IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    И графики ви пуска математика и тях ли не можете да ги разберете. Какъв е начинът да ви достигнат някакви факти до съзнанието? Комикси, детски приказки, новини в Пик, леля Пена - магазинерката - пуска статус във фейсбук.

Никога не съм имал добро мнение за интелектуалните възможности на мнозинството хора, но от както стана тази работа с ваксините съм в лек ужас. Това си е чисто и просто дебилизъм.
    Теб те помня, вече година и половина, само с редовните обиди и евтини манипулации.
    Хората, ако решат, разбират много добре. Въпросът е дали са мотивирани изобщо да погледнат, помислят и повярват на достоверността на разни претенциозни цветни картинки, подхвърлени от официалните власти, които от край време имат катастрофално нисък кредит на доверие сред обикновения човек. Хората, които вярват, че властите и биг-фарма олигархията толкова ентусиазирано са се впрегнали просто да спасят живота на стадото и приемат спуснатата от тези институции информация безкритично определено са по-близо до дебили.

А относно въпросните две графики, те могат да се тълкуват по изненадващ за теб начин. В едната пише, че третата вълна е с начало 14.05.2021, когато ваксинираните в ЮК са били между 25-30%. През юни са достигнали 40+%, а през юли-август - 50%. Изглежда, че през целия този период останалите 50%-70% неваксинирани и уж незащитени също не успяват да умрат /изненада!/, което логично се обяснява с естествен спад като цяло във вирулентността на новите мутации. Не можете да ме убедите, че 40% ваксинирано население намалява смъртните случаи от 36 на 2 на 10 милиона /18 пъти/ общо за цялото население. Ако ваксините бяха големият спасител, при 30%-40% ваксинирано население, можем да очакваме спад в починалите от 50-60%-70%/максимум/, а не 90%-95%. А неваксинираните щяха да продължат да умират с близко или дори по-високо от предходното темпо. И дори не става ясно колко от тези 2 на 10 милиона са ваксинирани и колко не са. От това можем да заключим, че щяхме да видим същите или почти същите графики за третата вълна и без никаква ваксинация и че тя незаслужено обира ларвите от естествено изградения имунитет и естествено спадналата сила на мутациите.
    Last edited by perin; 02.08.2021, 21:47.

Коментар

И графики ви пуска математика и тях ли не можете да ги разберете. Какъв е начинът да ви достигнат някакви факти до съзнанието? Комикси, детски приказки, новини в Пик, леля Пена - магазинерката - пуска статус във фейсбук.

Никога не съм имал добро мнение за интелектуалните възможности на мнозинството хора, но от както стана тази работа с ваксините съм в лек ужас. Това си е чисто и просто дебилизъм.
      Графиките са налице, но какво стои зад тези графики е въпрос на интерпретация заради безкрайния низ от фактори. Ако вземеш два-три индикатора е едно, а ако вземеш 22-23 индикатора е съвсем друго. Да не говорим, че колкото повече индикатори ползваш, толкоз по-сложни стават връзките между тях. Иначе е лесно - тук има ваксина, там няма ваксина. Тук има умрял, тама няма умрял. Тука има, тука нема. Проста работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepi4a Разгледай мнение
        https://onlinelibrary.wiley.com/doi/...1002/pbc.29262. Ето един линк, пациентката е минала на скенер и светела, което е индикация за рак. Впоследствие се оказало, че е от ваксината и биопсиите били отменени, но авторите на статията твърдят, че е изолиран случай, а не е. Изключително е интересно и обезпокоително какво се цели с всичко това като се абстрахираме от другите нежелани реакции от ваксината, за които имаме информация.
        Първо трябва да си наясно, че светенето се е открило не с обикновен, а с PET скенер. При този тип томография (Позитронно Емисионна) на пациента се дава да пие една чаша с радиоактивна глюкоза. И тъй като раковите клетки са по-лакоми от обикновените такива, те изяждат и по-голямо количество от тази глюкоза. На скенера свети целия организъм, защото всички клетки са яли радиоактивна глюкоза, но раковите клетки светят повече от останалите.

На практика с ПЕТ скенер се лови радиоактивното излъчване от целия организъм, като се измерва яркостта, и там, където тя е по-голяма, се предполага, че има ракови клетки. Казвам само ПРЕДПОЛАГА, защото за доказването на този факт трябва да се направи биопсия.

Имайте предвид, че радиоактивната глюкоза е абсолютно безопасна, защото радиоактивноста е нищожна и не надхвърля нивата, които бихте получили от няколко ренгенови снимки една след друга. Иначе самото светене може да се предизвика и от много други вещества или храни, които приемате ежедневно.

Например бананите - някой казвал ли ви е, че те са радиоактивни поради натрупания в тях радиоактивен изотоп Калий-40?

https://faktite.com/nauka/bananite-sa-radioaktivni/

Изяжте няколко банана и ще светнете като коледна елха ...

А някой казвал ли ви е, че ако живеете високо в планината, получавате доста по-високо радиоактивно облъчване спрямо това на морското равнище?

А казвали ли са ви, че всеки един полет със самолет е еквивалентен на няколко ренгенови снимки? Горките пилоти на самолети и горките стюардеси, досега трябва да са измрели всичките, защото ежедневно се облъчват с големи радиационни дози....

И последно - други радиоактивни храни са картофите, слънчогледовите семки (и олио) и въобще почти всички видове ядки, като най-вкусните са и най радиоактивни (бразилския орех).

Така че не се шашкайте, ако нещо започне да свети на ПЕТ скенер. Ами свети си, защото излъчва по-висока радиоактивност от околния радиоактивен фон, в който се къпем цял живот. И това светене се вижда на ПЕТ скенера, защото той е много чувствителен като апаратура.

Това обаче не означава, че светещите участъци от организма вече са повредени от радиацията. Нищо подобно. Радиацията е нищожна и нашият организъм се е адаптирал към нея милиони години. Дори и някои учени твърдят, че такива нищожни количества облъчване са полезни за организма.,
        Last edited by Mateev; 02.08.2021, 21:50.

Коментар

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/...1002/pbc.29262. Ето един линк, пациентката е минала на скенер и светела, което е индикация за рак. Впоследствие се оказало, че е от ваксината и биопсиите били отменени, но авторите на статията твърдят, че е изолиран случай, а не е. Изключително е интересно и обезпокоително какво се цели с всичко това като се абстрахираме от другите нежелани реакции от ваксината, за които имаме информация.
          Това е нищо. Аз вчера видях вече, един ваксиниран, цялата му глава светеше нощно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            Две картинки и от мен

[ATTACH=CONFIG]n3788480[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]n3788481[/ATTACH]

Не разбра ли, че някои кухи кратуни от форума са абсолютно безнадеждни. Те просто не разсъждават, каквито и доводи да им представиш. Затова и ще им разясня какво показваш на тези графики:

Вероятността за летален изход при ваксинираните хора е поне 10 пъти по-ниска спрямо неваксинираните. Това важи за всички възрастови групи.

Доказателства за това има както в Израел, така и в UK !!!

Коментар

И какво е мнението на лекарите?
              Този един конкретно нямаше обяснение. Но светещите лимфни възли били на ваксинирани

Коментар

• https://onlinelibrary.wiley.com/doi/...1002/pbc.29262. Ето един линк, пациентката е минала на скенер и светела, което е индикация за рак. Впоследствие се оказало, че е от ваксината и биопсиите били отменени, но авторите на статията твърдят, че е изолиран случай, а не е. Изключително е интересно и обезпокоително какво се цели с всичко това като се абстрахираме от другите нежелани реакции от ваксината, за които имаме информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                  На мен ми споменаха, че лимфите светят вече.
                  И какво е мнението на лекарите?

Коментар

Нали уж действат факсините - що ще им слагат 3-та доза?
                    ПОнеже не гледате линкове ...
                    Attached Files
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Май даваш заден, а? Сигурен ли си за летище Амстердам или една циганка ти го каза? Да не е само в Лондон, или пък и там не сигурно?
                      Няма да ти влизам в селския заядлив тон. Приеми просто че всичко това го говорят роми, които обикалят свободно по света и плямпат каквото им падне.
                      Last edited by Andi11; 02.08.2021, 21:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

От кога ги слагат?

Щото с ваксини ни бодат серийно от поне 70 години и не съм видял до сега някой да свети със старите ваксини дето са ти удряни като бебе/дете.
                        Нано частици, адюванти... От много отдавна се използват при производство на ваксини, виж в Интернет. Но за едно съм напълно съгласен - и аз не знам, нито съм виждал някой да свети, боцкан със старите ваксини. Това са някакви напълно различни Нано частици, за които никой нищо не ти казва. Има откъслечни информация, че при изпитване на експерименталните ваксини срещу Ковид са използвали Нано частици на принципа на биолуминисценцията, за да откриват лесно антителата в тялото на приемника, но дотам. Навсякъде производителите са категорични, че такива Нано частици не са използвани във ваксините пуснати за масово производство.

Коментар

Питай, и на мен ми е интересно. Някъде скенери те били под формата пъхаш си ръката, някъде били под портал през който преминаваш. На неваксинираните правят проблем - казват им господине имате проблем с ваксинацията независимо, че представяли сертификат. На ваксинираните обаче не вярвам да им казват - господине светите - по скоро им казват да продължат.
                          Май даваш заден, а? Сигурен ли си за летище Амстердам или една циганка ти го каза? Да не е само в Лондон, или пък и там не сигурно?

Коментар

• И графики ви пуска математика и тях ли не можете да ги разберете. Какъв е начинът да ви достигнат някакви факти до съзнанието? Комикси, детски приказки, новини в Пик, леля Пена - магазинерката - пуска статус във фейсбук.

Коментар

• На мен ми споменаха, че лимфите светят вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

Аз чух нещо подобно от ренгенов кабинет, по-различно...За кои ваксини имаш инфо - векторните, новите или всички?
                                За всички 4 одобрени за ЕС - Астра, Янсен, Пфайзер и Модерна. За руската и китайската нямам информация. Не знаех че луминисценцията се вижда и на рентген, знам за CT scanner.

Коментар

Working...
                                X