваксъри. Заслужават специално заради тях да бъде създаден и отворен за експлоатация десети кръг на ада.
                      Моите девойчета днеска ме ваксинараха с повече от 10 игли щото им разширявах квартирите.
                      Чисто, качествено, натурално и със 100 процента качество доказано през цялата писана и неписана история.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        днес видях 2-ма младежи да се факсинират САМИ. Браво на отговорните младежи
                        Aз пък ги виждам всеки ден се ваксинират от сабахлям.
                        Един път даже бяха докопали и мойта ваксина в къщи докато ме нямаше и олекнах с 4 аааа дози. Поне за толкова си признаха и обещаха да платят някой ден като имат и не им трябват.

Коментар

• днес видях 2-ма младежи да се факсинират САМИ. Браво на отговорните младежи

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Всеки пети който има оплаквания ИМА защо демек причина, останалите 4/5 страдат от ковид истерия
                            Психическите смущения във хората в резултат на ковид истерията имат геометрична прогресия, всеки втори е на валериани ,валидоли и кво ли още не... и това е само началото .

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Всеки 17 {17 при 6.5мил} от нашата българска популация страда от онкологично заболяване !
                              ПП Всеки пети казваш при все това ,че при над 80% протича безсимптомно ? Ай стига бе ....
                              Всеки пети който има оплаквания ИМА защо демек причина, останалите 4/5 страдат от ковид истерия

Коментар

Всеки пети, прекарал инфекция с коронавирус, показва късни вторични последствия - обикновено увредени вътрешни органи. Това са установили изследователи от университета в Улм, Германия.

Това за радетелите да го преболедуваш.
                                Всеки 17 {17 при 6.5мил} от нашата българска популация страда от онкологично заболяване !
                                ПП Всеки пети казваш при все това ,че при над 80% протича безсимптомно ? Ай стига бе ....

Коментар

Working...
                                X