If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При над 2 милиона поставени дози отговорът е очевиден. Ако ваксините действаха толкова смъртоносно вече България да е намаляла с почти 20%
Въпроса не е дали са смъртоносни или не. По скоро не са, нали рая трябва Въпроса е в насилственото им налагане под претекст, че спасяват човечеството и вменяването на вина у тези, които не искат да се ваксинират
Циничен си, но си прав за себе си. Докато не те застигне теб или твой близък Оная с косата, всичко е приемливо и попада в допустимия % отклонение
Не си справедлив. Ваксините не дават пълна защита, но дават поне 10 а може би 20 пъти по-висока защита. Така че вероятността човек да почине без ваксина е поне 10 до 20 пъти по-висока. Цинизъм би било да се взима редкия случай на заболял и починал ваксиниран, а да се пропуска много по-честия случай на заболял и починал неваксиниран
Там именно е същината на Китай - просперирането на страната е над просперирането на индивида. Искаш ли да живееш на такова място?
Аз съм доволен от живота в мястото, в което живея. Ако не бях доволен, щях да ида в Аляска и да стана поредното диво семейство, на което никой не му се меси в решенията и в живота като цяло.
Той проблемът е, че много хора са си въобразили, че някой друг им е виновен за собствените им проблеми и провали. И освен това са си въобразили, че някой друг трябва да им оправи положението, докато те лежат по гръб и хейтят в публичното пространство.
Семейството на мой приятел се ваксинираха. Никой не се разболя и никой не умря, така че няма да ходя на погребение. Хайде сега да преброим колко на брой са случаите, подобни на твоя и колко - подобни на моя .....
Циничен си, но си прав за себе си. Докато не те застигне теб или твой близък Оная с косата, всичко е приемливо и попада в допустимия % отклонение
Семейството на мой приятел се ваксинираха. Никой не се разболя и никой не умря, така че няма да ходя на погребение. Хайде сега да преброим колко на брой са случаите, подобни на твоя и колко - подобни на моя .....
При над 2 милиона поставени дози отговорът е очевиден. Ако ваксините действаха толкова смъртоносно вече България да е намаляла с почти 20%
В началото на истерията те добре я подклаждаха, макар и при тях да беше преминало, ако въобще го е имало.
На основата на тази истерия в белодебелогъзия свят, подклаждана от тях, изкупиха много поевтинели акции на много световни фирми, действащи в Китай, купиха и няколко пристанища и подобна инфраструктура в Европа, защото бяха във фалит поради... същата тази истерия.
Сега пак започват: за 10-15 случая в многомилионния Ухан идват "плашещи" новини от там...
Не знам белодебелогъзите как не се усещат...
Впрочем, знам. Изкуфели са от страх, като и без това си беха вече тъпи още преди и без китайската истерия.
Семейството на вуйчо ми се ваксинираха. След месец всички се разболяха. Той получи усложнения и не издържа. Сега отивам на погребението му.
Каква е целта на модели-нодели в човешкото обществено житие?
Ами ако случайно не се досещаш, хората преценяват собствения си стандарт на живот на база на СРАВНЕНИЕТО с други държави по света. И когато видят, че някъде другаде хората живеят по-добре, започват да критикуват родните си управляващи. Ние сме поколение, живяло при социализма, и лигите ни течаха гледайки как живеят хората в Щатите или в Европа. Е влязохме в Евросъюза, но отново имаме държава, в която хората живеят много по-добре, а самата държава просперира с огромни темпове. Тази държава е световното икономическо чудо - Китай.
Ако случайно не знаеш, Китай вече е поне 10-15 години напред в бъдещето. Целия западен свят изостава от него, и това изоставане с всяка една година се задълбочава все повече и повече. И много икономисти по света вече си задават въпроса дали демокрацията наистина е най-доброто нещо, измисляно някога? Ами ако това е така, защо тогава Китай ни изпревари като малка гара?
И най-важното - трябва ли да продължаваме да критикуваме тяхната обществено-икономическа система и форма на управление, или да започнем да се учим от нея?
[*]Can absolutely infect others around them[/LIST]
Ще проверя качеството на източника ти, но искам да повторя: на практика/на истина можеш да заразиш друг с възможност той също да се разболее, само ако и ти си сериозно болен, когато в теб вирусът се е развил милионократно. А такива хора си стоят у дома или в болница.
А да се заразиш от здрав човек означава, че имунната ти система е толкова зле, че вече требва да си умрел от многоТО други причини.
Не знам какво правят в Китай, но виждам как те се превърнаха в световна икономическа сила. Също така в световна военна сила и не на последно място - в световна космическа сила. И тогава човек си задава въпросът "Нашият модел е по-добър и по-ефективен или техният?".
Каква е целта на модели-нодели в човешкото обществено житие?
Коментар