IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жълта новина

Дъщерята на Гала (ТВ водещата по Нова), го била пипнала за втори път Ковида. Първия път преди 10 месеца (явно октомври-ноември предната година).

Като младо дете го кара леко, но сега казвала че било една идея по-тежко от преди. Като по-тежкото явно се изразява в храчки и сополи вместо загуба на вкус и обоняние. Поне така пишеше у клюкарските сайтове.

Извод и преболедувалите ще го хванат и ще го карат още по-тежко.

Ирония.

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

Некак си журналята и политюгите удобно набързо забравиха Израел, който беше "нашата гордост" във ваксинирането
      А всички антиваксъри пропускате УК, където поредната вълна върви към своя край за сега с 10 пъти по-малко умрели от преднишните две.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk/

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Ще чакам да падаме по улиците - като миналата година в Ухан. Интересно, дали по време на истинските пандемии е било нужно ежедневно да им напомнят че ще се мре? Дали при чумната епидемия е ходил глашатай да вика на хората, че ще се мре? Или е било очевидно тогава.
        Е, аз още преди година и нещо им го казах това - исках да видя знакова смърт, ама нъцки. Освен сръбският патриарх, дето беше на 100 години и 2-3-ма самоубити от ковид, като този на Танзания, друго няма. Например при една от дребните чумички по времето на Иван Асен Две, същият сваля обсадата на Цурул (Чорлу - глей къде сме били, заеби, пак ще стигнем там чааааак едни 700 години по-късно, през 1912, ако не броим дребните контингенти, дето пращаме /Добротица май беше/ при гражданската война във Византия), щото умрели царицата и малкият му син. Ма тук такова нещо няма, обаче локдауни, печатане на пари без контрол и т.н. - вакханалия на макс
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

А моля, моля.... ваксинираните 60+ са с предимство :-)
          За ламбдата не ми се мисли.... Звездите ми казаха, че щяла само тройно и четворно ваксинирани да похапва....:-)
          Нали тръбят че новите щамове са все по опасни и смъртоносни.
          Реших да погледна в вордометъра и кво да видя? Ха познайте от 1 път с колко се "вдига" смъртността?
          Даже и в БГ намалява и ще продължава да намалява въпреки нефаксинирането
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Вярно е - Джокович успя да спечели само 75% от турнирите от Големия Шлем ... разказа му играта тоя Ковид!
            Останалите 25% след месец ще ги спечели
            А нашите златни момичета? И на тях инвалидна пенсия ще им дават, ама що е 1950лв, а не 150лв
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Делтата не подбира възраст ...
              Дори е с предпочитание към младежите.....
              А моля, моля.... ваксинираните 60+ са с предимство :-)
              За ламбдата не ми се мисли.... Звездите ми казаха, че щяла само тройно и четворно ваксинирани да похапва....:-)

Коментар

Ще чакам да падаме по улиците - като миналата година в Ухан. Интересно, дали по време на истинските пандемии е било нужно ежедневно да им напомнят че ще се мре? Дали при чумната епидемия е ходил глашатай да вика на хората, че ще се мре? Или е било очевидно тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Много е проста твоята логика. А световната логика е че от милиард неваксинирани, 98% ще прекарат леко вируса. И аз така го прекарах, и десетки познати, роднини, колеги и съседи. Моргата е ангажирана за 80-90 годишни починали от инфаркт, с писан "ковид" в смъртния акт.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Много е проста логиката...
                    Много е проста твоята логика. А световната логика е че от милиард неваксинирани, 98% ще прекарат леко вируса. И аз така го прекарах, и десетки познати, роднини, колеги и съседи. Моргата е ангажирана за 80-90 годишни починали от инфаркт, с писан "ковид" в смъртния акт.

Коментар

• Много е проста логиката, но е непонятна за антиваксъри

Преди създаването на ваксините имаше смисъл да се тества,
                      за да се прекъсва бързо веригата на заразявания посредством карантина.

Ваксината доказа своята полезност при милиард ваксинирани,
                      които дори и да заболеят от КОВИД, го прекарват много по-леко.
                      А тестването за КОВИД, което след 1 секунда може да е обезсмислено
                      от прясно заразяване, да си го плащат антиваксъри
                      Антиваксърите трябва да са благодарни, че все още ги приемат в болниците,
                      а не ги карат направо в моргата

Коментар

• Ваксиизмамата здраво на*ра пейзажа в Израел. Не очаквах че ще почнат да пишат умрелите, ама интересно, 46 за вчера. Да не почна очакваното и неопровергано при новите препарати antibody dependent enhancement...

Коментар

Аз ви казах, че всеки един преболедувал короната остава ИНВАЛИД ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ, включително и УМСТВЕН ИНВАЛИД, но кой ли ми вярва ....
                          Вярно е - Джокович успя да спечели само 75% от турнирите от Големия Шлем ... разказа му играта тоя Ковид!

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Какво ще? Сам си я показал смъртността предните две вълни, единствено ти казвам да не избързваш със настоящата с глупавия намек за връзка с падането на БХ.
                            Боби, има значение - не защото любимият ти БоБо вече не е на власт, а защото временното правителство е "шаш и паника" за свикналите да сме им овце от десетки години.

Личен опит: след идването на служебното правителство престанах да нося маска даже в метрото, защото прецених (правилно), че ушевците ще получат заповед да не се явяват по спирките на метрото, та да дразнят хората и случайно да се получи "искра, от която разгоря пламъка" (Ленин).

Last edited by X_Y; 16.08.2021, 14:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                              Бая ни остригаха с тая корона, ама ми се струва, че ще е бял кахър в сравнение с това, което предстои - схемите с климатичните изменения. Там ще е направо дране.
                              Да!
                              Обръщаш ли внимание, че Зелената мафия в момента всячески се старае да се прикопчи към пропагандата и лъжите на Лекарската мафия? Винаги като лъжат сега за "глобалното затопляне" има и параграф, пряко свързан със "световната пандемия"?
                              Малко изостанаха, но ще наваксат. Гледат да захлебат от трилионите за Ковид-19(ТМ).

Сега... за уфчиците в акъла, със заешки сърца: Големите пожари(ТМ) са невиждани от цели 15 - 20 години, бах мааму!
                              Големите температурни рекорди(ТМ) са с некоя стотна от градуса по-високи в сравнение с предишни - '70, '90, и тънъ мафиозна пропаганда.

Да не говорим пък, че под ледовете на Антарктида и Гренландия има останки на тропически животни.
                              Last edited by chan_tura_naga; 16.08.2021, 14:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                                https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...-bavno-6129755

А аз се чудя, защо трудно се сещам, къде съм си скрил виаграта.
                                Аз ви казах, че всеки един преболедувал короната остава ИНВАЛИД ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ, включително и УМСТВЕН ИНВАЛИД, но кой ли ми вярва ....

Last edited by X_Y; 16.08.2021, 14:18.

Коментар

Working...
                                X