Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Говедото си ти, скоро ще го разбереш.Ако някой каже нещо което не ти се вписва в картината на света, не се опитваш да дадеш твоя поглед на картинтата а нападаш човека.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Хайде ходи да прибираш говедата че напече. Стига си муфтил безплатен уай фай от ТКЗС то
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
О, това със спасяването е толкова милоВие не разбрахте ли че ваксинирането не е с медицински и високо хуманни цели, а с икономически такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Не са. Четох го наистина доста отгоре, но е впечатляващо. На практика всички ваксини работят върху делта като разликата с алфа варира между 67 и 88% в зависимост от ваксината. Не се изследва за хоспитализация или смърт, а само за положителен PCR и симптоми. Тоест и при най-слабата ваксина симптоми не развиват почти 70% от предполагаемите заразени.
Много оптимистично изследване. В израелските болници явно не са запознати с него и публикуват разни необмислени данни.
Спомняте ли си Оня кораб от 3500 с 700 разболяли се и 15 починалиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pro_imot Разгледай мнениепринципно всеки един вирус се опитва да еволюира така, че да е по-заразен (разпространен, витален) , но обикновено с това пада смъртността, което дано се случи и с делта мутацията. По-малко щети, но налазва повече хора и по-бързо.
не съм боледувал, но и не съм ваксиниран и тази кампания по медиите не ми допада. Операция ШОК и УЖАС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Шматко, от 99.999999 % от хората няма никаква полза, включително и от теб, не знаеш за какво си жив, нито от къде идваш, нито на къде си тръгнал, не знаеш буквално абсолютно нищо, а в същото време не спираш за мучиш!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
всъщност това според мен е причината да не спрат астра зенека британците
колкото и грубо да звучи, но те са предпочели ако с цената на 100 починали от усложнения след ваксина успеят да спасят 10 000 или 20 000 решението е оправдано на база сухи сметки, а големите сили винаги смятат на едро с ясното съсзнание, че в една война жертви ще има.
- 1 like
Коментар
-
всъщност това според мен е причината да не спрат астра зенека британците
колкото и грубо да звучи, но те са предпочели ако с цената на 100 починали от усложнения след ваксина успеят да спасят 10 000 или 20 000 решението е оправдано на база сухи сметки, а големите сили винаги смятат на едро с ясното съсзнание, че в една война жертви ще има.Вие не разбрахте ли че ваксинирането не е с медицински и високо хуманни цели, а с икономически такива
Коментар
-
По-вероятно е да са 2 милиона, поне това говори смъртността ако и тук е половин процент. Но 1 милион от тях пак няма да се зарази. Така че очакваните заразени тази есен са пак към 1 милион. И от тях около 5000 да починат абсолютно излишно. Ако се ваксинират я ще има 300 или 400 починали я не.
Коментар
-
По-вероятно е да са 2 милиона, поне това говори смъртността ако и тук е половин процент. Но 1 милион от тях пак няма да се зарази. Така че очакваните заразени тази есен са пак към 1 милион. И от тях около 5000 да починат абсолютно излишно. Ако се ваксинират я ще има 300 или 400 починали я не.
колкото и грубо да звучи, но те са предпочели ако с цената на 100 починали от усложнения след ваксина успеят да спасят 10 000 или 20 000 решението е оправдано на база сухи сметки, а големите сили винаги смятат на едро с ясното съсзнание, че в една война жертви ще има.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
повече са от 1 милион
- 1 like
Коментар
-
Това английско изследване е от реални данни в Англия, не е от производителите на ваксините.
Ами да, ще спаси само теб. И още поне 1 милион българи, които нито са изкарали вируса, нито са ваксинирани. И заради теми като тази отказват да се погрижат за себе си.
Което пък означава че прехвърлят отговорността на държавата, което пък означава че пак аз ще трубва да си стоя в къщи месец и половина абсолютно излишно. Освен ако не ограничат неваксинираните.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Разбира се че са противоречиви. Английските "изследвания" твърдят че ваксините ефективно спират заразяването, точно както се очакваше по спесификации. Израелските данни не са от изследвания, а отразяват реално случващото се и показват че ваксините имат минимален или никакъв ефект върху заразяването. .
Тоест, както производителите на ваксини, така и разни платени от тях изследователи фалшифицират данни. Политиците ръкопляскат. Защо да им вярваме за каквото и да било?
Защо се налага задължителното ваксиниране на медици? Нали те като най-добре осведомени са в състояние да направят най-информиран избор? И явно не избират масово ваксинирането и затова се налага принуда. Алуминиеви шапки ли носят?
Продължавам да не разбирам какви изследвания подкрепят тезата че моето ваксиниране ще спаси някого, освен (може би) мен самия.
Ами да, ще спаси само теб. И още поне 1 милион българи, които нито са изкарали вируса, нито са ваксинирани. И заради теми като тази отказват да се погрижат за себе си.
Което пък означава че прехвърлят отговорността на държавата, което пък означава че пак аз ще трубва да си стоя в къщи месец и половина абсолютно излишно. Освен ако не ограничат неваксинираните.
Коментар
-
https://frognews.bg/novini/antoniia-...testovete.html
Колко ли хора си заминаха с грешна диагноза и последвалото лечение. То и затова на един някои лекарства, плазма и т.н. помагаха, а на други не. Та лекарите не са знаели от какво ги лекуват.Last edited by mitaka7; 27.07.2021, 13:08.
- 1 like
Коментар
Коментар